Įkraunama...
Įkraunama...

***Mamytės***

ana mari, galiu paguosti del anytos, maniske visai nesikisa ir neatvaziuoja, tai ramu tongue.gif
o vat mano moliugelis pasirodo alergiskas kiausiniui ir pienui, tai kol maitinsiu(.), tol turesiu riboti siuos produktus, varske tik karta i savaite ir tik termiskai apdorota leido. o gaila, nes as labai varskine, jogurtine, sureline ir t.t. mirksiukas.gif tai teks naujus patiekalus galvotis, o siryt kaip tycia suvalgiau omleta ( kiausai + pienas doh.gif ) ir sureli blush2.gif tai vaiko zandai ziauriai raudoni. nu bet ramu bus, nevalgysiu dabar ir ziuresim. dar isbare, kadneivedziau iki siol grudiniu kosiu, atseit pirma reikejo jas, o tik po to mesa... tai startuosim su kosem.

ir dar noriu dusiai nuraminimo... blush2.gif ar man vaidenas, ar levanda, strazdane, pries kelis menesiu raset,kad vaikai neduoda ramiai zingsnio zengt? maniskis dabar kaip suniukas i koja isikibes, kur as, ten ir jam reikia, nu max 5min gali manieze pats uzsiimti, o daugiau as turiu but per zingsni doh.gif tai man toks lengvas sokas, iki siol buvo ramus savarankiskas vaikas, zaisdavo, uzsiimdavo pats. o dabar kazkokia tragedija, grauzia mano slepetes, tampo uz kelniu, joks zaislas neidomus, tik sliauzt, keberiotis, bandyt kazka pasiekt, kai nepavyksta ar as koja pro duris i kita kambari, iskart i asaras... nu kaip vaika butu kas sumaines... jauciuos tokia prirista, supanciota, kad tas kopustelis visiskai nuo manes priklausomas ir be manes niekur ir as be jo niekur... doh.gif naktys irgi visos neramios...
sakykit, kad as ne tokia viena ir jus visos per tai perejot ir jau tai praeitis jums ax.gif ikvepkit vilties blush2.gif
Atsakyti
Beta,vaikui iki 2 metu jokios sedynes nepriklauso.Nebent ja perki ir tada sodini su auto kedute.

Liepa,mes jau dvi keliones pirmyn atgal apturejom,nu siaip J idealus turistas,man su juo sunku tikrai nebuvo.Pirmas skrydis dvi val,antras keturios su puse.Kylant ir leidziantis turejau ir (.) ir vandens paruosus,bet neprireike nei karto iki pakilimo jis jau uzmiges budavo hihihi.gif O leidziantis miegodavo,kartais ir ant (.) uzmigdavo,tai iki pat galo.Matyt jam viskas ten nuobodu atrode biggrin.gif O siaip kai nemiegojo ant rankinio virsaus buvau zaislu pridejus,tai greit isimdavau ir duodavau zaisti.Striuardeses duoda dirzus,su jais prie saves prisisegsi ir viskas.Siaip viskas daug paprasciau nei atrodo.

As irgi dabar Gap prishopinau,dar vieno siuntinuko laukiu ax.gif O sita kepuryte negaliu atsiziureti http://www.gap.eu/br...id=000301167001

Kas perkasi,pirkites per www.quidco.com,tik nezinau ar lietuviska saskaita ar kreditke duos registruot.Bet per ten perkant gaunat siek tiek procentu atgal.GAP atveju dazniausiai 7 proc.Visada sumoka ir saziningai.As daug netu perku,tai nuo sausio jau 90 svaru grazinausi.

Anamari,as su vyru snekeciausi situ atveju unsure.gif

Kiskiau,su metukais !!! 4u.gif

Man kuo toliau tuo baisiau,kaip laikas bega schmoll.gif Negi musu vaikai kazkada i mokykla eis?Aisku,kad eis,nu bet tai dabar atrodo kaip uz keliu sviesmeciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.P.Keberiokst: 13 lapkričio 2012 - 17:44
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 11 13, 18:42)
Man kuo toliau tuo baisiau,kaip laikas bega  schmoll.gif Negi musu vaikai kazkada i mokykla eis?Aisku,kad eis,nu bet tai dabar atrodo kaip uz keliu sviesmeciu.

