Įkraunama...
Įkraunama...

Abortai-kas tai?

Apklausa: Ar esat dariusi aborta? (121 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Moonte @ 2012 11 02, 23:14)
Bet ne ka svarubs griekas puikybe, net laikomas vienas is didesniu, nuopolio ratu  mirksiukas.gif
Neveltui sake dievas, neteisk ir nebusi teisiamas.
O zudymas - veiksmas pats kaip toks nieko nereiskia, jo amoraluma parodo intencijos, kuriu vedini zmones tai daro. Zudydami zmones gina savo tevyne, vaikus, seima.
Kita vertus lygiai taip pat yra ptarle. Gerais ketinimais pragaro kelias gristas.

KOdel cituojate Dieva, jei juo netikite ir jei vis tiek to nesilaikote pati?Idomu ,kas ci atip Dieva girdejo sakant g.gif
As ir nenoriu aptarti zudymo moralumo, bet juk ivardinti galima? abortas zmogzudyste ar ne? GAl morali ?pvz kaip ginant tevyne, bet zmogaus zudymas....
Vat butent atrodo visi taip nori padeti moteriai su jos teisemis, geriausi norai, o kazin kas numatys tas paskemes, ar jos ne i ta pragara veda? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2012 11 02, 16:14)
Vėl sakysit, kad kalbu ne į temą, bet paprastas, visiškai ne ironiškas klausimas. Moteris nenori to vaiko. Nu nenori ir taškas. O pastojo, nes pavedė kontraceptikai. Ji jo nenori, nemyli ir pan... jai vistiek gimdyt? Negi moters būsena ir norai visai nereikšmingi? g.gif

ada21lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 11 02, 23:22)
O kodel as privalau irodineti, jog gimes zmogus, turi dugiau nei gemalas galimybiu protauti? Vien todel jog jo smegenys issivyste labiau nei gemalo.

Taigi vel oridedu ankstesnes iznutes ir paryskinu klausima:
Cia jusu ankstesnis postas,kad nepasimestu :
Na matot gemalas dar neprotauja, ten tik smegenu zuomazgos, nervu mazgai, kai kitas jau gimes protauja. Smegenine ir portavimas yra pagrindine zmogaus skiriamoji nuo kitu gyviu savybe
TAigi konkreciai galit atsakyti nuo kada protauja? kiek amziaus?ir tada jau galiam zmogumi vadinti kaip suprantu ir iki tada zudyti galima?
Ar vel issisuksit nuo konkreciu atsakymu?

TAigi neklausiau irodymu,klausiau tik amziaus. Nuo gimimo,kai pilnas isnesiojimas ar ne? ,tai cia nuo pirmos minutes uzgimus, teisingai suprantu? TAi jai gimsta 40 sav protauja, jei gimsta 24 sav protauja? jei pilve 39 dar neprotauja?
Patikslinkit tik konkreciai amziu,prasau 4u.gif

Atsakyti
Ada, jei jums reikia pirstu parodyti kur puolimas o ne diskusija, tai visi parasyti postai jei neatitinka jusu mastymo buvo bergzdzias klaviaturos minkymas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Fungu @ 2012 11 02, 23:21)
Nei kiek nesipuikuoju, darau daug kitų klaidų ir apskritai esu burbanti ragana kartais. Mano šeimoje šitos taisyklės nelaužomos buvo, kraujyje jos.

O as negaliu teiti jog mano seimoje nebuvo jos lauzomos. Mat jie pergyveno ir revoliucijas, golodomorus, karus, taikas. Kas itakoja zmoniu elgesi, vien todel kad jie buvo paprasti zmones, kuriem zut but reikejo isgyventi.
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2012 11 02, 23:25)
ada21lt 4u.gif
Vėl sakysit, kad kalbu ne į temą, bet paprastas, visiškai ne ironiškas klausimas. Moteris nenori to vaiko. Nu nenori ir taškas. O pastojo, nes pavedė kontraceptikai. Ji jo nenori, nemyli ir pan... jai vistiek gimdyt? Negi moters būsena ir norai visai nereikšmingi?

TAip, sakyciau gimdyti. SAkyciau kaip FAnore, jau per velu kazka spresti del to vaiko,jau jis yra. TIk jums jis atsiranda ,kai ji pamatot, man jis atsiranda,kai atsiranda biggrin.gif O paskui jau kiti klausimai kaip ka ten daryti auginti neauginti ir t.t.
Moters norai reiksmingi iki atsirado pas ja gyvybe, mano supratimu, o paskui jau fsio atsakomybe pries kita asmeni
Butu manau gerai,jei kiekviena moteris myletusi tik su mylimu vyru nuo kurio bent noretu vaiku, visos kito sproblemos ne tokios dideles atrodytu , bet tai utopija kol kas aisku, bet bent as tuom vadovaujuosi savo gyvenime biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Fanore @ 2012 11 02, 23:32)
Ada, jei jums reikia pirstu parodyti kur puolimas o ne diskusija, tai visi parasyti postai jei neatitinka jusu mastymo buvo bergzdzias klaviaturos minkymas  schmoll.gif

