Įkraunama...
Įkraunama...

Hortenzija

Merginos, atleiskit už kvailą klausimą. Niekaip nesuprantu hortenzijos Endless Summer žydi visą vasarą ar tik vasaros antroj pusėj kaip ir įprastos hortenzijos? Kiek skaitau apie jas visur tik akcentuoja, kad nejautrios miltligei ir žydi tiek ant antramečių tiek ant pirmamečių ūglių. Bet nerandu apie žydėjimo laiką. ax.gif
Ir dar, ar jos vertos savo nemažos kainos?
Ačiū jei kas atsakysit. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Junda1 @ 2011 04 30, 21:23)
Merginos, atleiskit už kvailą klausimą. Niekaip nesuprantu hortenzijos Endless Summer žydi visą vasarą ar tik vasaros antroj pusėj kaip ir įprastos hortenzijos? Kiek skaitau apie jas visur tik akcentuoja, kad nejautrios miltligei ir žydi tiek ant antramečių tiek ant pirmamečių ūglių. Bet nerandu apie žydėjimo laiką.  ax.gif
Ačiū jei kas atsakysit.  4u.gif

Jų žydėjimo laikas ilgesnis už įprastų hortenzijų, berods 8 savaitės, tai galima sakyti, kad žydi visą vasarą.
Manau jų privalumas tas, kad jos gali žiemoti neiškastos lauke, o ir žinoma tai, kad žiedus krauna ant pirmamečių ūglių. nes tarkim mano šakos nušalo per šią žiemą.
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2011 04 30, 22:21)
O gal kas pasakytų, kur nusipirkti Edless Summer veislės hortenzijų, aš aplink Klaipėdą nerandu  g.gif

hmm, į Nidą važiuojant kiekvieną vasarą akys užkliūva už medelynų šalia Klaipėdos. Ne jau nei viename jų nėra? g.gif

QUOTE(Junda1 @ 2011 04 30, 22:23)
Merginos, atleiskit už kvailą klausimą. Niekaip nesuprantu hortenzijos Endless Summer žydi visą vasarą ar tik vasaros antroj pusėj kaip ir įprastos hortenzijos? Kiek skaitau apie jas visur tik akcentuoja, kad nejautrios miltligei ir žydi tiek ant antramečių tiek ant pirmamečių ūglių. Bet nerandu apie žydėjimo laiką.  ax.gif
Ačiū jei kas atsakysit.  4u.gif

jos yra remontantinės 4u.gif
Atsakyti
kaunietes, gal zinote ar dar yra kazkur tos geliu bazes?
kazin ten yra lauko augaliuku? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tatosyte @ 2011 05 02, 16:20)
kaunietes, gal zinote ar dar yra kazkur tos geliu bazes?
kazin ten yra lauko augaliuku? g.gif

Jeigu neklystu yra Draugystes gatveje
Lauko augaliuku yra,maciau lauke pristatyta 4u.gif
Atsakyti
Va, kokią su žiedais žvaigždutėmis šian įsigijau wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2011 04 30, 21:21)
O gal kas pasakytų, kur nusipirkti Edless Summer veislės hortenzijų, aš aplink Klaipėdą nerandu  g.gif

siandien buvau Macuiciuose<uz Gargzdu>,geliu bazej tai ten ju nemazas pasirinkimas mazesnes po 7 lt didesnes iki 17lt.zodziu nebrangu.tik ten geles is Olandijos tai klausimas kaip jos pas mus ziemotu,as nusipirkau irgi viena,bet ziemai kogero nesiu i vidu nesinori rizikuot
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 05 02, 19:45)
Va, kokią su žiedais žvaigždutėmis šian įsigijau  wub.gif
[

Kokia gražuolė wub.gif wub.gif wub.gif Koks pavadinimas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 05 02, 18:45)
Va, kokią su žiedais žvaigždutėmis šian įsigijau  wub.gif
user posted image

Vaje, koks grazus ziedas! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 05 02, 20:37)
Koks pavadinimas? ax.gif

Hydrangea paniculata Great Star 'Le Vasterival' - čia kaip kilmingą damą pristačiau, su melejonu vardų biggrin.gif
Atsakyti
O as nusipirkau laipiojancia....Sodinsiu vietoj nusalusio sausmedzio....Reiktu dar vieno augalo pavesingo,kuris butu toliau dviem metrais prie tos pacios ukinio sienos.paciame sklypo kampe....Bus ir man ir kaimynui blink.gif Galvojau ten arunka sodinti,bet iseitu du balti augalai...Bet gal zydejimas prasilenks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 05 02, 17:45)
Va, kokią su žiedais žvaigždutėmis šian įsigijau 

suuuuper wub.gif
Atsakyti