Įkraunama...
Įkraunama...

*Laimingų nėštukių namučiai*

QUOTE(Beta1 @ 2012 11 17, 10:34)
aciu tau labai  4u.gif as dabar irgi mastau, kad tereikia tik isguleti ir duok D ji nedidetu...  unsure.gif Bet siaip kita savaite jau eidama pas gydytoja turiu tokia vilti, kad leis bent is lovos pakilt.....kad maziaus nenesiosiu ir namu netvarkysiu tai jau zinau, bet kad bent vaikscioti leistu....zudo mane ta lova  doh.gif nesutverta as lovos rezimui, nemoku guletjavascript:emoticon(':4u:') ir "sirgt".dabar as jau nebekraujuoju, ir is vis buvo tik vienas tas kartas ir toliau kaip uzsiuta.Tai tikiuosi bent, kad situacija ten neprasteja.

askorutina tau skyre, ar ne? Jis stabdo kraujavima, tai turetu ir tau hematoma absorbuotis smile.gif 4u.gif Turbut ir crinone naudoji, tai jis irgi pades leliuku tvirtai laikytis 4u.gif Tas lovos rezimas tai tikrai ne kas.. Man galva skaudeti pradedavo, bet ko tik nepadarysi del leliuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 11 17, 11:35)
Labas rytas  4u.gif
PUMPULE, tokia jau ta O.K... As irgi kai aprasau, kad echo padarytu, tai tik pasako, kad kam ta vaika svitinti  blink.gif Na juk neprasom to echo kas savaite, i pora menesiuku viena karta ir dar mokam uz tai... Mane tas irgi nervina. Tikrai, va, Lietuvai daro ir nieko... Zadu netgi susirasti nueiti kur kitur privaciai, nes toj Eugenijjos klinikoj man ir aparatas toks senovinis atrodo, vargu, ar ten tiksliai pamatuoja  g.gif
Na bet svarbiausia viskas tvarkosi  4u.gif

Kur rekomenduotu kitos  nestuke.gif vien tik echo pasidaryt? Man irgi neramu del to vaikelio svorio, tai norisi pasitikrint, kokia dabar situacija  smile.gif

As dariausi 13 sav privaciai Renmedoj dariausi tik echo be konsultacijos, dabar vel rezgu minti kokiu 25-27 sav nulekti privaciai echo bet si karta noriu pilnos konsultacijos su echo ax.gif

Sveikutes nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(megztukas @ 2012 11 17, 13:03)
askorutina tau skyre, ar ne? Jis stabdo kraujavima, tai turetu ir tau hematoma absorbuotis smile.gif  4u.gif Turbut ir crinone naudoji, tai jis irgi pades leliuku tvirtai laikytis  4u.gif Tas lovos rezimas tai tikrai ne kas.. Man galva skaudeti pradedavo, bet ko tik nepadarysi del leliuko  smile.gif

jo, geriu askorutina 3 k.dienoj, magnis.Crinona, savaime suprantamas cia.Tikiuosi ta bjaurastis jau treciadieni atrodys daaaaug mazesne...Crinonas dabar baltutelis, grazus, uzuominos nera net apie tepliojima.
Atsakyti
QUOTE(irute1984 @ 2012 11 17, 13:07)
As dariausi 13 sav privaciai Renmedoj dariausi tik echo be konsultacijos, dabar vel rezgu minti kokiu 25-27 sav nulekti privaciai echo bet si karta noriu pilnos konsultacijos su echo ax.gif

Sveikutes  nestuke.gif

Bet kai daro echo, tai vis tiek kazka komentuoja g.gif Pvz dydi, svori, vandenu norma ir pan. g.gif
Papildyta:

Grazuole liniuote wub.gif
Betuli, tay sirdeles dar nerado, kai tikrinaisi ketvirtadieni? blush2.gif Kiek tau tada buvo - 5 sav ir 4 d.? Na treciadieni jau tikrai turetu rasti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergyte_82: 17 lapkričio 2012 - 13:03
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 11 17, 14:02)
Bet kai daro echo, tai vis tiek kazka komentuoja  g.gif Pvz dydi, svori, vandenu norma ir pan.  g.gif
Papildyta:

Grazuole liniuote  wub.gif
Betuli, tay sirdeles dar nerado, kai tikrinaisi ketvirtadieni?  blush2.gif Kiek tau tada buvo - 5 sav ir 4 d.? Na treciadieni jau tikrai turetu rasti  wub.gif

jinai kazkaip idomiai labai skaiciuoja, man visad numeta kokias 3 dienas nuo mano rodomu skaiciuokliu g.gif Praeita nestuma irgi tas pats.Ji dabar pasiskaiciavo pagal isodinimo data, kad pagal ja turi buti 5 sav.ir 1 d.Pagal mane 5 sav. ir 4 d. tada buvo.Ana nestuma baisiai nervuodavaus, kad taip skaiciuodavo, galvodavau, kad gal lelius letai vystosi, bet si karta jau nebeimu i galva tos jos aritmetikos irnesakyk.gif as zinau, kad man gimdyt liepos 14 d.ir taskas biggrin.gif o treciadieni, tai jau labai tikiuosi pamatyti sirduka wub.gif bet siaip sake prie puslytes kabinetis negali, pagal ja viskas ten labai gerai ir tiksliai atitinka.Reik tiketis, kad neklysta..... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 11 17, 11:35)
Kur rekomenduotu kitos  nestuke.gif vien tik echo pasidaryt? Man irgi neramu del to vaikelio svorio, tai norisi pasitikrint, kokia dabar situacija  smile.gif

taigi echo svorį su paklaida rodo, ir nemaža mastau.gif
nežinau, man kažkaip širdutės paklauso ir ramu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 17 lapkričio 2012 - 13:54
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 11 17, 13:02)
Bet kai daro echo, tai vis tiek kazka komentuoja  g.gif Pvz dydi, svori, vandenu norma ir pan.  g.gif

