Įkraunama...
Įkraunama...

Abortai-kas tai?

Apklausa: Ar esat dariusi aborta? (121 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Moonte @ 2012 11 02, 22:47)
O kodel jus tai stebina? Mes visi, jie, jos, jus, as, kitos. Matuoja viska ant saves ir per save vertinam pasauli. Reakcija normali ir desninga sakyciau.

Aš ir vagystę kaip blogybę parašiusi buvau. Apie tai Fanore net neužsiminė, bet va tik paleistuvavimą. Reiškia, suvirpino kažką, aa?? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fungu @ 2012 11 02, 23:42)
čia tai viršūnė blink.gif aš jums parašiau, kokių aš principų laikausi. jokių čia užuominų mėtyti nenorėjau, to betrūko doh.gif matyt, pačios galvoje ta mintis, nu kokia normali moteris iš karto tai pagalvotų??? man net į galvą neateitų tokia mintis doh.gif

Tai dabar as jau nenormali, ar ir vel virsunen lipu?

Papildyta:
QUOTE(Fungu @ 2012 11 02, 23:51)
Aš ir vagystę kaip blogybę parašiusi buvau. Apie tai Fanore net neužsiminė, bet va tik paleistuvavimą. Reiškia, suvirpino kažką, aa?? biggrin.gif

Per vagyste vaikai neatsiranda, ir abortu neprireikia, logiskumo pas jus nulis.
Atsakyti
QUOTE(Fungu @ 2012 11 02, 23:51)

Kaip jau minejau, kur skauda ten ir kliuna, mat marskiniai arciau kuno. Ir kuri dabar jusu pasakys, jog abortas yra pats lengviausias sprendimo budas? Tiesiog zmones kartais neturi kitokiu galimybiu.

Siaip, as aplamai nelinkusi issizadeti viso ka jus isvardinot, nors iki siolej nesu nieko dariusi. Oi ne, budama 5 metu aspivogiau, amorali asaba esu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 02 lapkričio 2012 - 22:58
Į velnyną Moontę biggrin.gif

Man tiesiog įdomu, va kas Fanorei užkliuvo. mirksiukas.gif Nepyk, aš nepiktai smile.gif

Grįžtam prie temos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2012 11 02, 23:40)
Supratau jūsų nuomonę 4u.gif Nepritariu visiškai, kai moters gyvybė nuvertinama prieš "vaiko". Žiauru.

O kodel ta moters gyvybe nuvertinama?Jei moteris budama veiksni ir vaisinga savo noru turi lytinius santykius ir zino,kad pastoti tikimybe yra, tai kaip ir padaro pasirinkima ar ne? VAikas atsiranda pas ja pive jis neturi dar galmybes pareiksti savo valios, taigi atiduodamas visiskai i mamos rankas, kad jai ji pagimdyti jos kunui mirti nereikia, jai tik 9 men reiks jausti kazokius fizinius nepatogumus ir tai realai diziausi nepatogumai paskutiniai 2-3 men ir viskas paskui gali buti visiaskai laisva atiduoti ji kitiems...o jai del patogumo galima vaika nuzudyti?
tai kas cia nuvetrtinama? g.gif
Atsakyti
Būtent tas vaikas yra priklausomas nuo motinos. Be jos jis šiaip ar taip mirtų ir neišgyventų, todėl moteris ir sprendžia, ką daryti su savo kūnu.
Atsakyti
QUOTE(ada21lt @ 2012 11 03, 00:01)
O kodel ta moters gyvybe nuvertinama?Jei moteris budama veiksni ir vaisinga savo noru turi lytinius santykius ir zino,kad pastoti tikimybe yra, tai kaip ir padaro pasirinkima ar ne? VAikas atsiranda pas ja pive jis neturi dar galmybes pareiksti savo valios, taigi atiduodamas visiskai i mamos rankas, kad jai ji pagimdyti jos kunui mirti nereikia, jai tik 9 men reiks jausti kazokius fizinius nepatogumus ir tai realai diziausi nepatogumai paskutiniai 2-3 men ir viskas  paskui gali buti visiaskai laisva atiduoti ji kitiems...o jai del patogumo galima vaika nuzudyti?
tai kas  cia nuvetrtinama?  g.gif

Sakot kitiems, pilni vaikai globos namu. Auuuuuu, kur tie kiti, kodel neimat vaiku? Ypac tos, kurios uz negimusiu gyvybe...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 11 02, 23:41)
O is kur jus istrauket, jog netikiu dievu, as agnostikas, o ne ateistas. Cia jusu problema, jog negirdejot ir neskaitet. Is kitos puses, o kas man gali uzdrausti cituoti, ar kartais ne jus? Tuomet kas jums suteike teise?
Na matot tikras pageidavimo koncertas, viskas privalo kaip ada21 nori, bet gyvenimas ne pageidavimo koncertas.
O gimdyti vaika zinant, jog neturi jokiu salygu, ar kad jis bus ligotas, ar ne sadizmas tai?
O cia jau tai moteriai spresti kur link ji eis, i pragara, ar i dangu.
As manu, kad lygiai taip pat eis i pargara ir tie, kas daug sneka apie gyvybe, bet nieko nedaro, negina ja, kai ta gyvybe gimsta ir leidzia is jos dergtis. Abejingumas velnio pramanas.

