Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

kaip man sunku su ta dieta... psichologiskai
siaip oda veido atsigavo, bet isbalusi esu
Atsakyti
QUOTE(saulesspinduliukai @ 2012 12 22, 18:48)
\\

visi  pozymiai  tokie  patys? bet  nesamone  kazkokia juk  jau  nervai  paiseja  ira ania? g.gif

Na AD man nelabai padejo, nes vistiek buvo PA. Neseniai suzinojau kad man taip yra nuo skrandzio mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Lucero @ 2012 12 22, 20:40)
kaip man sunku su ta dieta... psichologiskai
siaip oda veido atsigavo, bet isbalusi esu

Nepersistenk su dieta 4u.gif
Atsakyti
As tai siulau pavartoti dar medu drinks_cheers.gif Sakykim, i ramuneliu SILTA(pabreziau, kad nekarsta) arbata rytais po sauksteli. Tai geriau nei cukrus, turi daug mikroelementu, reikalingu musu ligoms, gaunama energija su gliukoze.
Lucero, saukstelis medaus ryte ir vakare-ir veidas spindes sveikata ir groziu wub.gif
Ir net kai norisi ko nors saldaus-geriau medaus saukstuka sulaizyti, nei saldaini ar sokolado, kurio negalima. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 22 gruodžio 2012 - 21:12
As ta ir padariau, po sauksto medaus iskart silta pasidare smile.gif))

siandien stengiuos daug gerti, ir i wc lakstau visa vakara kas valanda, keista, gal kokia pusle, nesuprantu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 22 gruodžio 2012 - 21:23
"Kokie gi detoksikacijos simptomai?
1. 75% žmonių 2-3 dienas turi burnoje žaisdeles, kurios atsiranda dėl padidėjusio rūgštingumo. Tai vyksta dėl to, kad valydamasis organizmas išmeta į kraują visą purvą. Šiuo metu žmonės kvepia amiaku.
2. Dauguma pirmą savaitę jaučia silpnumą. Kūnas naudoja daug energijos valymuisi, bet poto silpnumas praeina ir atsiranda didelis antplūdis energijos.
3. Toliau jei gyvenime suvalgyta daug cukraus, kavos ir nuskausminančiųjų vaistų keletą dienų skauda galvą.
4. Gali išberti. Organizmas toksinus išskyria per ausis, per nosi ir per odą kartu su prakaitu. Kuo rūgštesnis bus prakaitas, tuo stibriau išbers. Kaip ir nuo galvos skausmo, šiuo metu gali padėti karšta vonia.
5. Viduriavimas arba vidurių užkietėjimas.

manau man detoksikacija dabar.........
Atsakyti
pasirodo man daug kas buvo nuo kasos, o ne nuo nervu doh.gif doh.gif kasininkiu temoj radau, kad net saltkretis krecia.........del kasos bedu doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 12 23, 00:21)
pasirodo man daug kas buvo nuo kasos, o ne nuo nervu  doh.gif  doh.gif  kasininkiu temoj radau, kad net saltkretis krecia.........del kasos bedu doh.gif  blink.gif

As jau seniai sakiau, kad VD buna tik antrine liga, o pirmines reikia netingeti paieskoti 4u.gif Ir dazniausiai buna, kad VD sukelia virskinimo ligos, netinkama mityba. Sutvarkykit, merginos, savo mityba ir nereiks jokiu vaistu nuo nervu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 12 23, 00:21)
pasirodo man daug kas buvo nuo kasos, o ne nuo nervu  doh.gif  doh.gif  kasininkiu temoj radau, kad net saltkretis krecia.........del kasos bedu doh.gif  blink.gif

Nu va matai...
Atsakyti
labas rytas

siandien sumasciau padidint maisto kieki, bet kur tau dideli kiekiai nebelenda blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 12 23, 11:39)
labas rytas

siandien sumasciau padidint maisto kieki, bet kur tau dideli kiekiai nebelenda blink.gif  biggrin.gif

Geriau ne padidinti, o padazninti mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba ryta! noreciau Prie jusu prisijungti
4u.gif
Distonija sergu jau keleta metu. Siandien, matyt, sutriko kraujotaka - salta, tirpsta kojos. Anksciau taip nebudavo.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 12 23, 12:13)
Geriau ne padidinti, o padazninti mirksiukas.gif

sakot g.gif nu as valgau tris kart i diena po mazai..... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Lysa @ 2012 12 23, 12:43)
Laba ryta! noreciau Prie jusu prisijungti
4u.gif
Distonija sergu jau keleta metu. Siandien,  matyt, sutriko kraujotaka - salta, tirpsta kojos. Anksciau taip nebudavo.

Sveikute 4u.gif kraujotakai padet gali tik manksta... na padaryk dvidesimt pritupimu 4u.gif
Atsakyti