Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

Mukuti> tai pirmyn i svecius bigsmile.gif thumbup.gif

Bryana> vyresneli pagimdziau kai man buvo vos 22 metai, bet tai buvo po 4 m draugystes, po metu santuokos gimes planuotas leliukas, mokslai buvo baigti, diplomai rankoje, dirbau banke, butas jau turejome. Atejo laikas leliukui ir is pirmo menesio jis gavosi. Dabar jam jau nebeuzkalnu 12. O mazojo net neplanavau, santuoka byrejo i sipulius, bet net mintis nekilo nutraukti nestuma. Vyras viena diena yra, kita jo gali nelikti, o vaikutis liks visam gyvenimui wub.gif
As nenuleisiu ranku iki 45 metu. Tik tada iskelciau rankas i virsu ir pasakyciau- as pasiduodu jau. Nes kai butu 50 metu, tam paaugliukui vos 15.... 50-tmeciai jau anukus supuoja... O ir siaip, as juk nezinau, gal po kokiu 6 metu mane mociute padarys doh.gif lotuliukas.gif Tada as suzvereciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 11 02, 17:09)
Mukuti> tai pirmyn i svecius  bigsmile.gif  thumbup.gif
Bryana> vyresneli pagimdziau kai man buvo vos 22 metai, bet tai buvo po 4 m draugystes, po metu santuokos gimes planuotas leliukas, mokslai buvo baigti, diplomai rankoje, dirbau banke, butas jau turejome. Atejo laikas leliukui ir is pirmo menesio jis gavosi. Dabar jam jau nebeuzkalnu 12. O mazojo net neplanavau, santuoka byrejo i sipulius, bet net mintis nekilo nutraukti nestuma. Vyras viena diena yra, kita jo gali nelikti, o vaikutis liks visam gyvenimui  wub.gif
As nenuleisiu ranku iki 45 metu. Tik tada iskelciau rankas i virsu ir pasakyciau- as pasiduodu jau. Nes kai butu 50 metu, tam paaugliukui vos 15.... 50-tmeciai jau anukus supuoja... O ir siaip, as juk nezinau, gal po kokiu 6 metu mane mociute padarys  doh.gif  lotuliukas.gif  Tada as suzvereciau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na as su vyru da derinu si reikala smile.gif dbr jis truputi uzsivertes darbais, bet tikiuosi gal koki gruodi atvyksime smile.gif jei kartais dar ne si men biggrin.gif bet aisku viska su tavim is anksto suderinsiu smile.gif
Atsakyti
pasidariau testa-neigiamas ir snd,tai manau nera vilciu
Atsakyti
QUOTE(mukutis06 @ 2012 11 02, 18:14)
na as su vyru da derinu si reikala smile.gif dbr jis truputi uzsivertes darbais, bet tikiuosi gal koki gruodi atvyksime smile.gif jei kartais dar ne si men biggrin.gif bet aisku viska su tavim is anksto suderinsiu smile.gif

Labai labai lauksim thumbup.gif Net ne vienai dienai atvaziuokit bigsmile.gif

QUOTE(Bryana @ 2012 11 02, 18:18)
pasidariau testa-neigiamas ir snd,tai manau nera vilciu

Kol dar neprasidejo mmm, pasilikim vilti ax.gif Kada mmm laikas? Ir ar dabar NT darei, ar ryte?
Atsakyti
snd mm laikas,dariau dabar,nes zadu i baliuka eiti tai sakau galesiu isgerti,aisku nedaug,jei ir lauksiuos manau nepakenks jei vyno isgersiu.nepamenu ar cia rasiau snd BT 37.1 buvo,tai netureciau susirgti,ziuresiu kaip bus rytoj
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 02, 12:24)
Oi kaip faina cia siryt  bigsmile.gif
ACIU brangiosios uz sveikinimus ir grazius palinkejimus, tikiuosi visi jie pasieks Dievulio ausi ir tikrai tikrai issipildys  ax.gif  vaisinu visas  birthday.gif  rolleyes.gif

Na va barbarise, tu tik stiprini mano nuojauta del Endo  g.gif

QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 11 02, 12:28)
Pas mane per laparoskopija rado 0,5 cm skersmens endo zidinuka pilvapleveje ir ji pasalino. Tepliojimas pries mmm ir po ju baigesi lyg su ranka nuimtas butu, mmm budavo gan gausios, dabar turbut uztektu ir kasdieninio iklotelio. Kai S pasakiau jog noriu laparoskopijos, ji man sake nera jokio pagrindo to daryt, bet as pasakiau, jei Jus nedarysit, rasiu kas man tai padarys, uzteks tu stimuliaciju, kai nezinau ar viskas gerai.  Po lap ji man pasake, kad tai ka man rado, jokios itakos neturi pastojimui, bet vat tepliojimai susitvarke, tapo negausus kraujavimas  thumbup.gif

