Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(Bryana @ 2012 11 05, 00:40)
o testai skirtingi buvo? tu po iui?

visi buvo vienodi isskyrus du paskutinius 4u.gif
as tik stimuliacija dariau 4u.gif
Atsakyti
Įkeliu tiesiog nuorodą, sukūriau albumą.. Va pačios matote, koks neryškus verysad.gif

http://public.fotki....t/sam-1200.html
Atsakyti
QUOTE(DamaMama @ 2012 11 05, 12:01)
Jau bandžiau kelti kitoj temutėj, bet labai didelė nuotrauka įsikėlė.. Galvoju kaip čia ją dabar sumažint g.gif

kelk per cia

http://www.part.lt/p...sleliu_talpykla

keisti paveikslelio dydi pasirink 400 arba 600 ir nuoroda nukopink cia mirksiukas.gif
Atsakyti
TrioSSS, ačiū 4u.gif . Dedu:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(DamaMama @ 2012 11 05, 12:19)
TrioSSS, ačiū 4u.gif . Dedu:
user posted image

tikrai sunkiai matosi.. g.gif bent jau mano kompe..

na bet tikekimes, ne veltui jie yra gi mirksiukas.gif
Atsakyti
DamaMama, as tai normaliai matau thumbup.gif. Mano net 15 dpo buvo blankesnis, o nuotraukoj jauciu isvis butu nieko nesimate. Butu labai gerai, jei galetum pasidaryti HCG. Arba bent jau Easy Cup puodeli nusipirktum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 11 05, 13:29)
DamaMama, as tai normaliai matau  thumbup.gif. Mano net 15 dpo buvo blankesnis, o nuotraukoj jauciu isvis butu nieko nesimate. Butu labai gerai, jei galetum pasidaryti HCG. Arba bent jau Easy Cup puodeli nusipirktum  mirksiukas.gif

Na Tu pirmoji man sakai, kad čia dar yra vilties blink.gif 4u.gif Easy Cup tiksliau rodo? O Tau iš karto tie vaiduokliai atsirasdavo? Man jie atsiranda tada, kai jau viskas ten išsivaikšto, nes kol pagrindas būna drėgnas, jis būna kažkoks rausvas, o tada tai ten labai sunku kažką įžiūrėt..
Atsakyti
QUOTE(DamaMama @ 2012 11 05, 12:36)
Na Tu pirmoji man sakai, kad čia dar yra vilties blink.gif  4u.gif  Easy Cup tiksliau rodo? O Tau iš karto  tie vaiduokliai atsirasdavo? Man jie atsiranda tada, kai jau viskas ten išsivaikšto, nes kol pagrindas būna drėgnas, jis būna kažkoks rausvas, o tada tai ten labai sunku kažką įžiūrėt..

Na as niekad nesu turejusi karcios patirties su NT ir man jie niekada nevaiduokliaudavo, tad pamacius toki vaiduokliuka kaip tavo, jau verkciau is laimes smile.gif man 11, 12 ir man atrodo 14 DPO dar nieko nerodydavo. Veliau per kokias 5 min jau pasimate vos iziurimas vaiduokliukas. Easy Cup vienas patikimiausiu ir brangiausiu, jis gali rodyti jau nuo 10 DPO. Nors man ir 16 DPO dar ryskus nebuvo. Vis delto geriausia ir patikimiausia yra HCG.
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 11 05, 13:43)
Na as niekad nesu turejusi karcios patirties su NT ir man jie niekada nevaiduokliaudavo, tad pamacius toki vaiduokliuka kaip tavo, jau verkciau is laimes  smile.gif man 11, 12 ir man atrodo 14 DPO dar nieko nerodydavo. Veliau per kokias 5 min jau pasimate vos iziurimas vaiduokliukas. Easy Cup vienas patikimiausiu ir brangiausiu, jis gali rodyti jau nuo 10 DPO. Nors man ir 16 DPO dar ryskus nebuvo. Vis delto geriausia ir patikimiausia yra HCG.

Man irgi niekas niekada nevaiduokliaudavo.. Pirmą kartą matau kažką tokio. Bet kažkodėl verkti iš laimės dar bijau unsure.gif Nors mano kūnas kaip nesavas, pykina, silpna.. o gal tikrai...? blink.gif Viskas aišku, šiandien pirksiu Easy Cup. Arba ne, ryt ryte nuvažiuosiu ir pasidarysiu HCG..
O kada Tavo NT paryškėjo?
Atsakyti
QUOTE(DamaMama @ 2012 11 05, 12:47)
Man irgi niekas niekada nevaiduokliaudavo.. Pirmą kartą matau kažką tokio. Bet kažkodėl verkti iš laimės dar bijau unsure.gif Nors mano kūnas kaip nesavas, pykina, silpna.. o gal tikrai...? blink.gif  Viskas aišku, šiandien pirksiu Easy Cup. Arba ne, ryt ryte nuvažiuosiu ir pasidarysiu HCG..

Si karta dariau tik 2 NT, tai to ryskejimo ir nestebejau. Tik pacia pirma diena pamacius vaiduokliuka, nulekiau pasidaryti HCG. Kartojau po 2 dienu, skaiciukai buvo dvigubi. Paskui kartojau dar po keliu savaiciu. Tada jau buvo beveik 30000 bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(DamaMama @ 2012 11 05, 12:47)
Man irgi niekas niekada nevaiduokliaudavo.. Pirmą kartą matau kažką tokio. Bet kažkodėl verkti iš laimės dar bijau unsure.gif Nors mano kūnas kaip nesavas, pykina, silpna.. o gal tikrai...? blink.gif  Viskas aišku, šiandien pirksiu Easy Cup. Arba ne, ryt ryte nuvažiuosiu ir pasidarysiu HCG..

kokios firmos sitas NT? Kartais ne AMERIK USA - TOKIA PAKUOTE SU MELYNU ARBA RAUDONU UZRASU?
Atsakyti
QUOTE(Ramune! @ 2012 11 05, 13:55)
Si karta dariau tik 2 NT, tai to ryskejimo ir nestebejau. Tik pacia pirma diena pamacius vaiduokliuka, nulekiau pasidaryti HCG. Kartojau po 2 dienu, skaiciukai buvo dvigubi. Paskui kartojau dar po keliu savaiciu. Tada jau buvo beveik 30000  bigsmile.gif

wub.gif Kaip smagu tokias istorijas skaityt thumbup.gif

QUOTE(mukutis06 @ 2012 11 05, 13:57)
kokios firmos sitas NT? Kartais ne AMERIK USA  - TOKIA PAKUOTE SU MELYNU ARBA RAUDONU UZRASU?

Taip blush2.gif
Atsakyti