Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Calavera, kur mokaisi?
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2012 11 28, 14:32)
Calavera, kur mokaisi?

KTDM'e mokausi, o papildomai į katėsakis dirbtuves įsisuku. Tai dar iš jos pasimokau gudrybių, o mainais jai rūgštį maišau. smile.gif
Atsakyti
ir aš pasirodysiu. su savo pusės metukų patirtimi. ačiū Katės akis už nuotraukas 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
čia dar mano:
skirtukas knygai
user posted image

user posted image

o čia pirmasis bandymas gyvenime apskritai juvelyrikoje. pirma diena mokykloj:D :
user posted image

Papildyta:
user posted image

čia pyniau grandinėlę, ne pirktinėsmile.gif
user posted image

čia visur skirtingų technikų pirmieji ir vieninteliai bandymai...smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murdeko: 28 lapkričio 2012 - 18:50
thumbup.gif thumbup.gif nu saunuoles panos, kaip issijuosusios dirbat thumbup.gif ir rezultatai faini net su tokia trumpa patirtim.

klausimas katesakis, ar tu darei ta su stiklu /su ziedu nuotrauka (taip as supratau is Murdeko?) tu visgi pro salia musu su fotografavimo technikom, kaip isvengti va sito dvigubinimosi stikle? man irgi tas pats gaunasi, man jis trukdo rolleyes.gif pvz cia rodo ir nera to dvigubo vaizdo? http://www.tabletops...hotography.html
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 11 28, 19:50)
thumbup.gif  thumbup.gif nu saunuoles panos, kaip issijuosusios dirbat thumbup.gif ir rezultatai faini net su tokia trumpa patirtim.

klausimas katesakis, ar tu darei ta su stiklu /su ziedu nuotrauka (taip as supratau is Murdeko?) tu visgi pro salia musu su fotografavimo technikom, kaip isvengti va sito dvigubinimosi stikle? man irgi tas pats gaunasi, man jis trukdo rolleyes.gif pvz cia rodo ir nera to dvigubo vaizdo? http://www.tabletops...hotography.html

čia ne dabar, biški anksčiau spėjau, tik dabar rodausi:)

taip taip, čia visur Katės akis nuotraukos. man tai kai kur gražu tas dvejinimasis, kai kur nelabai. gražu kai atspindys ne toks ryškus.
Papildyta:
gal čia tas atspindžio ryškumas skiriasi, kai fotkini ant stiklo ir ant veidrodžio...?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murdeko: 28 lapkričio 2012 - 19:07
o čia tikros juvelyrikos mažai - viso labo tik kilputė, kuri jungia širdį ir grandinėlę. grandinėlė ir vinukai pirktiniai. bet visvien rodau, gal įdomu.

user posted image

user posted image

visuose darbuose, kuriuos rodžiau mano lipdyta keramika (akys, kabošonai ir širdys) (išskyrus organinį stiklą, bet jį formavau irgi pati)
Atsakyti
QUOTE(Murdeko @ 2012 11 28, 18:49)
čia dar mano:
skirtukas knygai <...> čia pyniau grandinėlę, ne pirktinėsmile.gif <...> čia visur skirtingų technikų pirmieji ir vieninteliai bandymai...smile.gif

Skirtukas knygai - labai faina idėja. smile.gif O ta grandinėlė lituota? Ir dar tos širdelės labai įdomiai atrodo. Kaip tie burbuliukai padaromi? Man keramika labai įdomus menas, bet supratimo jokio neturiu. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hidargy: 28 lapkričio 2012 - 20:05
o aš jau seniai rankose turėjau užbaigtą darbą. Viską tik pradedu ir metu į stalčių :/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukštelis: 28 lapkričio 2012 - 20:09
QUOTE(hidargy @ 2012 11 28, 21:02)
Skirtukas knygai - labai faina idėja. smile.gif O ta grandinėlė lituota? Ir dar tos širdelės labai įdomiai atrodo. Kaip tie burbuliukai padaromi? Man keramika labai įdomus menas, bet supratimo jokio neturiu.  blush2.gif

skirtukai tikrai labai geras daiktas, dabar mamai darau. knygas žmogus keičia, o skirtukas vis tas pats ir toks asmeninis:)
tie burbuliukai tai tokie http://www.laukineag...9-722-large.jpg , grandinėlė pirktinė. o ta žalvarinė grandinėlė, papuošale su oražine akimi - valcuota ir paprastai supinta, nelitavau, bet gerai atrodo. kol nupoliravau ir užsigrūdino.
Papildyta:
QUOTE(paukštelis @ 2012 11 28, 21:05)
o aš jau seniai rankose turėjau užbaigtą darbą. Viską tik pradedu ir metu į stalčių :/

prastas verslo planas... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Murdeko @ 2012 11 28, 20:42)
o ta žalvarinė grandinėlė, papuošale su oražine akimi - valcuota ir paprastai supinta, nelitavau, bet gerai atrodo. kol nupoliravau ir užsigrūdino.
Papildyta:

O kaip / kuo poliravai? Labai gražiai atrodo. Žiedelius karpei ar su pjūkleliu pjovei?
Atsakyti
Murdeko, o kas tas organinis stiklas? Ar ji irgi reikia kaitinti?

Labai grazu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 28 lapkričio 2012 - 20:47