Įkraunama...
Įkraunama...

*Laimingų nėštukių namučiai*

QUOTE(Drovute @ 2012 10 30, 12:17)
Kol kas dar nedave kartoti ax.gif bet kai pirmadieni eisiu pas gine gal duos jau ir man kartoti g.gif O tai tu juos daraisi BAK,e? as tai poliklinikoje, tai man tik toksiplazmoze moketi reikejo ax.gif visi kiti nemokamai 4u.gif

Man pirma karta nekainavo nieko (lankausi Baltupiu seimos centre).
Bet gydytoja buvo uzsiminusi, kad tik viena karta daro nemokamai, po to jau tio kainuos, tai ir mastau, kaip cia taip... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 10 30, 10:35)
Pumpule - sveikatos tau ir tikime, viskas bus gerai! Ar prisiskambinai OK?
Na tikekimes, greit ta gelezis stos i normas wink.gif

Aster - pasipuosusi dabar su naujais drabuzeliais smile.gif Man Lindexe patinka  mazu

QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 10 30, 12:13)
Labas dienas  nestuke.gif
Feee, uz lango taip apniuke... Vakar tai grazu buvo, kai saulyte sviete smile.gif
Pumpule, kai tu? Ar prisiskambinai O.K? As ryt pas ja keliausiu, tik niekaip dar tyrimu nepridaviau  doh.gif Tikiuosi ryt ryte pavyks nukeliauti iki laboratorijos...

Beje, ar visos kartojate tuos ZIV, sifilio, toxo, citomegalo tyrimus?
Man juos dare nestumo pradzioje, apie 10 sav., o dabar paskyre vel kartoti, tai galvoju, o gal nereikia, pinigeliu gaila  tongue.gif

Sveiki,

Prisikambinau O.K., nuramino, liepe nepergyvent, greiciausiai gimda tempiasi, ypatingai kur buvo isoperuotas apendicitas, ziuresim, gal istempsiu iki pirmadienio nenuejusi pas ja, nes sake, jai neramu uzlekti..
Siandien lyg geriau, viduriukai tik kankina, gal jie irgi susije su tais skausmeliais...

Man irgi liepe pasikartoti visus siuos tyrimus, nezinau, kaip mano poliklinikoje reaguos i tai, bet ziuresim, bet kiek suoratau, net ant nesciuj korteles uzrasyta prie tyrimu, kad reikia du kart per nestuma padaryti, tai turetu turbut apmoketi, tik uz taxo ir citomegalo tikrai reikes susimoketi man atrodo, nes jie neprivalomi.

Atsakyti
QUOTE(aushen @ 2012 10 30, 11:37)

aš nešiojau tokį kaip čia.

kas dėl tyrimų, kartojau tik živ ir sifilio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 30 spalio 2012 - 12:20
QUOTE(aushen @ 2012 10 30, 13:37)

http://musuvaikams_l...?product_id=990 as va toki turiu blush2.gif bet sedeti su juo nepatogu schmoll.gif spaudzia man pilvo apacia doh.gif

Pumpule gerai kad prisiskambinai daktarei dabar bus truputuka ramiau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Drovute @ 2012 10 30, 12:18)
http://musuvaikams_l...?product_id=990 as va toki turiu  blush2.gif bet sedeti su juo nepatogu schmoll.gif spaudzia man pilvo apacia doh.gif

na neįsivaizduoju smile.gif sakau, iki dekreto su diržu prasedėjau darbe. nusipirk tada kelnaites, vis šis tas smile.gif tik neišsirink per mažų..
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Del tyrimu tai tikrai jie yra daromi du kartus, tik man atrodo jei tuos toxo ir citomagelano dareisi karta ir turi imuniteta tai ju kartoti nereikia, bent per pimaji nestuma nekartojau ju, o per si ir nesidariau ju nes as turiu imuniteta tai kam metyti pinigelius biggrin.gif daktare man pritare wink.gif ateijus laikui pakartosiu tik tuos kurie yra butini, bet as poliklinikoje prisiziuriu tai jie man ir taip nemokami 4u.gif

