QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 02, 11:33)
Na va, as galvoju gal ir man padetu, nes pries visas stimuliacijas man irgi diena pries mm tepliodavo, tada 2 d. normalaus kraujavimo ir likusias 3 d. tepliojimai + nepakeliamas skausmas pirma diena ir viduriavimas, mano suvokimo taip neturetu buti.
Zodziu bandysiu siandien uzklausti jos del LAP, nors pati tikrai nesiverziu "gultis po peiliu", ypac bijau narkozes, nes niekada nesu jos turejusi ir isvis nesu gulejusi ligonineje
Zodziu bandysiu siandien uzklausti jos del LAP, nors pati tikrai nesiverziu "gultis po peiliu", ypac bijau narkozes, nes niekada nesu jos turejusi ir isvis nesu gulejusi ligonineje

Man histero darė ir pašalino polypą. Teplionės baigėsi. Per histero yra duodama mažesnė narkozė, kuri veikia tik kelias valandas, .t.y. kol vyksta procedūra ir viskas.
QUOTE(Bryana @ 2012 11 02, 11:47)
jei nesusirgsiu tai rytoj
o dar del testuku norejau paklausti as darausi tai testukais is maksimos,kainavo apie 6lt ir buvo du vienetai,tai gal nera jie labai geri ir gali neparodyt,juodoji venera o tau nevelavo mm po stimuliaciju ir iui?

Jei rodys tai rody ir pats pigiausias NT. O vaiduokiauja beveik visi NT. Be to mano pažįstamai joks NT neparodė