Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(eibarte @ 2012 11 06, 16:46)
Kas iš to kad viskas vyksta, jei pastot nesiseka vistiek skirs ir sprogdukus ir stimuliuojančius kiaušides ir dupha
Papildyta:

O VK nurašot, girdėjau, kad ir ten neblogi gydytojai dirba? Nors pati lankausi Jolsanoj
Papildyta:

O kažin KLP nieks tokiais reikalais valdiškai neužsiima, siuntimą gaut būtų zuikio dainos, palygint su tai, kokius pinigus išleidžiam  g.gif  g.gif  g.gif

Atsiversk klinikos tinklalapį ir žiūrėk arba pagooglink pagal pavardęsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2012 11 06, 16:47)
labas, nežinau... latvijoje tai pgiau, o Vln IUI daug kur 700 Lt. Vaistai tie patys. Pigiau moka jei eina per valdišką, nes kai kurie vaisingumo spec dirba ir valdiškose poliklinikose. U klinika šiemet ten kainas biški pamažino ,mačiau jubiliejaus proga.

Velnyte, ka planuoji dabar daryti po pusmečio nesėkmių?
Atsakyti
QUOTE(eibarte @ 2012 11 06, 16:49)
Velnyte, ka planuoji dabar daryti po pusmečio nesėkmių?

taupyt IVF, o ką daugiau gali čia planuoti.
Atsakyti
As asmeniskai nekokios nuomones apie VK - visu pirma mano vyras pirma karta ten ejo darytis spermograma, tai buvo apakes, sake liepe eiti i WC, kur pries ji kazkas buvo pasedejes "ant rimto", tai sake negana to kad nuo kvapo bloga daresi, bet dar ir salta (jis buvo vasario menesi), tai kaip tokiom salygom kazka padaryti?? Nors pries jam nuvykstant skambinau ir klausiau, ar gali vyras atvykes prisiduoti savo turta - sake jokiu problemu smile.gif

Kitas dalykas (nezinau ar tiesa) esu girdejusi, kad rimtesnes proceduras (pvz. IVF) jie siuncia darytis i Vilniu. Tai ka daryti tokiu atveju, jeigu as neturiu galimybiu vykti i ta Vilniu? Keisti klinika? vienintelis variantas lieka Jolsana.. Tik kaip minejau nezinau, ar cia tiesa unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 06, 16:55)
As asmeniskai nekokios nuomones apie VK - visu pirma mano vyras pirma karta ten ejo darytis spermograma, tai buvo apakes, sake liepe eiti i WC, kur pries ji kazkas buvo pasedejes "ant rimto", tai sake negana to kad nuo kvapo bloga daresi, bet dar ir salta (jis buvo vasario menesi), tai kaip tokiom salygom kazka  padaryti?? Nors pries jam nuvykstant skambinau ir klausiau, ar gali vyras atvykes prisiduoti savo turta - sake jokiu problemu smile.gif

Kitas dalykas (nezinau ar tiesa) esu girdejusi, kad rimtesnes proceduras (pvz. IVF) jie siuncia darytis i Vilniu. Tai ka daryti tokiu atveju, jeigu as neturiu galimybiu vykti i ta Vilniu? Keisti klinika? vienintelis variantas lieka Jolsana.. Tik kaip minejau nezinau, ar cia tiesa unsure.gif

Todėl , kad čia ta pati VK . Nes VK yra viena ir Kaune, Klaipėdoje įkurti filialai. Aš apie U girdėjau dar anksčiau iš žmogaus dirbančio toje klinikoje, kad pirmas IVF beveik visada nepavykęs...kaip sakė ju geri pinigai tegul ateina dar. Ir dar ten visokių nesąmonių būna. Net neįsivaizduoju kokioje klinikoje reiktų darytis IVF. Žinau, kad yra kas ir pas S iš pirmo karto pastojusi.
Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2012 11 06, 16:48)
Atsiversk klinikos tinklalapį ir žiūrėk arba pagooglink pagal pavardęsmile.gif

Tai žinau aš kad tie gydytojai dirba ir valdiškose ligoninėse, bet ar toj valdiškoj dirbdami jie konsultuoja tokiais klausimais, vat kaip tą sužinot? Gal skambint ir klaust, gal savo ginės paklaust g.gif
Papildyta:
QUOTE(velnyte @ 2012 11 06, 16:51)
taupyt IVF, o ką daugiau gali čia planuoti.

supratau verysad.gif dabar durnas klausimas, o kokių kitų liaudiškų ar ten tarkim kokių akupunktūrų nebandei? Aš tai dabar pradėsiu gert vienos žolininkės rekomenduotus papildus blush2.gif ech skęstantis ir šiaudo griebiasi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eibarte: 06 lapkričio 2012 - 17:04
QUOTE(velnyte @ 2012 11 06, 17:47)
labas, nežinau... latvijoje tai pgiau, o Vln IUI daug kur 700 Lt. Vaistai tie patys. Pigiau moka jei eina per valdišką, nes kai kurie vaisingumo spec dirba ir valdiškose poliklinikose. U klinika šiemet ten kainas biški pamažino ,mačiau jubiliejaus proga.

