Įkraunama...
Įkraunama...

*Laimingų nėštukių namučiai*

laba,
QUOTE(sawana @ 2012 11 14, 14:02)
sveikos merginos smile.gif  mes jau namuose su savo mergaite smile.gif  nestumas truko 36val.

kuo diiiiiidziausi sveikinimai!!!1

Mergyte tikiuos issprende del busto...
Irute su pusiaukele

Beta sekmes saugok save, nors lab sunku, kai salia toks 'didelis'!!!!
cukryte laikykis! 4u.gif
Atsakyti
Labas vakarelis damos 4u.gif

Aciu, kad manes lauket ax.gif wub.gif O as vis dar susivelusiom mintim, bet jau po truputi rikiuojuosi viska i savas eiles.Zodziu nesulaukus net savo vizito pradejau tikraja sio zodzio prasme plusti krauju.Didziausias siaubas buvo tame, kad dideliais lasais, vos ne srovele viskas bego, tai buvau isitikinus, kad viskas, kas ten gali dar buti.Numyniau staigiai i BAK'a, ten besededama ir bezliumbdama dar spejau pagalvoti, kad jeigu persileidimas, tai gal ir toliau kraujuotu, bet cia papludo siek tiek ir vel kaip niekur nieko viskas blink.gif tai gydytoja patvirtino, kad puslyte gimdoje grazi, tvarkinga, atitinka normas ir dydi, bet salia yra hematoma.Taigi gulet ir nejudet.Gydytoja pasake aiskiai - jeigu nori issaugot ta maziuka, eini tik i tualta, geriau, kad ir valgytum lovoj....po savaites pasirodyt.Gavau askorutino gerti 3 k.dienoj, magnio ir sukatzoles tinkturos, kad nervam ramiakas butu.Rytoj skambint is pat ryto ir pasakot kas vyksta, tada pasakys ka toliau daryt.Ar daryt.Tai va.....o kaip tik siandien ryte susitikau su potenciale aukle, sutarem, kad nuo pirmadienio pradeda ji pas mus dirbt ir dar islydejus pagalvojau, kad gi puikiai jauciuosi, gi dar gal nereikia jos....bet nepraejo nei dvi valandos ir se tau boba devintines doh.gif Atrodo, pats Dievas atsiunte ja butent tuo laiku.

Kas turejot tokiu rimtu reikalu su hematomom, pasidalinkit patirtim, gal optimizmo kokio ipusit, nes dabar nuotaika tai zemiau nulio..... verysad.gif Aisku, nera blogiausias scenrijus, bet pati situacija labai liudina.

Lietuva, dziaugiuosi, kad jum viskas gerai, sekmingai izenget i dekreto amziu biggrin.gif

Zuzla su zuzliuku siandien irgi turejo eit pas daktaryte,kazin kaip jai sekes rolleyes.gif

Ziuriu, kad Cukryte mano "drauge" unsure.gif

Einu paieskosiu kokios grazios liniuotes, gal praskaidres mintys cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 15 lapkričio 2012 - 22:32
QUOTE(irute1984 @ 2012 11 15, 11:58)
Aciu, aciu mieloji  wub.gif

prisidedu prie sveikinimuuuuu-su pusiaukele 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 15, 21:26)
Labas vakarelis damos  4u.gif

beta1 tu tik gulek-svarbu gyditoja pasake puslyte yra grazi.....ramybes tau daug dabar 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes! 4u.gif
Niekaip neisvaziuoju i savo atostogas ir namu darbus cool.gif Maniau iseisiu i dekreta, tai daug pasidarysiu visko, bet kazkaip nesiseka isivaziuot blush2.gif Praslankioju visa diena ir viskas, dar kazkaip jegu nera. Jei padarau koki menknieki, tai turiu eit pagulet-pailset doh.gif Dar didckis nelabai noriai eina i darza, galeciau nevesti jo, bet namie jis visiskai nemiega, jei as ka nors darau, tai ir jam reikia ta pati daryt, jei as tvarkausi, tai jis daro betvarke blink.gif Nzn kaip man cia seksis su dviem unsure.gif Na gal kitaip bus, nes fiziskai geriau jausiuosi rolleyes.gif

