Įkraunama...
Įkraunama...

*Laimingų nėštukių namučiai*

QUOTE(Mergyte_82 @ 2012 11 16, 08:16)
Didziausia problema, kad dar duju ir elektros nera  doh.gif Laukiam visokiu dedziu parasu, kad kranelius atsuktu  biggrin.gif Elektra skolinames remontams is kaimyninio kotedzo. Tai be siu dalyku gyventi kaip ir nelabai  blush2.gif
O tai jus jau tame name gyvenate?  bigsmile.gif Kada TB grizta is NO? Kaledas jau kartu svesite  bigsmile.gif

A, čia jau gan rimta 4u.gif Linkiu, kad kuo greičiau viskas išsispręstų 4u.gif
Ne, mes dar neturime baldų, laukiame. MB sugrįš atostogauti ant Kalėdų, bet po Naujų ir vėl išvažiuos darbuotis (ten nuolatinis darbas, ne terminuotas). Mąstom apie visokius planus, tikiuosi, netrukus viskas pasikeis į geresnę pusę.

QUOTE(zuzla @ 2012 11 16, 08:21)
mano vaikas niekur nesiruošia.. kaklelis kietas kaip akmuo ir atrodo toks ir liks, o tai reiškia, kad, jei po savaitės situacija išliks ta pati, guldys į ligoninę ir skatins gimdymą sad.gif

O kodėl taip anksti guldys ir skatins? Juk dabar leidžiama net iki 42 sav nešioti. Ypač, jei tu pati gerai jautiesi, jei vandenų netrūksta. Daug vaikščiok, plauk grindis, kas ten dar - šampanas lyg padeda doh.gif na ir su vyru pasidarbuokit, gal suveiks kažkas ir turėsi natūralų teigiamą rezultatą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aster @ 2012 11 16, 08:55)
O kodėl taip anksti guldys ir skatins? Juk dabar leidžiama net iki 42 sav nešioti. Ypač, jei tu pati gerai jautiesi, jei vandenų netrūksta. Daug vaikščiok, plauk grindis, kas ten dar - šampanas lyg padeda  doh.gif  na ir su vyru pasidarbuokit, gal suveiks kažkas ir turėsi natūralų teigiamą rezultatą  4u.gif

gal ir neguldys, ne visai tinkamai išsireiškiau, O.K. duos siuntimą, nes negali po termino manęs prižiūrėti ambulatoriškai, o ligoninėj jau spręs, ar man dar vaikščiot, ar važinėt kiekvieną dieną tonus klausyt, ar dar kas nors..
Atsakyti
Beta, nu blyn uzjauciu del tos hematomos, nu niekaip neduoda ramiai nestumu pasimegauti doh.gif Siaip IVF temukeje gerai tau kazkas parase - labai daug atveju zinau, kai turejo merginos hematomas ir tikrai nepamenu ne vieno persileidimo del to. Viena artimesne moteriske tiesiog pludo kraujais, nakti atsibudo baloje ir nieko - jau i mokykla turbut isleido dukryte. Aisku, suprantu, kad tokios istorijos nors ir suteikia optimizmo, nuraminti negali. Svarbiausia matyt nekilnoti nieko, o tau dar toks mazulis namuose....
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 11 16, 11:01)
gal ir neguldys, ne visai tinkamai išsireiškiau, O.K. duos siuntimą, nes negali po termino manęs prižiūrėti ambulatoriškai, o ligoninėj jau spręs, ar man dar vaikščiot, ar važinėt kiekvieną dieną tonus klausyt, ar dar kas nors..

man su pirmu, kai tik suejo 40 sav. israse siuntima i ligonine. Pagulde i nestumo patologijos skyriu, nes nenaturalus pastojimas ir niekas manes neklause ar as noriu. Pragulejau savaite, matuodavo tik vaisiaus tonus. Prasikeikiau ta visa savaite, nes jauciausi kuo puikiausiai doh.gif . Kai suejo 41 savaite, gydytojai nusprende, kad ilgiau laukti jau nebegalima. Vaikutis jau buvo issistates i gimdymo takus, taciau gimdymo dar nebuvo. Prakirpo vandenu pusle, nubego vandenys. Prasidejo saremiai. Taciau nesidare kaklelis, suleido skatinamuosius ir pagimdziau be jokiu problemu.
Tu Zuzla neissigask, gal pagimdysi ir be skatinamuju. Juk daug kam uztenka, kad nuleidzia vandenis. O jei vaikutis nebus issistates i gimdymo takus ir viskas bus ok, pranesiosi ir iki 42 sav.
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2012 11 15, 16:05)
Grazus zodziai cray.gif

žodžiai plūsta iš širdžių tų, kurie tebetrokšta pajusti tėvystę/motinystę visa savo esybe wub.gif
prie jų laukimo galit prisidėti ir jūs, būsimos mamytės, papasakodamos savo istorijas ir taip suteikdamos belaukiančioms šeimoms pinigais neįvertinamos vilties wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 11 16, 09:54)
O jei vaikutis nebus issistates i gimdymo takus ir viskas bus ok, pranesiosi ir iki 42 sav.

o kaip suprasti įsistatęs ar ne? per apžiūrą gydytoja sakė, kad Zuzliukas prisispaudęs prie kaklelio, ar tai reiškia, kad įsistatęs?
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2012 11 16, 12:28)
o kaip suprasti įsistatęs ar ne? per apžiūrą gydytoja sakė, kad Zuzliukas prisispaudęs prie kaklelio, ar tai reiškia, kad įsistatęs?

