Įkraunama...
Įkraunama...

***Mamytės***

QUOTE(sawana @ 2012 11 16, 13:15)
sveikos merginos jungiuosi prie jusu 4u.gif

Welcome,taip sakant 4u.gif laukiam pasakojimo,ispudziu ir t.t cekavos baisiai esam tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2012 11 13, 17:38)

jauciuos tokia prirista, supanciota, kad tas kopustelis visiskai nuo manes priklausomas ir be manes niekur ir as be jo niekur... doh.gif  naktys irgi visos neramios...
sakykit, kad as ne tokia viena ir jus visos per tai perejot ir jau tai praeitis jums  ax.gif ikvepkit vilties  blush2.gif

labas
Myciute, smile.gif smile.gif smile.gif
man i darba teks eiti nuo 2013.01.01
tai baisu pagalvoti kaip reaguos R doh.gif doh.gif doh.gif
dabar tai mamynukas tai stengiuosi ilgiau palikti su teciu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
labas mamos 4u.gif

uzklystu ir pas jus.Mano maziausias maziukas statosi sau nameli.bet yra didele hematoma, vakar daug kraujavau ir buvo daug baimes.guliu dabar, bloga, asaros rieda, nes maziuka matau tik is tolo.Tikiuosi aties tokia diena, kai atsigresiu atgal ir teks tik prisiminti tuos sunkius laikus.

Neturiu labai jegu, visas buciuoju, grisiu kai sustipresiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Damute* @ 2012 11 15, 00:54)

Sukam, tiksliau pats tas ratas "pasisuko" tongue.gif

Taip anksti į darbą?

Na is sito skyrelio tikriausiai niekas nesupyktu jei tai pasisuktu smile.gif tiksliau net apsidziaugtu jei taip pasisuktu wub.gif pvz as kad ir protu suvokiu kad man pvz butu sunku du pametinukus augint, bet jei taip atsitiktu tai isproteciau is laimes, kartais vis pagadinu NT bet ech... smile.gif

O gavos taip kad as anksciau buvau vilniete, darbas buvo mano vilniuj, del vyro verslo emigravom i Pnvz. Direktorius uzsimine kad labai manes reikia, kelis kartus prase gristi ir as kaip pasiteisinima pasakiau kad labai noreciau tik stai atseit laikinai cia biski pnvz cia esam (galvojau atstos nuo manes) bet jis suorganizavo man darbo vieta cia, tai kad jau taip pasistenge o be to pagalvojau kad prasiblaskyt gal ir nieko butu 3-4h per diena, be to draugu susirasciau nes nieko cia nepazystu...sutikau,aisku kiekviena ryta ant saves burnoju kodel as tokia kvaila, bet kai jau iseinu is namu nebesigailiu biggrin.gif sunkus peledos gyvenimas biggrin.gif

QUOTE(Rute @ 2012 11 15, 01:28)

. kiekviena diena vis prijuokina, jis pas mus daznai pats sypsenas visiems dalina, o dar ir saldu bucki duoda kai nuotaikoj ir nori pasiust wub.gif alia danciu dar nei vieno neturim. vis laukiam.. jei kas negerai vis dantims nurasom neramumus.  biggrin.gif 
rezgu minti su mazuoju nueit pasportuot, bet kol kas laukiu, kol ruduo praeis su visais virusais.  blush2.gif
maitinu dar pati, tiek kiek yra pienuko. tiesa, naktim kleckas pradejo bludyt, vis mamos reik..

