Įkraunama...
Įkraunama...

*Laimingų nėštukių namučiai*

QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 11 15, 08:16)

Oi, kaip sunku mums siuo metu  verysad.gif Is buto turime issikelti jau pirmadieni, o neturime, kur persikraustyti  verysad.gif Musu kotedziuko nespejo irengti ir sutvarkyti sildymo, tad nerandame, kas galetu mums menesiui isnuomoti butuka  verysad.gif Net daugiau pinigeliu siulome, bet niekam neidomu, kad mes su 1 metuku vaikiuku, o as dar plius  nestuke.gif  verysad.gif Dar kaip tik, jei su vaiku, tai nenorime jusu. Ziauru...  verysad.gif Giminiu cia neturime, o pazistami irgi nelaukia musu visu triju... Blogiausiu atveju vaziuosiu su suneliu pas mano tevus, bet jie uz daugiau nei 200 km gyvena, o vyras kazkur prisiglaustu... Bijau taip toli isvaziuoti del savo nestumo, nes vis vien, jau i pabaiga viskas  unsure.gif
Na va, issiliejau  verysad.gif

kokia nemaloni situacija - stiprybes 4u.gif

QUOTE(Beta1 @ 2012 11 15, 09:14)
As siandien einu savo pirmam vizitui pas gine, ieskosim puslytes  unsure.gif O jau kaip bijau, tai net skrandis sukasi i gumula  fear.gif

sekmiuko bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Beta1 - sekmes TA ir paciu gerausiu ispudziu susitikime su pilvinuku/ais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 15, 09:14)
As siandien einu savo pirmam vizitui pas gine, ieskosim puslytes  unsure.gif O jau kaip bijau, tai net skrandis sukasi i gumula  fear.gif

Oi laukiam naujienu 4u.gif Sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 11 15, 09:16)
O tai priduotu rizikos?
As su pirmuoju leidausi HCG  nestuke.gif metu, bet kraujo tyrimai nerode jokios padidintos rizikos  mirksiukas.gif
Sawana, sveikinimai  thumbup.gif
Sesita, viskas bus gerai, atsialaiduok ir megaukis nestumu  wub.gif As si nestuma visai nedariau jokiu kraujo tyrimu, tik apsilankiau 3 k. pas genetike ir viskas  mirksiukas.gif

Oi, kaip sunku mums siuo metu  verysad.gif Is buto turime issikelti jau pirmadieni, o neturime, :

Oi mergyt laikykis! tikrai labai sunku, o dar svetimuose namuose, na bet kaip nors gal.. gal tikrai beatos pasiulymas geras, tokie butai tikrai išnuomotų mėnesiukui, pabandyk, jie kažkaip atskirai skelbiasi nuo kitų skelbimu, atrodo per *infected* galima rasti...

beje rezultatus gal iškraipyti naudoti hormonai, priklausomai nuo to kiek buvo naudota, pvz dauno sindroma butent ir rodo tas padidintas hcg skaicius kraujo tyrime, pas mane buvo labai mažas, tai man rode padidinta riziką edvardso sindromui, bet tai tikrai tik statistika, kad pas tirtas moteris, kuriu buvo panasus atsakymai, is 100, tik viena turėjo vaikiuką su dauno sindromu, taip, kad tai labai labai delikatu, o tie hormonai tikrai kinta visiškai priklausomai nuo organizmo, net neštumo metu, vienoms sako, kad pradžioje turi būti tiek, paskui kad dvigubetų, o buna visai kitaip, ir nedvigubėja ir mazas skaicius buna, ir pas visas puikus rezultatas.. taip kad sutinktu, kad tuos tyrimus reiketu daryti, tik tuomet jei echoskopija kazka negero rodo...

QUOTE(Beta1 @ 2012 11 15, 10:14)

Kelintą val eini? laikom laikom kumštukus už tave!!!! būtinai prasinešk!

Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2012 11 15, 11:20)
beje rezultatus gal iškraipyti naudoti hormonai, priklausomai nuo to kiek buvo naudota, pvz dauno sindroma butent ir rodo tas padidintas hcg skaicius kraujo tyrime, pas mane buvo labai mažas, tai man rode padidinta riziką edvardso sindromui, bet tai tikrai tik statistika, kad pas tirtas moteris, kuriu buvo panasus atsakymai, is 100, tik viena turėjo vaikiuką su dauno sindromu, taip, kad tai labai labai delikatu, o tie hormonai tikrai kinta visiškai priklausomai nuo organizmo, net neštumo metu, vienoms sako, kad pradžioje turi būti tiek, paskui kad dvigubetų, o buna visai kitaip, ir nedvigubėja ir mazas skaicius buna, ir pas visas puikus rezultatas.. taip kad sutinktu, kad tuos tyrimus reiketu daryti, tik tuomet jei echoskopija kazka negero rodo...
Kelintą val eini? laikom laikom kumštukus už tave!!!! būtinai prasinešk!

Šiaip aš vartojau progesteroną.
Bet man riziką sukėlė mažas estradiolis. Vienintėlis hormonas.
Atsakyti
AS nesuprantu man pries stimuliavima skaudejo nuo uzpkalio lyg blauzdos,na skausmas lyg meslungis lyg ne nesupratau,tai parradejau gerti magni,na praejo,dabar jauciu vel uzeina,blauzda skaudeti.Gal reikia vel magnio pagerti,blogiau juk nebus ?
Atsakyti
Oi Beta, aš dabar ne tik dėl savo šaindieninio vizito pas daktarę maloniai jaudinuosi, bet ir dėl tavo pirmojo echo - žodžiu dvigubas rūpestis biggrin.gif

O man taip smagu, kad sūnelis taip stipriai malasi, kad šiadnien net suskaudo, kaip įsirėmė į pilvą doh.gif thumbup.gif su dukriuku nieko pan. nebuvo. Ta vos krutėdavo, vis baimės būdavo pilnos kelnės, kad jau nejaučiu jos. O šitas kaip vijurkas - stuksi nuolat - na tikras bernužėlis matyt bus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 15 lapkričio 2012 - 10:44
QUOTE(Lietuva @ 2012 11 15, 10:44)
Oi Beta, aš dabar ne tik dėl savo šaindieninio vizito pas daktarę maloniai jaudinuosi, bet ir dėl tavo pirmojo echo - žodžiu dvigubas rūpestis  biggrin.gif

O man taip smagu, kad sūnelis taip stipriai malasi, kad šiadnien net suskaudo, kaip įsirėmė į pilvą  doh.gif  thumbup.gif  su dukriuku nieko pan. nebuvo. Ta vos krutėdavo, vis baimės būdavo pilnos kelnės, kad jau nejaučiu jos. O šitas kaip vijurkas - stuksi nuolat - na tikras bernužėlis matyt bus  4u.gif

Kaip fainaaa wub.gif
O kada pajauti pirmus bruzdejimus viduje?
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2012 11 15, 10:39)
AS nesuprantu man pries stimuliavima skaudejo nuo uzpkalio lyg blauzdos,na skausmas lyg meslungis lyg ne nesupratau,tai parradejau gerti magni,na praejo,dabar jauciu vel uzeina,blauzda skaudeti.Gal reikia vel magnio pagerti,blogiau juk nebus ?

Tikrai blogiau nebus, ir nestumui visai gerai, gimdos spazmus nuima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo exDaiva: 15 lapkričio 2012 - 10:53
Labas nestuke.gif

Irute su pusiaukele jus clap.gif

Beta laukiam graziu ziniu is taves 4u.gif

Sesita gal nereik taip nervintis, jei per echo viskas grazu su leliuku, tai gal nera taip kaip tas tyrimas rodo mirksiukas.gif

aushen sveikinimai ruzavai wub.gif

sawana dideliausi sveikinimai susitikus su dukriuku wub.gif esu girdejus apie anglijos gimdymus, drauge 3 paras prasikankino nei valgius nei gerus ir kas idomiause vis namo siusdavo negulde i ligonine doh.gif doh.gif doh.gif dziaugiuosi, kad gimdysiu LT ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2012 11 15, 11:39)

Prince !!!!!!!!!! ka as matau wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2012 11 15, 11:53)
Prince !!!!!!!!!! ka as matau  wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif

Is kur tu cia atklydai tongue.gif
Atsakyti