Sveikos,
Kiskiau, su gimtadieniu mazyle
QUOTE(vilte-kns @ 2012 11 13, 08:30)
bum kaip suprantu tu dar (.) kada tau atsirado mmm?nes man dar ju nera
Žinok pirmosios atėjo tik prieš gerą mėnesį

Ir tai buvo tik dvi dienos patepliojimo

Dabar buvo praeitą savaitę 3 dienas lengvos tokios ir po to dar viena patepliojimo.. Nerimtos dar tokios, turbūt dar rimtai neatsigavo organizmas, bet gal įsivažiuotų po biškį ir maitinant, nors kažkaip abejoju, reiks turbūt nutraukt norint vėl
QUOTE(Lana33 @ 2012 11 13, 09:45)
Mano panele miegsta juogurta,perku naturalu be visokiu uogu,dobilas,kartais ten dedu kiausinio trynio,kartais uogenes eko be cukraus,kerta,tik duok
Ir aš užsakiau jau pas vyrą jogurtą ir varškę

Alergijos panašu kad baigėsi pagaliau tai galės ragauti
QUOTE(olija777 @ 2012 11 13, 10:23)
Nu ka ir mes perkopem pusmetuka turim 2 apatinius dantukus, sveriam 8 kg, turim didelius zandukus ir raumeninkas kojytes ir kuda liemeni po kambarius ropojam be vargo jau labai norim ir tik mama nemato bandom stotis esam laidu ir rozeciu gerbejas kaip ir daugelis jusu klecku Kosytes ragaujam jau apie pora savaiteliu, nes per paskutinius men beveik nieko nepriaugom, bet pasirodo nelabai mes jas megstame 2 arbatiniai sauksteliai ir viskas Nakti keliames n kartu, nes labai neramiai miegam valgo 3-4 k nakti MP.
Sveikinu su puse torto

Oho koks storuliukas

ir stipruolis. O valgo tai normaliai sakyčiau, maniškis visada taip valgė ir tebevalgo naktimis
QUOTE(vilte-kns @ 2012 11 13, 11:05)
mergaites kokius turit zieminius kombinozonus maziukams savo?noriu O nupirkti ,nes su rudeniiu jau salta,galvoju gal is next ar is mathercare pirkt,net nezinau ,pasirinkimo pilna
Mes tai iš pusbroliuko paveldėjom tai nesigilinau labai
QUOTE(Myciute @ 2012 11 13, 11:08)
as dar vis sergu, kosulys baisulinis ir nebezinau ka vartot nuo jo...
maniskis irgi dar neropoja, tik sliauzioja kaip pasiutes, linguoja ant keturiu ir kazkaip pamego daryt tilteli, t.y. riecia sedimaja i virsu guledamas ant nugaros karatsi taip daro bemaudant ar laikant ant ranku, tai beveik neimanoma islaikyt atrodo 9 kg, o jegos kaip 90 :-)
MB vaistinėj patarė Stodal tai man užpirko kai sirgau praeitą savaitę su kosuliu
Dar vienas storulis stipruolis
QUOTE(Meilės vaisius @ 2012 11 13, 12:31)
Nu gal tavo mergytei nepatinka ant to pilviuko gulet, gal kitu budu ji ten raumenis ir galvyte lavina, niekieno reikalas As tai is viso neguldau ant pilvuko, kazkaip nieks nesake, tai paciai nedaeina pasakykit mergaites, kodel cia ta procedura reikia daryt?
Del krutu dydzio tai nelabai ka galiu pakomentuot.. Man is esmes vis dar problematiska su maitinimu. Jau atrodo isivaizuojam ir vel kokia nesamone atsitinka. Mazius vel pradejo prastai valgyt, tai krutys nebezino kiek joms pieno gamint, nes kartais daugiau pasiurbia, o dazniausiai maziau, tai gaila ziuret, kaip pieneli dar isspaudziu, o vaikui dzin, miega nors tu ka. O kai jau labai nori valgyt, nebebuna, nes krutys buna sumazinusios kieki. pasaka be galo...o taip noriu, kad galeciau nesukdama galvos tiesiog maitinti..
Reikia stiprinti nugarytės raumenis, kad galvą laikytų stipriau ir neatsiliktų su visokiais ropojimais ir pan

Mum irgi daktarė ištisai sakydavo kad per mažai laikom ant pilvo

Nu ten žiūri kiek kurį mėnesį padaryt ko turi..
Siūlau mažiau parintis kiek ten išvalgo kiek neišvalgo, jau nebenaujagymis, viskas bus gerai

Svarbu guzų neprisidarytų
QUOTE(AnaMari @ 2012 11 13, 14:58)
Mergaites, kaip taktiskai pasakyt anytai, kad nevaziuotu kas antra vkara pas mus, jau pradeda po truputi ikyret, negaliu vakare pas save namuose atsaipalaiduot normaliai Tampo ta vaika, niekam neduoda Ji atseit man buiti palegvint atvaziuoja, bet juk ne kas antra diena Ryt vel atvaziuos As pikta jau siandien
Gal pasakyk kad ji rytoj pailsėtų, o geriau lai atvažiuoja pvz savaitgalį, kai važiuosit apsipirkt ar pan

Kad reikėtų numegzti vaikui naujas vilnones kojines nes šitos mažkos darosi
QUOTE(Myciute @ 2012 11 13, 17:38)
ir dar noriu dusiai nuraminimo... ar man vaidenas, ar levanda, strazdane, pries kelis menesiu raset,kad vaikai neduoda ramiai zingsnio zengt? maniskis dabar kaip suniukas i koja isikibes, kur as, ten ir jam reikia, nu max 5min gali manieze pats uzsiimti, o daugiau as turiu but per zingsni tai man toks lengvas sokas, iki siol buvo ramus savarankiskas vaikas, zaisdavo, uzsiimdavo pats. o dabar kazkokia tragedija, grauzia mano slepetes, tampo uz kelniu, joks zaislas neidomus, tik sliauzt, keberiotis, bandyt kazka pasiekt, kai nepavyksta ar as koja pro duris i kita kambari, iskart i asaras... nu kaip vaika butu kas sumaines... jauciuos tokia prirista, supanciota, kad tas kopustelis visiskai nuo manes priklausomas ir be manes niekur ir as be jo niekur... naktys irgi visos neramios...
sakykit, kad as ne tokia viena ir jus visos per tai perejot ir jau tai praeitis jums ikvepkit vilties
Žinok maniškis tokiam amžiui irgi taip elgtis pradėjo, pasiskaičiau kad ypatingas mamyčiuko amžius būna iki 1,5 metų, galvojau kad taip ir bus, tik pamatęs svetimą į ašaras puldavo

Bet jau dabar pastebiu kad jau nebe taip baisu svetimi, kad pats lekia į kitą kambarį patyrinėti vienas, vienžo nėr taip blogai
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 13, 17:53)
Bet zinai ka ? dar paguosiu Lygiai taip pat pagalvoji, kad kartu su auganciu vaiku, sensti tu pati Man cia labai baisu
Man tai baisiau pagalvojus būdavo kaip senstu be augančių vaikų

Dabar bent jau prasmingiau tas laiko lėkimas matosi
Sėdi dabar B šalia manęs, nusiėmė kojinę ir daro sau 'kuti kuti', ale sugalvoja tie vaikai