Beta, gulek ir saugok savo pusliuka! 4u.gif
Lietuva, su gera TA! wub.gif
Aushen, ruzavi sveikinimai! wub.gif
Sawana, sveikinimai susitikus su mazyle! wub.gif Ramiu nakteliu ir daug saldaus pienelio! wub.gif
Mergyte, tai jau radot kur gyventi?
Cukryte, linkiu, kad poliklinikos gydytoja butu neteisi cool.gif
Irute, su pusiaukele 4u.gif

As uz susitikima! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 15, 22:26)
Aciu, kad manes lauket  ax.gif  wub.gif O as vis dar susivelusiom mintim, bet jau po truputi rikiuojuosi viska i savas eiles.

Zuzla su zuzliuku siandien irgi turejo eit pas daktaryte,kazin kaip jai sekes  rolleyes.gif

linkiu, kad viskas būtų gerai, saugokis 4u.gif

aš ir po vakar susivėlusiom mintim..
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 11 16, 07:13)

Oho, tai ko gi jos susivėlė? 4u.gif

Beta, įsivaizduoju, kiek baimės, ir net nusivylimo sumišusio su viltimi teko išgyventi 4u.gif Saugokis, mes tikime ir meldžiamės, kad viskas būtų gerai 4u.gif

Rota, tu nepersitempk 4u.gif "beatostogaudama". Jei vyresnėlis iš darželio bacilų neparsineša, tai gal geriau jį leisti į darželį, nes namuose su leliuku ir aktyviu vyresnėliu tikrai sunku turėtų būti.

Na, kaip ten su meet'u? Ar būtų norinčių sudalyvauti? Pumpule, Orchidėja, Lietuva, Rota, Terze? Kitos mergytės? Mažosios nėštukės?

Mergyte82, ar išsprendėte klausimą dėl gyvenimo tą mėnesį? O beje, jums labai labai nesuspėjo įrengti kotedžo? Mes su tėvais tai kraustėmės į namą, kai buvo tik dalinė apdaila, virtuvės plytelės ir vonia. Jau kai gyvenome dažė sienas, klojo parketą. Buvo ne ypač smagu, bet išgyvenom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 15, 23:26)
Tai va.....o kaip tik siandien ryte susitikau su potenciale aukle, sutarem, kad nuo pirmadienio pradeda ji pas mus dirbt ir dar islydejus pagalvojau, kad gi puikiai jauciuosi, gi dar gal nereikia jos....bet nepraejo nei dvi valandos ir se tau boba devintines  doh.gif Atrodo, pats Dievas atsiunte ja butent tuo laiku.

Einu paieskosiu kokios grazios liniuotes, gal praskaidres mintys  cool.gif

Kai suradai aukle tuose krastuose biggrin.gif Ar viskas ok, normali pasirode?

QUOTE(rota @ 2012 11 16, 00:33)
Mergyte, tai jau radot kur gyventi?

Lyg ir suradom, senamiestyje wink.gif Tikiuosi nepaves jau musu trecia karta biggrin.gif Ryt vakare raktus turim gauti rolleyes.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 11 16, 08:13)

Kas per mintys bigsmile.gif Kaip vakar pas gydytoja sekesi? Prasom pasakotis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2012 11 15, 22:52)
Ir aš jau paskaičiau, kad jai gulimas rėžimas, bet pusliukas gimdoje ir ačiui Dievui. Dabar teks išgulėti kažkiek.
Mes irgi po apžiūros. Visaks gerai mūsų sūneliui. Placenta pakilo - nebėra žemai 
O taip gavau dekretą - daugiau lyg nieko naujo - esu labai laiminga, akd vaikeliukui viskas gerai, kad atitinka normas.