Taip, darydama echo iskarto tau viska komentuoja, rodo ekrane leliuka ir pan...
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 11 17, 14:02)
Papildyta:

Grazuole liniuote  wub.gif
Betuli, tay sirdeles dar nerado, kai tikrinaisi ketvirtadieni?  blush2.gif Kiek tau tada buvo - 5 sav ir 4 d.? Na treciadieni jau tikrai turetu rasti  wub.gif

Man dar teko echo pasidaryti maxmeoje, prie mindaugo maximos... Tai visai patiko. Gal ten pabandyti? As tai keliausiu 34 savaiciu pas endokrinologe, tuomet ji paziures tiksliai, nes O.K. Pamatavimai man orgi itarimu kelia.. Nes pas genetike vaiko kojytes pirmavo pusantros savaites, o po 3 savaiciu, pas ja atsilieka, tai nelabai realu... Na turesiu islaukti....
Atsakyti
QUOTE(Pumpule @ 2012 11 16, 16:14)
As jau po O.K.

vikas bus gerai 4u.gif

QUOTE(zuzla @ 2012 11 16, 16:51)

stiprybes 4u.gif

o as po dvieju dienu intensyviu koucingo mokymu biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras nestuke.gif
tik dabar isijungiau PC, visa diena galva plyso, miegojau. Ji ir dabar skauda, gal cia vienas is nestumo pozymiu smile.gif
Vakar buvau pas gydytoja, dare echo, turiu nuotarukyte savo maziuko wub.gif Hematoma truputi padidejusi, bet jau ten kresulys. Visko gali buti, kad ji man per apacia ir neissivalys, o organizme issivaikscios g.gif Siaip viskas gerai, toliau paskirtas gulimas rezimas, dar menesiuka doh.gif
Betule 1, Tikiu, kad viskas tau bus gerai 4u.gif Tik reikia kantrybes toje lovoje doh.gif mirksiukas.gif Man jau ji laaaaaabai pabodo, sonai nuguleti... bet leidziu jau sau kartais ir valgyt pagaminti blush2.gif Skaiciau, kad tavo kraujavimas greitai baigesi, o as kraujavau kaip per mmm kazkur geras penkias dienas unsure.gif Paskui dar dvi savaites tepliojo, rudas kraujas ejo. Tik dabar matau, kad to kraujo kaip ir nebera, o skystis rudas truputi pabega ir krenta juodas crinone. Taigi, laikykis 4u.gif Tikiu savo ir tavo maziukais, jie stiprus wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cukryte28 @ 2012 11 17, 19:19)
Labas vakaras nestuke.gif
tik dabar isijungiau PC, visa diena galva plyso, miegojau. Ji ir dabar skauda, gal cia vienas is nestumo pozymiu smile.gif
Vakar buvau pas gydytoja, dare echo, turiu nuotarukyte savo maziuko wub.gif  Hematoma truputi padidejusi, bet jau ten kresulys. Visko gali buti, kad ji man per apacia ir neissivalys, o organizme issivaikscios g.gif  Siaip viskas gerai, toliau paskirtas gulimas rezimas, dar menesiuka doh.gif
Betule 1, Tikiu, kad viskas tau bus gerai 4u.gif  Tik reikia kantrybes toje lovoje doh.gif  mirksiukas.gif  Man jau ji laaaaaabai pabodo, sonai nuguleti... bet leidziu jau sau kartais ir valgyt pagaminti blush2.gif  Skaiciau, kad tavo kraujavimas greitai baigesi, o as kraujavau kaip per mmm kazkur geras penkias dienas unsure.gif  Paskui dar dvi savaites tepliojo, rudas kraujas ejo. Tik dabar matau, kad to kraujo kaip ir nebera, o skystis rudas truputi pabega ir krenta juodas crinone. Taigi, laikykis 4u.gif  Tikiu savo ir tavo maziukais, jie stiprus wub.gif  4u.gif

O, tai tau daug rimciau viskas buvo unsure.gif Tai kaip supratau, taves gydytoja baisiai nenugasdino ? Menesis dar lovoj doh.gif Nusisausiu, jeigu man tiek reikes.Ta lova-zudike mane anksciau pribaigs negu bet kas.
Bet ka, laikomes isikibe i tas lovas ir laukiam geresniu laiku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 17, 18:27)
O, tai tau daug rimciau viskas buvo  unsure.gif Tai kaip supratau, taves gydytoja baisiai nenugasdino ? Menesis dar lovoj  doh.gif Nusisausiu, jeigu man tiek reikes.Ta lova-zudike mane anksciau pribaigs negu bet kas.
Bet ka, laikomes isikibe i tas lovas ir laukiam geresniu laiku  biggrin.gif

As nuo spalio antros puses jau lovoje, pirma lova buvo ligoninej doh.gif Tai tuoj bus menuo, kaip dribsau biggrin.gif
Man dar gerai, kad pirmo laukiuosi ir nera aplinkui lankstanciu mazyliu. Va tau kiek sudetingiau, juk mazasis mamos demesio reikalauja smile.gif Bet tikekimes, laikas greitai prabegs ir galesi lipti is lovos.
Mane kankina dar toks klausimas, i darba matau negrisiu dar ilgai... kazin kaip bus su dekretiniais pinigais? blink.gif dar nesidomejau, nuo kurio laiko skaiciuoja g.gif Nors gal dar anksti apie tai galvoti, bet mintys juk nori nenori lenda blush2.gif
Atsakyti