Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

tikra tiesa doh.gif kiek ten sukisom pinigu doh.gif
dabar dziaugiuos kad nereik moketi uz paslaugas
nes vaistu tik daugiau reikia o suma su kiekviena ampole auga unsure.gif
tik nesuprantama kodel tokie brangus vaistai....
Atsakyti
QUOTE(AmestejaDi @ 2012 11 05, 15:45)
tikra tiesa  doh.gif kiek ten sukisom pinigu  doh.gif
dabar dziaugiuos kad nereik moketi uz paslaugas
nes vaistu tik daugiau reikia o suma su kiekviena ampole auga  unsure.gif
tik nesuprantama kodel tokie brangus vaistai....

g.gif g.gif manau, kad ner kontroles importui vaistu. keista, bet uzsienyje, siuo atveju pas mus Prancuzijoje vaistai pigesni.
Bent jau dufatonas per puse pigesnis, kai paziurejau ir palyginau kaina su Lietuvos.
Dziaugiuosi, kad draudimo pagalba nekainuoja man gydymas ir medikamentai thumbup.gif
galetu ir Lietuvoje viena diena padaryt tokia sveikatos draudimu sistema...
Atsakyti
tikrai galetu, nes dabar vos ne kas antra moteris turi nevaisingumo problemu verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, likimo drauges mirksiukas.gif
Jau treti metai, kai noriu prisijungti prie jusu ir papasakoti savo istorija.. Butent pries tiek laiko buvau stimuliuota. Viena vieninteli karta, sekmingai, tik su tam tikromis komplikacijomis. Tiesiog noriu, kad zinotumete kas vyksta su jumis, jei pasireikstu tokie patys simptomai kaip man. Nes mane, pvz., tampe visa diena per 2 ligonines, nesuprasdami kas man yra, o taip ir gala galima gauti..
Pasistengsiu kuo trumpiau smile.gif Turiu PKS. Nusprendus susilaukti vaikelio, kreipiausi i gyd. Vaistu dozes buvo tikrai nedideles, viskas ejo pakankamai sklandziai. Pastojau per pirma cikla. Taciau mano organizmas taip jau sureagavo, kad buvo hiperstimuliacija II laipsnio. Po keleto dienu pilvas atrode kaip 4 - 5 menesi laukciausi, didziulis skausmas su kiekvienu zingsniu. Gulejau 2 sav. ligonineje, stebejimui. Vidutinis skysciu kiekis pilve, o kiausides buvo iki pat bambos! 12x17 cm!!! Echoskopijos metu per jas net gimdos nemate ir negalejo patvirtinti, kad tikrai laukiuosi. Viskas ejo geryn, kiausides sumazejo, taciau isliko gana dideles. Konkreciai desine kiauside buvo 4x6 cm, kai 13-ta nestumo savaite ji man uzsisuko 3k. apie savo asi. Skausmas staigus, toks didziulis, kad tik saukt is skausmo tepajegi ir isvien pykinimas. Net apsirengt pati negali, zodziu, baisu.. Leido vaistus nuo skausmo kas 30-60 min. Per echo ziuri, nieko nemato, niekas nieko nesupranta kas vyksta. Vaikuciui viskas gerai, juda. Ir kai uzejo tokie skausmai, kad ne vaistai nebepadejo, skubi operacija - laparaskopija. Atsuko ta kiauside ir viskas. O buvo jau pamele viskas, kraujotaka sutrikusi. Vaikeliui viskas gerai. Lygiai po 2 sav. po operacijos, vel lygiai tas pats! Vel skubi laparaskopija. Buvau soke. Ir taip nieko nedirbau, daug gulejau. O antra karta kai uzsisuko tai is po nakties atsibudau ryte ir jauciu, kad jau skauda.. Siaubas, ir kaip toliau gyventi? Kad net nakti verciantis tokie dalykai darosi. Guode tai, kad vaikeliui viskas gerai. O tos kiausides juk nepritvirtinsi. Labai nuo operuojancio daktaro daug kas priklauso, kita butu 2-a karta tikrai pasalinusi. Visa laime, kad man to nepadare. Daugiau nebesisuko. Uzeidavo neaiskiu skausmu, bet ir praeidavo. Visa laime, kad tik uzsisuko ta kiauside, o ne plyso, nes kiek mane tampe po ligonines, vargu ar bebuciau parasiusi jums.
Kai gydytojas pasakoja, kas gali buti, isklausai ir ne negalvoji, kad butent tau taip nutiks. Baisu, kai taip darosi ir nesupranti kas ivyko. Tad linkiu sekmingu stimuliaciju, tiek vaikelio, tiek jusu paciu sveikatos atzvilgiu mirksiukas.gif
Na, o mano dukryte turbut labai norejo i si pasauli ateiti. Tiek daug isgyvenom abi, o ir pastojau is pirmo karto! smile.gif
Dabar planuojam antra vaikeli. Vel lankausi pas gydytoja, taciau stimuliaciju bandysiu isvengti. Nutrauksiu KT po metu laiko vartojumo ir meginsim..
Atsakyti
QUOTE(Guzi @ 2012 11 05, 17:29)
Sveikos, likimo drauges  mirksiukas.gif
Jau treti metai, kai noriu prisijungti prie jusu ir papasakoti savo istorija.. Butent pries tiek laiko buvau stimuliuota. Viena vieninteli karta, sekmingai, tik su tam tikromis komplikacijomis. Tiesiog noriu, kad zinotumete kas vyksta su jumis, jei pasireikstu tokie patys simptomai kaip man. Nes mane, pvz., tampe visa diena per 2 ligonines, nesuprasdami kas man yra, o taip ir gala galima gauti..
Pasistengsiu kuo trumpiau  smile.gif Turiu PKS. Nusprendus susilaukti vaikelio, kreipiausi i gyd. Vaistu dozes buvo tikrai nedideles, viskas ejo pakankamai sklandziai. Pastojau per pirma cikla. Taciau mano organizmas taip jau sureagavo, kad buvo hiperstimuliacija II laipsnio. Po keleto dienu pilvas atrode kaip 4 - 5 menesi laukciausi, didziulis skausmas su kiekvienu zingsniu. Gulejau 2 sav. ligonineje, stebejimui. Vidutinis skysciu kiekis pilve, o kiausides buvo iki pat bambos! 12x17 cm!!! Echoskopijos metu per jas net gimdos nemate ir negalejo patvirtinti, kad tikrai laukiuosi. Viskas ejo geryn, kiausides sumazejo, taciau isliko gana dideles. Konkreciai desine kiauside buvo 4x6 cm, kai 13-ta nestumo savaite ji man uzsisuko 3k. apie savo asi. Skausmas staigus, toks didziulis, kad tik saukt is skausmo tepajegi ir isvien pykinimas. Net apsirengt pati negali, zodziu, baisu.. Leido vaistus nuo skausmo kas 30-60 min. Per echo ziuri, nieko nemato, niekas nieko nesupranta kas vyksta. Vaikuciui viskas gerai, juda. Ir kai uzejo tokie skausmai, kad ne vaistai nebepadejo, skubi operacija - laparaskopija. Atsuko ta kiauside ir viskas. O buvo jau pamele viskas, kraujotaka sutrikusi. Vaikeliui viskas gerai. Lygiai po 2 sav. po operacijos, vel lygiai tas pats! Vel skubi laparaskopija. Buvau soke. Ir taip nieko nedirbau, daug gulejau. O antra karta kai uzsisuko tai is po nakties atsibudau ryte ir jauciu, kad jau skauda.. Siaubas, ir kaip toliau gyventi? Kad net nakti verciantis tokie dalykai darosi. Guode tai, kad vaikeliui viskas gerai. O tos kiausides juk nepritvirtinsi. Labai nuo operuojancio daktaro daug kas priklauso, kita butu 2-a karta tikrai pasalinusi. Visa laime, kad man to nepadare. Daugiau nebesisuko. Uzeidavo neaiskiu skausmu, bet ir praeidavo. Visa laime, kad tik uzsisuko ta kiauside, o ne plyso, nes kiek mane tampe po ligonines, vargu ar bebuciau parasiusi jums.
Kai gydytojas pasakoja, kas gali buti, isklausai ir ne negalvoji, kad butent tau taip nutiks. Baisu, kai taip darosi ir nesupranti kas ivyko. Tad linkiu sekmingu stimuliaciju, tiek vaikelio, tiek jusu paciu sveikatos atzvilgiu  mirksiukas.gif
Na, o mano dukryte turbut labai norejo i si pasauli ateiti. Tiek daug isgyvenom abi, o ir pastojau is pirmo karto!  smile.gif
Dabar planuojam antra vaikeli. Vel lankausi pas gydytoja, taciau stimuliaciju bandysiu isvengti. Nutrauksiu KT po metu laiko vartojumo ir meginsim..

