Sveikos, likimo drauges
Jau treti metai, kai noriu prisijungti prie jusu ir papasakoti savo istorija.. Butent pries tiek laiko buvau stimuliuota. Viena vieninteli karta, sekmingai, tik su tam tikromis komplikacijomis. Tiesiog noriu, kad zinotumete kas vyksta su jumis, jei pasireikstu tokie patys simptomai kaip man. Nes mane, pvz., tampe visa diena per 2 ligonines, nesuprasdami kas man yra, o taip ir gala galima gauti..
Pasistengsiu kuo trumpiau

Turiu PKS. Nusprendus susilaukti vaikelio, kreipiausi i gyd. Vaistu dozes buvo tikrai nedideles, viskas ejo pakankamai sklandziai. Pastojau per pirma cikla. Taciau mano organizmas taip jau sureagavo, kad buvo hiperstimuliacija II laipsnio. Po keleto dienu pilvas atrode kaip 4 - 5 menesi laukciausi, didziulis skausmas su kiekvienu zingsniu. Gulejau 2 sav. ligonineje, stebejimui. Vidutinis skysciu kiekis pilve, o kiausides buvo iki pat bambos! 12x17 cm!!! Echoskopijos metu per jas net gimdos nemate ir negalejo patvirtinti, kad tikrai laukiuosi. Viskas ejo geryn, kiausides sumazejo, taciau isliko gana dideles. Konkreciai desine kiauside buvo 4x6 cm, kai 13-ta nestumo savaite ji man uzsisuko 3k. apie savo asi. Skausmas staigus, toks didziulis, kad tik saukt is skausmo tepajegi ir isvien pykinimas. Net apsirengt pati negali, zodziu, baisu.. Leido vaistus nuo skausmo kas 30-60 min. Per echo ziuri, nieko nemato, niekas nieko nesupranta kas vyksta. Vaikuciui viskas gerai, juda. Ir kai uzejo tokie skausmai, kad ne vaistai nebepadejo, skubi operacija - laparaskopija. Atsuko ta kiauside ir viskas. O buvo jau pamele viskas, kraujotaka sutrikusi. Vaikeliui viskas gerai. Lygiai po 2 sav. po operacijos, vel lygiai tas pats! Vel skubi laparaskopija. Buvau soke. Ir taip nieko nedirbau, daug gulejau. O antra karta kai uzsisuko tai is po nakties atsibudau ryte ir jauciu, kad jau skauda.. Siaubas, ir kaip toliau gyventi? Kad net nakti verciantis tokie dalykai darosi. Guode tai, kad vaikeliui viskas gerai. O tos kiausides juk nepritvirtinsi. Labai nuo operuojancio daktaro daug kas priklauso, kita butu 2-a karta tikrai pasalinusi. Visa laime, kad man to nepadare. Daugiau nebesisuko. Uzeidavo neaiskiu skausmu, bet ir praeidavo. Visa laime, kad tik uzsisuko ta kiauside, o ne plyso, nes kiek mane tampe po ligonines, vargu ar bebuciau parasiusi jums.
Kai gydytojas pasakoja, kas gali buti, isklausai ir ne negalvoji, kad butent tau taip nutiks. Baisu, kai taip darosi ir nesupranti kas ivyko. Tad linkiu sekmingu stimuliaciju, tiek vaikelio, tiek jusu paciu sveikatos atzvilgiu
Na, o mano dukryte turbut labai norejo i si pasauli ateiti. Tiek daug isgyvenom abi, o ir pastojau is pirmo karto!
Dabar planuojam antra vaikeli. Vel lankausi pas gydytoja, taciau stimuliaciju bandysiu isvengti. Nutrauksiu KT po metu laiko vartojumo ir meginsim..