Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

O as pagalvojau, o jeigu percius yra, kodel nepazaisti su variu ar bronza, juk tai daug pigiau g.gif nu taip yra pora minusu, truputi sunkiau kontroliuoti, daznai skyla ir taisyti reikia ir kepimas ilgiau uzima ir angliu spec reikia, bet visgi kaina labai skirtinga. 200 gr vario - 42$ o sidabro 50 gr - 120$ rolleyes.gif
Atsakyti
naca reikėjo siūlyti tada kai klausinėjau apie degiklį. GAL būčiau susigundžiusi, dabar jau amerikietišką nusipirkau. Dar prie jo daug priedų reikės pirkti.
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2012 12 05, 20:19)
Mokejau uz ji 170 lt. Siunciausi is honkongo. Ne originalus. Kaip jis veikia ne neisivaizduoju, nes nebandem, atidejom geresniems laikams, bet matau, kad ju gali nesulaukti, nes bijau as to deguonies namuose  doh.gif  Ne neisnagrinejom, ar tuos zarnu antgalius europietiskus ar amerikoniskus idejo  g.gif  Na tiesiog nepasidomejau  blush2.gif  Neapsisprendziu ka su tuo degikliu daryti-bandyti parduoti ar dar palaikyti  g.gif
Jis toks, bet cia originalus, manau
http://www.santimas.....html?preke=629

Jooo... Kai dabar galvoju, gal ir aš bijočiau namie tokį laikyt. :/ Jei būtų išbandytas būtų ramiau. g.gif O dabar nebandytas ir dar neaišku kas per gamintojas.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2012 12 10, 19:52)
naca reikėjo siūlyti tada kai klausinėjau apie degiklį. GAL būčiau susigundžiusi, dabar jau amerikietišką nusipirkau. Dar prie jo daug priedų reikės pirkti.

Tai kad as ir dabar per daug nesiulau- tegu guli, gal sulauks savo eiles.
O tu ar irgi ta little torch pirkai? Kiek mokejai? Ant maniskio irgi parasyta made in USA, bet nesinori buti naiviai, nes matau kainu skirtuma rolleyes.gif

QUOTE(hidargy @ 2012 12 10, 20:04)
Jooo... Kai dabar galvoju, gal ir aš bijočiau namie tokį laikyt. :/ Jei būtų išbandytas būtų ramiau.  g.gif O dabar nebandytas ir dar neaišku kas per gamintojas.. unsure.gif

Is kur cia gautum isbandyta. Jei butu bandytas, tai skaitytusi kad devetas, o ir neaisku ,ar saziningas zmogus pardavinetu mirksiukas.gif Ir as noreciau, kad kas isbandytu, parodytu, sukonstruotu.... unsure.gif Kaip Dita raso, tai jam dar nemazai investiciju reikia- balionu, reduktoriu, gal dar ko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 10 gruodžio 2012 - 21:38
Duju degikliai gerai, bet as svajojau apie benzinini... Tevelis zadejo padaryti, bet deja - nebespejo sad.gif Sako, kad su benzininiu labai smagu lituoti - liepsna nedidele, siaura, bet karscio pakankamai.

Na ka, ateinu atsiimti kritikos procijos smile.gif

user posted image
Atsakyti
Bjauruska, man tik viena i akis krenta. Auskarai tokie paprastuciai, neimantrus ir nenucackinti... Tai va - man cia netinka tie pirktiniai kabliukai, reikia paprastu kaip ir patys auskarai rolleyes.gif Bent as taip daryciau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2012 12 10, 22:31)
Tai kad as ir dabar per daug nesiulau- tegu guli, gal sulauks savo eiles. 
O tu ar irgi ta little torch pirkai? Kiek mokejai? Ant maniskio  irgi parasyta made in USA, bet nesinori buti naiviai, nes matau kainu skirtuma rolleyes.gif
Is kur cia gautum isbandyta. Jei butu bandytas, tai skaitytusi kad devetas, o ir neaisku ,ar saziningas zmogus pardavinetu  mirksiukas.gif  Ir as noreciau, kad kas isbandytu, parodytu, sukonstruotu.... unsure.gif  Kaip Dita raso, tai jam dar nemazai investiciju reikia- balionu, reduktoriu, gal dar ko  g.gif

ne mano tikras amerikietiškas,parvežtas iš ten.
O man tai visai neblogai tie užsegimai tiems auskariukams,tinka jie ten. Gal man taip atrodo, kad aš pati pradėjau pirktinius dėti. Nes kai reikia prie žalvarinių auskarų,juk nedarysi iš žalvario vielutės. Tai čia paprasčiausias varijantas
Atsakyti
O kodel nedarysi is zalvariniu vieluciu? Daug kas tuos paprastus kabliukus megsta ax.gif
Atsakyti
Chi, o cia ne zalvaris ax.gif Cia melchioras oksiduotas ax.gif O del kabliuku, tai reikejo sidabriniu ir dariau si komplektuka sau, tai nenorejau kabliuku, nemegstu as ju, tad ir emiau tokius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2012 12 12, 07:31)
O kodel nedarysi is zalvariniu vieluciu? Daug kas tuos paprastus kabliukus megsta  ax.gif

drinks_cheers.gif
man gražiausia tie paprasti kabliukai. jie paprasčiausi ir nekrenta į akį. visas dėmesys į auskarą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2012 12 12, 07:59)
Chi, o cia ne zalvaris  ax.gif Cia melchioras oksiduotas ax.gif O del kabliuku, tai reikejo sidabriniu ir dariau si komplektuka sau, tai nenorejau kabliuku, nemegstu as ju, tad ir emiau tokius smile.gif

Jei sau, tai sau- nieko siuo atveju nenugincysi biggrin.gif

Zinot, ir man pridejus tuos gamyklinius kabliukus , visai graziai, prabangiau ir rimciau atrodo... Bet atsisakiau ju, nes gaunasi, kad savo ta ranku darba nuvertini, jei papildai ji gamyklinemis detalemis ... As neseniai panaudojau auskaruose keleta is senu laiku likusiu gamykliniu detaliu , tai tuos darbelius pigiau ir pardaviau, nes jie jau nebe tokie vienetiniai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 12 gruodžio 2012 - 16:06
QUOTE(Bjauruska @ 2012 12 11, 02:43)
Na ka, ateinu atsiimti kritikos procijos smile.gif

o tu tuos burbulikus uzkniedijai? doh.gif nudurneciau lotuliukas.gif
del tu kabliuku... nezinau mastau.gif viena tai tiksliai-pamesti juos sunkiau biggrin.gif nelabai matosi foto, kad galeciau pasakyti, kad netinka, bes suprantu, kad viskas viena spalva oksiduota. Nu gal pats auskaru pavirsius grubokai atrodo, tai gal ir kabliukus buciau biski paslifavus rolleyes.gif g.gif As visaip darau ir savo ir pirkta, priklausomai nuo dizaino. mano moliniai bendrai gana gruboki, tai pirktiniai retai tinka. neatsimenu, kad buciau zalvari ausytems naudojus (nors gali buti) bet greiciau del to , kad bronza maziau alergiska su maziau priedu, o spalva panasi arba vistiek oksiduoju.
Atsakyti