Taip ir nujauciau kad tau smagumai prasidejo - pala kai stotis prades , eiti isikibes tai dar geriau bus - dar daugiau zlasciu saugojimo ir demesio wub.gif Ech kaip viskas pazystama, taip gera skaityt apie tas sypsenas, saunuolis vyrukas wub.gif

savaitgali buvo sveciuos vilnieciai draugai su pusmetiniu klecku, tai mamyte irgi su mazuoju sportuoja, sake per uzsiemimus i viduri kleckiukus sudeda - zaidzias kas sau jiems gerai smile.gif pvz as irgi neatsidziaugiu kad pradejom eiti i mokyklele tai baisai laukia tu leliu mazoji, jei tik i masinos puse einam tai jau iskart brbrn pas leli nori smile.gif

del MP tai tu saunuole, kaip neturedama pienuko labai ilgai nenuleidai ranku wub.gif pries gala maniske irgi 3k valge, po to 2 k, o jau kai 1 k miegodama tai ir pasibaige, tiksliau labai sumazejo man MP, del keliu lasiuku visury nakties nusprendziau nebemaitint ax.gif stai galvojau kad jei nemaitinsiu ten 4 dienas reiks duoti dar nes prisikaups - skaudes krutine, bet savaite praejo ir nieko blink.gif
Del miegojimo - pas mus irgi toks etapas buvo, bet kazkodel galvoju kad del pilvuko prasibudinedavao nes as pries nakti primaitindavau ir dar leisdavau pauzkandziauti tuo kas po ranka papuola, dabar tik valgis o visokie visko kas papuola paragavimai po pietu negalimi . dabar eina miegot 20h , 23 h einu as kazkaip prasibunda gauna pieniuko ir taip ismiega iki 7-8h

O del danciu is sito skyrelio tikriausiai niekas musu rekordo nesumus, pirmas danis isdygo 1 meto menesio ir keliu savaiciu biggrin.gif o taip laukiau, irgi dantim visus ozius rasydavau biggrin.gif

Papildyta:

QUOTE(irute1984 @ 2012 11 15, 14:00)
Aciu, is tikruju labai greitai laikas bega, kazkaip kai laikiausi M tai laikas letai ejo ir buvo lyg sustojes biggrin.gif o dabar nenumaldomai lekia... biggrin.gif

Tave labai sveikinu su antraja pusiaukele biggrin.gif saunuole 4u.gif

QUOTE(frige1 @ 2012 11 16, 09:33)
k/d  unsure.gif aciu D,kad bent jau neveme sianakt smile.gif gal sakau geruju bakteriju kursa suduot?turiu dar linex visa dezute mirksiukas.gif

svarbu kad linksmi judrus ir kad skysciu nepritruktu 4u.gif sveikatytes jusu seimynai 4u.gif

QUOTE(Adrija1 @ 2012 11 16, 13:23)
bet dabar aciu D susitvarke  rolleyes.gif

Mums apacioj dantys lenda, tai irzlios iki negalejimo, beveik visa nakti prisisegus buvo  unsure.gif  doh.gif

Saunu kad pasveikot, isdyks dantukai mamuk bus lengviau 4u.gif Tau tvirtybes ir sveikatytes, nepamirsk dienom pamiegot bent kiek 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 16, 20:09)
labas mamos  4u.gif

uzklystu ir pas jus.Mano maziausias maziukas statosi sau nameli.bet yra didele hematoma, vakar daug kraujavau ir buvo daug baimes.guliu dabar, bloga, asaros rieda, nes maziuka matau tik is tolo.Tikiuosi aties tokia diena, kai atsigresiu atgal ir teks tik prisiminti tuos sunkius laikus.

Neturiu labai jegu, visas buciuoju, grisiu kai sustipresiu  4u.gif

sveikatytes sveikatytes sveikatytes daug daug 4u.gif laikom kumstellius kad tik viskas susitvarkytu, kitaip negali buti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sawana @ 2012 11 16, 15:15)
sveikos merginos jungiuosi prie jusu 4u.gif

sveikinam prisijungs i mamyciu bureli wub.gif
Papildyta:
QUOTE(vilte-kns @ 2012 11 15, 12:20)

