Betut, kažką maišai - mes nesergam, priskaitau tai kaip

požymį, ta vadinamą nėščiųjų ale sklerozę

Aš manau, kad kotletukus galima šaldyti, o kodėl gi ir ne. gera mintis ir man reikės užsišaldyti bent trumpam laikui. Nes dabar kartais atrodo, kad tik gaminu ir gaminu. Mama - kombainas tiesiog

Tai pusryiai, tai priešpiečiau, žiūrėk jau ir pietūs ir t.t. ... Mes ir pasivaikščioti buvome neseniai tik grįžom. Gerai, kad nors vežime kiek ilgiau pamiega

Dabar mano atradimas yra sriūbytės priešiečiams iš vištienos nuvirto sultinio. Sukerta po pustrešio samčio
Šiaip aš turiu
tokią knygelę, ten yra neblogų receptukų. Ne su visais sutinku pagal amžiaus laiką ką kada duoti. Bet tikrai fantazija labiau atsiveria ją pavarčius ir atsirinkus. Gavau dovanų iš mamos, bet kur tiksliai ji pirko, tai nežinau. kažkokiam knigyne. Manau, kad kanuoja ji tikrai nedaug, kokie keli lt. tad jei kam įomu galima gal praversti knigyne atradus
QUOTE(olija777 @ 2012 11 01, 19:22)
Sakykit mamytes, kuo uzklojate savo mazuosius

Miegmaisio mano kleckas nebepripazysta, nes labai megsta daug erdves kad butu

tai ka man dabar daryti, kuo nakti vaika uzkloti, nes kiek ziurejau paklodes skirtos vaikams nuo 1 metu
Mano ir nepripažįsta - tai aprengiau tiesiog plonos vilnos naktinukais+medvilnine pyžama. Vilnones kojnes ir niekada nebuvo šalta.
Kiškiau, su pasiekimais
Damute, tau ir priklauso poilsis
dangutex, mum ir taip yra buvę, bet jau nepamenu kodėl. Tiesiog prisimenu, kad taip buvo laikinai ir daug kam taip būna. O gal kokie dantukai jau nori kaltis?
Reginukai, ir mes prisidedame prie gimtadienių maratono. Šeštadienį artimo draugoo, sekmadienį dukrytės