kaip jus laikotes? sena pazystama ar laikaisi, kas pietum ?
ka tik buvo tokia maza pa istikus.... manau del mmms istiko ji mane...
QUOTE(Lucero @ 2012 12 28, 15:22)
ka tik buvo tokia maza pa istikus.... manau del mmms istiko ji mane...
Be abejo, kad laikausi
Jokiu PA, jokiu sirdaduziu, jokiu dusimu neturiu
Oi kaip skaniai
nu man tai parejo tas kraujopludis biski kazko vistiek, bet vaistu nuo skausmo jau tiek ryti nereikia kai emiau sveikiau valgyt
as tai valgiau kuskuso kruopas su morkomis
garuose troskintos morkos - ziauriai skanu
QUOTE(Lucero @ 2012 12 28, 16:19)
Oi kaip skaniai
nu man tai parejo tas kraujopludis biski kazko vistiek, bet vaistu nuo skausmo jau tiek ryti nereikia kai emiau sveikiau valgyt
garuose troskintos morkos - ziauriai skanu 
Pasakysiu paslapti, jog salia patroskinkit ir kalafijoro sakeles-pamatysit, dekosit man uz skanu patiekala
Tiesa, skaiciau, kad kvieciu produktu reikia vengti, sergant virskinimo trakto ligomis. Tuo tarpu kuskusas-gryni kvieciai.
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 12 28, 16:34)
Tiesa, skaiciau, kad kvieciu produktu reikia vengti, sergant virskinimo trakto ligomis. Tuo tarpu kuskusas-gryni kvieciai.
QUOTE(Lucero @ 2012 12 28, 16:52)
Juk jusu tikslas ne svori numesti, o sveikata pataisyti
Nesu bandziusi kuskuso, noreciau paragauti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 12 28, 17:06)
Juk jusu tikslas ne svori numesti, o sveikata pataisyti
ir svori numesti, nes turiu antsvori kuris nieko gero mano stuburui.....
Sveikos
O as nekaip laikausi. Neseniai grizau is priimamosios, antras spaudimas rode virs 90, tai spaude krutine ir ziauriai dusino. Atrodo si PA baisiausia is visu. Galvojau mirstu. O vakar persivalgiau, valgiau spageti ir abrikosu puseles. Gydytoja sake kad su nervais negerai, suleido raminamuosius, o as nepajegiau atsisakyti
O as aiskinau kad vakar persivalgiau, tai ji ne nenorejo girdeti. Kraujas rodo uzdegima, bet nezymu. Kita savaite keliausiu pas seimos gydytoja.
O as nekaip laikausi. Neseniai grizau is priimamosios, antras spaudimas rode virs 90, tai spaude krutine ir ziauriai dusino. Atrodo si PA baisiausia is visu. Galvojau mirstu. O vakar persivalgiau, valgiau spageti ir abrikosu puseles. Gydytoja sake kad su nervais negerai, suleido raminamuosius, o as nepajegiau atsisakyti
QUOTE(*vandene* @ 2012 12 28, 18:08)
Sveikos
O as aiskinau kad vakar persivalgiau, tai ji ne nenorejo girdeti. Kraujas rodo uzdegima, bet nezymu. Kita savaite keliausiu pas seimos gydytoja.
Kad suleido raminamuosius-nieko tokio, vis tik mate, kad PA stiprus.
Jei kraujas rodo uzdegima, tai ir reikia jo ieskoti, tai gali buti, kaip Lucero, ir kasos uzdegimas, ir inkstu, ir skrandzio ir t.t.
QUOTE(*vandene* @ 2012 12 28, 18:08)
Sveikos
O as nekaip laikausi. Neseniai grizau is priimamosios, antras spaudimas rode virs 90, tai spaude krutine ir ziauriai dusino. Atrodo si PA baisiausia is visu. Galvojau mirstu.
O as nekaip laikausi. Neseniai grizau is priimamosios, antras spaudimas rode virs 90, tai spaude krutine ir ziauriai dusino. Atrodo si PA baisiausia is visu. Galvojau mirstu.
QUOTE(Lucero @ 2012 12 28, 18:47)
Neisivaizduoju, nei kasos, nei kepenu neskauda. Kokiu tyrimu reikalauti?
pilvo echoskopijos
man taip kasa mate
dar siule ta ryt zarna, bet aciu ne, keturis jau gal kartus rijau, visada pasako man ta pati - paraudusi stemple, gerklit omeprazoli. ir viskas. nematau prasmes vel ryti.... ziauriai slykstu
man taip kasa mate
dar siule ta ryt zarna, bet aciu ne, keturis jau gal kartus rijau, visada pasako man ta pati - paraudusi stemple, gerklit omeprazoli. ir viskas. nematau prasmes vel ryti.... ziauriai slykstu