Eis ir labai greitai unsure.gif Kai vyresnelis augo, galvojau Dieve, mano gyvenimas ka tik baigesi, nes sitas niekada neuzaugs, taip ir liksiu su mazu vaiku amziams biggrin.gif Aisku, tada buvau siaubiakiskai jauna, tai ir mintys tokios blush2.gif bet dabar kai ziuriu as i ji, didelis, tuoj 9 metai blink.gif Kazkaip kol nebuvo maziuko, neatkreipiau demesio koks didelis vyresnysis yra......O tokie dalykai kaip mokykla ar dar kas, atrode nepasiekiami......Bet zinai ka ? dar paguosiu biggrin.gif Lygiai taip pat pagalvoji, kad kartu su auganciu vaiku, sensti tu pati biggrin.gif Man cia labai baisu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 13, 16:53)
Eis ir labai greitai  unsure.gif Kai vyresnelis augo, galvojau Dieve, mano gyvenimas ka tik baigesi, nes sitas niekada neuzaugs, taip ir liksiu su mazu vaiku amziams  biggrin.gif Aisku, tada buvau siaubiakiskai jauna, tai ir mintys tokios  blush2.gif bet dabar kai ziuriu as i ji, didelis, tuoj 9 metai  blink.gif Kazkaip kol nebuvo maziuko, neatkreipiau demesio koks didelis vyresnysis yra......O tokie dalykai kaip mokykla ar dar kas, atrode nepasiekiami......Bet zinai ka ? dar paguosiu  biggrin.gif Lygiai taip pat pagalvoji, kad kartu su auganciu vaiku, sensti tu pati  biggrin.gif Man cia labai baisu  biggrin.gif

Daviau J parasyt,tai nieko nebeliko hihihi.gif

Aha,,,zinau,tik stengiuos apie tai negalvot smile.gif Nors nuotraukose jau matau kad ne 25 doh.gif
Papildyta:
j7vmn sc htgh vvrbvf jl6h

7ukj8u;p-[
Atsakyti
Sveikos,
Kiskiau, su gimtadieniu mazyle thumbup.gif
user posted image
QUOTE(vilte-kns @ 2012 11 13, 08:30)
bum kaip suprantu tu dar (.) kada tau atsirado mmm?nes man dar ju nera

Žinok pirmosios atėjo tik prieš gerą mėnesį biggrin.gif Ir tai buvo tik dvi dienos patepliojimo doh.gif Dabar buvo praeitą savaitę 3 dienas lengvos tokios ir po to dar viena patepliojimo.. Nerimtos dar tokios, turbūt dar rimtai neatsigavo organizmas, bet gal įsivažiuotų po biškį ir maitinant, nors kažkaip abejoju, reiks turbūt nutraukt norint vėl nestuke.gif

QUOTE(Lana33 @ 2012 11 13, 09:45)
Mano panele miegsta juogurta,perku naturalu be visokiu uogu,dobilas,kartais ten dedu kiausinio trynio,kartais uogenes eko be cukraus,kerta,tik duok 

Ir aš užsakiau jau pas vyrą jogurtą ir varškę biggrin.gif Alergijos panašu kad baigėsi pagaliau tai galės ragauti

QUOTE(olija777 @ 2012 11 13, 10:23)
Nu ka ir mes perkopem pusmetuka  turim 2 apatinius dantukus, sveriam 8 kg, turim didelius zandukus ir raumeninkas kojytes ir kuda liemeni  po kambarius ropojam be vargo    jau labai norim ir tik mama nemato bandom stotis  esam laidu ir rozeciu  gerbejas  kaip ir daugelis jusu klecku  Kosytes ragaujam jau apie pora savaiteliu, nes per paskutinius men beveik nieko nepriaugom, bet pasirodo nelabai mes jas megstame 2 arbatiniai sauksteliai ir viskas  Nakti keliames n kartu, nes labai neramiai miegam  valgo 3-4 k nakti MP.

Sveikinu su puse torto 4u.gif Oho koks storuliukas biggrin.gif ir stipruolis. O valgo tai normaliai sakyčiau, maniškis visada taip valgė ir tebevalgo naktimis

QUOTE(vilte-kns @ 2012 11 13, 11:05)
mergaites kokius turit zieminius kombinozonus maziukams savo?noriu O nupirkti ,nes su rudeniiu jau salta,galvoju gal is next ar is mathercare pirkt,net nezinau ,pasirinkimo pilna

