Įkraunama...
Įkraunama...

***Mamytės***

QUOTE(Beta1 @ 2012 11 16, 17:09)
labas mamos  4u.gif

uzklystu ir pas jus.Mano maziausias maziukas statosi sau nameli.bet yra didele hematoma, vakar daug kraujavau ir buvo daug baimes.guliu dabar, bloga, asaros rieda, nes maziuka matau tik is tolo.Tikiuosi aties tokia diena, kai atsigresiu atgal ir teks tik prisiminti tuos sunkius laikus.

Neturiu labai jegu, visas buciuoju, grisiu kai sustipresiu  4u.gif

Viskas bus grai,buk stipri ir nepasiduok..Ech koks sunkus tas kelias bebutu tu ji iveiksi mirksiukas.gif

Nu panos as jau baigiu uzsikresti nestuke.gif norejimu ax.gif Apvirusuokit galu gale tongue.gif

Labas visom smile.gif

Keberiokst,kaip ranka tavo?
Gal kada susitikima koki paplanuojam jeigu oras butu neblogas?
Atsakyti
QUOTE(sawana @ 2012 11 16, 13:08)
jausmai neapsakomi, kai pagimdziau ir dukryte padejo ant manes tai vis negalejau patiketi, kad tai mano, atrodo dave palaikyti smile.gif  rupesteliu dideliu kaip ir dar nebuvo tik su viena krutine buvo problema, susidares guzas, bet masazais ir pientraukio pagalba dingo.

Duok ja butinai dukrytei zist, ji istrauks geriau nei bet koks pientraukis! thumbup.gif Ir pasaugok save, kad neduokdie neperpustu, nepersaltum! 4u.gif

Labas rytas. Musu naktys tokios pacios- E prisisegus prie (.), dantys dygsta, jau galvoju apie tuos homeopatinius vaistukus is Benu vaistines. Gal kas jau bandet? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Dovi2003 @ 2012 11 16, 09:57)
O tai tavo mamyte nebeateina anukytes paveziot? kaip ji jaucias?

Dabar nebent as pati nuvezu jai E, per ta laika mazoji luzta, idedu i vezima ir ji ji pastumdo salia upes Zirmunuos, bet stengiuos nepiknaudziaut, nes mamai kojas skauda, tai brolis vis toki 'namioka' uzmeta, kad nevarginciau mamos blush2.gif Vakar MB tetai buvom neveze mazaja, tai pasivaiksciojo po miesta, paskui dar pas ja pabuvo. Panelei, kad tik aplinka pakeist ir su ja uzsiima, tai ir gerai thumbup.gif

Kaip fainai Tavo mazoji miega, laukiu ir as tokiu laiku ax.gif

Betut, musu visos geriausios mintys Tau ir siandien! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2012 11 17, 10:15)
Betut, musu visos geriausios mintys Tau ir siandien!  wub.gif

aciu wub.gif Mano mintys irgi kiek skaidreja, laukiu treciadienio, tikiuosi situacija keisis i gera ir gydytoja leis bent jau pakilt is lovos unsure.gif as tenoriu vaiksiot, daugiau nieko neprasyciau....Tokie paprasti norai,atrodo, bet tokie dideli...Labai jaudinuosi ir su nerimu laukiu pirmadienio, nes tada ateina aukle nuo pat ryto pirma karta ir is kart tures priziuret maziu, nes as gi gulesiu doh.gif Kazkaip labai jaudinuosi.Neramu kaip viskas bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 17, 01:16)
aciu  wub.gif Mano mintys irgi kiek skaidreja, laukiu treciadienio, tikiuosi situacija keisis i gera ir gydytoja leis bent jau pakilt is lovos  unsure.gif as tenoriu vaiksiot, daugiau nieko neprasyciau....Tokie paprasti norai,atrodo, bet tokie dideli...Labai jaudinuosi ir su nerimu laukiu pirmadienio, nes tada ateina aukle nuo pat ryto pirma karta ir is kart tures priziuret maziu, nes as gi gulesiu  doh.gif Kazkaip labai jaudinuosi.Neramu kaip viskas bus  unsure.gif

