Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

QUOTE(dita0506 @ 2012 11 22, 10:51)
idėsiu dar pakabuką tokiu pat principu padarytą

Bet tai kaip grazi spalvu palkete tau gaunasi.
Papildyta:
QUOTE(agnera_jewellery @ 2012 11 22, 12:22)
Rasau noredama pasipasakoti ir siek tiek pasigirti smile.gif

Nesijuoksim, tikrai, o tik pagirsim. Saunuole 4u.gif

Ir auskariukai labai fainulkini gavosi.
Papildyta:
QUOTE(ziit @ 2012 11 22, 18:49)

o as  pasizaidziau su patina-raudona, zalia ir tamsiai violetine(tik ji man cia visai juoda atrodo rolleyes.gif )

Idomus kaklo papuosalas, jau ji uzsidejus nereikia bijoti, kad vyrai (ir moterys) neatkreips demesio biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(naca @ 2012 11 22, 20:14)
na ir grazu, Ziit  rolleyes.gif . As jau supavydejau del to molio galymybiu  doh.gif

Tai tu taip niekad ir nabandei? Pabandyk. Darbo valandos (dirbant su moliu ) daug trumpesnes, nei su pjukliuku.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 11 23, 04:00)
Idomus kaklo papuosalas, jau ji uzsidejus nereikia bijoti, kad  vyrai  (ir moterys) neatkreips demesio  biggrin.gif

cia apyranke tongue.gif bet tu man ideja davei, gal reiks ir pabadyti g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dita, o su kokiu degikliu tu aplydei tuos papuosalus- duju-deguonies ar uzteko tik dujinio?

Papildyta:
Mergickos, paaiskinkit man , jei kas su tuo susidure bent teoriskai- kaip nuvalyti lydmetalio likucius nuo tokio tipo techniku (ar kitokiu smulkmenisku)? Juk tai neimanoma doh.gif . Todel as niekad nedrisciau netamsinti .siame pvz irgi tamsintas, bet pilna buna ir netamsintu, juk jie labai greitai turetu pagelsti g.gif

http://www.facebook....0...e=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 24 lapkričio 2012 - 10:43
QUOTE(naca @ 2012 11 24, 10:42)
Mergickos, paaiskinkit man , jei kas su tuo susidure bent teoriskai- kaip nuvalyti lydmetalio likucius nuo tokio tipo techniku (ar kitokiu smulkmenisku)? Juk tai neimanoma doh.gif . Todel as niekad nedrisciau netamsinti .siame pvz irgi tamsintas, bet pilna buna ir netamsintu, juk jie labai greitai turetu pagelsti g.gif

http://www.facebook....0...e=1

O čia ne iš molio? Jei aš daryčiau tokį, bandyčiau nupoliruot lydmetalį su šepetukais.
Atsakyti
Šiaip tai tokiems visokiems filigranams reik lydmetali i dulkes susitrint su flusiu sumaisyt ir tik čiut čiut patepus viska vienu kartu sulituot, mačiau nete yra pirkt jau gatavos tokios ale pudros litavimui, kur tik su vandeniu sumaišyt tereikia ir po litavimo to lydmetalio turetų net nesimatyt, jei jo ne per daug ir jis tada i tarpelius tvarkingai subėga.
Atsakyti
http://www.victorial...greesolder.html va šitokią turėjau omeny, tik kad nemažai kainuoja, gal kas matė kur pigiau?
Atsakyti
Zinau, Katesakis. bet lydmetalio likuciu, kad ir nesimato, bet vistiek tose vietose greitai pagelsta. O jei su tarkuota daryt, tai tas lydmetalis gaunasi visur... Netikiu, kad nepagelsta, nebent nekreipiama i tai demesio g.gif . Zinau, kad gamykliniai gaminiai oksiduojasi leciau ir apmaudu del to unsure.gif Todel as beveik visus savo gaminelius oksiduoju unsure.gif

Hidargy, sepetelis tik nupoliruos, bet nenuims lydmetalio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 24 lapkričio 2012 - 15:55
Nu nežinau, man tai kažkaip negelsta, va šitą dariau prieš daugiau nei metus, tai nė biškio nepasikeitęs dabar. user posted image
Atsakyti
Keista. gal nuo sidabro priklauso, ar nuo lydmetalio g.gif Zinoma ir nuo laikymo salygu.
Atsakyti
katesakis - faina nuotrauka, romantiska biggrin.gif

Naca as irgi niekada negalejau suprasti, kaip nuvalo apibarstyta lydmetali rolleyes.gif schmoll.gif is kitos puses nu pabandyk koki karta padaryk ir neoksiduok, paprastai sau eksperimentui, ne koki rimta darba, bet pora vielyciu ir padek skirtinguose vietose, pvz, viena vonioje (dregna ir oksidacija turetu buti greiciausia), kita siaip savo kambaryje, o kita dezutej. po poros menesiu turesi rezultatus. As neturiu daug lydutu, tik pora zalvariniu, bet zalvaris pats geltonas, tai nieko nesimato rolleyes.gif
Atsakyti
Ziit, tu netyciniu eksperimentu jau buvo ne vienas. Ir tikrai- vieni pagelto per pora sav (stovejo ant palanges istiklintame balkone), nors net lydmetalio nebuvo matomu likuciu g.gif . Maiseliuose nepagelsta. Bet klientui nepasakysi, kad laikytu tik maiselyje biggrin.gif
Atsakyti
Seniau darytas pakabukas.

user posted image
Atsakyti