Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(DamaMama @ 2012 11 05, 13:03)
wub.gif Kaip smagu tokias istorijas skaityt thumbup.gif
Taip blush2.gif

Nenoriu taves liudyti, bet sitie testai man visada taip rodo sad.gif o nei karto toki dalyka pamacius nebuvo nestumo sad.gif todel as tau tikrai nuosirdziai patariu pasidaryk puodeli arba HCG... nenoriu kad isisvajotum... ta juosta visada atsiranda tik tada kai jau testas gerai isdziuna..
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif sugalvojau ir as cia uzsiregistruoti, nes skaitinejau jusu problemas ir dziaugsmus ir pamaniau, kad ir man cia vieta smile.gif noreciau paklausti apie ovitrelle, kas si vaista leidosi, tai po kiek ciklu pastojot, merginos? kiek injekciju jums reikejo iki dziaugsmelio apsireiskimo?
Atsakyti
QUOTE(elaela @ 2012 11 05, 13:23)
sveikos merginos smile.gif  sugalvojau ir as cia uzsiregistruoti, nes skaitinejau jusu problemas ir dziaugsmus ir pamaniau, kad ir man cia vieta smile.gif noreciau paklausti apie ovitrelle, kas si vaista leidosi, tai po kiek ciklu pastojot, merginos? kiek injekciju jums reikejo iki dziaugsmelio apsireiskimo?

sveika prisijungus 4u.gif

ovitrellis, tai jau galutinis taskas.. matyt Tau kiti vaistukai neskirti, nes foliai ir taip gerai auga, tereikia juos susprogdinti.. Ovitrellis leidziamas viena karta per cikla, kada tiksliai pasako Tave priziurintis gydytojas.. o su pastojimais tai labai ivairiai ir skirtingai mergaitems.. mirksiukas.gif
Atsakyti
na taip, paskyre tik ovitrelli, nes su foliu viskas gerai, na aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DamaMama @ 2012 11 05, 09:31)
Labas rytas smile.gif

Čia ewwute, pasikeičiau vardą.. Šį ciklą pirmą kartą stimuliavausi.
Tai va, šiandien 14DPO, jau dariau 3 NT: 9DPO, 11DPO ir šiandien. Ten lyg ir vaiduokliuoja kažkas, bet nei ryškėja, nei ką.. Taip tvirtai tikėjau viskuom, dabar jau po truputį pradedu galvot apie ateinančias mm..
Nors šiaip jaučiuosi labai prastai, rytais negaliu galvos nuo pagalvės pakelt. Vakar visą dieną galva sukosi, vakar išvis ir karštis ir šaltis vienu metu pylė, galvojau temperatūros turiu, verkiau.. pasimatuoju - nieko. Suvalgau ką nors - pykina, bet vis tiek valgyt noriu schmoll.gif Jau trečia diena pilvą maudžia kaip prieš mm.. Būna kad nervai "sukyla", kažkokia nestabili jaučiuos. Jei čia PMS, dar tokio žiauraus neturėjau. Gal tai gali būti dėl stimuliacijos?

Manau, kad gali būti ir vaistų poveikis, bet aišku gali būti ir nėštumas, geriausia būtų HCG

Papildyta:
sveikos merginos smile.gif  sugalvojau ir as cia uzsiregistruoti, nes skaitinejau jusu problemas ir dziaugsmus ir pamaniau, kad ir man cia vieta smile.gif noreciau paklausti apie ovitrelle, kas si vaista leidosi, tai po kiek ciklu pastojot, merginos? kiek injekciju jums reikejo iki dziaugsmelio apsireiskimo?

Sveika 4u.gif Nenoriu tavęs liūdinti, bet man 3 ciklai kolkas nesėkmingi verysad.gif bet yra merginų, kurioms iš pirmo karto pavyko, kiek žinau jos ne tik Ovitreli leidos, bet ir stimuliavos. O kur lankaisi, kokioj klinikoj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eibarte: 05 lapkričio 2012 - 14:14
Sveikos retai uzsuku cia bet jau vel pusmeti nieko nesigauna verysad.gif
gal kam buvo perstimuliuotos kiausides? verysad.gif
kiek daugiausiai gonalio leidotes per viena cikla? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AmestejaDi @ 2012 11 05, 14:28)
Sveikos retai uzsuku cia bet jau vel pusmeti nieko nesigauna  verysad.gif
gal kam buvo perstimuliuotos kiausides?  verysad.gif
kiek daugiausiai gonalio leidotes per viena cikla?  verysad.gif

verysad.gif
O kaip tas pasireiškia perstimuliuotos kiaušidės blink.gif , dingsta išvis mmm?
Atsakyti
QUOTE(AmestejaDi @ 2012 11 05, 15:28)
Sveikos retai uzsuku cia bet jau vel pusmeti nieko nesigauna  verysad.gif
gal kam buvo perstimuliuotos kiausides?  verysad.gif
kiek daugiausiai gonalio leidotes per viena cikla?  verysad.gif

Man irgi idomu, kuom pasireiskia perstimuliuotis kiausides?
Del Gonalio nelabai ka galiu papasakoti, nes tik pirma menesi ji naudoju ir super mazas dozes 5 d. x 25 VV.
Atsakyti
Pilva skauda, padidejusios kiausides, estrogeno tyrimas aukstas. Siandien reiktu man susileisti ovitrelle bet K. pasake nerizikuot nes galiu atsidurti ligoninej po laselinem ir visais kitais dalykais verysad.gif
Jauciu sis ciklas vel nueis veltui verysad.gif
Pas kokius gydytojus lankotes?
Atsakyti
QUOTE(AmestejaDi @ 2012 11 05, 15:39)
Pilva skauda, padidejusios kiausides, estrogeno tyrimas aukstas. Siandien reiktu man susileisti ovitrelle bet K. pasake nerizikuot nes galiu atsidurti ligoninej po laselinem ir visais kitais dalykais  verysad.gif
Jauciu sis ciklas vel nueis veltui  verysad.gif
Pas kokius gydytojus lankotes?

O siaube blink.gif o tai gal tau per dideles vaistu dozes skiria, kad sitokie dalykai darosi.. Deja, as neturiu nei ka patarti, niekada neteko su tuo susidurti (ir tikiuosi neteks unsure.gif )
O as pas Salygiene, Klaipedoje lankausi.
Atsakyti

Man jau 6 ciklas ir nieko
Atsakyti
man irgi 6 ciklas ir nieko verysad.gif
taip si karta 8 ampoles leidaus blink.gif pirma karta tiek, visada su 3 ar 5 apseidavau unsure.gif
Atsakyti