Mazut, viskas bus gerai! Juk Tu busi namie, galesi patart, pakomentuot, pasakyt ka daryt, o ko ne. Linkiu kuo greiciau gaut leidima stotis ant koju!!! 4u.gif Pamenu musu Rute gulejo ilga laika, bet jai lengviau buvo, nes nebuvo salia mazylio unsure.gif Laikykis, mamukai!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2012 11 17, 12:22)
Mazut, viskas bus gerai! Juk Tu busi namie, galesi patart, pakomentuot, pasakyt ka daryt, o ko ne. Linkiu kuo greiciau gaut leidima stotis ant koju!!!  4u.gif Pamenu musu Rute gulejo ilga laika, bet jai lengviau buvo, nes nebuvo salia mazylio  unsure.gif Laikykis, mamukai!!!  wub.gif

tai vat tame ir yra esme.Jei ne vaikai, drybsociau ir galvos nesukciau.O dabar vyresnelis filmuojasi, norisi ir paziuret ir kartu pabut, mazaji norisi apkabint, paniurkyt, o pats maziausias, norisi, kad liktu ir neiseitu.Ir visi mano vaikai ir del visu sirdi skauda....O del aukles, tai taip, galvoju turetu but viskas gerai, tik vis tiek neramu.Manau kiekvienai taip butu....Bet, isivaizduoju, kad tik pirmos dienos tokios pusiau strese turetu buti, paskui jau lengviau tiek man tiek jai.
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 11 17, 01:35)
Nu panos as jau baigiu uzsikresti  nestuke.gif norejimu  ax.gif Apvirusuokit galu gale  tongue.gif

Reginiukas bigsmile.gif Gražūs vėl tavo norai wub.gif Užsuk pas nestuke.gif į skyrelį, tai kai gausi dozę virusų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2012 11 16, 22:35)
Viskas bus grai,buk stipri ir nepasiduok..Ech koks sunkus tas kelias bebutu tu ji iveiksi  mirksiukas.gif

Nu panos as jau baigiu uzsikresti  nestuke.gif norejimu  ax.gif Apvirusuokit galu gale  tongue.gif

Labas visom smile.gif

Keberiokst,kaip ranka tavo?
Gal kada susitikima koki paplanuojam jeigu oras butu neblogas?

Rute,Reginiuk,dekui,kad klausiat 4u.gif
Ir geriau ir nelabai ta ranka.Tiek nebeskauda kiek tada skaudejo,bet vis dar jauciu.Buvo gal tik kokia savaite,kada nebejauciau nieko.O dabar vel skausmeliai grizta,ypac stumiant stipriai ka ar traukiant,ar vaikas kai rengiamas smarkiai muistosi.Reiskias baigia veikti tie vaistukai.O juos gali leisti dar maximum karta ir viskas.Taip kad jauciu,kad rimtesniu intervenciju nei operacijos nepavyks isvengti.Tik noretusi,kad tai ivyktu i ta tarpa kai nustosiu maitinti ir pradesiu planuoti kita nestuma.Na bet cia reikia tik tiketis to,nes ligoninems nepasakysiu,kad prasyciau tada ir tada.NOrs taip man tu operaciju nesinoriu unsure.gif O kito kelio nera.

Reginiuk,as labai su mielu noru! bigsmile.gif Tada stebim orus ir darom meeta.Tik as darbo dienom neratuota.Savaitgaliais buna asmeninis
vairuotojas biggrin.gif

Laukiu kilimu valytoju ... Isvalys pilnai,bus svaruciai kvapus ir grazuciai smile.gif
Atsakyti
Mamos, o Jusu (panasaus amziaus) vaikai grauzia knygutes? Nu manajai kietu knyguciu kampai, tai kaip medum patepti doh.gif Tik nusisuk jau burnoj, o jei atimi, tai baisiau nei atominis karas mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif As jau beveik visus kampus apklijavau lipnia juosta, tai sunkiau sekas, bet randa tada kur kitus pakramtyt- sona koki doh.gif