vakar suzinojau Oskariuko ktaujo tyrimo rezultatus  verysad.gif  hemoglobinas tik 101 verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  tai gydytojas prigrasino valgyt raudonos mesytes ir gelezies israse gerti verysad.gif

dar norejau paklausti ar duodat savo maziukams zuvu tauku?nes man gyd liepe duoti bet ar gali buti kad nuo zuvu tauku O isbere zandukus?is pradziu paraudonuoja labai labai,o po to tokiais mazais baisiais spuogeliais isberia?vakar besaliu patepiau tai snd lyg geriau,nebeduosiu tu zuvu tauku ,paziuresiu kas bus,gal uo ju ir isbere:(

maniskei buvo 105 , leistina norma 110. Kaip tavo veikiukas jaucias? jei zvalus, judrus linksmas - tai nera ko pergyvent 4u.gif

Mums padejo folines rugsties miltukai (tokie saldus specialiai gaminami i popieriuka susukti - padeda jie geriau is maisto pasiimti gelezi. Dar uogytes pvz serbentai daug gelezies turi 4u.gif

O kada isbere? maniskei siuo metu irgi pabere - bet apkaltinau dabar atsalusi ir issausejusi ora g.gif bet irgi zuvu taukus geriam - tai reiks atkreip demesi ar ne nuo ju g.gif
Papildyta:
QUOTE(indry @ 2012 11 16, 20:05)
labas
Myciute, smile.gif  smile.gif  smile.gif
man i darba teks eiti nuo 2013.01.01
tai baisu pagalvoti kaip reaguos R doh.gif  doh.gif  doh.gif
dabar tai mamynukas tai stengiuosi ilgiau palikti su teciu biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Kazkaip man irgi baisu buvo, bet panasu kad baisiau buvo man nei dukrytei biggrin.gif Gi ne i darzeli isleidi - su tetuku, be to dar vaiko raida labai greita, pamatysi kaip stipriai pasikeis ty susavarankiskes vaikas per ta likusi laika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovi2003 @ 2012 11 16, 09:29)
Saunu kad pasveikot, isdyks dantukai mamuk bus lengviau  4u.gif  Tau tvirtybes ir sveikatytes, nepamirsk dienom pamiegot bent kiek  4u.gif

Nu kur cia pamiegosi doh.gif Rytinio miegelio dar nenoriu su ja pamiegot, o pietini ji lauke miega, tai as ir vaidinu, kad man miego uztenka mirksiukas.gif lotuliukas.gif

O Tu vakare kokio pienuko duodi savo grazuolytei? karvutes? Ir kaip ji geria? is buteliuko? Nes manoji taip ir neismoko is buteliuko gert, tik is (.), o arbatytes ar sultis geria is puoduko, na net ne is puoduko, o buteliuko dangtelio, jis toks patogus jai ax.gif Tai va ir galvoju kaip reiks duot nakti kai atjunkysiu, na tikiuosi iki pavasario maitint, bet vistiek jau reik galvot ax.gif

Sveika prisijungus, sawana! Kaip pirmos motinystes dieneles/nakteles? wub.gif

Betut mamukai, laikykis! Sveikatos! Gulek, buk rami ir kuo greiciau grizk! wub.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrija1: 16 lapkričio 2012 - 19:42
QUOTE(Dovi2003 @ 2012 11 16, 21:38)
* pagalvojau kad prasiblaskyt gal ir nieko butu 3-4h per diena, be to draugu susirasciau nes  4u.gif nieko cia nepazystu...sutikau,aisku kiekviena ryta ant saves burnoju kodel as tokia kvaila, bet kai jau iseinu is namu nebesigailiu  biggrin.gif  sunkus peledos gyvenimas  biggrin.gif 
** pvz as irgi neatsidziaugiu kad pradejom eiti i mokyklele tai baisai laukia tu leliu mazoji, jei tik i masinos puse einam tai jau iskart brbrn pas leli nori smile.gif