Mes tai iš pusbroliuko paveldėjom tai nesigilinau labai

QUOTE(Myciute @ 2012 11 13, 11:08)
as dar vis sergu, kosulys baisulinis ir nebezinau ka vartot nuo jo...
maniskis irgi dar neropoja, tik sliauzioja kaip pasiutes, linguoja ant keturiu ir kazkaip pamego daryt tilteli, t.y. riecia sedimaja i virsu guledamas ant nugaros    karatsi taip daro bemaudant ar laikant ant ranku, tai beveik neimanoma islaikyt    atrodo 9 kg, o jegos kaip 90 :-)

MB vaistinėj patarė Stodal tai man užpirko kai sirgau praeitą savaitę su kosuliu ax.gif
Dar vienas storulis stipruolis lotuliukas.gif

QUOTE(Meilės vaisius @ 2012 11 13, 12:31)
Nu gal tavo mergytei nepatinka ant to pilviuko gulet, gal kitu budu ji ten raumenis ir galvyte lavina, niekieno reikalas  As tai is viso neguldau ant pilvuko, kazkaip nieks nesake, tai paciai nedaeina pasakykit mergaites, kodel cia ta procedura reikia daryt?
Del krutu dydzio tai nelabai ka galiu pakomentuot.. Man is esmes vis dar problematiska su maitinimu. Jau atrodo isivaizuojam ir vel kokia nesamone atsitinka. Mazius vel pradejo prastai valgyt, tai krutys nebezino kiek joms pieno gamint, nes kartais daugiau pasiurbia, o dazniausiai maziau, tai gaila ziuret, kaip pieneli dar isspaudziu, o vaikui dzin, miega nors tu ka. O kai jau labai nori valgyt, nebebuna, nes krutys buna sumazinusios kieki. pasaka be galo...o taip noriu, kad galeciau nesukdama galvos tiesiog maitinti..

Reikia stiprinti nugarytės raumenis, kad galvą laikytų stipriau ir neatsiliktų su visokiais ropojimais ir pan 4u.gif Mum irgi daktarė ištisai sakydavo kad per mažai laikom ant pilvo biggrin.gif Nu ten žiūri kiek kurį mėnesį padaryt ko turi..
Siūlau mažiau parintis kiek ten išvalgo kiek neišvalgo, jau nebenaujagymis, viskas bus gerai 4u.gif Svarbu guzų neprisidarytų

QUOTE(AnaMari @ 2012 11 13, 14:58)
Mergaites, kaip taktiskai pasakyt anytai, kad nevaziuotu kas antra vkara pas mus, jau pradeda po truputi ikyret, negaliu vakare pas save namuose atsaipalaiduot normaliai  Tampo ta vaika, niekam neduoda  Ji atseit man buiti palegvint atvaziuoja, bet juk ne kas antra diena  Ryt vel atvaziuos As pikta jau siandien 

Gal pasakyk kad ji rytoj pailsėtų, o geriau lai atvažiuoja pvz savaitgalį, kai važiuosit apsipirkt ar pan biggrin.gif Kad reikėtų numegzti vaikui naujas vilnones kojines nes šitos mažkos darosi biggrin.gif

QUOTE(Myciute @ 2012 11 13, 17:38)
ir dar noriu dusiai nuraminimo...  ar man vaidenas, ar levanda, strazdane, pries kelis menesiu raset,kad vaikai neduoda ramiai zingsnio zengt? maniskis dabar kaip suniukas i koja isikibes, kur as, ten ir jam reikia, nu max 5min gali manieze pats uzsiimti, o daugiau as turiu but per zingsni  tai man toks lengvas sokas, iki siol buvo ramus savarankiskas vaikas, zaisdavo, uzsiimdavo pats. o dabar kazkokia tragedija, grauzia mano slepetes, tampo uz kelniu, joks zaislas neidomus, tik sliauzt, keberiotis, bandyt kazka pasiekt, kai nepavyksta ar as koja pro duris i kita kambari, iskart i asaras... nu kaip vaika butu kas sumaines... jauciuos tokia prirista, supanciota, kad tas kopustelis visiskai nuo manes priklausomas ir be manes niekur ir as be jo niekur...  naktys irgi visos neramios...
sakykit, kad as ne tokia viena ir jus visos per tai perejot ir jau tai praeitis jums  ikvepkit vilties 

Žinok maniškis tokiam amžiui irgi taip elgtis pradėjo, pasiskaičiau kad ypatingas mamyčiuko amžius būna iki 1,5 metų, galvojau kad taip ir bus, tik pamatęs svetimą į ašaras puldavo doh.gif Bet jau dabar pastebiu kad jau nebe taip baisu svetimi, kad pats lekia į kitą kambarį patyrinėti vienas, vienžo nėr taip blogai biggrin.gif

