QUOTE(Lucero @ 2012 12 20, 14:37)
sekmes, laikykis

zinot as per dvi paras dietos jau kilograma pameciau

o tau reik numest?
tik nezinau ka daryt su uzkietejusiais viduriais

sena pazystama gal ka patartumet? zinau kad slyvos gelbeja, bet dabar ju negaliu del kasos
Tiesiog saunu

Man taip gerai nesiseka, per dvi dienas gal tik 300gr nukritau
Kai man viduriai kietejo, dariau toki dalyka: atsikelusi ant tuscio skrandzio isgerdavau sauksta aliejaus. Poveikis jo dvejopas: apvelia skrandi, neleidzia kuri laika issiskirti rugsciai bei sutepa zarnyna, lengviau iseina tustintis. Dar rytais valgiau avizu dribsniu kose, avizos irgi turi laisvinamaji poveiki.
Trecias variantas-valiausi zarnyna geriamaja klizma. Kas itariat problemas virskinimo is viso siulau issivalyti ji, pradeti savo organizma myleti, isplauti nuodus visaip, o tada ir ta pati savijauta geres. Nusipirkau
Cololyt vaistineje, skirta 1 litrui, pasidariau tirpalo, ir iki pietu valgiau normaliai, o stai nuo 13 nebevalgiau, bet geriau po pora gurksniu kas penkias minutes, nuo pietu nebevalgyti ir reikia isgerti visa ta litra. Nauda velgi dvejopa: priverstinai isgeriamas litras skysciu su mineralais bei taip paleidzia vidurius kas penkias minutes, kad oho, vandenelis eina, jau popiet reikia sedeti namuose arciau wc, nieko neplanuoti

Bet organizmas issivalo labai efektingai: nuo pacio skrandzio , per visa dvylikapirste, kasa, kepenis, inkstus iki tamsiausiu zarnyno uzkobariu. Nereikia jokiu brangiu Tulcinos zarnyno valymo proceduru, uz 20 litu ta pati pasidarot namuose
Bet savijauta-pamatysit kokia

Skraidysit kita diena
QUOTE(*vandene* @ 2012 12 20, 20:25)
As nejauciu rugsties. Tik labai ispute skrandi, pati sau itariu gerl

Juk atitinka pozymius, bijau eiti pas gastroenterologa. Man dar neskauda skrandzio, tik sukelia nepatogumus.
GERLas-nebutinai rugstinis, as irgi rugsties nejauciu.

Gastroenterologo bijoti nereikia

Nebutinai jis vers ryti zarna: gali padaryti pilvo echoskopija, va kaip Lucero, paieskoti is kraujo helikobakteri. Pagal tyrimus israsys, jei neras bakterijos,
pangroli arba
pantaprozoli(arba abu iskart), gali israsyti
carsili(del kepenu, jei koks itarimas kils), skirs griezta dieta. Tad pastarojo galit jau imtis ir jungtis prie musu