*tai gal norit draugauti? yra cia musu draugaujanciu ir uz SM ribu blush2.gif
**i kokia mokyklele einat ir kokiu laiku? mes irgi va pradejom eit i Sermuksniuka, dar tik karta buvom, bet labai patiko, eisim dar thumbup.gif

P.S. atsiprasau jei pasirode kiskius piktas 4u.gif kiskius nepiktas, tik nusibodo visiems aiskint, kad mano vaikas sveikas ir as jo badu nemarinu biggrin.gif blush2.gif paskutini karta kai kazkam pasirodziau pikta SM tai buvo nestuke.gif pozymis, tikiuosi si karta ne tas atvejis dar rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2012 11 16, 20:40)
Nu kur cia pamiegosi  doh.gif Rytinio miegelio dar nenoriu su ja pamiegot, o pietini ji lauke miega, tai as ir vaidinu, kad man miego uztenka  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

O Tu vakare kokio pienuko duodi savo grazuolytei? karvutes? Ir kaip ji geria? is buteliuko? Nes manoji taip ir neismoko is buteliuko gert, tik is (.), o arbatytes ar sultis geria is puoduko, na net ne is puoduko, o buteliuko dangtelio, jis toks patogus jai  ax.gif Tai va ir galvoju kaip reiks duot nakti kai atjunkysiu, na tikiuosi iki pavasario maitint, bet vistiek jau reik galvot  ax.gif

O tai tavo mamyte nebeateina anukytes paveziot? kaip ji jaucias?

bandziau as karvytes pieneli duot - tris gurksnius nugeria ir meta buteliuka doh.gif nors seip atsigeria to pienelio pvz is puoduko, nori. Tai geria misinuka... labiau noreciau kad karvytes pieneli gertu. O maniske geria is bet ko ka tik gauna, o gauna kas pirma papuola, ir is mano puodelio pati , ar is buteliuko su soskyte ar is su snapeliu, zodziu viskas mums tinka o tiksliau ka mama turi . tik kai pusiau miegodama geria aisku duodu buteliuka su soske. Buna kad ir neatsikelia einant miegot tai pasidarau to misinuko, apsikabinu ji ir miegu, kai kazkada pabunda nakti paduodu ir toliau miegu ji iscuckina dar pasaukia babaaa (tipo mam pasiimk butelka) ir toliau knarkia.
Papildyta:
QUOTE(kiskius @ 2012 11 16, 20:44)
*tai gal norit draugauti? yra cia musu draugaujanciu ir uz SM ribu  blush2.gif
**i kokia mokyklele einat ir kokiu laiku? mes irgi va pradejom eit i Sermuksniuka, dar tik karta buvom, bet labai patiko, eisim dar  thumbup.gif

P.S. atsiprasau jei pasirode kiskius piktas  4u.gif kiskius nepiktas, tik nusibodo visiems aiskint, kad mano vaikas sveikas ir as jo badu nemarinu  biggrin.gif  blush2.gif paskutini karta kai kazkam pasirodziau pikta SM tai buvo  nestuke.gif pozymis, tikiuosi si karta ne tas atvejis dar  rolleyes.gif

Aisku noriu draugaut ir as ir mano zuikis labai lelius megsta smile.gif Einam i Yamaha, ten vos 4 mergaites is 9 grupes likusios, na bet ir dziaugiuos maziau ligu, daugiau mokytojos demesio o apie tavo net negirdejau tai labai idomu gal gali linka imesti?

del nestuke tai labai to linkiu, cia virusai ziuriu stiprus sklando tai gal ir tiesa bus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 16, 19:09)
labas mamos  4u.gif

Neturiu labai jegu, visas buciuoju, grisiu kai sustipresiu  4u.gif

Betukai laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovi2003 @ 2012 11 16, 21:57)
Aisku noriu draugaut ir as ir mano zuikis labai lelius megsta smile.gif Einam i Yamaha, ten vos 4 mergaites is 9 grupes likusios, na bet ir dziaugiuos maziau ligu, daugiau mokytojos demesio o apie tavo net negirdejau tai labai idomu gal gali linka imesti?