unsure.gif Vajeij, ir ko tik nebuna... Tai gerai, kad gyva likai. Kaip sakant gerai, kas gerai baigiasi 4u.gif
Atsakyti
Guzi istorija kaip is kosmarisko filmo, tiek visko iskentejo, tiek narkoziu, ir vistiek vaikelis atejo i si pasauly
Papildyta:
merginos ar esat girdejusios apie Šatavari papildus? man viena žolininke rekomendavo, planuoju išbandyti, gi visviena nieko neprarasiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eibarte @ 2012 11 05, 15:13)
Manau, kad gali būti ir vaistų poveikis, bet aišku gali būti ir nėštumas, geriausia būtų HCG

Papildyta:
Sveika  4u.gif Nenoriu tavęs liūdinti, bet man 3 ciklai kolkas nesėkmingi  verysad.gif  bet yra merginų, kurioms iš pirmo karto pavyko, kiek žinau jos ne tik Ovitreli leidos, bet ir stimuliavos. O kur lankaisi, kokioj klinikoj?

as lankausi pas gyd. Klima. matau cia daugiau merginu pas ji lankosi, ir kaip atsiliepimai apie ji? man bent labai patinka, manau jis vienas is nedaugelio, kuris ziuri rimtai i problema, nors tokiu daug mato.
Atsakyti
QUOTE(elaela @ 2012 11 05, 22:06)
as lankausi pas gyd. Klima. matau cia daugiau merginu pas ji lankosi, ir kaip atsiliepimai apie ji? man bent labai patinka, manau jis vienas is nedaugelio, kuris ziuri rimtai i problema, nors tokiu daug mato.

