Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

QUOTE(hidargy @ 2012 11 28, 21:46)
O kaip / kuo poliravai? Labai gražiai atrodo. Žiedelius karpei ar su pjūkleliu pjovei?

su žaliu akmenėliu ant poliravimo staklių. o gal gracavau su staklėm... jau nebepamenu, bet lyg ir poliravau.

QUOTE(naca @ 2012 11 28, 21:46)
Murdeko, o kas tas organinis stiklas? Ar ji irgi reikia kaitinti?

Labai grazu rolleyes.gif

ačiū. organinis stiklas tai yra toks geros kokybės plastikas, kuris atrodo kaip stiklas. vienžo puikios kokybės plastmasė. nereikia kaitinti, gali pjauti, gręžti, šveisti, poliruoti... gali aplydyti:)
Papildyta:
QUOTE(hidargy @ 2012 11 28, 21:46)
Žiedelius karpei ar su pjūkleliu pjovei?

bandžiau pjaut, po to jau kirpau, kantrybės trūko:)
Atsakyti
Labas rytas, man iki jevelyrų dar toli, bet va atsivelku paklaust visgi ax.gif Noriu sulitoti krūvon ažūrines plokšteles, kaip galėtau tatai padaryti g.gif Skaičiau čia, kad dujiniu degikliu galima prikibdyti vieną detalę prie kitos, bet esu įsitikinus, kad tai būtų nuosprendis plokštelėm. Tai gal koks lituoklis plius lydmetalis? g.gif Esu tamsolė visiška, padėkite man, sesės papošalose user posted image
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 11 28, 18:50)
thumbup.gif  thumbup.gif nu saunuoles panos, kaip issijuosusios dirbat thumbup.gif ir rezultatai faini net su tokia trumpa patirtim.

klausimas katesakis, ar tu darei ta su stiklu /su ziedu nuotrauka (taip as supratau is Murdeko?) tu visgi pro salia musu su fotografavimo technikom, kaip isvengti va sito dvigubinimosi stikle? man irgi tas pats gaunasi, man jis trukdo rolleyes.gif pvz cia rodo ir nera to dvigubo vaizdo? http://www.tabletops...hotography.html

Na jei ant stiklo arba veidrodžio fotografuosi, tai atspindys bet kokiu atveju bus, nebent fotografuotum visiškai tiesiai iš viršaus, o ne kampu, jei nenori atspindžio tai nefotkint ant stiklo, tada galima imti popierių, plastiką, medžiagą, nu žodžiu beleką, kas nieko neatspindi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 11 29, 09:02)
Labas rytas, man iki jevelyrų dar toli, bet va atsivelku paklaust visgi ax.gif Noriu sulitoti krūvon ažūrines plokšteles, kaip galėtau tatai padaryti g.gif Skaičiau čia, kad dujiniu degikliu galima prikibdyti vieną detalę prie kitos, bet esu įsitikinus, kad tai būtų nuosprendis plokštelėm. Tai gal koks lituoklis plius lydmetalis? g.gif Esu tamsolė visiška, padėkite man, sesės papošalose user posted image

Ziurint kokio metalo tos ploksteles g.gif Ar ten nera akuciu, akmeneliu? Ar neoksiduotos ar kuo padengtos?
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2012 11 29, 15:05)
Ziurint  kokio metalo tos ploksteles  g.gif  Ar ten nera akuciu, akmeneliu? Ar neoksiduotos ar kuo padengtos?

Nežinau kas ten per metalas g.gif A la žalvarinės parduotuvinės plokštelės, manau, kad jos skirtingų lydinių, nes vienos tvirtos, o kitos skystos visai, minkos vos ne kaip plastilinas, akučių nėra. Man įdomu ar įmanoma jas kaip nors sukibint, nes dabar esu priversta su viela sukioti ir klijais klijuoti blush2.gif O lituoklių prisipirkt ir pasidėt ant lentynos nenoriu, pamaniau gal čia bus eksperimentavusių ax.gif
plokštelės va tokios ir į jas panašios
user posted image
Atsakyti
Tos ploksteles yra dazytos ar kazkaip dengtos, tai su dujiniu jokiu budu schmoll.gif Su paprastu elektriniu lituokliu galima butu pabandyti, bet nezinia ar spalva nenueis ir ar laikys. Bet visgi manau, kad geriausias budas su viela ir toliau kibinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 29 lapkričio 2012 - 14:50
QUOTE(naca @ 2012 11 29, 15:49)

g.gif Sakot? Man nelabai patinka tie vielų prisukiojimai blush2.gif Kažkaip nežinau net.... atrodo netvarkingai unsure.gif O klijus kažkoks nepatikimas reikalas tokiam pakabuke rodosi g.gif
Dėkui labai už patarimą 4u.gif Skolininkė būsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žvaigždėta*: 29 lapkričio 2012 - 14:54
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 11 29, 14:45)
Nežinau kas ten per metalas g.gif A la žalvarinės parduotuvinės plokštelės, manau, kad jos skirtingų lydinių, nes vienos tvirtos, o kitos skystos visai, minkos vos ne kaip plastilinas, akučių nėra. Man įdomu ar įmanoma jas kaip nors sukibint, nes dabar esu priversta su viela sukioti ir klijais klijuoti blush2.gif O lituoklių prisipirkt ir pasidėt ant lentynos nenoriu, pamaniau gal čia bus eksperimentavusių ax.gif
plokštelės va tokios ir į jas panašios
user posted image

na, dar klausimas, ar jos tikrai metalinės. Man buvo atnešę vieną papuošalą taisyti, su nulūžusiu pakabinimu. Tai kai per lupa pažiūrėjau - ten plasmasė buvo, tik "metaliniais" dažais nudažyta.
Atsakyti
QUOTE(calavera @ 2012 11 29, 15:56)
na, dar klausimas, ar jos tikrai metalinės. Man buvo atnešę vieną papuošalą taisyti, su nulūžusiu pakabinimu. Tai kai per lupa pažiūrėjau - ten plasmasė buvo, tik "metaliniais" dažais nudažyta.

Mhm, žinau apie ką kalbat, kažkada buvau tokių metalizuotų detalių nusipirkus. Čia metalas, tik skiriasi jis gan stipriai. Tai ir nežinau, ką čia daryt su juo, kad atrodytų dailiau.
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 11 29, 15:01)
Mhm, žinau apie ką kalbat, kažkada buvau tokių metalizuotų detalių nusipirkus. Čia metalas, tik skiriasi jis gan stipriai. Tai ir nežinau, ką čia daryt su juo, kad atrodytų dailiau.

Na, jeigu smarkiai skiriasi, tai geriau nerizikuoti, o bandyti kitais būdais tvirtinti. Pasipraktikavus wire wrap labai gražiai atrodo smile.gif

Žinoma, gali išsibandyti, surizikuoti. Tačiau greičiausiai jų lydymosi temperatūra bus labai skirtinga, ir kol bandysi sulituoti, bus taip, kad vienas sudegs, o kitas nespės įkaisti.
Atsakyti
QUOTE(katėsakis @ 2012 11 29, 06:19)
Na jei ant stiklo arba veidrodžio fotografuosi, tai atspindys bet kokiu atveju bus, nebent fotografuotum visiškai tiesiai iš viršaus, o ne kampu, jei nenori atspindžio tai nefotkint ant stiklo, tada galima imti popierių, plastiką, medžiagą, nu žodžiu beleką, kas nieko neatspindi.  4u.gif

schmoll.gif kalba eina apie dviguba atspindi, pvz kaip pas Murdeko zieduose-gyvatukes, ant stiklo dvigubinasi, o toje nuorodoje -irgi ant stiklo, bet tik vienas atspindys g.gif todel ir idomu ar cia nuo apsvietimo priklauso ar nuo stiklo ar nuo dar ko nors g.gif

Žvaigždėta* jei nori lituoti, tai tada, kai perki reikia ziureti is ko padaryta(nors kinieciai kaip taisykle neraso), daznai buna zalvaris arba gelezis padengtas variu ar zalvariu, bet tada irgi lituoti negali, nueis viskas, turi buti tik grynas varis, zalvaris ar bronza, o tada jau lituoti ir paoksiduoti galima.
Atsakyti
Ziit, Žvaigždėta*, bet ar verta tokiu pastangu schmoll.gif Bus darb ideta daug, bet jo nesimatys unsure.gif
Atsakyti