QUOTE(Adrija1 @ 2012 11 02, 11:10)
*As greit, nes vel atsibus mazoji ir nebeliks laiko parasyt. Mes sergam

Buvom savaitgali sodyboj pas draugus, tai vel vaiku darzelis buvo, pasidalijo visi kas kuo turtingi, dabar sergam! Daugiau nebevaziuosim iki vasaros!!! Nu kur matyta, tik nuvaziuojam ir sergam kelias dienas- tempa uzkilo, numusineju, pakosti siek tiek. Gal ir dantys gali buti, bet kazkaip per daug sutapimu. Dar visu draugiu paklausiau ar sveiki vaikai, tai uztikrino, kad sveikuciausi, nors kosejo beveik visi

Nakteles tai ojojo, visa laika kabo ant (.) neatsisegdama, man nugara paskausta, nusegu ja, tai i dudas, nu bet serga vaikas, tai kenciam
**Vakar vakare jau sjoviau ir daviau vaikui skanaus maisto su grietine ir sviesteliu is bendro puodo, tai sveite kaip pasiutus ir dar iki siol nieko neprikrove, o tas dietinis maistas tik vandeneliu ir iseina
***Betut, o kaip Tu ta Citrocepta zirbliukui sugirdai?
* vargsiukes.....Mane irgi uzknisa draugytes su vaikais, nes kai pasiklausiu ar nesergat, tai visos ne ne, tik siaip pakostim

As vengiu dabar bet kokiu kontaktu su vaikais ir man dzin ka apie mane galvoja, nes kai prisimenu ta musu pirma sirgima kai parom reikejo ant ranku nesiot, tai net plaukai siausias.O dabar ypac kai virusai aplink tokiu oru.....
** ir gerai, duok vaikui pavalgyt.Jeigu dietos akivaizdziai neveikia, ka cia ta vaika kankint.Tikiuosi greit isbrisit ir is sitos bedos.
*** islasinu pora lasiuku i sauksteli, vandenuko arba arbateles dar ilasinu i ta pati sauksta ir viskas.Irgi nebeklausau kas ka sako, kad galima/negalima, gerai/negerai.....Sirgti vaikui irgi negerai.Taigi renkuosi geriau citrocept'o lasiukus, nei paskui antibiotikus ar dar koki brieda
Egipte, ir mes ir mes sveikinam poryte su didziule proga

Skanaus jum torto