JV, jei nebijai operacijos, jau geriau pasiziureti, kas ten daros. Nors man rado endo, uzdegino zaizdeles, bet nieko...rezultato nera sad.gif
As visada sau itariau endo, tepliojo rudai pries, po ir tarp mmm, l.l.skaudejo, smarkiai kraujavo, ir t.t. ir pan. Dabar mmm liko gausios, maziau skauskmingos, bet po mmm dar pateplioja...
As tik zinot ko labai bijau, kad eis praeis tie metai, ir vel reikes po skalpeliu gulti sad.gif man po narkozes buvo labai sunku, bet isgyvenau, tai jei reikes, ir vel isgyvensiu wink.gif
Atsakyti
JV kaip sekes pas S 4u.gif jauciu snd jau nebeprisijungsi , blush2.gif
Atsakyti
Bryana, JV - mes vienmetes 4u.gif todel dar laiko turim mirksiukas.gif ir cia jokios itakos neturi tai, kad buvom pastojusios ar ne.

O man siandien vizitas nekoks, o gal ir i nauda iseis. Turiu cista verysad.gif - pertrauka dabar, bet kazkaip labai nenusiminiau, tik baisoka del cistos, nes ji kaip suprantu jau ir praeita menesi buvo. Pirma kart ejau su MB, tai tas isejo apakes, sako jus kalbat apie kosmosa turbut lotuliukas.gif as dar turejau nemazai klausimu susirasius, tai tais medicininias terminais isvis jam sunku susigaudyti
Atsakyti
QUOTE(eibarte @ 2012 11 03, 00:22)
Bryana, JV - mes vienmetes  4u.gif  todel dar laiko turim  mirksiukas.gif  ir cia jokios itakos neturi tai, kad buvom pastojusios ar ne.

O man siandien vizitas nekoks, o gal ir i nauda iseis. Turiu cista  verysad.gif  - pertrauka dabar, bet kazkaip labai nenusiminiau, tik baisoka del cistos, nes ji kaip suprantu jau ir praeita menesi buvo. Pirma kart ejau su MB, tai tas isejo apakes, sako jus kalbat apie kosmosa turbut  lotuliukas.gif as dar turejau nemazai klausimu susirasius, tai tais medicininias terminais isvis jam sunku susigaudyti

tai si cikla be stimuliaciju ane? ka S siule gal jau apie iui kalba? uz ta cista 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 11 02, 23:26)
tai si cikla be stimuliaciju ane? ka S siule gal jau apie iui kalba? uz ta cista  4u.gif

Taip, be stimuliacijos, tik Duphas nuo 20 cd, ir apie IUI kalbos net nebuvo, nes as turejau daug klausimu apie zarazu tyrimus ir pienlige ir t.t nežinau aš del to IUI, sekanti kart tikrai dar jo nenoreciau, na va, koki 5 ar 6 stimuliaciju menesi gal ir taip, bet dabar tikrai ne.
Atsakyti
QUOTE(eibarte @ 2012 11 03, 00:30)
Taip, be stimuliacijos, tik Duphas nuo 20 cd, ir apie IUI kalbos net nebuvo, nes as turejau daug klausimu apie zarazu tyrimus ir pienlige ir t.t nežinau aš del to IUI, sekanti kart tikrai dar jo nenoreciau, na va, koki 5 ar 6 stimuliaciju menesi gal ir taip, bet dabar tikrai ne.

niuo ka tau kalbejo apie tas zarazas? labai idomu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(meskute102 @ 2012 11 02, 23:31)
niuo ka tau kalbejo apie tas zarazas? labai idomu  blush2.gif

kaip ir merginos minejo, sake kad ureplazmos pastojimui ir visai reprodukcinei sistemai itakos neturi, bet kai paminejau citomegala, raudoniuke, tai sako gali pasidaryt, jei nori padarysim, dar paminejo taksoplazmoze. Kadangi greit zygiuosiu pas valdiska gine, tai bandysiu klaust, ka is tu minetu man galetu padaryt, o jei ne tai tik pas S. O del raudioniukes, tai jei esi persirgus ir tyrimo darytis nereikia, tai dar reikes mamos atminti perkratyt, bet kazin ar gausiu tikslu atsakyma g.gif
Atsakyti