Įkraunama...
Įkraunama...

***Mamytės***

QUOTE(Damute* @ 2012 11 01, 17:06)
Sveikinam 4u.gif Na ir šaunuolė thumbup.gif
Papildyta:
Mažuuutė unsure.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif Laikykitės ir greičiau sveikite 4u.gif

O mes "per tokį gražų orą" likom namie - labai jau mamą pačią prie žemės traukia, miegas ima visą dieną, eisim tuoj abu su mažium pogulio. Ir tokių dienų pasitaiko ax.gif

Sveikos,
Damute, Tau priklauso eiti pogulio 4u.gif
Visoms, kas serga 4u.gif
Norejau paklaust, mano mergina po pietu miego veme ( darzoviene , kuria pietums valge ) pirma karta dejau poro, kazin nuo jo galejo g.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Mamukai, gal patarsite - ar kas susidure.
Mazoji valgydama is (.) pradeda rekti. Kelis kartus patraukia pradeda verkti, paleidzia (.) nusuka galvyte parekia. Po to vel atsuka galvyte, iesko (.) pradeda valgyti ir vel rekia. Galvojau, kad pieno maza. Bet kai pakeiciau kita (.), matau, kad MP lasa, o ji vistiek rekia.
Pabandem su MB duoti pienuka is buteliuko, sugere net nemirktelejusi, o po to vel (.) pasiuliau. Ir vel didziausias rekimas.
Kaip Jums atrodo kas tai galetu buti?
Atsakyti
Labas mamos 4u.gif

Kapelius tikiuosi aplanket, isejusius artimuosius prisiminet wub.gif

Mes siandien tokiu puikiu oru isigudrinom susirasti mieste kavine su dideliu langu prie kurio galima atsisesti, tai palikom maza miegoti lauke su vezimu palei langus, o patys valgem, gerem, paskui dar valgem biggrin.gif Zodziu kas oro vonias priiminejo miegodamas, o kas siltai ir svarbiausia (!!!) ramiai pietavo tongue.gif

Bet mane zinokit kokia kvaraba puola, tai sakes doh.gif Antra naktis gerkle skauda, kosulys toks nesuprasi is kur.....Labai bijau, kad maziaus nezukresciau unsure.gif Tai namuose visi iki vieno privaloma tvarka gauna po doze citrocept'o.Bandysim istempt ir nesirgt.....

Levandut, sveikit, auginkit tuos dancius kuo greiciau 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Dangutex, neisivaizduoju kame cia reikalas, tikiuosi maitinancios mamytes tau pades.Man maitinimas MP apskritai tokia mistika buvo, per daug neatsakytu klausimu.....Bet gal suvalgei kazko astresnio ir jai skonis nepatinka ? gal tingi traukt, is buteliuko lengviau gi ?

As dar norejau paklaust.Levandut, tu ana diena imetei kotletuku recepta.Galvoju kai ateis mum laikas irgi tokius gerius ragausim, tik galvoju, kad nereiketu po viena minkyt, gal juos galima pasidaryti ir uzsaldyti ? paskui po viena trauki kada reikia ir troskini ? g.gif Ar cia nesamone sugalvojau.... ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 01 lapkričio 2012 - 17:54
QUOTE(dangutex @ 2012 11 01, 17:34)
Sveikutes,

Mazoji valgydama is (.) pradeda rekti. Kelis kartus patraukia pradeda verkti, paleidzia (.) nusuka galvyte parekia. Po to vel atsuka galvyte, iesko (.) pradeda valgyti ir vel rekia. Galvojau, kad pieno maza. Bet kai pakeiciau kita (.), matau, kad MP lasa, o ji vistiek rekia.
Pabandem su MB duoti pienuka is buteliuko, sugere net nemirktelejusi, o po to vel (.) pasiuliau. Ir vel didziausias rekimas.

Uzjauciu, Dangutex, nera pats maloniausias dalykas. Pas mane lygiai tokia pati situacija. Mazius burna siekia spenelio, kita ranka stumia mane tolyn, tampo ir rekia. Taip yra buve keleta kartu ar net dienu. As tai siejau irgi su pienelio trukumu, nes dabar man toks periodas, kad pienas gaminasi tik jam valgant, tai gal tikrai ji nervuoja, kad ciurksle is karto nebega. Dar pastebejau, kad kai pilvuka raizo irgi taip daro. Matyt kelis frontus vienu metu atlaikyt jam per sunku. Na bet siaip ne taip islasinu jam ta piena i gerkle ir laukiu kito maitinimo. Siandien mums kaip tik tokia diena... Taip kad jei kas su tuo irgi susiduret, pasidalinkit, kas tai galetu buti 4u.gif

Visiems negaluojanties siunciu sveikateles ir daug cesnaku smile.gif - prisidekit visur atvirose erdvese kur bunat, mums daktaryte sake taip naikinasi namie bacilos 4u.gif ir vedint kas pora val kambarius liepe.
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(kiskius @ 2012 11 01, 11:19)
o mes irgi turim naujienu, po biskuti pradedam vaiksciot, jau nuo sofos ateina pas mama 4-5 zingsnelius niekur nesilaikydama thumbup.gif  wub.gif

