Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzija

QUOTE(Žanė @ 2010 07 06, 17:58)
a jums tos baisios liūtys žiedų žemyn nenulenkia? man kaip pirmoji lietaus banga su griaustiniais nulenkė žiedus žemyn, tai likusios tik "damušinėja" sad.gif

nulenkė ir vis dar lenkia, plaka su žeme doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2010 07 06, 14:14)
Sveikutės  mirksiukas.gif
Gal kuri turite parduoti vijolkinės hortenzijos bent atžalą, kerelį ar pan?  ax.gif

Yra dabar pasirinkimas vazonuose pirkti. Vakar pati mačiau Ermitaze Vilniuje. Jeigu jus is Vilniaus
Atsakyti
pasirodom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2010 07 08, 17:02)

kiek daug žiedų thumbup.gif vazone?
Atsakyti
Gal kas norit keisti spalvotą hortenziją į baltą? ax.gif
Atsakyti
praeitą savaitę Endless Summer mačiau už 78Lt. Tai gi paskaičiuojam, broliai kurmiai - 3-3,5-4 kartų daugiau baltų vnt reiktų, kad vieną spalvotą gauti biggrin.gif
Atsakyti
aš kaip suprantu, spalvotų būna ir ne Endless Summer, o paprastesnių... jei kas turi perviršį, tai mažu ir keistųsi.

žiūriu į nulenktus žiedelius ir ima graudulys. eisiu rišti, kai kadanors baigsis lietus. čia jau kažkelinta diena žada karščius, o vilniuje sulaukiu tik plius penkiolikos ir lietaus.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 07 08, 18:05)
kiek daug žiedų thumbup.gif vazone?

taip smile.gif as tik vazone auginu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Semile @ 2010 07 08, 21:27)
taip  smile.gif as tik vazone auginu ax.gif

aš ir vazone-čia temoje patarė (tik neatsimenu kuri forumietė blush2.gif ), tai labai džiaugiuosiu.
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 07 08, 20:55)
aš kaip suprantu, spalvotų būna ir ne Endless Summer, o paprastesnių... jei kas turi perviršį, tai mažu ir keistųsi.

žiūriu į nulenktus žiedelius ir ima graudulys. eisiu rišti, kai kadanors baigsis lietus. čia jau kažkelinta diena žada karščius, o vilniuje sulaukiu tik plius penkiolikos ir lietaus.

Endless Summer jau yra LT ir baltais žiedynais. Sunku susikalbėti, kai hortenzijos skirstomos tik pagal žiedynų spalvą ax.gif Jų įvairovė žymiai didesnė.

QUOTE(diasaja @ 2010 07 08, 22:00)
aš ir vazone-čia temoje patarė (tik neatsimenu kuri forumietė blush2.gif ), tai labai džiaugiuosiu.

Būtų Endless summer, nereiktų nešioti vazonų pirmyn atgal. Tuoj viena didžialapė kaip terminas visoms spalvotoms taps biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 08 liepos 2010 - 21:30
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 07 08, 21:16)
Endless Summer jau yra LT ir baltais žiedynais. Sunku susikalbėti, kai hortenzijos skirstomos tik pagal žiedynų spalvą  ax.gif Jų įvairovė žymiai didesnė.
Būtų Endless summer, nereiktų nešioti vazonų pirmyn atgal. Tuoj viena didžialapė kaip terminas visoms spalvotoms taps  biggrin.gif

aha, baltais žiedynais yra irgi graži, jos spalva vadinasi "bride" - nuotaka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 07 08, 20:29)
praeitą savaitę Endless Summer mačiau už 78Lt. Tai gi paskaičiuojam, broliai kurmiai - 3-3,5-4 kartų daugiau baltų vnt reiktų, kad vieną spalvotą gauti  biggrin.gif

Kam tiek mokėt, jei galima savų "prisigamint". Taigi, aš dauginu iš šakelių, tad pagalvojau, gal kas panašiai praktikuoja ir nori susikeisti. 78Lt. jau turėtų gan didelė hortenzija su žiedais kainuoti wink.gif O aš galvoju, iš mažuliuko daigiuko krūmą išauginti wink.gif
O, kad hortenzijų įvairovė didelė, tai nesiginčijam, tik neprofesionalam, ar ne šios srities žinovam kiek sunkiau su visais tais pavadinimais ir skirstymais wink.gif
Atsakyti