QUOTE(Beta1 @ 2012 11 13, 17:53)
Bet zinai ka ? dar paguosiu  Lygiai taip pat pagalvoji, kad kartu su auganciu vaiku, sensti tu pati  Man cia labai baisu 

Man tai baisiau pagalvojus būdavo kaip senstu be augančių vaikų blush2.gif Dabar bent jau prasmingiau tas laiko lėkimas matosi wub.gif

Sėdi dabar B šalia manęs, nusiėmė kojinę ir daro sau 'kuti kuti', ale sugalvoja tie vaikai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2012 11 13, 18:54)
Reikia stiprinti nugarytės raumenis, kad galvą laikytų stipriau ir neatsiliktų su visokiais ropojimais ir pan 4u.gif Mum irgi daktarė ištisai sakydavo kad per mažai laikom ant pilvo biggrin.gif Nu ten žiūri kiek kurį mėnesį padaryt ko turi..
Siūlau mažiau parintis kiek ten išvalgo kiek neišvalgo, jau nebenaujagymis, viskas bus gerai 4u.gif Svarbu guzų neprisidarytų

Aciu, Bum, uz paprotinima 4u.gif O del guzu siandien kaip tik jau buvo toks ruozas krutyje labai skaudamas ir kietas, tai taip prasiau maziaus, kad suvalgytu ir suvalge thumbup.gif Nu kol kas jis labai saunuolis pas mane wub.gif Kad tik neprisisneket blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2012 11 13, 18:38)
ana mari, galiu paguosti del anytos, maniske visai nesikisa ir neatvaziuoja, tai ramu  tongue.gif
o vat mano moliugelis pasirodo alergiskas kiausiniui ir pienui, tai kol maitinsiu(.), tol turesiu riboti siuos produktus, varske tik karta i savaite ir tik termiskai apdorota leido. o gaila, nes as labai varskine, jogurtine, sureline ir t.t.  mirksiukas.gif  tai teks naujus patiekalus galvotis, o siryt kaip tycia suvalgiau omleta ( kiausai + pienas  doh.gif ) ir sureli  blush2.gif tai vaiko zandai ziauriai raudoni. nu bet ramu bus, nevalgysiu dabar ir ziuresim. dar isbare, kadneivedziau iki siol grudiniu kosiu, atseit pirma reikejo jas, o tik po to mesa... tai startuosim su kosem.

ir dar noriu dusiai nuraminimo...  blush2.gif  ar man vaidenas, ar levanda, strazdane, pries kelis menesiu raset,kad vaikai neduoda ramiai zingsnio zengt? maniskis dabar kaip suniukas i koja isikibes, kur as, ten ir jam reikia, nu max 5min gali manieze pats uzsiimti, o daugiau as turiu but per zingsni doh.gif  tai man toks lengvas sokas, iki siol buvo ramus savarankiskas vaikas, zaisdavo, uzsiimdavo pats. o dabar kazkokia tragedija, grauzia mano slepetes, tampo uz kelniu, joks zaislas neidomus, tik sliauzt, keberiotis, bandyt kazka pasiekt, kai nepavyksta ar as koja pro duris i kita kambari, iskart i asaras... nu kaip vaika butu kas sumaines... jauciuos tokia prirista, supanciota, kad tas kopustelis visiskai nuo manes priklausomas ir be manes niekur ir as be jo niekur... doh.gif  naktys irgi visos neramios...
sakykit, kad as ne tokia viena ir jus visos per tai perejot ir jau tai praeitis jums  ax.gif ikvepkit vilties  blush2.gif

Sveikutes,

Mes taip pat alergiskos kiausiniui, jis labiausiai isryskejo. Todel dabar man 2 men grieztos dietos be kiausiniu.
Pienas nelabai ryskus, bet galimos tik mazos dozes, panasiai kaip Tau.

Kiskiau, su pirmu gimtadieniu Jus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bum @ 2012 11 13, 19:54)
Man tai baisiau pagalvojus būdavo kaip senstu be augančių vaikų blush2.gif Dabar bent jau prasmingiau tas laiko lėkimas matosi wub.gif

BUM, labai, labai teisingi zodziai....Niekad apie tai ir nebuvau pagalvojus.Taigi, moterys, lai senstam, bet uztat prasmingai thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2012 11 13, 15:58)
Mergaites, kaip taktiskai pasakyt anytai, kad nevaziuotu kas antra vkara pas mus, jau pradeda po truputi ikyret, negaliu vakare pas save namuose atsaipalaiduot normaliai doh.gif Tampo ta vaika, niekam neduoda doh.gif Ji atseit man buiti palegvint atvaziuoja, bet juk ne kas antra diena doh.gif Ryt vel atvaziuos wacko.gif As pikta jau siandien doh.gif

