Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

QUOTE(burbanti @ 2012 12 31, 08:39)
Zalvaris, sidabras. Bet kaip keistai - grandinele daryta anksciau ir daug tamsesne, nei pakabukas.

nu tai kaip tik labai logiska, anksciau padaryta, tai ir oksidavosi trupti. Nieko nematau as tokioj fotkej rolleyes.gif tongue.gif marga viskas. nu ir kantrybes doh.gif grandinele daryti, bet grazu. nemanau, kad ji netvirta, tiek sukaliojimu, metalas jau pakankamai man atrodo sutvirtejo ir pakabukas neatrodo sunkus g.gif
nu kaip, sampana jau geriat lotuliukas.gif
Atsakyti
Su Naujaisiais. Linkiu kuo auksciausio kurybinio polekio ax.gif

Nu zinok, jei minksta viela kaip pas mane, tai per silpna. Bet , jei kietesne butu, tai manau gerai iseitu ir be litavimo

Mano vazele rolleyes.gif

------------

! 
Nuotrauka pašalinta dėl per didelio formato. Dėkite ne didesnes nei 500-640 pixelių nuotraukas.

moderatorė irmulia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 11 sausio 2013 - 20:02
QUOTE(naca @ 2013 01 01, 13:48)
Su Naujaisiais. Linkiu kuo auksciausio kurybinio polekio  ax.gif

Nu zinok, jei minksta viela kaip pas mane, tai per silpna. Bet , jei kietesne butu, tai manau gerai iseitu ir be litavimo
Mano vazele  rolleyes.gif

aha ir kurybinio polekio ir geros prekybos ir, kad vienas kitam nemaisytu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
jau apziurejau FB, labai faina, ir tie aiskariukai kaip tik- neatitraukia demesio nuo pakabuko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ziit @ 2012 12 31, 07:02)
Prisidedu prie visu linkejimu ir palinkejimu 4u.gif  newyear.gif

del nuorodu, man atrodo optimalus variantas-parasas g.gif

parašas irgi netinka. man liepė kuo greičiau ištrinti savo parašą, mat jis veda į FB... FB yra neleistinas, sakė kad čia komercija. nors ten nei kainų, nei nieko... biggrin.gif
Atsakyti
taip taip tikrai. bet anksciau lyg neleisdavo tik savo pardavimo temas sm turincioms. o jei jis be jokiu uzuominu i pardavima, tai lyg galima g.gif .

siaip del tu visu neaiskumu as ir nebelaikau paraso doh.gif
Atsakyti
mmm taip, nu ir taisykles rolleyes.gif
o gal galima skelbimu lentoje bendrai juvelyrikos temos komercines nuorodas sudeti biggrin.gif ten as suprantu nuorodos su kainomis galimos?
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2013 01 01, 20:48)

Mano vazele  rolleyes.gif

Nu labai jau...kaip visada - nuostabiai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Murdeko @ 2013 01 02, 21:30)
parašas irgi netinka. man liepė kuo greičiau ištrinti savo parašą, mat jis veda į FB... FB yra neleistinas, sakė kad čia komercija. nors ten nei kainų, nei nieko... biggrin.gif

Neturiu zodziu.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2013 01 03, 01:52)
Nu labai jau...kaip visada - nuostabiai  4u.gif
Papildyta:

Neturiu zodziu.

turbūt galiu tik parašyt, kad mane galit rasti Facebook'e įvedę Murdeko.
gal tik taip nebus neleistina biggrin.gif
Atsakyti

Aciukas ax.gif

QUOTE(ziit @ 2013 01 02, 22:50)
mmm taip, nu ir taisykles rolleyes.gif
o gal galima skelbimu lentoje bendrai juvelyrikos temos komercines nuorodas sudeti biggrin.gif ten as suprantu nuorodos su kainomis galimos?

Taip, Ziit, galima. Ten Virsuje yra bendra tema.
Atsakyti
Sveikos,
Su pasenusiais Naujais metais visas smile.gif
As kaip visada sitoj temoj tik su klausimais - žodžiu istorija, nuvažiavau į Varinę karūną ir nusipirkau... žalvario taip nemenkai, 1 mm vielutės, 0,5 skardos ir ...3 mm vielos doh.gif kadangi 1 mm viela pasirodė labai lanksti ir minkšta pagalvojau, kad pakalinėjimam bus geriau 3 mm nei 2, bet kažkaip labai jau ji man stora ir nieko iš jos padaryti nesigauna.. Aišku ir kalvis iš manęs ne koks, ar reikia kalant žalvarį kaitinti? O gal iš tikro viela per stora ir nieko iš jos papuošaluose pritaikomo nepadarysiu?
Būsiu labai dėkinga už nuomonę..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilku motinėlė: 10 sausio 2013 - 16:09
As is 3 mm vielos darau lankelius kaklui. Taip, is jos ne kazka padarysi, nebent labai daug kantrybes turesi. pakaitinti reikia- pakali, sukieteja, atkaitini mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilku motinėlė @ 2013 01 10, 17:09)
Aišku ir kalvis iš manęs ne koks, ar reikia kalant žalvarį kaitinti? O gal iš  tikro viela per stora ir nieko iš jos  papuošaluose pritaikomo nepadarysiu?
Būsiu labai dėkinga už nuomonę..

VISADA kalant metala pirma ji reikia atkaitint,i ir taip ne viena karta
Atsakyti