Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 12, 19:23)
Tai pradzioj tas laikas normaliai eina, va kai lieka kokios 4 dienos iki numatyto HCG tada jau ir pradedi naktim nemiegoti su tais klausimais "o gal?"  smile.gif

ramiu ir trumpu dvieju savaiteliu wink.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 12, 17:23)
as jau po visko. Foliai realus pretendentai vis dar trys ir vis dar neovuliave buvo, vyro turtas po atplovimo 59 mln/ml, gleivine gera. bet vis tiek liepe gerti nuo siandien Estrofema, daugiau sake viskas kaip ir gerai.
Del tos mano pusles problemu, israse antibijotiku, bet po kolkas liepe negerti, sake palaukti rytojaus, jeigu visai nepageres tada reikes vaziuoti prisiduoti slapima tyrimui.
Na ka, dar lauks 3 d. ND maratonas ir vel ilgas 2 savaiciu laukimas  smile.gif

Labai padeda spanguoles,as ju susitrinusu cukrum ir gaiva geriu. Labai padeda.
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 12, 19:23)
Tai pradzioj tas laikas normaliai eina, va kai lieka kokios 4 dienos iki numatyto HCG tada jau ir pradedi naktim nemiegoti su tais klausimais "o gal?"  smile.gif

Labas rytas smile.gif

Labai gerai pažįstamas jausmas.... drinks_cheers.gif Bet palyginus su tuo, kiek JAU laukei, tai tos dvi savaitėlės prabėgs akimirksniu... 4u.gif

Aš per pirmą stimuliaciją labai stresavau ir labai nusivyliau, kai nepavyko.. bet po kelių dienų kažkaip viską pergalvojau ir nusiraminau. Dabar šalčiau truputį žiūriu, dar tik antros stimuliacijos pradžia. Aišku, nežinau kas dėsis ciklo gale, tikriausiai vėl iš proto eisiu ir gadinsiu NT doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DamaMama @ 2012 11 13, 09:56)
Labas rytas smile.gif

Labai gerai pažįstamas jausmas.... drinks_cheers.gif Bet palyginus su tuo, kiek JAU laukei, tai tos dvi savaitėlės prabėgs akimirksniu... 4u.gif

Aš per pirmą stimuliaciją labai stresavau ir labai nusivyliau, kai nepavyko.. bet po kelių dienų kažkaip viską pergalvojau ir nusiraminau. Dabar šalčiau truputį žiūriu, dar tik antros stimuliacijos pradžia. Aišku, nežinau kas dėsis ciklo gale, tikriausiai vėl iš proto eisiu ir gadinsiu NT doh.gif  biggrin.gif

Tai tokios jau mes esam cool.gif
As isvis kantrybe nepasizymiu, bet kaip nors smile.gif
O su kiekviena nesekme, manau, po truputi uzsigrudini ir pradedi ramiau reaguoti, pirmi kartai skausmingi buna..
Atsakyti
JV , smagu, kad viskas gerai praejo.. dabar labai lauksim II mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas merginos smile.gif
na as po ilgos pertraukos jungiuosi prie jusu biggrin.gif
nuo siandien pradedu savo stimuliacija smile.gif
Triosss - kaip tu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mukutis06 @ 2012 11 13, 14:29)
Labas merginos smile.gif
na as po ilgos pertraukos jungiuosi prie jusu biggrin.gif
nuo siandien pradedu savo stimuliacija smile.gif
Triosss - kaip tu?  4u.gif

Mukuti - su nauja pradzia 4u.gif
Ka gersi/leisiesi?
Atsakyti
Juodoji venera as su tavim i kompanija 4u.gif Pirmadieni darysiuos jau HCG tai taip pat kaip ir tu esu laukime rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės likimo draugės, panasu kad prisijungsiu prie jusu smile.gif pasidariau PRG 26 CD (is 26-28) tai jis tik 2,45 doh.gif sakykikt, gal kuri kaune lankotes pas kazkuria nevaisingumo specialste/ą reikia ir man apsispresti pas ka vel pardet lankytis... tik nenusprendziu grizti i VK ar bandyti MV kliniką g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RakteliS: 13 lapkričio 2012 - 13:54
Sveikos merginos, esu nauja nare, noreciau prisijungti prie jusu. Anksciau tik skaitydavau si foruma, isgyvendavau del jusu nesekmiu, apsidziaugdavau, kai stimuliuojantis ciklas budavo sekmingas. Mano patirtis trys metai nepastojimo, vienas ciklas stimuliuotas be iui ir zinoma nesekmingas. Problema ta, kad gyvenu ne Lietuvoje, todel negaliu stimuliuoti kiekviena menesi, o tas laukimas zudo. Tad laukiu nesulaukiu gruodzio pradzios kai grysiu i Lietuva ir galesiu pradeti stimuliacija vel. Man pripazinta PKS, menesines buna karta per 2 su puse menesio, tad geriu Duphastona dabar, nes progesteronas ziauriai zemas ir daktare minejo, kad nevyksta ovuliacija. Na tai tiek, aprasiau truputi savaja situacija, tikiuosi priimsit i savo buri ir mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodoji_Venera @ 2012 11 13, 13:51)
Mukuti - su nauja pradzia  4u.gif
Ka gersi/leisiesi?

tai man K viena ir ta pati duoda smile.gif gersiu 5 dienas CLOSTILBEGYT, tada pas ji eisiu 22 arba 23 diena ir visada man reikia sprogduko biggrin.gif tai as jau sitam nusiteikusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Still-dreaming @ 2012 11 13, 13:55)
gyvenu ne Lietuvoje, todel negaliu stimuliuoti kiekviena menesi, o tas laukimas zudo.

gaila, kad negali iš eilės bent kokius 3 mėn. turėti stimuliacijas... nes organizmas nespėja įsivažiuoti, dažniausiai iš pirmo karto nepavyksta. o tau visi kartai gaunasi kaip pirmi, jeigu po pertraukos... bet tikėkime, kad pavyks 4u.gif
Atsakyti