Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija 2012

QUOTE(mamutas @ 2013 03 16, 15:33)
Per dvi dienas laisvai grįšite namo, tikrai nepergyvenkite.  4u.gif

O dėl kempingo - nereikia juoktis, nes juk kempinge gyvendamas nesėdi tuose 32 kvadratuose, praktiškai visą laiką būni lauke, šalia namuko, išsinešęs kėdes į pavėsį sau drybsai pajūry, valgai irgi lauke.  wub.gif  Juk važiuojama į Kroatiją būti prie jūros, o ne bute kiurksoti. Į namuką įlendi tik permiegoti, tad tiek vietos sočiai.  4u.gif Apskritai kempinge visai kita aura ir visai kitas gyvenimo stilius nei apartamentuose.

Beje, kas į Juodkalniją trauksite. visiškai prie Taros upės tilto, jį pravažiavus (nuo jūros pusės važiuojant) po dešine yra kempingas. Ten galima gyventi palapinėse, o jeigu jų neturite - šeimininkas gali pasiūlyti tokius mažulyčius namukus, kur tik dvigulė miegojimo vieta telpa ir viskas, keturiom į namuką įlendi iš lauko.  wub.gif Labai romantiškai atrodė, vos nesusigundėm. Kainos nebepamenu, bet nedidelė buvo. Labai gera išeitis jei lyja ir nesinori nakvoti palapinėje.  thumbup.gif Iš toliau kaip pasakų, nykštukų nameliai. Iš pradžių net nesupratom, kam jie skirti.  thumbup.gif

as tikrai nieko izeist nenorejau, mane tiesiog nustebino, kad kaina kempinge aukstesne, nei kazkur kitur, o patogumu maziau. tuoj pacioj palapinej miegot ne taip jau ir pigiai gaunasi. bet jei kitiems patinka tai thumbup.gif
ir man patinka su palapine nuvaziuoti prie ezero savaitgaliui 4u.gif
Atsakyti
Bet kempinge visai kita aura. wub.gif Mes Adriatic kempinge planavom praleisti vieną naktį, nuvykus ir apsistojus ten, pratęsėm savo viešnagę dar tris naktis wub.gif Palapinė vos keli metrai nuo jūros. Vakarais saulę palydėt ten nuostabu wub.gif Ir jei kas būtų pasiūlę apartamentus už tą pačia kainą, mes būtume pasirinkę būtent šį kempingą. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozenyte @ 2013 03 16, 17:11)
as tikrai nieko izeist nenorejau, mane tiesiog nustebino, kad kaina kempinge aukstesne, nei kazkur kitur, o patogumu maziau. tuoj pacioj palapinej miegot ne taip jau ir pigiai gaunasi. bet jei kitiems patinka tai  thumbup.gif
ir man patinka su palapine nuvaziuoti prie ezero savaitgaliui 4u.gif

Ne, aš visai neįsižeidžiau, apskritai internete nieko asmeniškai nepriimu, čia juk negyvas pokalbis.
Norėjau tik paaiškinti kempingo savitumus, privalumus, kad nestebintų, jog nakvynės kainos juose tikrai gan aukštos. Pvz., daugiau žvaigždučių turinčiame kempinge para netgi poilsiaujant su palapine ar savu kemperiu laisvai gali siekti 50 eurų - tiek pat kiek apartamentai. Rodos, tokia kaina tik už žemės gabaliuką. Bet jeigu tas žemės gabaliukas pušų pavėsyje prie pat jūros, ramioje vietoje, jeigu kempinge yra super įrengti dušai, tualetai, vaikams žaidimų kompleksai, tėvams sporto, baseinai, kavinės... ir viskas pašonėje, tai tikrai poilsiauti kempinge labai smagu. thumbup.gif Tiesą sakant, man net nepatinka tie daug žvaigždučių kempingai kur labai daug visokių paslaugų - nes daug paslaugų teikia tik dideli kempingai. Tad jeigu tik yra galimybė, geriau rinksiuosi be baseino (juk vis tiek jūra šalia) ir visų kitų gėrių mažesnį jaukesnį kempingą, o ir kaina tokių būna vidutiniškai apie 30 eurų parai.