Vadinasi tikit ir dar pabendraujat nu tai saunu tada 4u.gif Tikrai nedrisciau jums nieko uzdrausti ,tik paklausiau, kodel tada pati nesilaikot pacituotos minties? Labai daug zmoni teisiat ir smerkiat?ir mane ju tarpe?
Ne nesadizmas. Sadizmas,kai kazka kankini tycia ir samoningai, o ne kai leidi gimti ir priimti gyvenima toki koks yra.(cia mano nuomone)
TAi saket gerais norais ir pragaras gristas as ta tik patvirtinau 4u.gif Kai nori padeti tiems visiems vargstantiesm ,kenciantiesm , tai irgi geri norasi irgi neaisku kur vedantys.
o gyvybe bent savo reikia ismokti ginti ir saugoti ,paskui savo vaiku , o kiti zmones turi laisva valia,nes kaip ir pati sakot geri norai del kitu zmoniu, deja, veda ne ten kur noretusi.....
Atsakyti
Va man irgi įdomu ar abortų priešininkės pasiėma nors vieną vaiką iš globos namų? Nes, jeigu agituoja nesidaryti aborto, o motina nenori jo auginti, tai logiška, kad noras užauginti tą vaiką pačiai turėtų būti toks pat didelis, kaip ir išsaugoti gyvybę.
Atsakyti
QUOTE(Fanore @ 2012 11 02, 23:24)
Ada, nemaisykit gemalo abortavmu su 39sav vaiku, sokate i krastutinumus nes neturite faktu pagrysti savo isitikinimams.Juk ne is pirsto lauzti istatymai iki kokio laiko galimi legalus abortai. As beje kazkur rasiau, kad as sumazinciau ta laika iki 9 savaiciu, kodel? tiesiog taip instinktas kuzda. O del to nuo kada zmogus, tai kiek zmoniu, tiek nuomoniu, ir kiekviena tiesa tiesesne ar ne  g.gif

Tai vat butent to ir klausiu kuom gristi ,gal zinote? Kol kas niekas neatsake.
o 39 sav tai Moontes klausiu, nes jos argumenstas buvo gebejiams protauti.
Nejau mes mastancios protaujancios butybes negalima paprasto dalyko nuspresti, ati kada zmogus tampa zmogumi?
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2012 11 02, 23:07)
Va man irgi įdomu ar abortų priešininkės pasiėma nors vieną vaiką iš globos namų? Nes, jeigu agituoja nesidaryti aborto, o motina nenori jo auginti, tai logiška, kad noras užauginti tą vaiką pačiai turėtų būti toks pat didelis, kaip ir išsaugoti gyvybę.

Soled, tą patį per tą patį rašai. Ar tu apmoki aborto pasidariusių moterų psichologo ir vėliau, jei prireikia, dirbtinį apvaisinimą?
Atsakyti
Taigi vel pridedu ankstesnes iznutes ir paryskinu klausima:
Cia jusu ankstesnis postas,kad nepasimestu :
Na matot gemalas dar neprotauja, ten tik smegenu zuomazgos, nervu mazgai, kai kitas jau gimes protauja. Smegenine ir portavimas yra pagrindine zmogaus skiriamoji nuo kitu gyviu savybeTAigi konkreciai galit atsakyti nuo kada protauja? kiek amziaus?ir tada jau galiam zmogumi vadinti kaip suprantu ir iki tada zudyti galima?
Ar vel issisuksit nuo konkreciu atsakymu?
TAigi neklausiau irodymu,klausiau tik amziaus. Nuo gimimo,kai pilnas isnesiojimas ar ne? ,tai cia nuo pirmos minutes uzgimus, teisingai suprantu? TAi jai gimsta 40 sav protauja, jei gimsta 24 sav protauja? jei pilve 39 dar neprotauja?
Patikslinkit tik konkreciai amziu,prasau
QUOTE(Moonte @ 2012 11 02, 23:47)
Ka keicia amzius? Konkreciai.

TA ,kad jus sakote,akd zmogus tampa zmogumi, kai jau protauja, tai ir noriu zinoti amziu, kada? Ar taip sunku jums konkreciai atsakyti?
Atsakyti