Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

QUOTE(LinaJulijaOna @ 2012 11 19, 09:42)

Jei per 2 savaites antidepresantas nepadeda, vadinasi jis netinka ir reik ji keist kitu. Man taip gydytojas psichiatras sake.  4u.gif

Arba ligos priezastis kita mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, man nera kad visai nepadeda, jauciu kad geriau, nes kaip buvo baisu prisiminti, bet manau dar reikia ir su savimi daug dirbti, nebus taip kad isgersi tablete ir jau viskas, sveika kaip ridikas... smile.gif Buna kad galiu eit i parduotuve ramiai, buna kad ieinu ir jauciu pareina PA, visko buna, bet kad geriau nei buvo tai tikrai smile.gif
Papildyta:
Vienas svarbiausių gydymo antidepresantais veiksmingumo garantų – kantrybė. Tiek paciento, tiek ir gydytojo.

Sita radau puslapyje, www.antidepresanti.lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutte @ 2012 11 18, 21:01)
o va prie pora metu esu gerus cipralex, tai man lie labai greit padejo, tuomet tada gyvenau savo geriausia gyvenimo laikotarpi 4u.gif bet kazkodel dabar man ju neprirase, idomi gyd pozicija g.gif

o ar paklausei gydytojos, kodėl kitus skyrė?
gali būti, kad dėl to, kad vėl atsinaujino (per greit) simptomai, tai bando kitus? g.gif
Papildyta:
ir dar man įdomu- ar gydytojai, skirdami antidepresantus, pasako, kad šie vaistai nepašalina visų nemalonių būsenų, jausenų PRIEŽASTIES? Kad tai vis kartas nuo karto atsinaujins?
Bet daugelis, kaip suprantu, lanko psichoterapeutus ir ieško tų priežasčių 4u.gif
Atsakyti
[quote=marmazelė,2012 11 19, 15:00]
o ar paklausei gydytojos, kodėl kitus skyrė?
gali būti, kad dėl to, kad vėl atsinaujino (per greit) simptomai, tai bando kitus? g.gif
Papildyta:
ir dar man įdomu- ar gydytojai, skirdami antidepresantus, pasako, kad šie vaistai nepašalina visų nemalonių būsenų, jausenų PRIEŽASTIES? Kad tai vis kartas nuo karto atsinaujins?
Bet daugelis, kaip suprantu, lanko psichoterapeutus ir ieško tų priežasčių 4u.gif
[/quota
valdoxan kaip teko skaitineti forumuose dazniausiai prie nemigos skiriamas. taip man ji yra, dabar gal kiek apmazejus, bet kai geriau cipralex irgi buvo ir nemiga ir daug daug visko, ir viska sutvarke vienas sitas vaistukas. o dabar gal sakyciau miegas geresnis, daugiau nieko, nerimas tebera, apetito nulis, skausmai skausmeliai g.gif nu zodziu dar menesi gersiu, poto matysiu doh.gif
o kad labai svarbu darbas su savimi tai tikrai taip, vien vaistus rydamas ir lovoj aimanuodamas tikrai nieko nepasieksi...bet kartais taip sunku...vakare tikiesi kad bus jau geresne diena, o atsikeli is ryto ir supranti kad vel viskas is naujo verysad.gif nepagalvokit mergaites kad as verkslenu, tai ne man 4u.gif bet man gaila salia esanciu, niekas nenusipelne nei tokios suvargusios zmonos nei motinos nei dukros verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutte: 19 lapkričio 2012 - 13:51
Joa, ir as neverkslenu, bet kartais uzknisa, kad nelauktai islenda koks dusinimas ar koks nerealumo jausmas, ar kokia krutine duria...nesmagu... doh.gif
Atsakyti
Man irgi yra nemiga. Bet namanau, kad vaistai man padetu, negaliu uzmigt, nes ziauriai skauda sanarius, nezinau, kas pasdare, bet visa para non stop skauda sanarius, ypac kelius, miegu su vilnonem kojinem ir dar kelius apsirisus siltu vilnoniu saliku,siaip taip susylu ir uzmiegu. buvau pas reumatologa, padare krauja, reik rentgena pasidaryt dar, laukiu eiles, tikiuosi praeis sita nesamone doh.gif
Papildyta:
Laikykites, merginos 4u.gif reik tik eit i prieki ir viskas turi pasitaisyt 4u.gif
Atsakyti
fishke 4u.gif 4u.gif 4u.gif
as sianakt miegojau 4 val.kazkas baisaus.jau tik atrodo,kad miegu ,sokstu is miegu,nes atrodo,kad dustu.
yra tokia lapacio arbata.ar girdejot kas nors?as jos turiu.geriau anksciau super miegodavau nuo jos,sakiau,kad ir sianakt pasidarysiu .pabandysiu.nes issimiegoti reikia
Atsakyti
QUOTE(lutte @ 2012 11 19, 13:51)

