Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

Eibarte> as visus tuos tavo isvardintus tyrimus dariausi valdiskoje polliklinikoje, seimos gydytoja israse lapelius tyrimams, kainavo daugiau nei dvigubai pigiau nei Jolsanoje smile.gif

As Raudoniuke sirgai 16-os metu budama, tai pati pamenu ta kraupu vaizdeli lotuliukas.gif

Labas rytas 4u.gif 4u.gif

Mano mmm dar nera kol kas unsure.gif
Atsakyti

Mano mmm dar nera kol kas unsure.gif
[/quote]
labas rytas,o testuko negadinsit?
Atsakyti
QUOTE(Bryana @ 2012 11 03, 10:15)
labas rytas,o testuko negadinsit?

As esu TU blush2.gif Nereikia i mane kreiptis jus, kazkaip nejaukiai skamba 4u.gif

Ne, jokiu NT pas mane nebebus daugiau niekad, as jais netikiu, man labai daznai vaiduokliaujasi, pasitikiu tik HCG tyrimu. Jei kartais nepramustu, pirmadieni ji ir pasidarysiu.
Nors bewjoju ar bereiks, pramus jau siandien mano drauges, lyg ir pamaciau rausvu patepimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 11 03, 10:34)
As esu TU  blush2.gif  Nereikia i mane kreiptis jus, kazkaip nejaukiai skamba  4u.gif
Ne, jokiu NT pas mane nebebus daugiau niekad, as jais netikiu, man labai daznai vaiduokliaujasi, pasitikiu tik HCG tyrimu. Jei kartais nepramustu, pirmadieni ji ir pasidarysiu.
Nors bewjoju ar bereiks, pramus jau siandien mano drauges, lyg ir pamaciau rausvu patepimu  biggrin.gif

Geriau nepramustu mirksiukas.gif

O man pramuse, jau teplioja siandien doh.gif bet kazkaip naujom jegom i nauja cikla nusiteikus optimistiskai biggrin.gif Pries kelias dienas iszliumbiau posmeli (PMS laaaabi stiprus si karta buvo), dabar rami is veido biggrin.gif
Su stimuliacijom ir IUI dar neaisku kaip si menesi bus...planavom planavom, bet kaip sakoma, planuoji, o D juokiasi wink.gif mums su MB matyt itampa pagalius i ratus kaisioja
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 11 03, 08:02)
Eibarte> as visus tuos tavo isvardintus tyrimus dariausi valdiskoje polliklinikoje, seimos gydytoja israse lapelius tyrimams, kainavo daugiau nei dvigubai pigiau nei Jolsanoje  smile.gif 
As Raudoniuke sirgai 16-os metu budama, tai pati pamenu ta kraupu vaizdeli 

Tai bandysiu isprasyt ir as kaip nors, gal reiks ka nors nestis g.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 11 03, 09:02)
Eibarte> as visus tuos tavo isvardintus tyrimus dariausi valdiskoje polliklinikoje, seimos gydytoja israse lapelius tyrimams, kainavo daugiau nei dvigubai pigiau nei Jolsanoje  smile.gif 
As Raudoniuke sirgai 16-os metu budama, tai pati pamenu ta kraupu vaizdeli  lotuliukas.gif
Labas rytas  4u.gif  4u.gif

Mano mmm dar nera kol kas  unsure.gif

O tu juos tuos tyrimus darei kai buvai nescia?

Spausk kojas jokiu mmm wink.gif
Atsakyti
Labas rytas, visoms,

Orchiduk, laikysiu kumscius kad neprasimustu tos bjaurybes mm 4u.gif

Eibarte tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif uz cista, zinau, ka reiskia tai isgirsti, gerai kad nenusiminei labai, as kazkaip jautriai regavau i ta praleista menesi.. O gal tau naturaliam cikle pasiseks ax.gif