Oi nieko apie ji negaliu pasakyt, as KLP lankaus
Atsakyti
[quote=AmestejaDi,2012 11 05, 15:04]
Ramune ir man panasiai buvo kad 5 dienas gonali tik leisdavausi arba tris ir uzaugdavo folikulas grazus. Bet paskutinius 2 ciklus darosi nesamones....

[quote=Ramune!,2012 11 05, 15:22]
As Gonaliu stimuliavausi tik 3 kartus. Vienas is ju buvo visiskai bevaisis - lyg vandeni buciau leidusis, kitas - hiperstimuliacija, o treciaji uzaugo 1, bet lemtingas folis. Tada po hiperstimuliacijos menesi pageriau KT, o kita stimuliavausi tik su clostu. Po to su Femara ir tada jau lap. Po jos iskart stimuliavausi tik Clostu. Priesingai nei pries lap, man uzteko ir jo bigsmile.gif trecia cikla pastojau, tik kaip ir sakiau, dziaugiausi neilgai.
[/quote]

Sveikos

o as si karta stimuliavausi su 6 gonal dozėmis, nes letrozolle mano organizmas netoleruoja, bet deja stimuliacija reikejo nutraukti, nes mano kiausides jokio atsako nedavo, buvo vienas folis 12 mm, bet ir tai pagal gyd. jis jei atrode labai negrazus, tai dabar kita cikla bandysime su clostu, nes pirma karta pastoti man pavyko vien tik su clos 5 tabletemis .....
Atsakyti
QUOTE(elaela @ 2012 11 05, 22:06)

Savotiskas, bet man patinka smile.gif smile.gif nesigailiu, kad pas ji vaikstau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mukutis06: 06 lapkričio 2012 - 10:03
QUOTE(mukutis06 @ 2012 11 06, 11:02)
Savotiskas, bet man patinka smile.gif smile.gif nesigailiu, kad pas ji vaikstau...

As taip pat pas ji vaikstau. Manau jis tikrai nusimano ka daro.
tik nustebau,atejau pas ji,sako turi prezervatyvu,ne sakau,sutrikau taip doh.gif . sako,kita kart atsinesk ,matyt pirstiniu trukumas,echoskopui daryt.
Atsakyti
Svekos merginos,

braunuosi pas jus konsultacijos, nes nezinau kur rasyti o ir patirties bei ziniu turite nemaziau uz kai kuriuos gydytojus blush2.gif
Tai va leliuka planuojam jau nuo birezelio menesio, bet naturaliai. dar nesiiemem jokiu premoniu, bet jau ima nerimas siek tiek, kad reiktu azko griebtis. O ir laikas labai spaudzia, negaliu svaistyti jo ilgam laukimui. Butu pirmagimis o man jau dabar 32 blush2.gif Zodziu pas gydytoja buvau gal geguzi. Norejau, kad pasiziuretu ar vskas gerai pas mane ehoskopu.. Tai lyg folikulas tuo metu buvo buvo subrendes, gleivine lyg gera. (BUvau kaip ji sako prie patt ovuliacija) Dar mate labai labai mazyti polypuka, bet sake, kad gal neturetu trukdyti jis pastojimui. Bet ar vyskta ovuliacija ji sake, ji nemato, reiktu vel ziuret po jos ivykimo, bet ji liepe vis tiek bandyti naturaliai, sake jei menesines yra ir reguliarios tai ovliacija vyksta..va nezinau ar cia ji teisi? darbar gavoju gal vizgi padetu sprogdukai, kad tikrai ta ovuliacija vyktu.. g.gif beje, MB kita savaite planuoja pasidaryti spermograma, kad isitikint, kad pas ji viskas gerai, ir jei jo turtas geras, tada jau ieskot manyje bedos. o gal ne bedos (tikiuosi as jos neturiu o tik amzius), o tiesiog viska pagreitinti jei tai butu manoma. Ka jus patarumet ir pas koki gydytoja kreiptis, jei tik sprogduku pakaktu. Buvau pas Zaneta Kasilovskiene, ar ji butu komepetetinga tuo klasimu. O gal kokiu nuomoniu turite del Karpenko, apie ja ir geru atsiliepimu girdejus kaip apie genekologe, ir daug pas ja moteru pastoja jei turi kokiu bedeliu, bet ji lyg naturaus apvaisinimo salininke g.gif
Atsakyti