niekas nenusipelne nei tokios suvargusios zmonos nei motinos nei dukros verysad.gif

tai visos verkšlenam karts nuo karto... kaip ir visi normalūs žmonės. Bent čia tikrai visos supras, kas yra bjauriai, šlykščiai jaustis ( ir ilgą laiką)...
Tik šalia to verkšlenimo dar turim susiimt ir bandyt pasigelbėt, kad tą būseną išgyvendint ir ji nepasikartotų. 4u.gif Kaip vienas psichoterapeutas man sakė " tai tiesiog kruvinas darbas"...
Atsakyti
Esu gėrusi AD Asentra, tai tas pats, kaip ZOLOFT -man labai padėjo. Nemoku nė apsakyti tos būsenos-tiesiog pajaučiau ką reiškia jaustis laimingai- jokio nerimo, baimės, vien tik geros emocijos, noras bendrauti su žmonėmis, veikti, kažką daryti. Man buvo prirašiusi ginekologė dėl pms-o, nes būdavo baisi psichologinėbūsena. Kiekvienam žmogui AD poveikis skirtingas, todėl geriau konsultuotis su gydytoju, o ne šiaip gerti. Kas kitiems padeda tau gali visai netikti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(wertyle @ 2012 11 19, 22:46)
Esu gėrusi AD Asentra, tai tas pats, kaip ZOLOFT -man labai padėjo. Nemoku nė apsakyti tos būsenos-tiesiog pajaučiau ką reiškia jaustis laimingai- jokio nerimo, baimės, vien tik geros emocijos, noras bendrauti su žmonėmis, veikti, kažką daryti. Man buvo prirašiusi ginekologė dėl pms-o, nes būdavo baisi psichologinėbūsena. Kiekvienam žmogui AD poveikis skirtingas, todėl geriau konsultuotis su gydytoju, o ne šiaip gerti.  Kas kitiems padeda tau gali visai netikti schmoll.gif

tai siaip ju nepagersi, jie gi grieztai receptiniai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2012 11 19, 16:40)
fishke 4u.gif  4u.gif  4u.gif
as sianakt miegojau 4 val.kazkas baisaus.jau tik atrodo,kad miegu ,sokstu is miegu,nes atrodo,kad dustu.
yra tokia lapacio arbata.ar girdejot kas nors?as jos turiu.geriau anksciau super miegodavau nuo jos,sakiau,kad ir sianakt pasidarysiu .pabandysiu.nes issimiegoti reikia

Kaip sianakt miegojot, Lu?
Atsakyti
Dar sužinojau apie vieną nerimo, baimės, įtampos mažinimo techniką- EFT
http://www.eftuniverse.com/
http://www.youtube.c...h?v=Vku0jPpOlt0

Tiesa, ir SM kažkurioj temoj yra kalbama apie tai. Idealiausia, kad kažkas suprantantis tai pamokytų. Bet ir iš neto galima pramokt smile.gif

O gal kažkas bandė? Aš po truputėlį gilinuos į tai-paraleliai su kvėpavimo ir jogos pratimais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marmazelė: 20 lapkričio 2012 - 11:26