O man pas S vakar kaip ir gerai sekesi, labai ji nustebo ir nuliudo kai pamate mano paskutini HCG atsakyma.. Sako - o as tikrai tikejau kad pasiseks.. Taip, tikejau ir as.. verysad.gif
Dar kai pasakiau kad stipriai sikart kraujuoju, tai sako zenklas, kad kazkas kibo sad.gif
Bet ne esme dabar jau - zodziu blogai kad patvirtino, jog turiu policistines kiausides, del to sake reikia atsargiai stimuliuotis man. Bet si karta cistu nera, tad sis ciklas man Clostas po puse tabl. + Gonalis. Po savaites apziura ir tada skirs gleivinei ka nors (jeigu reikes) ir ziuresim del IUI.
Del LAP kazkaip ir nebepakalbejom, nusprendziau iki nauju metu dar palaukti, tai gausis 2 ciklai, jei ir tada jokiu rezultatu, primygtinai kalbesiu del operacijos.
Tiek ziniu is manes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 03, 11:06)
Labas rytas, visoms,
Eibarte tau  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  uz cista, zinau, ka reiskia tai isgirsti, gerai kad nenusiminei labai, as kazkaip jautriai regavau i ta praleista menesi.. O gal tau naturaliam cikle pasiseks  ax.gif
Bet ne esme dabar jau - zodziu blogai kad patvirtino, jog turiu policistines kiausides, del to sake reikia atsargiai stimuliuotis man. Bet si karta cistu nera, tad sis ciklas man Clostas po puse tabl. + Gonalis. Po savaites apziura ir tada skirs gleivinei ka nors (jeigu reikes) ir ziuresim del IUI. 
Del LAP kazkaip ir nebepakalbejom, nusprendziau iki nauju metu dar palaukti, tai gausis 2 ciklai, jei ir tada jokiu rezultatu, primygtinai kalbesiu del operacijos.
Tiek ziniu is manes  4u.gif

Gal ir pasiseks, kas cia zino...
O kaip tas policistines patvirtina? Kokie ju pozymiai? Tai jei pas mane rado cista, irgi gali buti zenklas, kad man tos policistines? nors anksciau nesu cistu turejus
Tai tau schemute pakeite, kiek tas clostas ir gonalis kainuoja, pastarasis kiek girdejau labai brangus?
O pagal mano PRG atsakyma gyd nusprende, kad shemute yra tinkama, nes PRG geras, bet apie kitas stimuliacijas nekalbejom
Atsakyti
QUOTE(eibarte @ 2012 11 03, 12:20)
Gal ir pasiseks, kas cia zino...
O kaip tas policistines patvirtina? Kokie ju pozymiai? Tai jei pas mane rado cista, irgi gali buti zenklas, kad man tos policistines? nors anksciau nesu cistu turejus
Tai tau schemute pakeite, kiek tas clostas ir gonalis kainuoja, pastarasis kiek girdejau labai brangus?
O pagal mano PRG atsakyma gyd nusprende, kad shemute yra tinkama, nes PRG geras, bet apie kitas stimuliacijas nekalbejom

Pakeite man schema, nes sake kad gal Femara nevisai tinka, nors pasak jos policistinems kiausidems Femara labai gerai, bet kadangi kiekvienas zmogus individualus tai gal butent man ir netinka, zodziu bandysiu su Clostu ir Gonaliu, man ju paskyre mazas dozes, uz Closta 71 Lt (10 tab.) gonalio 2 miniatiuriniai svirkstukai 210 Lt + konsultacija 170 lt smile.gif sis ciklas toks ne is pigiuju gausis..
O policist. kiausides kazkuri mergaite jau rase, kad per echo ziurint atrodo kaip vynuoges-daug mazu burbuliuku, na ir zinoma karts nuo karto uzauganti cista.
Atsakyti
tai jau as nieko nebesuprantu,paskaiciau kitoj temoj kad kai geri dufastona tai mm nebus,tai as deduosi zvakutes utrogestan cia kaip supratau panasiai kaip dufastonas,tai man gal todel ir neateina mmm.nebezinau ka ir daryt ar pradet nauja pakuote ar ne,gal as cia bereikalo jas naudoju
Atsakyti
QUOTE(Bryana @ 2012 11 03, 12:44)
tai jau as nieko nebesuprantu,paskaiciau kitoj temoj kad kai geri dufastona tai mm nebus,tai as deduosi zvakutes utrogestan cia kaip supratau panasiai kaip dufastonas,tai man gal todel ir neateina mmm.nebezinau ka ir daryt ar pradet nauja pakuote ar ne,gal as cia bereikalo jas naudoju

As tavo vietoj nutraukciau zvakutes tada kai buciau 100 proc. tikra, jog nesu nestuke.gif , nes kitu atveju nutraukus gali issaukti persileidima.
O tam kad 100 proc. isitikintum reikia darytis HCG.
Atsakyti
neturiu kur pasidaro,mazam miesteli gyvenu,bet tu tai nutraukei dufastona gert ar as cia kazka maisau
Atsakyti