Frige, keberiokst - taip, kalta kalta
neteisingai pasakiau apie papildomas vietas vaikams, bet gi jus mane pataiset
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 13, 22:10)

Kaip ten sakoma, negalima pykt ant besilaukianciu, nes ziurkes ar peles ten kazka sugraus
Ketvirtadieni echo?
QUOTE(AnaMari @ 2012 11 13, 22:23)
Kaip ten sakoma, negalima pykt ant besilaukianciu, nes ziurkes ar peles ten kazka sugraus
Ketvirtadieni echo?
Ketvirtadieni echo?
jo,jo,kaip tik pas mus peliu ir atsirado
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 11 13, 02:08)
Gal gali kuri papasakot trumpai kaip daromos grudines koses?Nusiperku tarkim avizu,sumalu su kavamale ir tada kas?
Ir avizas su kitom galima maisyti ar geriau po viena valgyti?
Ir avizas su kitom galima maisyti ar geriau po viena valgyti?
as kosiu nemaisau. jei avizos, tai avizos, jei ryziai, tai ryziai ir t.t. perku dribsnius, juos verdu ant vandens, i koses virimo pabaiga skaninu bananu ir obuoliu, arba melynem, arba avietem. sudejus uogas dar siek tiek jas apverdu. kol kas kitu uogu dar nedejau.. ir galiausiai siek tiek dedu sviesto arba pilu aliejaus. blenderiuoju virta kose. tiek ten to ir blenderiavimo.. cukraus ar druskos stengiuos nedet. bet va siandien viriau grikius, tai druskos vos vos idejau, nes labai jau preska buvo.
karta teko ir uzrugstint kose avietemis, tai dejau fruktoze, kad nebutu visiskai rugstu.
pieno nepilu, nes mazius per MP reaguodavo į mano valgomus pieniskus produktus, tai kol kas artimiausiu metu pieno ir neketinu duot.
Sveikutės
Senokai nebuvau įlindus, o čia tiek sveikinimų
Didžiulis AČIŪ visoms nuo vaikino ir tėvelių
BUM, ir taviškį princą su praėjusiu
Atšventėm tikrai smagiai, triukšmingai, balionai dar kaba, nuotaika dar šventinė
Praeitą penktadienį buvom TA: 8350g, 75cm. Bum, matai, mes irgi 9kg nesiekiam
Nei daug nei mažai
Kitą kartą eisim 1 metų 3 mėn.
Kalbėjot apie karvės pieną nuo metukų - prieš pusvalanį daviau vaikinui paragauti prieš pietų miegą, nagi geria
Gal tiks ir patiks
Kaip supratau, pieno dienos norma - 2 stiklinės? Taip?
Dar praeitą savaitę įsigyjom puodą, reikia pradėt "pažindint"
Senokai nebuvau įlindus, o čia tiek sveikinimų
Didžiulis AČIŪ visoms nuo vaikino ir tėvelių
BUM, ir taviškį princą su praėjusiu
Atšventėm tikrai smagiai, triukšmingai, balionai dar kaba, nuotaika dar šventinė
Nei daug nei mažai
Kalbėjot apie karvės pieną nuo metukų - prieš pusvalanį daviau vaikinui paragauti prieš pietų miegą, nagi geria
Kaip supratau, pieno dienos norma - 2 stiklinės? Taip?
Dar praeitą savaitę įsigyjom puodą, reikia pradėt "pažindint"
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 13, 21:10)

Siaip viskas ten teisingai,bet vaikams nuo 2 metu.Iki dvieju metu,bilieto kaina fiksuota ir vietos neturi vaikas,ant keliu tevams sedi.
QUOTE(frige1 @ 2012 11 13, 22:00)
bagazas nepriklauso,bet gali vaikui paimt i buteliuka ar gertuve atsigerti ar pienuko padaryto,tik einant per apsauga turi pati paragaut
su Ryanair nepriklauso bagažas vaikui?
Damute, sveikinimai jums
QUOTE(regata @ 2012 11 14, 12:46)
su Ryanair nepriklauso bagažas vaikui?
su Baltic airlines, Lufthansa ir LOT, tai vaikui automatiškai priklauso 10 kg registruoto bagažo, vežimėlis, ir aš dar prie vežimo prikabintą tašytę pilną prikraudavau. Prisidėdavau po kokius 5 buteliukus vandens, kad ir sau turėčiau, tyrelių visokių. Ragauti nieko nereikėjo, tik visus buteliukus ištraukti ir parodyti 
Damute, sveikinimai jums
Damute, sveikinimai jums
nepriklauso...
Tik ka galiu pasakyt,ryanair ryanairu lieku,bet sitaip kabinejasi tik kaune.Kiek po visa europa teko skraidyt,zmones ir darbuotojai atsipute.Niekas nesikabines del 150 gramu,mazycio rankinuko,ar to pacio eilinio changing bag.o kaune,toks vaizdas,darbuotojai veikt neturi ka.