Jo, tau pasakys gydytoja per apziura. Dabar irgi jau sakyciau, kad isistates ir pasiruoses startui, nes jau remiasi i kakleli ir laukia kol jis prasivers smile.gif
Atsakyti
labukas-zuzla niu neapsimeluosiu man rodos-esu kazkur skaiciusi kad vyro spermiukai labai minkstina gimdos kakleli...gal del to ir rekomenduojama myletis i nestumo gala reguliariai...isvaziavo taviskis i komandiruotes ir va,kietas gimdos kaklelis-reikia daug daug smileysex.gif
Atsakyti
QUOTE(sobo @ 2012 11 16, 12:17)
Jo, tau pasakys gydytoja per apziura. Dabar irgi jau sakyciau, kad isistates ir pasiruoses startui, nes jau remiasi i kakleli ir laukia kol jis prasivers smile.gif

tikėkimes smile.gif

QUOTE(aushen @ 2012 11 16, 12:34)
labukas-zuzla niu neapsimeluosiu man rodos-esu kazkur skaiciusi kad vyro spermiukai labai minkstina gimdos kakleli...gal del to ir rekomenduojama myletis i nestumo gala reguliariai...isvaziavo taviskis i komandiruotes ir va,kietas gimdos kaklelis-reikia daug daug smileysex.gif

na taip, nekas su tais santykiais smile.gif bet ne dėl vyro komandiruočių. nuo pat pradžių gydytoją neleido, nes placenta buvo prie pat kaklelio, paskui pakilo, tai leido, paskui vėl neleido, nes vaikas per žemai, kaklelis minkštėja, paskui leido, bet baimė iššaukti priešlaikinį gimdymą visvien liko, juk sperma minkština kaklelį.. dabar kaip ir galima, tai ir bandysim, aišku smile.gif
Atsakyti
As jau po O.K. Tai ir laiminga ir labai susinervinusi (cia turbut nuo nestumo hormonu). Na viskas pas mane gerai, ale svorio visai nepriaugau, net numeciau, bet pagal savo rytinius matavimus, man svoris kyla po nedaug, o dieta ta dar kisa koja matyt... Bet kaklelis mano nuo 2.8 mm iki 1.5 mm susiaurejo, nors ir griezto gulimo rezimo nebuvo, tomusas irgi visai geras... Tai kaip ir viskas super duper, na si karta veziausi vyra kartu, jis mano kaip talismanas, dar nei viena echoskopija nebuvo bloga su juo...
Pradzioje, pasakiau gydytojai kad atsiveziau vyra, nes vis tiek echoskopuos kakleli, gimda ir tuo metu gal galima maziuka pamatuoti, ar ne per didelis, ar ne per mazas tam laikui, nes pergyvenu del diabeto, o ir del tu mano zemu placentos hormonu, kurie gali itakoti mazesni vaisiaus svori...o ji, kad pradejo, kad nematuos vaiko, kad echoskopas kenkia, kad svitinimas, kad mane pries 3 savaites echoskopavo ir t.t. Na vienu zodziu pavare ant manes, tai as sakau, na jei jus taip sakot, gerai, nematuokit, vis tiek vyras paziures tuomet kai ziuresit gimdos tonusa... Bet tuo metu pajutau kad taip susigraudinau nuo jos elgesio.. Na galutiniam variante ji pamatavo ir maziuka, greitai, bet net nesustabde ant normalaus vaizdo jo, kazkaip snai snai, ale greitai ir viskas...nepametem normaliai savo zvirblio..vaikiukas, lyg ir atitinka, bet labiau 28 savaites, tai sakau, ar gerai? Nes siek tiek per mazas, tai ji atsove, kad ka dabar pergyvensi, kad per mazas.. Na tai jau daugiau nieko nebesakiau... Ir dar priskaiciavo uz sirdutes klausima, o net nepaklause, bet jau nieko nesakiau...
O dar nors reikalai ir visiskai kaip ir gerai, ji neliepe guleti grieztai lovoje, na bet nieko neveikti... I parduotuve tik viena isleido, ir nieko daugiau, tai man kazkaip keistai, aisku saugo, na bet vistiek..
Tai va sedziu ir dar po poros valandu negaliu atsigauti, cia matyt tie hormonai, suprantu, kad turbut daug pacienciu turejo, kad jau ir mus labai velavp priimti, tai gal del to? O dar juk ne visada buni geros nuotaikos, suprantama ji zmogus, na bet kazkaip jums norejau pasiguosti... O kaip tik sukosi man galvoje Lietuva, galvoju, o jai juk kas tris savaites visada echo daro ir nieko, o va kiekvienas kitaip sugalvoja ir gazdina,ir sako, kad va kaip cia tu taip nori svitinti savo vaika del smalsumo...kai jau prirasiau, tai prirasiau, na labai norejosi pasiguosti...
Atsakyti
Zuzla, suprantu tave ir gal kažkiek paguosiu. Man vėlavo terminas. Kaklelis nei pro kur vis tas pats pusantro cm ir viskas. Gydytojas ramino, kad jei dabar niekas nevyksta visiškai, tai nereiškia, kad neprasidės kai grįši namo. O aš juo visai netikėjau, galvojau nebūna taip smile.gif na ką guldo mane 8 dieną po termino rytojaus skatinimui. Ir ką tu au manai - man prasidėjo gimdyma snatūraliai be jokių skatinimų thumbup.gif Tai va pagimdžiau 9 termino dieną. O jau atrodė, kad būsiu amžinai nėščia doh.gif taip kad nenusiteik tam skatinimui, nes dar TIKRAI turi nemažai laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2012 11 16, 16:43)
Zuzla, suprantu tave ir gal kažkiek paguosiu

4u.gif
jau kažkiek ramiau, taikausi su mintim kaip bus, taip bus smile.gif nes anksčiau kažko norėjau, planavau, tikėjausi... svarbu, viskas gerai baigtųsi.
Atsakyti