Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

sveikos gyvos:)

aš jau kaip ir anksčiau rašiau, man maistas irgi labai turėjo įtakos savijautai. Pamenu, kaip gydytojai sakiau, kad kai valgau kuo paprastesnį maistą, t.y. vaisius, daržoves ,kruopas, tuo geriau jaučiuosi, tai ji gal nelabai ir suprato mane (bet čia buvo seniai)... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesspinduliukai @ 2012 12 18, 21:22)
o  AD  geri? as  tai  tik  trys  men.  sergu  pa ir  geriu AD. pirma  men.  buvo  sunku, nes buvo  daug  salutiniu  poveikiu, na  o  dabar  jau  galiu gyvent  mirksiukas.gif  nors  dar  uzeina  priepuoliai doh.gif

Jau negeriu AD, geriau beveik 10 men. Saunu kad geriau tau.

QUOTE(Lucero @ 2012 12 20, 13:01)
As is tikruju nerimauju..... ir turiu naujiena... padare pilvo echoskopija -- nedidelis kasos uzdegimas. gydymas - griezta dieta ir pangrolis sad.gif sad.gif  nesitikejau............ tai bent dovanele ant svenciu

O kokie pozymiai buvo kad pasiskundei gydytojui?
Papildyta:
Nera visai nuotaikos, susimasciau kad mes dar jaunos, o jau sergam. Turbut nesulauksim senatves, sirdis nualinta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*vandene* @ 2012 12 20, 20:11)

O kokie pozymiai buvo kad pasiskundei gydytojui?

pykinimas ..... pykina jau pora men
Papildyta:
QUOTE(*vandene* @ 2012 12 20, 20:16)

Nera visai nuotaikos, susimasciau kad mes dar jaunos, o jau sergam. Turbut nesulauksim senatves, sirdis nualinta  verysad.gif

verysad.gif man ir ....
Atsakyti
Uzvakar valgiau pora apelsinu, tai po to negera pasidare, pradejo spausti skrandi ir dusinti. Tik dabar atsigaudineju.
Atsakyti
as tai nesitikejau kad kasos uzdegimas gali reikstis tik pykinimu doh.gif nurasius buvau nervams viska arba gerlui

vandene, o tau nera gerl? nes su gerlu reikia vengti citrusiniu vaisiu, sukelia rugsti
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 12 20, 20:21)
as tai nesitikejau kad kasos uzdegimas gali reikstis tik pykinimu doh.gif nurasius buvau nervams viska arba gerlui

vandene, o tau nera gerl? nes su gerlu reikia vengti citrusiniu vaisiu, sukelia rugsti

As nejauciu rugsties. Tik labai ispute skrandi, pati sau itariu gerl blush2.gif Juk atitinka pozymius, bijau eiti pas gastroenterologa. Man dar neskauda skrandzio, tik sukelia nepatogumus.
Atsakyti
QUOTE(*vandene* @ 2012 12 20, 20:25)
As nejauciu rugsties. Tik labai ispute skrandi, pati sau itariu gerl  blush2.gif Juk atitinka pozymius, bijau eiti pas gastroenterologa. Man dar neskauda skrandzio, tik sukelia nepatogumus.

oi gerai tau, nes as po tokiu dvieju apelsinu atraugeciau rugsty iki pat gerkles.... doh.gif

siaip ligu pas mane daug kasa, skrandis, skydliauke, stuburas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 20 gruodžio 2012 - 19:58
QUOTE(Lucero @ 2012 12 20, 14:37)
sekmes, laikykis 4u.gif  zinot as per dvi paras dietos jau kilograma pameciau bigsmile.gif  smile.gif  o tau reik numest?

tik nezinau ka daryt su uzkietejusiais viduriais g.gif  unsure.gif  sena pazystama gal ka patartumet? zinau kad slyvos gelbeja, bet dabar ju negaliu del kasos g.gif

Tiesiog saunu thumbup.gif Man taip gerai nesiseka, per dvi dienas gal tik 300gr nukritau blush2.gif