Kempingas - tai visų pirma gamta labai arti tavęs wub.gif o tai tikrai smagu patirti vasarą, ištrūkus iš miesto gyvenimo.

Prirašiau visą odę kempingui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eceris @ 2013 03 16, 10:07)
kad kitaip manau ir nenuvaziuosit jei norit nemokamais-taip navigacija veda-tuo paciu ir slovenijos miestuku grozi pamatysit...ir viskas jums kainuos minus 15 euru ir plius tik 30-40 minuciu laiko;)

Atgal noretusi kitu keliu vaziuoti , na ,kad idomiau butu . Patarkit , ar gerai butu vaziuoti pro Budapesta , paskui per Slovakija ir islyst matyt jau Zakopanej ?

QUOTE(locato @ 2013 03 16, 10:54)
Kai beveik privaziuojam slovenija pasirenkam tarp siu tasku A-B nemokama marsruta, tomtom pasiulo ir varom vietines reiksmes keliukais. Grazu, o ir susitaupo siek tiek. Pravaziuojame visada Ptuj miesteli.

Ar Ptuj verta sustoti ? Na nors valandelei paslampineti ? Mes tokie cekavi biggrin.gif mums viskas idomu biggrin.gif Be to vaikai spirga , tik ir laukia kada islipt is masinos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2013 03 16, 21:26)
Atgal noretusi kitu keliu vaziuoti , na ,kad idomiau butu . Patarkit , ar gerai butu vaziuoti pro Budapesta , paskui per Slovakija ir islyst matyt jau Zakopanej ?

2011 metais iš Kroatijos važiavom būtent per Budapeštą ir Slovakiją. Apie šio maršruto privalumus ir trūkumus galite paskaityti mano reportaže Opa opa per Europą ax.gif (nuoroda mano paraše). Aš visada stengiuosi per kelionę pamatyti kuo daugiau, todėl maršrutai į priekį ir atgal dažniausiai nesutampa.
Atsakyti
Ptuj yra viduramziu pilis, nuo jos grazus vaizdai atsiveria, ir siaip toks jaukus miestukas. Manau, kad jei jus pakeliui, sustot tikrai verta.
Atsakyti
Sakykit, o kas yra tie jūros vargonai? g.gif skaitau ankstesnes temas
Atsakyti
Va čia jūros vargonai
Ir girdisi, ir matosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vandenė @ 2013 03 17, 20:45)
Va čia  jūros vargonai
Ir girdisi, ir matosi  mirksiukas.gif

Sutemus išties būna pasakiškas vaizdas ir garsas, Zadaro senamiestis pats įspūdingiausias iš visų matytų, ten dar yra šviesos muzika kuri nuo bėgiojimo ar trepsenimo keičia spalvas.
Atsakyti
QUOTE(roosas @ 2013 03 17, 20:14)
Sutemus išties būna pasakiškas vaizdas ir garsas, Zadaro senamiestis pats įspūdingiausias iš visų matytų, ten dar yra šviesos muzika kuri nuo bėgiojimo ar trepsenimo keičia spalvas.

Šiemet ir turiu planuose šeimą nuvežt ir parodyt naktinį Zadarą, o tuo pačiu ir pati jį naktį pamatysiu, nes buvau ten dieną smile.gif
Atsakyti
kokia bilieto kaina i Diokletianos rumus?
Krotijoje iki keliu metu vaikams nemokamai? 4metu dukrytei reikes visur visus bilietus pirkti ar ne?
aciu
Atsakyti
Diokletiano rūmai nemokamai, nebent eisit į kokį muziejų, tada mokėsit mirksiukas.gif
Kur Jūs ieškot parkingo aikštelių? Ieškau Splite, bet turbūt nemoku, nes google visagalis man nieko nerodo g.gif
Atsakyti