QUOTE(Moonte @ 2012 11 02, 23:41)
O is kur jus istrauket, jog netikiu dievu, as agnostikas, o ne ateistas. Cia jusu problema, jog negirdejot ir neskaitet. Is kitos puses, o kas man gali uzdrausti cituoti, ar kartais ne jus? Tuomet kas jums suteike teise?
Na matot tikras pageidavimo koncertas, viskas privalo kaip ada21 nori, bet gyvenimas ne pageidavimo koncertas.
O gimdyti vaika zinant, jog neturi jokiu salygu, ar kad jis bus ligotas, ar ne sadizmas tai?
O cia jau tai moteriai spresti kur link ji eis, i pragara, ar i dangu.
As manu, kad lygiai taip pat eis i pargara ir tie, kas daug sneka apie gyvybe, bet nieko nedaro, negina ja, kai ta gyvybe gimsta ir leidzia is jos dergtis. Abejingumas velnio pramanas.
Vadinasi tikit ir dar pabendraujat nu tai saunu tada

Tikrai nedrisciau jums nieko uzdrausti ,tik paklausiau, kodel tada pati nesilaikot pacituotos minties? Labai daug zmoni teisiat ir smerkiat?ir mane ju tarpe?
Ne nesadizmas. Sadizmas,kai kazka kankini tycia ir samoningai, o ne kai leidi gimti ir priimti gyvenima toki koks yra.(cia mano nuomone)
TAi saket gerais norais ir pragaras gristas as ta tik patvirtinau

Kai nori padeti tiems visiems vargstantiesm ,kenciantiesm , tai irgi geri norasi irgi neaisku kur vedantys.
o gyvybe bent savo reikia ismokti ginti ir saugoti ,paskui savo vaiku , o kiti zmones turi laisva valia,nes kaip ir pati sakot geri norai del kitu zmoniu, deja, veda ne ten kur noretusi.....