Kai man viduriai kietejo, dariau toki dalyka: atsikelusi ant tuscio skrandzio isgerdavau sauksta aliejaus. Poveikis jo dvejopas: apvelia skrandi, neleidzia kuri laika issiskirti rugsciai bei sutepa zarnyna, lengviau iseina tustintis. Dar rytais valgiau avizu dribsniu kose, avizos irgi turi laisvinamaji poveiki. drinks_cheers.gif
Trecias variantas-valiausi zarnyna geriamaja klizma. Kas itariat problemas virskinimo is viso siulau issivalyti ji, pradeti savo organizma myleti, isplauti nuodus visaip, o tada ir ta pati savijauta geres. Nusipirkau Cololyt vaistineje, skirta 1 litrui, pasidariau tirpalo, ir iki pietu valgiau normaliai, o stai nuo 13 nebevalgiau, bet geriau po pora gurksniu kas penkias minutes, nuo pietu nebevalgyti ir reikia isgerti visa ta litra. Nauda velgi dvejopa: priverstinai isgeriamas litras skysciu su mineralais bei taip paleidzia vidurius kas penkias minutes, kad oho, vandenelis eina, jau popiet reikia sedeti namuose arciau wc, nieko neplanuoti schmoll.gif Bet organizmas issivalo labai efektingai: nuo pacio skrandzio , per visa dvylikapirste, kasa, kepenis, inkstus iki tamsiausiu zarnyno uzkobariu. Nereikia jokiu brangiu Tulcinos zarnyno valymo proceduru, uz 20 litu ta pati pasidarot namuose drinks_cheers.gif
Bet savijauta-pamatysit kokia wub.gif Skraidysit kita diena wub.gif
QUOTE(*vandene* @ 2012 12 20, 20:25)
As nejauciu rugsties. Tik labai ispute skrandi, pati sau itariu gerl  blush2.gif Juk atitinka pozymius, bijau eiti pas gastroenterologa. Man dar neskauda skrandzio, tik sukelia nepatogumus.

GERLas-nebutinai rugstinis, as irgi rugsties nejauciu. drinks_cheers.gif Gastroenterologo bijoti nereikia 4u.gif Nebutinai jis vers ryti zarna: gali padaryti pilvo echoskopija, va kaip Lucero, paieskoti is kraujo helikobakteri. Pagal tyrimus israsys, jei neras bakterijos, pangroli arba pantaprozoli(arba abu iskart), gali israsyti carsili(del kepenu, jei koks itarimas kils), skirs griezta dieta. Tad pastarojo galit jau imtis ir jungtis prie musu 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.... Na as jau neistversiu viduriu paleidimo kas 5min smile.gif meginsiu su avizu kose, bet ji man suveikia tik daaaug jos suvalgius, o dabar del kasos man is tikro reiktu isvis pabadaut, bet neistengsiu, jau taip sunkiai laikaus, bet lengvumas yra, ir vaikstau greiciau, o jau dusdavau, zmones net sakydavo- ka tu sunkiai eini ir dusti ir isvis nepaeini.... geda nu...
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 12 21, 09:09)
Labas rytas.... Na as jau neistversiu viduriu paleidimo kas 5min smile.gif meginsiu su avizu kose, bet ji man suveikia tik daaaug jos suvalgius, o dabar del kasos man is tikro reiktu isvis pabadaut, bet neistengsiu, jau taip sunkiai laikaus, bet lengvumas yra, ir vaikstau greiciau, o jau dusdavau, zmones net sakydavo- ka tu sunkiai eini ir dusti ir isvis nepaeini.... geda nu...

O va badauti nerekomenduoju 4u.gif Bus tik blogiau, paastres vegetodistonija. 4u.gif
Valgykit neriebu, dietiska maista ir daznai-ir kasa susitvarkysit, ir GERLa nuraminsit, ir VD simptomai sumazes.
Atsakyti
o tinka liesa varske? as jau nebezinau ka valgyt..... nusibodo.... noriu paivarinti kazka
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 12 21, 09:52)
o tinka liesa varske? as jau nebezinau ka valgyt..... nusibodo.... noriu paivarinti kazka

Vajetau, tai negi be koldunu ir picu nera kas valgyti? biggrin.gif
Visu rusiu koses-avizines, grikines, ryzines, miezines-va jau kokia ivairove. thumbup.gif
Kiausiniai virti, kiausiniene su slakeliu pieno-du variantai
Vistiena troskinta, virta, zuvis troskinta, vistienos maltinukas, zuvies maltinukas.
Plovas troskintas(labai gerai ir skaniai gaunasi, kai troskinamas orkaitej, tik vietoj kiaulienos naudokit vistiena)
Ivairus darzoviu troskiniai.
Ivairios sriubos, isskyrus astrias.

Vienzo, va kiek variantu drinks_cheers.gif Maistas ivairus, organizmas gaus visas reikalingas medziagas, nekaups riebalus.
Prie kasos uzdegimo ir gerlo pieno produktu verciau atsisakyti. Bent jau kuriam laikui, kol pasveiksite. 4u.gif
Atsakyti