Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(Eve27 @ 2012 11 07, 11:19)
Sveikutės wink.gif Aš šianakt prasikankinau iki 4 ryto su skausmu  doh.gif Ar ir jums kurios vartojot stimuliuojančius taip buvo? Mano stimuliojami yra "sanofi aventis"  lygtais smile.gif

Cia gamintoja parasei ar vaisto pavadinima? Kazkaip negirdetas g.gif
Atsakyti
QUOTE(TrioSSS @ 2012 11 07, 08:45)
Labas rytas  4u.gif
juokas pro asaras  verysad.gif
laikom kumstukus uz Damamama
man irgi pas K reikejo prezervatyvu, pirma karta nustebau blush2.gif , o paskui normaliai  rolleyes.gif

O nueini su vyru,Liepia ruostis ant kedes ir paklausia,o prezervatyva turit. As isivaizduoju vyro reakcija butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2012 11 07, 11:20)
As cia dar su visai ne i tema klausymuku  blush2.gif  O jus kai dart ND ir vyras baigia , jus pagulit kazkiek laiko o po to isleidziat viska (na susitvarkot) ar tai ir ainat miedot, na cia zinoma jei ND daromi vakare. Dienos metu neprigulesi gi su turiniu lotuliukas.gif

As asmeniskai esant galimybei paguliu ir dar kojas pakeliu ax.gif
Bet jeigu nera galimybes tai einu susitvarkau ir nesuku sau galvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 07, 11:50)
As asmeniskai esant galimybei paguliu ir dar kojas pakeliu  ax.gif
Bet jeigu nera galimybes tai einu susitvarkau ir nesuku sau galvos smile.gif

As ir taip,jei vakare,tai ir einu miegot...,O jei ryte ar diena,tai susitvarkau. Manau vistiek kazkas lieka.
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 07, 09:48)
Cia gamintoja parasei ar vaisto pavadinima? Kazkaip negirdetas  g.gif

Oj čia yra gamintojas doh.gif . Vaisto pavadinimas yra "clomid" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2012 11 07, 10:58)
As ir taip,jei vakare,tai ir einu miegot...,O jei ryte ar diena,tai susitvarkau. Manau vistiek kazkas lieka.

nes as tai paguliu ir po to viska issivalau (praustis neinu) jei vakare. Bet vistiek gi viskas bega lauk, neitu normaliai miegot nesusitvarkius, nes atodo kaip apisisiojus guli. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eve27 @ 2012 11 07, 12:09)
Oj čia yra gamintojas doh.gif . Vaisto pavadinimas yra "clomid" smile.gif

as irgi situos geriu,man jie laaaabai nepatinka,bloga nuo ju,bet skausmu nejauciu
Atsakyti
QUOTE(Bryana @ 2012 11 07, 10:19)
as irgi situos geriu,man jie laaaabai nepatinka,bloga nuo ju,bet skausmu nejauciu

Na man tik nuo jų skausmai ir pilvo pūtimas tik neaišku ar nuo tų vaistų tas pūtimas. Ryt paskutinę išgeriu ir paskui tik laukti vizito smile.gif

Papildyta:
QUOTE(joolita @ 2012 11 07, 09:58)

Aš irgi taip pat, einu miegoti ir nesuku galvos smile.gif

Atsakyti
sveikos mergaites, kaip manot ar nestumo testas gali reaguoti i Ovitrele? as kaip suprantu ten kazkoks panasus hormonas yra tik gal kitos formos (alfa). kaip jus manot?
Atsakyti
blush2.gif negerumas jaucias, kaip kad pykint noretu... g.gif Bet ar ne per anksti? nes tik 7-ta diena butu po ovuliacijos... g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lêli @ 2012 11 07, 12:34)
blush2.gif negerumas jaucias, kaip kad pykint noretu... g.gif Bet ar ne per anksti? nes tik 7-ta diena butu po ovuliacijos... g.gif  blush2.gif

per anksti.. cia mes visos taip anksti esame pozymiu ir blogumu prisigalvojusios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Špulka @ 2012 11 07, 13:25)
sveikos mergaites, kaip manot ar nestumo testas gali reaguoti i Ovitrele? as kaip suprantu ten kazkoks panasus hormonas yra tik gal kitos formos (alfa). kaip jus manot?

Sveika,

NT reguoja i Ovitrelle, nes ten ieina tas pas "nestumo" hormonas, instrukcijoje raso kad jis pasisalina is organizmo per 10 d., tad NT tuo laikotarpiu nereiketu tiketi..
Atsakyti