Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

ka tik buvo tokia maza pa istikus.... manau del mmms istiko ji mane... g.gif

kaip jus laikotes? sena pazystama ar laikaisi, kas pietum ?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 12 28, 15:22)
ka tik buvo tokia maza pa istikus.... manau del mmms istiko ji mane... g.gif

kaip jus laikotes? sena pazystama ar laikaisi, kas pietum ?smile.gif

Be abejo, kad laikausi drinks_cheers.gif Pusryciams-pekino salotos su tunu(be majonezo), priespieciams-bananas, pietums-viena bulves pusike ir mazas troskintas kiaulienos kotletas, pekino salotos be majonezo. mirksiukas.gif Isgeriau jau 1,5 litro arbatos.
Jokiu PA, jokiu sirdaduziu, jokiu dusimu neturiu thumbup.gif Mmm praejo puikiai, be kraujopludzio.
Atsakyti
Oi kaip skaniai 4u.gif nu man tai parejo tas kraujopludis biski kazko vistiek, bet vaistu nuo skausmo jau tiek ryti nereikia kai emiau sveikiau valgyt thumbup.gif

as tai valgiau kuskuso kruopas su morkomis bigsmile.gif garuose troskintos morkos - ziauriai skanu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 12 28, 16:19)
Oi kaip skaniai 4u.gif  nu man tai parejo tas kraujopludis biski kazko vistiek, bet vaistu nuo skausmo jau tiek ryti nereikia kai emiau sveikiau valgyt thumbup.gif

as tai valgiau kuskuso kruopas su morkomis bigsmile.gif  garuose troskintos morkos - ziauriai skanu smile.gif

Pasakysiu paslapti, jog salia patroskinkit ir kalafijoro sakeles-pamatysit, dekosit man uz skanu patiekala drinks_cheers.gif Tik as sumaisau ne su kuskuso kruopom, o su ryziais, tos troskintos darzoves(morkos ir kalafijorai) tokios traskios buna, niam niam essen.gif
Tiesa, skaiciau, kad kvieciu produktu reikia vengti, sergant virskinimo trakto ligomis. Tuo tarpu kuskusas-gryni kvieciai. 4u.gif Geriau rinktis soras, grikius, avizas drinks_cheers.gif Kol kas duonos nevalgau visai, susilaikau nuo visu makaronu, blynu, picu.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 12 28, 16:34)

Tiesa, skaiciau, kad kvieciu produktu reikia vengti, sergant virskinimo trakto ligomis. Tuo tarpu kuskusas-gryni kvieciai. 4u.gif Geriau rinktis soras, grikius, avizas drinks_cheers.gif Kol kas duonos nevalgau visai, susilaikau nuo visu makaronu, blynu, picu.

blink.gif rimtai..... nezinojau doh.gif bet soros tokios sotesnes kaloringesnes man atrodo nei kuskusas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 12 28, 16:52)
blink.gif  rimtai..... nezinojau doh.gif  bet soros tokios sotesnes kaloringesnes man atrodo nei kuskusas g.gif

Juk jusu tikslas ne svori numesti, o sveikata pataisyti mirksiukas.gif
Nesu bandziusi kuskuso, noreciau paragauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 12 28, 17:06)
Juk jusu tikslas ne svori numesti, o sveikata pataisyti mirksiukas.gif
Nesu bandziusi kuskuso, noreciau paragauti g.gif

ir svori numesti, nes turiu antsvori kuris nieko gero mano stuburui..... doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos
O as nekaip laikausi. Neseniai grizau is priimamosios, antras spaudimas rode virs 90, tai spaude krutine ir ziauriai dusino. Atrodo si PA baisiausia is visu. Galvojau mirstu. O vakar persivalgiau, valgiau spageti ir abrikosu puseles. Gydytoja sake kad su nervais negerai, suleido raminamuosius, o as nepajegiau atsisakyti doh.gif O as aiskinau kad vakar persivalgiau, tai ji ne nenorejo girdeti. Kraujas rodo uzdegima, bet nezymu. Kita savaite keliausiu pas seimos gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(*vandene* @ 2012 12 28, 18:08)
Sveikos
O as nekaip laikausi. Neseniai grizau is priimamosios, antras spaudimas rode virs 90, tai spaude krutine ir ziauriai dusino. Atrodo si PA baisiausia is visu. Galvojau mirstu. O vakar persivalgiau, valgiau spageti ir abrikosu puseles. Gydytoja sake kad su nervais negerai, suleido raminamuosius, o as nepajegiau atsisakyti  doh.gif O as aiskinau kad vakar persivalgiau, tai ji ne nenorejo girdeti. Kraujas rodo uzdegima, bet nezymu. Kita savaite keliausiu pas seimos gydytoja.

Kad suleido raminamuosius-nieko tokio, vis tik mate, kad PA stiprus. 4u.gif Bet kad kraujas su uzdegimu ir aiskinti, jog tai nuo nervu-tai is fantastikos pasaulio. Kai as verziausi pas psichiatrus ir sakiau, jog viskas cia man nuo nervu, tai gydytoja uz skvernu laike ir sake, jog nervai neduoda nei balto liezuvio, nei smarves is burnos, nei pilvo skausmo, nei blogus kaprologinius tyrimus schmoll.gif
Jei kraujas rodo uzdegima, tai ir reikia jo ieskoti, tai gali buti, kaip Lucero, ir kasos uzdegimas, ir inkstu, ir skrandzio ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(*vandene* @ 2012 12 28, 18:08)
Sveikos
O as nekaip laikausi. Neseniai grizau is priimamosios, antras spaudimas rode virs 90, tai spaude krutine ir ziauriai dusino. Atrodo si PA baisiausia is visu. Galvojau mirstu.

console.gif console.gif tikrai matyt kad nuo maisto.... kasa ar kepenys gal sureagavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 12 28, 18:47)
console.gif  console.gif  tikrai matyt kad nuo maisto.... kasa ar kepenys gal sureagavo g.gif

Neisivaizduoju, nei kasos, nei kepenu neskauda. Kokiu tyrimu reikalauti?
Atsakyti
pilvo echoskopijos

man taip kasa mate

dar siule ta ryt zarna, bet aciu ne, keturis jau gal kartus rijau, visada pasako man ta pati - paraudusi stemple, gerklit omeprazoli. ir viskas. nematau prasmes vel ryti.... ziauriai slykstu
Atsakyti