Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(joolita @ 2012 11 06, 10:18)
As taip pat pas ji vaikstau. Manau jis tikrai nusimano ka daro.
tik nustebau,atejau pas ji,sako turi prezervatyvu,ne sakau,sutrikau taip  doh.gif . sako,kita kart atsinesk ,matyt pirstiniu trukumas,echoskopui daryt.

as jau pas ji ejau zinodama kad reikia prezervatyvo, tai kazkaip nesutrikau smile.gif net nezinau kodel reikia ji nestis pas ji, bet reikia biggrin.gif biggrin.gif kiek laiko tu jau pas ji lankaisi? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Purpurine @ 2012 11 06, 10:23)
Svekos merginos,

braunuosi pas jus konsultacijos, nes nezinau kur rasyti o ir patirties bei ziniu turite nemaziau uz kai kuriuos gydytojus blush2.gif
Tai va leliuka planuojam jau nuo birezelio menesio, bet naturaliai. dar nesiiemem jokiu premoniu, bet jau ima nerimas siek tiek, kad reiktu azko griebtis. O ir laikas labai spaudzia, negaliu svaistyti jo ilgam laukimui. Butu pirmagimis o man jau dabar 32 blush2.gif Zodziu pas gydytoja buvau gal geguzi. Norejau, kad pasiziuretu ar vskas gerai pas mane ehoskopu.. Tai lyg folikulas tuo metu buvo buvo subrendes, gleivine lyg gera. (BUvau kaip ji sako prie patt ovuliacija) Dar mate labai labai mazyti polypuka, bet sake, kad gal neturetu trukdyti jis pastojimui. Bet ar vyskta ovuliacija ji sake, ji nemato, reiktu vel ziuret po jos ivykimo, bet ji liepe vis tiek bandyti naturaliai, sake jei menesines yra ir reguliarios tai ovliacija vyksta..va nezinau ar cia ji teisi? darbar gavoju gal vizgi padetu sprogdukai, kad tikrai ta ovuliacija vyktu.. g.gif beje, MB kita savaite planuoja pasidaryti spermograma, kad isitikint, kad pas ji viskas gerai, ir jei jo turtas geras, tada jau ieskot manyje bedos. o gal ne bedos (tikiuosi as jos neturiu o tik amzius), o tiesiog viska pagreitinti jei tai butu manoma. Ka jus patarumet ir pas koki gydytoja kreiptis, jei tik sprogduku pakaktu. Buvau pas Zaneta Kasilovskiene, ar ji butu komepetetinga tuo klasimu. O gal kokiu nuomoniu turite del Karpenko, apie ja ir geru atsiliepimu girdejus kaip apie genekologe, ir daug pas ja moteru pastoja jei turi kokiu bedeliu, bet ji lyg naturaus apvaisinimo salininke g.gif

Sveika, na net nezinau ka cia ir patarus, kai pas mane buvo mmm reguliarios tai ir ovuliacija vyko ir pastojusi buvau, o paskui kai viskas apsiverte aukstyn kojom,tai va ir reikia siokios tokios pagalbos is gydytoju.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mukutis06 @ 2012 11 06, 11:34)
as jau pas ji ejau zinodama kad reikia prezervatyvo, tai kazkaip nesutrikau smile.gif net nezinau kodel reikia ji nestis pas ji, bet reikia biggrin.gif biggrin.gif kiek laiko tu jau pas ji lankaisi?  ax.gif
Papildyta:

Pora menesiu. Trecias jau eina. Eisiu sia savaitele,tai reiks nusipirkt. As manau,kad deda vietoj pirstines ant echoskopo aparato. Nors tiksliai nezinau.
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2012 11 06, 10:38)
Pora menesiu. Trecias jau eina. Eisiu sia savaitele,tai reiks nusipirkt. As manau,kad deda vietoj pirstines ant echoskopo aparato. Nors tiksliai nezinau.

na nezinau smile.gif as pas ji jau metus lankausi... turejau 3 stimuliacijas ir dbr ilga pertrauka nuo birzelio men..
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2012 11 06, 10:38)

Kai daro vidini echoskopa tada ir naudoja prezervatyvą, bet čia jūs turbūt valdiškai pas jį lankotės, nes privačiai tai tokių dalykų nebūna (kad lieptu savo prezervatyvą atsinešt) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eibarte @ 2012 11 06, 11:05)
Kai daro vidini echoskopa tada ir naudoja prezervatyvą, bet čia jūs turbūt valdiškai pas jį lankotės, nes privačiai tai tokių dalykų nebūna (kad lieptu savo prezervatyvą atsinešt) smile.gif

taip mes valdiskai pas ji lankomes, todel gal ir reikia savo prezervatyva nestis... bet tai prezervatyvo kaina palyginus vienas juokas su vienos stimuliacijos kaina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2012 11 06, 11:38)

Man viena karta irgi yra taip buve su prezervatyvu biggrin.gif (bet cia dar pas paprasta gine valdiskoje polikl.) sako einam echo daryti, bet tu nueik i vaistine nusipirkti prezervatyvo unsure.gif tikrai pasimeciau ir net perklausiau ka nusipirkti?? biggrin.gif
Tikrai keista tai isgirsti medicinos istaigoje, bet privaciose aciu D nereikia savo prezervatyvu pakelio nesiotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eibarte @ 2012 11 06, 12:05)