Lietuva su puikia TA!!!!Labai smagu girdėti, kad viskas pas jus gerai.. aš šiandien keliauju pas O.K. žiūrėsim kaip mano kaklelis, gimdos tonusas, tuo pačiu tempiu ir vyrą, tegu mažių ir parodo ir pamatuoja, vis tiek echo darys.. tikiuosi gulumo režimo nebus..
Šiandien paskutinė darbo diena, kaip keista, nerealiai, tiek planų turiu, na kad tik galėčiau juos įvykdyti... o mažius juda kruta, kaip pas Lietuva turbūt, nerimsta visai, judruolis nerealus, įdomu ar toks bus ir gimęs.. jau kartais net skausmingai suduoda, pasireiškia charakteris biggrin.gif

QUOTE(Beta1 @ 2012 11 15, 23:26)
Labas vakarelis damos  4u.gif

Aciu, kad manes lauket  ax.gif  wub.gif O as vis dar susivelusiom mintim, bet jau po truputi rikiuojuosi viska i savas eiles.Zodziu nesulaukus net savo vizito pradejau tikraja sio

Einu paieskosiu kokios grazios liniuotes, gal praskaidres mintys  cool.gif

Betute, laikykis, gulės ir saugok save..mažiukas stiprus, tikrai atlaikys, jei mamytė daug gulės smile.gif nesinervuok, nes tai irgi kenkia, taip, kad bendrom jėgom su mažiuku įgyvendinsit tą planą ir viskas bus gerai smile.gif
šiaip dėl įdomumo? gal galit pasakyti, o dėl ko tos hematomos atsiranda?

QUOTE(zuzla @ 2012 11 16, 08:13)

Zuzla, o kas nutiko? kodėl susivėlusiom mintim? ką pasakė per apsilankymą?
Atsakyti
QUOTE(Aster @ 2012 11 16, 09:11)
Mergyte82, ar išsprendėte klausimą dėl gyvenimo tą mėnesį? O beje, jums labai labai nesuspėjo įrengti kotedžo? Mes su tėvais tai kraustėmės į namą, kai buvo tik dalinė apdaila, virtuvės plytelės ir vonia. Jau kai gyvenome dažė sienas, klojo parketą. Buvo ne ypač smagu, bet išgyvenom  4u.gif

Didziausia problema, kad dar duju ir elektros nera doh.gif Laukiam visokiu dedziu parasu, kad kranelius atsuktu biggrin.gif Elektra skolinames remontams is kaimyninio kotedzo. Tai be siu dalyku gyventi kaip ir nelabai blush2.gif
O tai jus jau tame name gyvenate? bigsmile.gif Kada TB grizta is NO? Kaledas jau kartu svesite bigsmile.gif
Atsakyti
mano vaikas niekur nesiruošia.. kaklelis kietas kaip akmuo ir atrodo toks ir liks, o tai reiškia, kad, jei po savaitės situacija išliks ta pati, guldys į ligoninę ir skatins gimdymą sad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 11 16, 10:21)
mano vaikas niekur nesiruošia.. kaklelis kietas kaip akmuo ir atrodo toks ir liks, o tai reiškia, kad, jei po savaitės situacija išliks ta pati, guldys į ligoninę ir skatins gimdymą sad.gif

Zuzla, nenusimink. Savaite ilgas laiko tarpas smile.gif . Viskas gali pasikeisti per kelias val. smile.gif Na o jei skatins, tai irgi nera blogiausia iseitis. Svarbiausia maziukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 11 16, 08:33)
Zuzla, nenusimink. Savaite ilgas laiko tarpas  smile.gif . Viskas gali pasikeisti per kelias val.  smile.gif Na o jei skatins, tai irgi nera blogiausia iseitis. Svarbiausia maziukas 4u.gif

tai kad ir mažiukui nėra gerai tas skatinimas.. juk kai jis pasiruošęs gimti, jis pradeda išskirti oksitociną, kuris skatina sąrėmius, gimdymą, vaikas turi 12-16 val (dažniausiai) visam procesui, pasiruošia, įsistato, susidelioja savo kauliukus.. o skatinant jis "išstumiamas" lauk per 4-5 val.. net manau, kad CP tokiu atveju būtų geriau.. žodžiu, kaip ir sakiau, esu susivėlusiom mintim, kaip čia ką daryt, gal tartis, nes jau kaip ir komplikuotas gimdymas gaunasi, bent jau aš labai bijau dėl mažo po skatinimo, gal iškart CP.. bent jau kol kas negaliu apie visa tai negalvot.. reikalų savaitgalį suplanuota n, gal tada atitruksiu.
Atsakyti