Pirmaji nestuma turejau isigyjusi toki dirza dirzas bet jo nenesiojau nes nepatogu man buvo, nebuvo reikalo jo nesioti nes puikiai jauciausi ir nejauciau visiskai svorio, o ji uzdejus jauciau tik diskonforta ax.gif si karta jau isigijau sita dirziukas vakar jau isbandziau einant su pupa i lauka smile.gif tai jis man toks super thumbup.gif o ir vaiksciuoti buvo daug lengviau negu be jo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rota @ 2012 10 30, 10:46)
Euforija, junkis junkis! mirksiukas.gif

Sveikos busimos ir esamos mamules 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Oho, matau esu cia laukiama blush2.gif blush2.gif kazkaip as dar nedrasiai zengiu i si skyreli, bet taaaaaaaaaaaaaaaaaaaip noreciau biggrin.gif skaitineju cia viska ir laukiu, kol galesiu pagaliau uztikrintai pasakyti "Sveiki naujieji namuciai" mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eufforija: 30 spalio 2012 - 12:37
dekui mergaites uz atsakymus 4u.gif zuzlos dirziukas panasus kur as ikeliau manau tik be tos juosteles virs pilvo....reiks uzsisakyti gal rolleyes.gif nors man cia mamytes aiskino kad kaip bus pilvukas didesnis as nesugebesiu pasilenkti ir tupinesiu issisketus (kas tipo i nauda)hihihi.gif bet kaip pagalvoji kiek pritupimu laukia doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 10 30, 11:13)
Beje, ar visos kartojate tuos ZIV, sifilio, toxo, citomegalo tyrimus?[/b] Man juos dare nestumo pradzioje, apie 10 sav., o dabar paskyre vel kartoti, tai galvoju, o gal nereikia, pinigeliu gaila  tongue.gif

Kartojau visus. Jei reikia, tai reikia...nebepritaupysi, taip sakant smile.gif

Pas mane šlapime baltymo rado, tai kas savaitę turėsiu tyrimus darytis, kad stebėtų situaciją unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aushen @ 2012 10 30, 12:53)
man cia mamytes aiskino kad kaip bus pilvukas didesnis as nesugebesiu pasilenkti ir tupinesiu issisketus (kas tipo i nauda)hihihi.gif bet kaip pagalvoji kiek pritupimu laukia doh.gif  lotuliukas.gif

tai kad negalima lenktis, tik tuptis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufforija @ 2012 10 30, 13:37)
Sveikos busimos ir esamos mamules 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Oho, matau esu cia laukiama  blush2.gif  blush2.gif  kazkaip as dar nedrasiai zengiu i si skyreli, bet taaaaaaaaaaaaaaaaaaaip noreciau biggrin.gif skaitineju cia viska ir laukiu, kol galesiu pagaliau uztikrintai pasakyti "Sveiki naujieji namuciai"  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Zinau, kad dar nedrasu ir viskas dar labai trapu, bet tikekimes, kad viskas bus gerai ir greitu laiku sulauksim Tavo zinutes - "Sveiki naujieji namuciai" mirksiukas.gif

As db (28 sav.) kartojau tik ZIV ir sifilio, toksaplazmozes ir citomagelano nebedariau, nes turiu imuniteta. Dariausi poliklinikoje, tai nei uz ZIV nei uz sifili nereikejo moket rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rota: 30 spalio 2012 - 12:59
QUOTE(zuzla @ 2012 10 30, 11:54)
tai kad negalima lenktis, tik tuptis smile.gif

tai as ta ir bandziau pasakyti-gal blogai issireiskiau-sako nepasilenksi tupinesi-o tupinejimas i nauda smile.gif
Atsakyti