Wow kokia pana stipri, sveikinu thumbup.gif

QUOTE(egipte @ 2012 11 01, 17:27)
Norejau paklaust, mano mergina po pietu miego veme ( darzoviene , kuria pietums valge ) pirma karta dejau poro, kazin nuo jo galejo  g.gif

Manau kad visai gali buti nuo jo, gal neisvire gerai ir sudirgino skranduka g.gif

QUOTE(dangutex @ 2012 11 01, 17:34)

Man tai pirma mintis - sloga, bet tada pastebetumet ir is buteliuko negertu taip pat. Dar sako pries mmm taip buna, nzn g.gif

Nors mes ir toliau sergam, bet parodziau mazyliui senelio kapeli, uzdegem zvakutes rolleyes.gif Nuvargo vaikas, snaudzia dabar, idomu kada nakciai uzmigs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2012 10 31, 21:24)
Plepės, neprižiūrinčios vaikų lotuliukas.gif
Beta1  57
liepa7  49

bigsmile.gif vajezau doh.gif uosvienes pliurpia biggrin.gif lotuliukas.gif reiks pasitaisyti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(indry @ 2012 11 01, 10:07)
Nauji_namuciai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
R_pradejo_sliaužioti

Man irgi patiko nauji namuciai be visu vardu ir gramu drinks_cheers.gif thumbup.gif

Su pasiekimais indry 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sakykit mamytes, kuo uzklojate savo mazuosius g.gif Miegmaisio mano kleckas nebepripazysta, nes labai megsta daug erdves kad butu blink.gif tai ka man dabar daryti, kuo nakti vaika uzkloti, nes kiek ziurejau paklodes skirtos vaikams nuo 1 metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2012 11 01, 19:55)
Sveikos,

Wow kokia pana stipri, sveikinu thumbup.gif
Manau kad visai gali buti nuo jo, gal neisvire gerai ir sudirgino skranduka g.gif
Man tai pirma mintis - sloga, bet tada pastebetumet ir is buteliuko negertu taip pat. Dar sako pries mmm taip buna, nzn g.gif

Nors mes ir toliau sergam, bet parodziau mazyliui senelio kapeli, uzdegem zvakutes rolleyes.gif Nuvargo vaikas, snaudzia dabar, idomu kada nakciai uzmigs doh.gif

Aciu, merginos, uz pamastymus.
Pirmiausia galvojau, kad truksta pieno, todel pyksta mazoji. Bet kai pamaciau, kad lasa pienukas, atmeciau si varianta.
Tuomet pagalvojau, kad vaikui sunku ryti, ar gerklyte skauda, ar sloga. Bet is buteliuko vakaryksti pienuka isgere labai noriai.
Matosi vaikas nori valgyti, bet kazkas netinka. Masciau gal maitinimo poza, bet su maitinimo pagalve valgome nuo pat gimimo ir iki siol tikrai buvo gerai.
Dar buna kartu, kai ji valgo ir pastoviai leidzia garsus. Vakar MB net pajuokavo, kad kai mazoji valgo, mes negalime susikalbeti.
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2012 11 01, 12:19)

o mes irgi turim naujienu, po biskuti pradedam vaiksciot, jau nuo sofos ateina pas mama 4-5 zingsnelius niekur nesilaikydama thumbup.gif  wub.gif

bigsmile.gif Sveikinimai kiskutei 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 11 01, 16:44)
Sveikos mamulytes!

SEKMES sventiniame maratone toliau biggrin.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dangutex @ 2012 11 01, 18:34)
Sveikutes,

Mazoji valgydama is (.) pradeda rekti. Kelis kartus patraukia pradeda verkti, paleidzia (.) nusuka galvyte parekia. Po to vel atsuka galvyte, iesko (.) pradeda valgyti ir vel rekia. G

arba mmm arba dantys... kuriems kaip ir ankstoka, bet gal jau pakeliui... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 01, 18:46)

Levandut, sveikit, auginkit tuos dancius kuo greiciau  4u.gif  4u.gif  4u.gif

As dar norejau paklaust.Levandut, tu ana diena imetei kotletuku recepta.Galvoju kai ateis mum laikas irgi tokius gerius ragausim, tik galvoju, kad nereiketu po viena minkyt, gal juos galima pasidaryti ir uzsaldyti ? paskui po viena trauki kada reikia ir troskini ?  g.gif Ar cia nesamone sugalvojau.... ?

