Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

QUOTE(paukštelis @ 2012 12 28, 22:58)
čia žalvaris. Dar visus auskarus nupurškiau bespalviu laku, gal geriau laikys smile.gif  darau dabar žiedą į komplektą- labai įdomu, kaip nešiosis.

Sauniai padaryti auskariukai
O nuoroda, vis delto, idek. Ateityje darbelis prie darbelio ir bus ka parodyti.
Atsakyti
QUOTE(paukštelis @ 2012 12 28, 08:26)
neturiu kaip oksiduoti, tai panaudojau nagų laką..  g.gif  pati nešiosiu, žiūrėsiu, kaip laikys.

taip ir nesupratau, rysio tarp oksidavimo ir lako nagams rolleyes.gif g.gif cia kalbi apie spalva? koks skirtumas kuo spalvoti, svabu, kad laikytusi, o jei dar viduje ir dar su apipurkstu laku, man atrodo cia laikysis be problemu ir man atrodo patogiai nesiosis biggrin.gif

nors jau dejau i FB bet idedu ir cia, subaigiau as savo "architekturines" formas biggrin.gif ranka nekilo namo patinuoti, palikau kaip pecius "nudaze" biggrin.gif http://www.flickr.co...othmetaldesign/ aiskiai nuo temperaturos priklause, nes stovejo vertikaliai, tai apacia gavosi karstesne, cia ir spalvu skirtuma dave.
Atsakyti
Ziit, stebuklus buri wub.gif

Gerai, kad nieko nebeoksidavai, labai grazios spalvos bigsmile.gif . Cia pakabukas? Didelis matosi ..

Matau, kad ir veltinukus kuo puikiausiai nuvelei mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu ka tu, ziit, ka galiu pasakyti...maladiec biggrin.gif 4u.gif
O i cia dek butinai visus darbus, nes bent as feisbuke bunu ne kasdiena, todel pas mane simtu simtais kitu nuotrauku perzureti reikia ,ko as nedarau biggrin.gif , todel pasimeta jusu darbai pas mane, as ju dazniausiai nematau.
Atsakyti
Nu va ,jau po biski susirenkam nuorodas.
Tik nepamirskit, kas kurs nauja tema, surankioti ju ir ideti i titulini posta, prie temu senu.

Naca, kaip supratau, tai ne tik man, bet netgi tau neleidzia tvarkyti musu temu, isvalyti ju?
Atsakyti
Ziit, na taip nesazininga.... Man vel zandikaulis atvipes ir seiles jau varva lotuliukas.gif Grazu! wub.gif
Atsakyti
Bjauruska, o ko tu lauki? Kol asmeniskai paprasyta busi ideti nuoroda? biggrin.gif
Nesikuklink, dek savo nuoroda greitai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2012 12 29, 12:37)

Naca, kaip supratau, tai ne tik man, bet netgi tau neleidzia tvarkyti musu temu, isvalyti ju?

Nezinau- niekas taip ir neatsake g.gif . I asmenine niekam nerasiau.
Atsakyti
aciuks.gif aciuks.gif
QUOTE(naca @ 2012 12 29, 05:54)
Cia pakabukas? Didelis matosi ..

cia ne pakabukas, o visas pakabas isejo lotuliukas.gif 6 cm aukscio, bet zinau, kad jei ant ilgos grandineles deti tai normaliai bus, nesijaus to svorio. Bet geriausiai buvo tai, kad niekas nesuskilo ir is pirmo karto iskepe, o tai retai buna rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
tai 6 cm visai normaliai mirksiukas.gif
Atsakyti
Burbanti, kad nelabai dar turiu kuo girtis smile.gif Man dar reik stipriai paaugti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2012 12 29, 09:56)
tai 6 cm visai normaliai  mirksiukas.gif

taip tai taip, bet kadangi tai 3D ir dar viduje visko pilna, tai jis ir didesnis atrodo ir sunkesnis yra, nei kad butu normalus 6 cm pakabukas

burbanti, nereik girtis, tik pasirodyk biggrin.gif
Atsakyti