Nu as puolimo niekur neizvelgiu ,o butent skirtingas nuomones ir del to idomu, nebutu diskusijos ,jei visi ta pati rasytu ar ne?
Atsakyti
Supratau jūsų nuomonę 4u.gif Nepritariu visiškai, kai moters gyvybė nuvertinama prieš "vaiko". Žiauru.
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2012 11 02, 23:24)
KOdel cituojate Dieva, jei juo netikite ir jei vis tiek to nesilaikote pati?Idomu ,kas ci atip Dieva girdejo sakant  g.gif
As ir nenoriu aptarti zudymo moralumo, bet juk ivardinti galima? abortas zmogzudyste ar ne? GAl morali ?pvz kaip ginant tevyne, bet zmogaus zudymas....
Vat butent atrodo visi taip nori padeti moteriai su jos teisemis, geriausi norai, o kazin kas numatys tas paskemes, ar jos ne i ta pragara veda?  unsure.gif

O is kur jus istrauket, jog netikiu dievu, as agnostikas, o ne ateistas. Cia jusu problema, jog negirdejot ir neskaitet. Is kitos puses, o kas man gali uzdrausti cituoti, ar kartais ne jus? Tuomet kas jums suteike teise?

Na matot tikras pageidavimo koncertas, viskas privalo kaip ada21 nori, bet gyvenimas ne pageidavimo koncertas.

O gimdyti vaika zinant, jog neturi jokiu salygu, ar kad jis bus ligotas, ar ne sadizmas tai?

O cia jau tai moteriai spresti kur link ji eis, i pragara, ar i dangu.
As manu, kad lygiai taip pat eis i pargara ir tie, kas daug sneka apie gyvybe, bet nieko nedaro, negina ja, kai ta gyvybe gimsta ir leidzia is jos dergtis. Abejingumas velnio pramanas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 02 lapkričio 2012 - 22:43
QUOTE(Fanore @ 2012 11 02, 22:24)
ir nesimetykit paleistuvavimais, netikiu, kad siaip ta imetet, netyciukas buvo nuo teiseto vyro, tik netinkamu laiku, kai laikas buvo tinkamas buvo atitinkami veiksmai. 

čia tai viršūnė blink.gif aš jums parašiau, kokių aš principų laikausi. jokių čia užuominų mėtyti nenorėjau, to betrūko doh.gif matyt, pačios galvoje ta mintis, nu kokia normali moteris iš karto tai pagalvotų??? man net į galvą neateitų tokia mintis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2012 11 02, 23:31)
Taigi vel oridedu ankstesnes iznutes ir paryskinu klausima:
Cia jusu ankstesnis postas,kad nepasimestu :
Na matot gemalas dar neprotauja, ten tik smegenu zuomazgos, nervu mazgai, kai kitas jau gimes protauja. Smegenine ir portavimas yra pagrindine zmogaus skiriamoji nuo kitu gyviu savybe
TAigi konkreciai galit atsakyti nuo kada protauja? kiek amziaus?ir tada jau galiam zmogumi vadinti kaip suprantu ir iki tada zudyti galima?
Ar vel issisuksit nuo konkreciu atsakymu?

TAigi neklausiau irodymu,klausiau tik amziaus. Nuo gimimo,kai pilnas isnesiojimas ar ne? ,tai cia nuo pirmos minutes uzgimus, teisingai suprantu? TAi jai gimsta 40 sav protauja, jei gimsta 24 sav protauja? jei pilve 39 dar neprotauja?
Patikslinkit tik konkreciai amziu,prasau  4u.gif

Ka keicia amzius? Konkreciai.
Papildyta:
QUOTE(Fungu @ 2012 11 02, 23:42)
čia tai viršūnė blink.gif aš jums parašiau, kokių aš principų laikausi. jokių čia užuominų mėtyti nenorėjau, to betrūko doh.gif matyt, pačios galvoje ta mintis, nu kokia normali moteris iš karto tai pagalvotų??? man net į galvą neateitų tokia mintis doh.gif

O kodel jus tai stebina? Mes visi, jie, jos, jus, as, kitos. Matuoja viska ant saves ir per save vertinam pasauli. Reakcija normali ir desninga sakyciau.
Atsakyti
Ada, neminekit mano vardo be reikalo!!! As sakiau per velu, kai per velu, atsakykit i klausima ka jus manot, o ne Fanore sake. As nieko nesakyciau tokiai moteriai, nes tai JOS ASMENINIS REIKALAS, jai gimdyt ir augint, ne MAN. O del mylimu vyru, mano situacijoje, buvo mylimas vyras su kuriuo norejau vaiku, ir jau viena turejau, o po aborto ir vel turejau nesidaviau, buvau su teisetu mylimu vyru, su kuriuo norejau ir Planavau vaikus, tik tada tam vaikuciui nebuvo laikas gimti, ir mes su mylimu teisetu vyru kartu nusprendem, kad deja musu tai sprendimas, musu teise gimdyti ar ne.
O dabar atsakykite savo zodziais, ko klause Soled.
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2012 11 02, 23:40)
Supratau jūsų nuomonę 4u.gif Nepritariu visiškai, kai moters gyvybė nuvertinama prieš "vaiko". Žiauru.

Va cia ir yra problema, religinis fanatizmas. Kai nuvertinama moteris, jos kunas, siela, kai is jos padaro inkubatoriu, kuris turi vien pareigas ir netuti sprendimo teises.
Atsakyti