QUOTE(Soled @ 2012 10 31, 15:38)
Man nepatinka, kai kiti per prievartą kiša savo pagalbą ir dalina patarimus, todėl jei nieks neprašo, tai ir nelendu, kad neįkyrėčiau

Bet elgetom, kai tik turiu visada numetu po kokį litą. Senus drabužius atiduodu, jeigu dar kokios pagalbos paprašo stengiuos niekada neatsisakyti.
Iš tamstos pasisakymų kitose temose, tai manau turite savo nuomonę

Tikiu, kad per prievartą jos nekišat ir tai labai šaunu, kad visi tokie būtų
QUOTE(Arival @ 2012 10 31, 15:42)
Duodu centukų pastoviai vienai gatvėj išmaldos prašančiai bobulytei.Visai tikiu,kad jinai ten gatvėj prisirenka pinigų daugiau nei aš uždirbu,bet vis tiek man jinai gailestį kelia...Geras darbas,ania
Dar buvo atvejis,kad kad kažkokiam jaunuoliui ,panašiam į narkomaną vietoj prašomų pinigų daviau ką tik nupirktų bulkučių maišelį. Man pasisekė kad bulkutės minkštos buvo,nes maniau mane jis jom užmuš...Ną ką aš galėjau žinoti,kad tas jo gailus prašymas,kad duokit pinigų nes neturiu ką valgyti reiškė duokit pinigų eilinei dozei,nes jau šakės.
Pati kartais susimastau apie tuos gatvėje išmaldos prašančius ir norisi nueit nupirkt pavalgyt, nes matyt nepatiklumas manyje per giliai įsišaknijęs, kad besalygiškai tikėčiau jog patys už paaukotus pinigus valgyt nusipirks

Jūsų istorija su bandelėm tai ir juokinga ir graudi tuo pačiu. Galvoj įstrigo vaizdas kaip moteriškę vanoja maišeliu bandelių, tai nepykit, bet