drinks_cheers.gif
http://www.sermuksniukas.lt/
o Yamahoj kiek karu per savaite, maciau 70 lt men. tam sermuksniuke tai 15lt/k
Atsakyti
Betut, mumis su jumis, viskas bus gerai!!! wub.gif wub.gif wub.gif

Labas vakaras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovi2003 @ 2012 11 16, 20:38)
Taip ir nujauciau kad tau smagumai prasidejo - pala kai stotis prades , eiti isikibes tai dar geriau bus  - dar daugiau zlasciu saugojimo ir demesio wub.gif Ech kaip viskas pazystama, taip gera skaityt apie tas sypsenas, saunuolis vyrukas  wub.gif

del MP tai tu saunuole, kaip neturedama pienuko labai ilgai nenuleidai ranku  wub.gif  pries gala maniske irgi 3k valge, po to 2 k, o jau kai 1 k miegodama tai ir pasibaige, tiksliau labai sumazejo man MP, del keliu lasiuku visury nakties nusprendziau nebemaitint  ax.gif stai galvojau kad jei nemaitinsiu ten 4 dienas reiks duoti dar nes prisikaups - skaudes krutine, bet savaite praejo ir nieko  blink.gif
Del miegojimo - pas mus irgi toks etapas buvo, bet kazkodel galvoju kad del pilvuko prasibudinedavao nes as pries nakti primaitindavau ir dar leisdavau pauzkandziauti tuo kas po ranka papuola, dabar tik valgis o visokie visko kas papuola paragavimai po pietu negalimi . dabar eina miegot 20h  , 23 h einu as kazkaip prasibunda gauna pieniuko ir taip ismiega iki 7-8h
O del danciu is sito skyrelio tikriausiai niekas musu rekordo nesumus, pirmas danis isdygo 1 meto menesio ir keliu savaiciu  biggrin.gif  o taip laukiau, irgi dantim visus ozius rasydavau  biggrin.gif

tai kad jau senai stojasi ir aplink baldus eina ax.gif lenda visur kur tik imanoma, bet as nepykstu, juk vaikas turi pazinti pasauli. tai ir mokomes spintutes varstyt, bet vis su prieziura, kad pirstuku neprivertu... ir siaip jis pas mane toks prie makalu. nenustygsta vietoj ilgai.. taigi, net pavalgyt zmoniskai nemoka, neuztenka kantrybes, vis reikia veikla pakeist.. geriau nueis nuo stalo alkanas, bet nevalgys jei nebus kuo uzsiimt doh.gif o as kazkada sakiau - paskui vaika su sauksteliu nelakstysiu.. prisikalbejau - lakstau kaip didele.

dziaugiuosi ir as kad pienuka sugebejom issaugot.
ziuriu visai neblogai tavo panele miega wub.gif

o del danciu.. tikiuosi, kad jusu rekordo nesumusim biggrin.gif visad sakiau, kad geriau veliau dantukai tegu lenda, bet iki metu noreciau nors kelis jau pamatyt wub.gif
Papildyta:
keberiokst, o jau avataras koks mielas.. wub.gif wub.gif wub.gif
vis noriu paklaust kaip tavo savijauta? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Myciute @ 2012 11 16, 16:01)
sveika 4u.gif pasipasakok kaip jaunai mamytei sekasi, kokie jausmai, kokie rupesteliai :-)

jausmai neapsakomi, kai pagimdziau ir dukryte padejo ant manes tai vis negalejau patiketi, kad tai mano, atrodo dave palaikyti smile.gif rupesteliu dideliu kaip ir dar nebuvo tik su viena krutine buvo problema, susidares guzas, bet masazais ir pientraukio pagalba dingo.

Atsakyti