QUOTE(Damute* @ 2012 11 14, 13:21)
Nei daug nei mažai
Ui, kokiu cia menekenu pas mus yra
Laba diena!
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 11 14, 15:02)
nepriklauso...
anksciau man net toks klausimas nekilo,maniau bent changing bag tai jau kaip ne kaip,o pasirodo ne.Viskas turi tilpt i tevu.Cia as apie tuos,kuriems iki 2 metu.Veliau,jei kaina pilna tai turetu priklausyt,nors negarantuoju,nes tiksliai nezinau.
Tik ka galiu pasakyt,ryanair ryanairu lieku,bet sitaip kabinejasi tik kaune.Kiek po visa europa teko skraidyt,zmones ir darbuotojai atsipute.Niekas nesikabines del 150 gramu,mazycio rankinuko,ar to pacio eilinio changing bag.o kaune,toks vaizdas,darbuotojai veikt neturi ka.
Tikrai taip, viskas turi tilpt i bagaza
Bet mes jau skrisim is Vilniaus, is Kauno daug reisu nueme, tai gal zmoniskai praeisim. Nieko tokio ir neimu--ne i pasaulio krasta gi.
Ir labai didelis ACIU visoms pasisakiusios skrydzio klausimu--ateiciai daug dalyku pravers, nes kitamet ir tarpatlantini skrydi planuojam
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 11 14, 15:02)
nepriklauso...
anksciau man net toks klausimas nekilo,maniau bent changing bag tai jau kaip ne kaip,o pasirodo ne.Viskas turi tilpt i tevu.Cia as apie tuos,kuriems iki 2 metu.Veliau,jei kaina pilna tai turetu priklausyt,nors negarantuoju,nes tiksliai nezinau.
nu zinok esu ne karta kriziui prasidejus macius kaip Dubline zmones uz galvu susieme pinigines trauke susimoket uz papildoma pagaza..Baisu ziuret tada buvo, kai jie su mazais vaikiukais eidavo stovet i kita eile (jau net buvo eile "norinciu" susimoketi) vien del to, kad rankinis bagazas neikrito laisvai i tuos remus, o reikejo paspaust
QUOTE(liepa7 @ 2012 11 14, 16:33)
o ka galvoji neduoda???
mane labai erzina tokie pasakymai, nes pati coliuke auginu, nu ir nusibodo visiems aiskint, kad as tikrai vaiko badu nemarinu
mane vakar pribloske musu gyd, kai liepe vaikui i kose det daugiau sviesto vietoj alyvuogiu aliejaus ir pilt BUTINAI grietineles
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 14, 13:48)
nu zinok esu ne karta kriziui prasidejus macius kaip Dubline zmones uz galvu susieme pinigines trauke susimoket uz papildoma pagaza..Baisu ziuret tada buvo, kai jie su mazais vaikiukais eidavo stovet i kita eile (jau net buvo eile "norinciu" susimoketi) vien del to, kad rankinis bagazas neikrito laisvai i tuos remus, o reikejo paspaust
Ta karta supratau, kaip didziuli oro liniju nora prisisiurbti daugiau pinigeliu.......Taigi nezinia su ryanair ant ko uzsirausi, ten su jais reikia but pasiruosus bet kokiam atvejui.
na gal kokia naujai taisyklei atsiradus jie kitur kazkiek pasikabineja.daug kur as su jais buvus,bet Kaune tai yra totalus kosmaras.Ten tos priority ir paprastos eiles,suprantu,ka nusipirkai ta ir turi.Bet,kad ir dabar is Tenerifes skridom,atsistojo zmones tvarkingai i eiles,nu nei kam klausimai del ko pas tave rankinis plius rankinukas,ir kiek sveria,ir ar telpa ir remus ar nelabai.Turejom 2.5 kg virsvori,niekas nei zodzio.Nu ir Londone yra svarstykles pastatytos,bet dar nemaciau kad kas jomis naudotusi.As suprantu,kad taisykles taisyklemis,bet visur supratimas reikalingas.o gal nuo zmoniu priklauso kulturos,yra tokie tankai pries kuriuos tik taisyklemis apsiginklavus gali laimet.
cia viena tokia boba,kitaip negaliu vadint,matydama,kad su kudikiu stoviu ir salia mazas vaikiukas stovejo praskriejo tasemis mosikuodama ir pastumdama gerokai mus.taigi ji i priority nespes,karve tikra!
Papildyta:
Kiskius ryskiai piktas siandien
Neduok die J 12 kg per metus svers,irgi uzpyksiu
Juokauju! Manau,kad cia tikrai niekas nieko nenorejo uzgauti ar kokiu pastabu padalinti piktuoju!
klausykit,o mano avataras matosi ar nelabai?