Taip valdiskoj. Netureciau pinigu privaciai eit pas ji,tai su siuntimu nuejau ir nemokamai dabar lankausi. Nebeda nusipirksiu,uzsirasiau rydienai pas ji,ziuresim ka pasakys,ar jau pasigavau,ar toliau reiks lankytis. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 06, 12:30)
Man viena karta irgi yra taip buve su prezervatyvu biggrin.gif (bet cia dar pas paprasta gine valdiskoje polikl.) sako einam echo daryti, bet tu nueik i vaistine nusipirkti prezervatyvo  unsure.gif tikrai pasimeciau ir net perklausiau ka nusipirkti?? biggrin.gif
Tikrai keista tai isgirsti medicinos istaigoje, bet privaciose aciu D nereikia savo prezervatyvu pakelio nesiotis biggrin.gif

Kai manes paklause,ar turiu,irgi labai pasimeciau,galvojau,ka jis cia ruosias daryt su tuo prezervatyvu. Reiks nusipirkt,nes rytoj keliauju pas ji.
Papildyta:
QUOTE(mukutis06 @ 2012 11 06, 12:29)
taip mes valdiskai pas ji lankomes, todel gal ir reikia savo prezervatyva nestis... bet tai prezervatyvo kaina palyginus vienas juokas su vienos stimuliacijos kaina biggrin.gif

Tai taip,tu visiskai teisi. O kiek kainuoja viena stimuliacija? Nes pagaliau po dvieju menesio vaistu,issauke man mmm,ske reiks stimuliuot. Mes su vyru pasidarbavom,gal sakau kas ir taip uzkibs. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2012 11 06, 11:40)
Taip valdiskoj. Netureciau pinigu privaciai eit pas ji,tai su siuntimu nuejau ir nemokamai dabar lankausi. Nebeda nusipirksiu,uzsirasiau rydienai pas ji,ziuresim ka pasakys,ar jau pasigavau,ar toliau reiks lankytis. 4u.gif
Papildyta:

Kai manes paklause,ar turiu,irgi labai pasimeciau,galvojau,ka jis cia ruosias daryt su tuo prezervatyvu. Reiks nusipirkt,nes rytoj keliauju pas ji.
Papildyta:

Tai taip,tu visiskai teisi. O kiek kainuoja viena stimuliacija? Nes pagaliau po dvieju menesio vaistu,issauke man mmm,ske reiks stimuliuot. Mes su vyru pasidarbavom,gal sakau kas ir taip uzkibs. ax.gif

na as asmeniskai geriau 5 dienas Clostelbegit (man regis taip parasiau biggrin.gif) jo 10 tabl kainuoja 70lt, po to ejau pas ji tikrintis, pasiziurejo echoskopu, paskyre sprgdukus - tada kainavo 70lt, bet dbr lyg pabrango iki 140lt (na tikiuosi as ne visur biggrin.gif) tada plius pasidaryti jo nurodyta diena PRG tyrima 35lt ir man visada skirdavo dufastona po 2 pakuotias tai dar 80lt.. lyg ir viskas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mukutis06 @ 2012 11 06, 12:47)
na as asmeniskai geriau 5 dienas Clostelbegit (man regis taip parasiau biggrin.gif) jo 10 tabl kainuoja 70lt, po to ejau pas ji tikrintis, pasiziurejo echoskopu, paskyre sprgdukus - tada kainavo 70lt, bet dbr lyg pabrango iki 140lt (na tikiuosi as ne visur biggrin.gif) tada plius pasidaryti jo nurodyta diena PRG tyrima 35lt ir man visada skirdavo dufastona po 2 pakuotias tai dar 80lt.. lyg ir viskas biggrin.gif biggrin.gif

Oho,vaistu kainas nemazos....,gerai kad bent jau vizitai pas ji ir echoskopija nemokamai.
Dufastona jau geriau,tai kazka skirs matyt dabar. Na ryt bus aisku.
Atsakyti
QUOTE(mukutis06 @ 2012 11 06, 11:47)

g.gif g.gif doh.gif ne nu kainos tai zveriskos. visi vaistai maziausiai dvigubai nei pas mus. Tikrai ziauru. Idomu, ar receptai galioja kitose salyse, tai gal jums tiesiog patogiau but nusipirkt medikamentus kitur blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lêli @ 2012 11 06, 12:58)
g.gif  g.gif  doh.gif ne nu kainos tai zveriskos. visi vaistai maziausiai dvigubai nei  pas mus. Tikrai ziauru. Idomu, ar receptai galioja kitose salyse, tai gal jums tiesiog patogiau but nusipirkt medikamentus kitur blush2.gif  doh.gif

O kur jau cia benusipirksi,kai israso leki iskart i vaistine. Nebutu laiko kazkur planuot kitur pirkt.
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2012 11 06, 11:57)
Oho,vaistu kainas nemazos....,gerai kad bent jau vizitai pas ji ir echoskopija nemokamai.
Dufastona jau geriau,tai kazka skirs matyt dabar. Na ryt bus aisku.

na jo kainos nemazos, bet kai jau reikia tai reikia smile.gif o dar neskaiciuoti kiek visokiu tyrimu reikia pasidaryti, va pvz ir snd isleisim 180lt ant tyrimu smile.gif
Atsakyti