levanda serga ar mazyle? g.gif neuzmaciau kazkaip... unsure.gif sveikit 4u.gif

gal ir visai nebloga mintis.. g.gif as balandelius kartais uzsisaldau per daug prisidarius--aisku ne ilgiau savaitei. blush2.gif
Atsakyti
Betut, kažką maišai - mes nesergam, priskaitau tai kaip nestuke.gif požymį, ta vadinamą nėščiųjų ale sklerozę blush2.gif biggrin.gif Aš manau, kad kotletukus galima šaldyti, o kodėl gi ir ne. gera mintis ir man reikės užsišaldyti bent trumpam laikui. Nes dabar kartais atrodo, kad tik gaminu ir gaminu. Mama - kombainas tiesiog doh.gif Tai pusryiai, tai priešpiečiau, žiūrėk jau ir pietūs ir t.t. ... Mes ir pasivaikščioti buvome neseniai tik grįžom. Gerai, kad nors vežime kiek ilgiau pamiega doh.gif Dabar mano atradimas yra sriūbytės priešiečiams iš vištienos nuvirto sultinio. Sukerta po pustrešio samčio blink.gif
Šiaip aš turiutokią knygelę, ten yra neblogų receptukų. Ne su visais sutinku pagal amžiaus laiką ką kada duoti. Bet tikrai fantazija labiau atsiveria ją pavarčius ir atsirinkus. Gavau dovanų iš mamos, bet kur tiksliai ji pirko, tai nežinau. kažkokiam knigyne. Manau, kad kanuoja ji tikrai nedaug, kokie keli lt. tad jei kam įomu galima gal praversti knigyne atradus ax.gif

QUOTE(olija777 @ 2012 11 01, 19:22)
Sakykit mamytes, kuo uzklojate savo mazuosius g.gif  Miegmaisio mano kleckas nebepripazysta, nes labai megsta daug erdves kad butu blink.gif  tai ka man dabar daryti, kuo nakti vaika uzkloti, nes kiek ziurejau paklodes skirtos vaikams nuo 1 metu g.gif

Mano ir nepripažįsta - tai aprengiau tiesiog plonos vilnos naktinukais+medvilnine pyžama. Vilnones kojnes ir niekada nebuvo šalta.

Kiškiau, su pasiekimais bigsmile.gif

Damute, tau ir priklauso poilsis wub.gif

dangutex, mum ir taip yra buvę, bet jau nepamenu kodėl. Tiesiog prisimenu, kad taip buvo laikinai ir daug kam taip būna. O gal kokie dantukai jau nori kaltis?

Reginukai, ir mes prisidedame prie gimtadienių maratono. Šeštadienį artimo draugoo, sekmadienį dukrytės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dangutex @ 2012 11 01, 19:22)
Aciu, merginos, uz pamastymus.

Daug kas minejo dantukus, tai pvz mums tikrai anksti apie tai kalbeti. Kadangi siandien visa tokia diena, tai dar viena minti turiu, kad mes kartais ji pamaitinamt susvirskciant mano nusitraukta pieneli su svirkstu. Taip buna mazdaug karta i diena. Galvoju, kad turbut tai negerai, nes mazius lengvai gauna pienuko, gal atsimena ir pyksta, kai dabar reikia paciam isciulpti. Taip gali buti ir del buteliuko, jei per ji lengviau pienas teka nei is kruties. Yra kudikiu, kurie nepripranta prie buteliuku ir sekmingai zindzia, o yra tokiu, kuriems duoti buteliuka labai rizikinga, nes atpranta ir nebenori sunkiai pasiekiamo maisto is kruties. Uz tai mes vengem buteliuku, bet panasu kad dar blogiau padarem su tuo svirkstu... Zodziu kol kas si versija man priimtiniausia.
Atsakyti
Levandut, susipyniau kas serga, o kas ne blush2.gif Balionas jums uz priverstini susirgima, tikiuosi blogas pranasas nebusiu 4u.gif

QUOTE(liepa7 @ 2012 11 01, 20:29)
gal ir visai nebloga mintis.. g.gif  as balandelius kartais uzsisaldau per daug prisidarius--aisku ne ilgiau savaitei. blush2.gif

Balandelius ir as uzsaldau kartais, tai pagalvojau ta pati ir apie kotletukus tuos.Tik isivaizduoju, kad ju apkepti tai nereiketu pries dedant i saldikli ? g.gif Tiesiog sumaisyti farsa su viskuo, kuo reikia, suvolioji i kamuoliukus ir baigta ?

QUOTE(Meilės vaisius @ 2012 11 01, 21:16)
Daug kas minejo dantukus, tai pvz mums tikrai anksti apie tai kalbeti. Kadangi siandien visa tokia diena, tai dar viena minti turiu, kad mes kartais ji pamaitinamt susvirskciant mano nusitraukta pieneli su svirkstu. Taip buna mazdaug karta i diena. Galvoju, kad turbut tai negerai, nes mazius lengvai gauna pienuko, gal atsimena ir pyksta, kai dabar reikia paciam isciulpti. Taip gali buti ir del buteliuko, jei per ji lengviau pienas teka nei is kruties. Yra kudikiu, kurie nepripranta prie buteliuku ir sekmingai zindzia, o yra tokiu, kuriems duoti buteliuka labai rizikinga, nes atpranta ir nebenori sunkiai pasiekiamo maisto is kruties. Uz tai mes vengem buteliuku, bet panasu kad dar blogiau padarem su tuo svirkstu... Zodziu kol kas si versija man priimtiniausia.

Tai tu nusipirk Medelos buteliuka, ten traukti sunku siaip sau tas pienas is jo nebega ir viskas.Kam ten su tais svirkstais zaisti......
Atsakyti