I latvija nera salygu privazineti, nes man su rusu kalba ne kazka g.gif o vyro taip daznai nieks is darbo neisleis, vilnius kaip ir per toli... Stebuklu gi buna, nenuleiskime nosyciu biggrin.gif as visai tikiu burejos zodziais, kad metu gale, kitu pradzioje pats vaikelis ateis, nereikia man jokiu stimuliaciju, tai db gyvenu ta mintimi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sky17 @ 2012 11 06, 17:04)
I latvija nera salygu privazineti, nes man su rusu kalba ne kazka g.gif  o vyro taip daznai nieks is darbo neisleis, vilnius kaip ir per toli... Stebuklu gi buna, nenuleiskime nosyciu biggrin.gif  as visai tikiu burejos zodziais, kad metu gale, kitu pradzioje pats vaikelis ateis, nereikia man jokiu stimuliaciju, tai db gyvenu ta mintimi  ax.gif

Buvau ir aš pas vieną burėją, tarp kitko labai garsią Lt. Nuėjau po persileidimo, jo net nematė, pasakė, kad turiu 2 vaikus blink.gif , kurių nėra, ir pasakė, kad pastosiu po pusės metų... ir ką laukiu, planuoju, rami, laiminga, jau atrodo ir nėštumo požymius jaučiu ir še tau atkeliauja mmm, tada mane ištiko isterijos priepuolis, darbo tolete blioviau pasikūkčiodama, negalėjau dirbt, išėjau namo, nusiramint reikėjo 2 valandų, tik tada sugrįžau į darbą visa užtinusiom akim. Nuo tada pasakiau viskas, jokių burtininkių doh.gif doh.gif doh.gif bet taip knieti vistiek nueiti, bet bijau, kad vėl vėjų neprikalbėtų. Tai va, aišku vilties neprarask, bet aklai netikėk, kad nereiktų skaudžiai nusivilt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sky17 @ 2012 11 06, 18:04)
I latvija nera salygu privazineti, nes man su rusu kalba ne kazka g.gif  o vyro taip daznai nieks is darbo neisleis, vilnius kaip ir per toli... Stebuklu gi buna, nenuleiskime nosyciu biggrin.gif  as visai tikiu burejos zodziais, kad metu gale, kitu pradzioje pats vaikelis ateis, nereikia man jokiu stimuliaciju, tai db gyvenu ta mintimi  ax.gif

Mano drauge turejo beda,negalejo pastoti,kryziaus keliu ejo. Nuveziau ja pas bureja ir pasake,jog tures porele.
Ji vazinejo i Latvija,ir ka sau manot,tikrai pagimde dvi mergytes.
As kai apsilankau,tai pasake jog metu begyje bus berniukas,ir kad ka gydytojai sako,tai netiesa,viskas ten tvarkoj. Na nezinau kiek cia tiesos,tuose zodziuose,bet tiket norisi.
Papildyta:
QUOTE(eibarte @ 2012 11 06, 18:22)
Buvau ir aš pas vieną burėją, tarp kitko labai garsią Lt. Nuėjau po persileidimo, jo net nematė, pasakė, kad turiu 2 vaikus blink.gif , kurių nėra, ir pasakė, kad pastosiu po pusės metų... ir ką laukiu, planuoju, rami, laiminga, jau atrodo ir nėštumo požymius jaučiu ir še tau atkeliauja mmm, tada mane ištiko isterijos priepuolis, darbo tolete blioviau pasikūkčiodama, negalėjau dirbt, išėjau namo, nusiramint reikėjo 2 valandų, tik tada sugrįžau į darbą visa užtinusiom akim. Nuo tada pasakiau viskas, jokių burtininkių  doh.gif  doh.gif  doh.gif bet taip knieti vistiek nueiti, bet bijau, kad vėl vėjų neprikalbėtų. Tai va, aišku vilties neprarask, bet aklai netikėk, kad nereiktų skaudžiai nusivilt  4u.gif

Tikrai skaudi patirtis,As turiu viena,pas kuria jau 7 metai vaikstau. Ji man ka isburia,viskas pildos.
Atsakyti
sveikos

5 metus laukėme stebuklo - padaryti visi įmanomi tyrimai, LP - pas mane viskas puiku, pas vyrą ne stebuklai, bet nėra taip blogai, kad per tiek laiko nei karto neužkibtų, todėl subrendau IUI.. rolleyes.gif
šiandien buvau pas gydytoją ir stimuliacijai išrašė letrozolum (neįskaitau, bet kažkaip panašiai) vaistus - ar bandėt kuri šiuos vaistus? neteko apie juos daug girdėti, bet gal pasidalinsit patirtimi?

startuosim gruodžio mėn 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinute: 06 lapkričio 2012 - 20:09
QUOTE(TrioSSS @ 2012 11 06, 15:38)
Sveikos  4u.gif
tai jo mes matyt daugiau uzdirbame  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  stebuklu salis ta musu LIETUVA

jo man tai reikia dvieju algu kad stimuliuociaus ir iui,dar vazinejimas 100km pirmyn ir 100km atgal.darysiu antra iui ir manau paskutini,o tada viska paliksiu likimui... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(velnyte @ 2012 11 06, 18:00)
Todėl , kad čia ta pati VK . Nes VK yra viena ir Kaune, Klaipėdoje įkurti filialai. Aš apie U girdėjau dar anksčiau iš žmogaus dirbančio toje klinikoje, kad pirmas IVF beveik visada nepavykęs...kaip sakė ju geri pinigai tegul ateina dar. Ir dar ten visokių nesąmonių būna. Net neįsivaizduoju kokioje klinikoje reiktų darytis IVF. Žinau, kad yra kas ir pas S iš pirmo karto pastojusi.

o tu ivf sakai darytum ne pas S? as tai turbut pas ja g.gif nors labai daug kalba kad latviukai daro stebuklus...
Atsakyti