Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

QUOTE(sena pažįstama @ 2012 12 31, 06:51)
Kada mm turi buti?

Negreitai, kito menesio viduri ..
Atsakyti
O as prisiskaiciau apie jusu dietas, nusprendziau ir pati truputi pakeisti maista, tai per pastarasias dienas labai nukrito svoris, silpnai jauciuosi, galva svaigsta, dabar dar labiau bijau, nes nebezinau, kas man darosi doh.gif
Nusprendiziau, kol kas grizt prie seno valgymo, ziuresiu, ar svoris nebekris ir kaip keisis savijauta. Dar va pas psichoterapeuta uzsirasysiu, nes tikrai stogas ciuozia.

Ir dar, laimingu, linksmu, sveiku Naujuju 2013 metu!!! newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(Lysa @ 2012 12 31, 14:43)

Nusprendiziau, kol kas grizt prie seno valgymo, ziuresiu, ar svoris nebekris ir kaip keisis savijauta. Dar va pas psichoterapeuta uzsirasysiu, nes tikrai stogas ciuozia.

Ir dar, laimingu, linksmu, sveiku Naujuju 2013 metu!!!  newyear.gif

thumbup.gif thumbup.gif puikus sprendimas
Atsakyti
mes u mazium po beveik triju savaiciu gryzom is ligonines, jauciuosi klaikiai, nors tureciau but be galo laiminga, sveikatos nera, rankos tirpsta, naktim nemiegu, kupra skauda, valgyt as visai neturiu jokio apetito blink.gif krize matyt pries naujus, tikekimes mergaites po nauju bus lengviau 4u.gif
Atsakyti
paskaiciau kad uzti ausyse gali del kaklo ar galvos kraujagysliu g.gif
gal zinot kaip tiria tas kaklo kraujagysles?
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 12 31, 17:42)
paskaiciau kad uzti ausyse gali del kaklo ar galvos kraujagysliu g.gif
gal zinot kaip tiria tas kaklo kraujagysles?

Galit tirtis, galit pinigus taupytis tyrimams, nes jei istirs ir ras, gydyma skirs toki pati, kaip ir sakiau. Kraujagysles susiaureja, uzkalkeja nuo netinkamos mitybos, tad...vel viskas susiveda i mityba. drinks_cheers.gif
Keiskit ja, nedarykit priesokiais tik ir nenorekit greito teigiamo rezultato. Ne per diena ir ne per savaite kraujagysles uzkalkeja, ne per savaite jas ir isvalysit. schmoll.gif
Pagalbiniai vaistai tam reikalui yra Betaserkas(nuo galvos sukiniu) ir Sermionas(del kraujagysliu pletimo).
Atsakyti
Lucero, man paskutiniom dienom tokia savijauta, kad matau, jog man tiesiog butina psichologo arba psichoterapeuto konsultacija. Viena problemele, AD vartoti as negaliu, nes zindau savo 6 menesiu kudikeli. Manau, kad ir dabar prasidejo mano visi negalavimi del normalaus miego trukumo.

Kazkaip pagalvojau, kad as neprissitaciau. Kam idomu, trumpai apie save ir savo liga.
Panikos atakos prasidejo pries kokius 6-7 metus. Pirmi kartai buvo labai baisus, kol neissiaiskinau, kas man yra. Po to ismokau kovoti su pa, ir jos labai suretejo. Pries 3 metus (tuo metu buvau 7 menesi nescia) prasidejo uzimas keireje galvos puseje (tai buvo pirmi sutrikimo pozymiai). Apvaiksciuojai kruva gydytoju: buvau pas skirtingus neurologus ,pora kartu dariau kraujagysliu echoskopija, akies dugno tyrimus, aisku, MRT. Nieko nerado. Tik internete pasiskaiciau, kad tai gali buti distonijos pozymis. Keisciausia, buvau pas visokius gydytojus ir nei vienas net neuzsimine apie tokia liga doh.gif Po to man prasidejo depresija, su kuria susidorojau mazdaug per menesi (psichologo ir SM deka). O praejus menesiui po vaiko gimimo baigesi visos bedos su galva (prasidejo su kvepavimu biggrin.gif ) Kvepavima sutvarkiau tik pries metus (po psichoterapeuto konsultacijos) Ir kelis menesius gyvenau ramiai ir laimingai smile.gif O lapkricio pabaigoje prasidejo cypimas ausyje doh.gif O su kiekviena savaite vis daugiau ir daugiau visokiu sutrikimu. Raminu save, kad viena diena visa tai baigsis, jog kazkada susidorojau, tai ir dabar sugebesiu!!!
Atsakyti
Sveikos
stipru pa apturejau sad.gif
dirbau kompu, ten kazkas uzgrybavo, issigandau, kad pc suges pasprogs kaip sakant....
tada eme kalt sirdis, pc atsigavo, bet as visa toliau kraciausi
uzejo derealizacija, nerealumo pjutis, silpnumas
puoliau matuot spaudima , tas irgi matyt is skubejimo netaip uzsidejau g.gif tas parode 155/127 doh.gif ciut nemiriau vietoj, ..... nors zinau kad netaip uzsidejus jis kartais rodo pievas, bet taip persigandau klaikiai.... kad istiko sokas, kaip tik tuo metu paskambino drauge, besnekant aprimau,
jau ramesne, uzkandau obuoli, bet galva spaudzia ;/
bijau matuoti dar karta.
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 01 02, 18:10)
Sveikos
stipru pa apturejau sad.gif
dirbau kompu, ten kazkas uzgrybavo, issigandau, kad pc suges pasprogs kaip sakant....
tada eme kalt sirdis, pc atsigavo, bet as visa toliau kraciausi
uzejo derealizacija, nerealumo pjutis, silpnumas
puoliau matuot spaudima , tas irgi matyt is skubejimo netaip uzsidejau g.gif tas parode 155/127 doh.gif ciut nemiriau vietoj, ..... nors zinau kad netaip uzsidejus jis kartais rodo pievas, bet taip persigandau klaikiai.... kad istiko sokas, kaip tik tuo metu paskambino drauge, besnekant aprimau,
jau ramesne, uzkandau obuoli, bet galva spaudzia ;/
bijau matuoti dar karta.

console.gif Per tas ligas nervu sistema pasidare jautri...
Atsakyti
Sveikos
sapnavau baisius sapnus
ir jauciuosi nekaip......
vel gerkle.....

uzknisa tas lietus sad.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti