Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

QUOTE(katėsakis @ 2012 12 04, 22:58)
kas čia per kniedyjimas su vamzdeliu? įdomiai skamba, bet ar tai įmanoma kai reikia milimetro pločio kniedės? Šiaip kniedyt man labai patinka, gražūs ir švarūs sujungimai gaunas.

Jei reikia labai siauros kniedės, tai vamzdelis netinka. Nebent turėtum tokio storio vamzdelį. O principas toks pat kaip ir su viela kniedyjant, tik vamzdelis ne taip linksta ir lengviau išsiskleidžia į kraštus. Nežinau ar suprantamai paaiškinau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2012 12 05, 03:48)

thumbup.gif ziuriu free dzazas patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katėsakis @ 2012 12 04, 16:58)
kas čia per kniedyjimas su vamzdeliu? įdomiai skamba, bet ar tai įmanoma kai reikia milimetro pločio kniedės? Šiaip kniedyt man labai patinka, gražūs ir švarūs sujungimai gaunas.

va cia pavyzdys http://www.youtube.c...h?v=7SM-WZPV1Io
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziit: 05 gruodžio 2012 - 17:40
nu faina čia su tuo knydyjimu vamzdeliu, bet nervuoja mane tokie video, nes baisiai pavydas bambą graužia, kai žmonės tokius kalnus visokių naglų įrankių turi.
Papildyta:
Reik daryt kelėdinį mainymąsi įrankiais, galiu rigelį į kąnors išmainyt, turiu lyčną vieną. biggrin.gif
Atsakyti
Galiu savo duju-deguonies degikliuka i kazka mainyt lotuliukas.gif . Turbut neprisiruosiu jo naudot, net neisbandytas ir neisnagrinetas guli doh.gif

Mokejau uz ji 170 lt. Siunciausi is honkongo. Ne originalus. Kaip jis veikia ne neisivaizduoju, nes nebandem, atidejom geresniems laikams, bet matau, kad ju gali nesulaukti, nes bijau as to deguonies namuose doh.gif Ne neisnagrinejom, ar tuos zarnu antgalius europietiskus ar amerikoniskus idejo g.gif Na tiesiog nepasidomejau blush2.gif Neapsisprendziu ka su tuo degikliu daryti-bandyti parduoti ar dar palaikyti g.gif
Jis toks, bet cia originalus, manau
http://www.santimas.....html?preke=629
Atsakyti
gal ir man ką nors pamainyt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif turiu daug molio.... biggrin.gif
Atsakyti
Noreciau keramika pazaisti , mano vaikystes svaone... rolleyes.gif

Gal kas zinot, kokio diametro musiskos jungtys turi buti ?
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2012 12 06, 21:30)
Noreciau keramika pazaisti , mano vaikystes svaone... rolleyes.gif

Gal kas zinot, kokio diametro musiskos jungtys turi buti ?

kad tik tokios svajonės.... labai greitai galima išpildyti. daug pastangų įdėt nereikia:) viską lengvai galima gaut, pažaidimams mokslo daug nereikia:)
Atsakyti
Reikia krosneles doh.gif

Na bet tikrai nesvajojau juvelyrika uzsiimti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2012 12 07, 15:37)
Reikia krosneles  doh.gif

Na bet tikrai nesvajojau juvelyrika uzsiimti  biggrin.gif

O tai kaip cia taip isejo, kad uzsiemei? ax.gif As tai su moliu jau turejau progos pazaisti, labai mielas uzsiemimas, bet salygu tam reikia, tiksliau - peciuko...
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2012 12 07, 14:46)
O tai kaip cia taip isejo, kad uzsiemei?  ax.gif As tai su moliu jau turejau progos pazaisti, labai mielas uzsiemimas, bet salygu tam reikia, tiksliau - peciuko...

nu jo. reikia daug tokių lipdytojų, kad prilipdytų daug darbelių, tada sudėt visus darbus į krūvą ir išdegt:) kelios čia mūsų gal turi pečiukus:)
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2012 12 07, 14:46)
O tai kaip cia taip isejo, kad uzsiemei?  ax.gif As tai su moliu jau turejau progos pazaisti, labai mielas uzsiemimas, bet salygu tam reikia, tiksliau - peciuko...

Emiau ir uzsiemiau.ne is karto. Pradzioje prispyre reikalas auskaro ausele prilituot, o po to po truputi sudetingejo rolleyes.gif . Kadangi esu uzsispyrusi ir norinti daryti kazka sudetingesnio, tai taip ir isejo... ax.gif
Atsakyti