Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

aisku gali , kaip nori, man paprasciausiai visada gaila, kai darbas profesionaliai atliktas , bet foto ne. As ne profesionale photografe, bet profesionale is dailes ir dizaino poses. Bet velgi daile subjektyvus dalykas biggrin.gif jei tu nori grynai taisykliu, tai tikriausiai reikes tau paieskoti spec knygu, nes internetas dykai duoda tik uzuominas ar pavyzdzius ir man to kazkaip uztenka rolleyes.gif
Atsakyti
Cit , merginos nono.gif Ne vieta cia pyktis, nebuvo del ko ir isizeisti mirksiukas.gif Kritika geras daiktas, gal pradzioje ir susikremti, bet veliau kitaip pervertini rolleyes.gif

Agnera_jewellery, geri pavyzdziai mirksiukas.gif Tik kadangi cia skonio reikalas, tai man patiko tik su zolyte biggrin.gif O tie pskutiniai , tai man tikrai per daug, na nebent tai noreta kazka pabrezti-sasaja su gamta arba kokio konkurso tema ir pan.

Dita, aciu uz nuoroda. Reikes paziureti pas mus parduotuveje, ten gal ir pvz turetu rolleyes.gif

Dita, man labiau uzkliuvo tavo nuotraukoje ne tiek fonas, kiek tas papuosalo toks grieztas statinis vaizdas. Pabandyk pafotkinti is ivairesniu poziciju. Nors toks vaizdas pats informatyviausias , bet jis netraukiantis rolleyes.gif Kad ant manes niekas nepultu, tai parasysiu, kad tai tik mano skonio reikalas ir kad toli grazu nesu zinove unsure.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif man tai labai patinka baltas fonas, bet jis man atrodo daugiau "akmeniniams" ir labai subtiliems darbams, tada tikrai visas detales istraukia. bet as neturiu galimybes tokioms foto ir man atrodo mano darbai gana kvailai jame atrodytu biggrin.gif

matai, as manau, kad kritika geras dalykas, kad zmogui svarbu, kad as augciau ir tobuleciau, jei zmogui "vienodai"-tai jis praeis pro sali-daryk (arba sypsosis mandagiai-cia pas mus tai labai priimta biggrin.gif ) , ka nori. Todel as daznai idedu darbus, kurie ir sugadinti ar sugadinau, kad kiti is to pasimokytu. Jauni zmones (nu as cia jau prie seniu biggrin.gif ) karstos galvos biggrin.gif kol kas nesupranta, kad daznai uztai zmones pinigus ima, nes tai savotiskos pamokos. kiek as bandziau internetu pasimokyti, o kiek pinigu isleista mokymuisi doh.gif lotuliukas.gif ir visgi isvada, kad man internetas duoda daugiau, nei mokomos pamokos, tik tiek, kad laiko daugiau uziima rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziit: 20 lapkričio 2012 - 17:26
Kaip pasiimsiu sava kocelu, kaip pereisiu jumis per nuogas subines ...ir paskui dar liepsiu pasibuciuoti. biggrin.gif Ne vieta cia pyktis, darykit kaip as -krauja einu kazkam nuleisti i trecius biggrin.gif
Atsakyti
agnera_jewellery, tas pavyzdys su žole - nerealus. thumbup.gif Reiks ką nors panašaus pabandyt fotkinant.
Atsakyti
QUOTE(hidargy @ 2012 11 20, 21:29)
agnera_jewellery, tas pavyzdys su žole - nerealus.  thumbup.gif Reiks ką nors panašaus pabandyt fotkinant.

Aha, mano aki irgi jis patrauke
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 11 20, 13:09)
Kaip pasiimsiu sava kocelu, kaip pereisiu jumis per nuogas subines ...ir paskui dar liepsiu pasibuciuoti.  biggrin.gif Ne vieta cia pyktis, darykit kaip as -krauja einu kazkam nuleisti i trecius  biggrin.gif

ir kam tu ta krauja nuleidinesi lotuliukas.gif
aha man irgi ta su zole faina, cia kai fotografas ne tik profesionalas, bet ir menininkas, sitos "smulkmenos" ir isduoda biggrin.gif
Atsakyti
Nu smagu kad mano darbas ir pastangos surinkti foto kazkam sukele ikvepima - lauksim rezultatu!!! wub.gif

as pati fotkinau kazkada ant Cinamono lazdeliu... Gal sakysit kad nuvalkiota, aisku ir ne taip spalviskai zaisminga kaip su zolyte... Bet man tuo metu "skaniai ziurejos" smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnera_jewellery: 21 lapkričio 2012 - 08:08
Agnera, gražu ir ant lazdučių ir niekas čia nenuvalkiota, tik būtų daug geriau, jei auskariukai nebūtų "išdegę", nes dabar tai su fonu susilieja ir nelabai raštų matosi, gal tiesiog biškį reiktų kokioj programėlėj ekpoziciją ir kontrastus pasukiot, kad išryškėtų patys raštai ant papuošalo, na bet čia jau grynai techniniai dalykai greitai pataisomi.
Atsakyti
QUOTE(katėsakis @ 2012 11 21, 10:05)
Agnera, gražu ir ant lazdučių ir niekas čia nenuvalkiota, tik būtų daug geriau, jei auskariukai nebūtų "išdegę", nes dabar tai su fonu susilieja ir nelabai raštų matosi, gal tiesiog biškį reiktų kokioj programėlėj ekpoziciją ir kontrastus pasukiot, kad išryškėtų patys raštai ant papuošalo, na bet čia jau grynai techniniai dalykai greitai pataisomi.

***** ne pirma karat susiduriu su tokiu dalyku - kad zmonem fotke atrodo isdegus ar per tamsi. Man vyras aiskina kd cia nuo monitoriaus rasikos labai priklauso - pvz Laptopai daugelis su prastesne vaizdine raiska buna ir nuotraukas isdegina/pertamsina ziurint, o apple ar siaip stacionarus monikai su gera vaizine raiska normaliai rodo nuotrauka... vai vai problema sita man jau skaudina galva, kaip suredaguot fotke optimaliai. Nes ant mano kompo nei isdege, nei ka - bet tikiu kad ant kito kompo taip gali atrodyt doh.gif
Atsakyti
Taip Agnera, visiska tiesa cia yra, nieko cia manau nepadarysi, juk neliepsi visiems zmonems monitorius susikalibruot, bet kokiu atveju dalis zmoniu fotkes ant kompo matys blogos kokybes, va dabar atsidariau ant kito kompo ir daug geriau tu auskaru fotke atrodo, na gal reiketu tiesiog kontarstu biski uzkelti, nes ant gero moniko kontrastingiau ir taip gerai atrodys, o ant prasto moniko bent jau nebus isdege.
Atsakyti
pas mane rodo, kad puikiai sufokusuotos lazdeles, o auskarai blankoki 4u.gif

Bet vistiek matosi faini auskariukai mirksiukas.gif
Atsakyti