Mano anyta dabar atvažiuoja penktadieniais, bet jau peršasi ir trečiadieniais ir dar net siūlosi nakvoti doh.gif Tai penktadieniais man patinka, aš jas su S iškomadiruoju į lauką miegoti, o pati namus apsikuopiu, bet daugiau tai aš nenoriu schmoll.gif ir MB nenori smile.gif

QUOTE(liepa7 @ 2012 11 13, 16:06)
..as galvoju, gal jus abi su strazdane jau davet signalus , kad norit antro, tai ir su MP cia kazkaip uzsibaige pas jus... g.gif  tik teisingai supraskit--garsiai mastau as cia blush2.gif

smile.gif žinok tikrai taip gali būti, bent jau man. Man gal dar suveikė tai, kad reikalinga LP ir gyd. pataria nedelst... Nežinau, daug čia visko į krūvą susimetė, bet va jau mano lelia savaitė be MP ir galiu pastebėti, kad man vis lengviau (nors širdyje dar gaila...), o ir vaikas ramesnis. S pradėjo miegoti naktimis kur kas ramiau. Vakar užmigo vakare 9 ir atsibudo ryte tik 8. Nords ji dar su MP buvo pradėjusi miegot, bet iki kokių 5 - 6 miegodavo....

QUOTE(Myciute @ 2012 11 13, 18:38)
sakykit, kad as ne tokia viena ir jus visos per tai perejot ir jau tai praeitis jums  ax.gif ikvepkit vilties  blush2.gif

Ne viena smile.gif Galiu paguosi, kad išaugs 4u.gif
Mano mergiotė nu jau tokia rankinė buvo. Iki 9 mėn. ji vežime kategoriškai nesedėjo, jau minėjau, kad nešiioklė mane gelbėjo. Ir dabar jai ant rankų reikia kai pavargsta ar ko neramu pasidaro, bet šiaip vaikas labai labai keičiasi. Ir žaidžia viena, ir su žmonėm bendrauja. Šiandien buvo draugė atvažiavus, tai mamytės jai nereikėjo, labai gerai pas tetą buvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Strazdane*: 13 lapkričio 2012 - 21:37
Kiskiau, su gimtadieniu Jus abi!!!!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 13, 16:00)

del skaridymo - kadangi skrendi su Ryanair, tai vaikas turi atskira sedyne, nes juk perki vaikui bilieta ir moki kaip uz suaugusi.Taciau lektuvui kylant ir leidziantis reikes mazaja prisirist prie saves su duotu dirzu.Kilimo, leidimosi metu duok atsigerti arba soske arba (.).Ir laukit, kol visi sulips, jums su vaikais turetu buti paliktos eiles priekyje  mirksiukas.gif Zodziu kas liecia skrydzius su ryanair, pirmiausia, tai apsirupinkit savo ir vaiko interesais, nebijokit nieko prasyt ir sakyt, nes kazin ar kas pasirupins jumis ten....  unsure.gif

Betule,neklaidink biggrin.gif vaikas iki 2 metu neturi atskiros sedimos vietos,sedi suaugusiam ant keliu ir moki ne pilna kaina mirksiukas.gif todel man pvz reikejo kito suaugusio,kad skristu su manim,nes net bilietu neleido uzsakyt 1suauges+2vaikai mirksiukas.gif bagazas nepriklauso,bet gali vaikui paimt i buteliuka ar gertuve atsigerti ar pienuko padaryto,tik einant per apsauga turi pati paragaut biggrin.gif biggrin.gif o vietu bent jau mums nebuvo paliktu jokiu schmoll.gif sediesi ten,kur tuscia,nebent eitu ten kaip nors vietas uzsirezervuot mirksiukas.gif cia as taip skridau su vaikais i UK su ryanair pries 2men,nemanau,kad kas ir pasikeite ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Levanda81 @ 2012 11 13, 21:50)
Kiskiau, su gimtadieniu Jus abi!!!!
user posted image

prisidedam prie tokiu graziu sveikinimu ir mes wub.gif grazios jums sventes 4u.gif
Atsakyti
Kiskiau, kazkaip vis praleidziu ir neparasau blush2.gif Su Gimtadieniuuuu!!!

Aciu, mergaites uz patarimus 4u.gif
Atsakyti