As jau po O.K. Tai ir laiminga ir labai susinervinusi (cia turbut nuo nestumo hormonu). Na viskas pas mane gerai, ale svorio visai nepriaugau, net numeciau, bet pagal savo rytinius matavimus, man svoris kyla po nedaug, o dieta ta dar kisa koja matyt... Bet kaklelis mano nuo 2.8 mm iki 1.5 mm susiaurejo, nors ir griezto gulimo rezimo nebuvo, tomusas irgi visai geras... Tai kaip ir viskas super duper, na si karta veziausi vyra kartu, jis mano kaip talismanas, dar nei viena echoskopija nebuvo bloga su juo...
Pradzioje, pasakiau gydytojai kad atsiveziau vyra, nes vis tiek echoskopuos kakleli, gimda ir tuo metu gal galima maziuka pamatuoti, ar ne per didelis, ar ne per mazas tam laikui, nes pergyvenu del diabeto, o ir del tu mano zemu placentos hormonu, kurie gali itakoti mazesni vaisiaus svori...o ji, kad pradejo, kad nematuos vaiko, kad echoskopas kenkia, kad svitinimas, kad mane pries 3 savaites echoskopavo ir t.t. Na vienu zodziu pavare ant manes, tai as sakau, na jei jus taip sakot, gerai, nematuokit, vis tiek vyras paziures tuomet kai ziuresit gimdos tonusa... Bet tuo metu pajutau kad taip susigraudinau nuo jos elgesio.. Na galutiniam variante ji pamatavo ir maziuka, greitai, bet net nesustabde ant normalaus vaizdo jo, kazkaip snai snai, ale greitai ir viskas...nepametem normaliai savo zvirblio..vaikiukas, lyg ir atitinka, bet labiau 28 savaites, tai sakau, ar gerai? Nes siek tiek per mazas, tai ji atsove, kad ka dabar pergyvensi, kad per mazas.. Na tai jau daugiau nieko nebesakiau... Ir dar priskaiciavo uz sirdutes klausima, o net nepaklause, bet jau nieko nesakiau...
O dar nors reikalai ir visiskai kaip ir gerai, ji neliepe guleti grieztai lovoje, na bet nieko neveikti... I parduotuve tik viena isleido, ir nieko daugiau, tai man kazkaip keistai, aisku saugo, na bet vistiek..
Tai va sedziu ir dar po poros valandu negaliu atsigauti, cia matyt tie hormonai, suprantu, kad turbut daug pacienciu turejo, kad jau ir mus labai velavp priimti, tai gal del to? O dar juk ne visada buni geros nuotaikos, suprantama ji zmogus, na bet kazkaip jums norejau pasiguosti... O kaip tik sukosi man galvoje Lietuva, galvoju, o jai juk kas tris savaites visada echo daro ir nieko, o va kiekvienas kitaip sugalvoja ir gazdina,ir sako, kad va kaip cia tu taip nori svitinti savo vaika del smalsumo...kai jau prirasiau, tai prirasiau, na labai norejosi pasiguosti...