Keberiokst, bjauru su ta ranka, na bet padarys ta operacija ir duos D pageres 4u.gif Linkiu kad tavo norai sutaptu su ligonines ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2012 11 17, 12:42)
Mamos, o Jusu (panasaus amziaus) vaikai grauzia knygutes? Nu manajai kietu knyguciu kampai, tai kaip medum patepti  doh.gif Tik nusisuk jau burnoj, o jei atimi, tai baisiau nei atominis karas  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif As jau beveik visus kampus apklijavau lipnia juosta, tai sunkiau sekas, bet randa tada kur kitus pakramtyt- sona koki  doh.gif

Keberiokst, bjauru su ta ranka, na bet padarys ta operacija ir duos D pageres  4u.gif Linkiu kad tavo norai sutaptu su ligonines  ax.gif

jau seniai jis taip "skaito" biggrin.gif jau spejo ir kelias mano knygas issitraukt ir paskaityt,tik ju virseliai ne kieti.ju jau net nebera lotuliukas.gif
Atsakyti
Betut, graži tavo liniuotė wub.gif Atsimenu ir Rute ilgai gulėjo ir išgulėjo. Ko tik nepadarysi dėl mažo pūsliuko wub.gif Tikiu, kad sunku tau dabar labai, bet tai nesitęs amžinai, o be to ateis auklė, tikrai juk būsi šalia ir galėsi komanduoti ir prižiūrėti situaciją. Atsimenu kaip sakei, kad tavo mažiukas nėra rankinukas, tai va dėl to tai pasisekė, nes jei man taip būtų su dukryte, tai tikrai nežinau kaip būtų, tektų kitame kambary gulėti, kad manęs nematytų. nes nuo rankų nenulipa. Ir va pamačiau kodėl - kalasi aštunkas dančiukas. Bet kol visi išsikals, tai aš turbūt jau būsiu nuprotėjusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2012 11 16, 22:35)
drinks_cheers.gif
http://www.sermuksniukas.lt/
o Yamahoj kiek karu per savaite, maciau 70 lt men. tam sermuksniuke tai 15lt/k

ten kiekviena antradieni 11 h musu vaikiuku amziaus grupei. Tai gaunas 4, kartais 5 kartai per menesi.

tai panasios tos kainytes. Irgi 1 kartas nemokamai tai jei smalsu gali ateit pasiziuret. O sermuksniuke didele grupe , kiek vaikiuku eina?

QUOTE(Rute @ 2012 11 17, 00:04)
tai kad jau senai stojasi ir aplink baldus eina  ax.gif lenda visur kur tik imanoma, bet as nepykstu, juk vaikas turi pazinti pasauli. tai ir mokomes spintutes varstyt, bet vis su prieziura, kad pirstuku neprivertu... ir siaip jis pas mane toks prie makalu. nenustygsta vietoj ilgai.. taigi, net pavalgyt zmoniskai nemoka, neuztenka kantrybes, vis reikia veikla pakeist.. geriau nueis nuo stalo alkanas, bet nevalgys jei nebus kuo uzsiimt  doh.gif o as kazkada sakiau - paskui vaika su sauksteliu nelakstysiu.. prisikalbejau - lakstau kaip didele.

dziaugiuosi ir as kad pienuka sugebejom issaugot.
ziuriu visai neblogai tavo panele miega  wub.gif

o del danciu.. tikiuosi, kad jusu rekordo nesumusim  biggrin.gif visad sakiau, kad geriau veliau dantukai tegu lenda, bet iki metu noreciau nors kelis jau pamatyt  wub.gif

vis noriu paklaust kaip tavo savijauta?  4u.gif

Na as irgi visur leidau lysti, augo mazoji augo ir jos prieinamu stalciu ir lentynu kiekis dabar praktiskai viska pasieka, ko nepasiekia prisistumia kede ir vistiek pasiekia doh.gif Tik vienas stalcius su chemija vonioj su uzraktu ir viena spientele kur vaistai irgi su apsauga vaikams doh.gif As tai nesaugojau pirstu, porakarta prisivere, uztai ismoko kaip juos darineti ir dabar ramu ax.gif

del dantuku tai tikrai linkiu kad dygtu ir kuo greiciau nes tikrai gaila vaikucio, daug ka nori paragauti o maista riboti reikia arba trinti doh.gif dabar vargsiukei trys vienu metu dygsta, tai nervuotas zuikis mano doh.gif tik tiek gerai kad tokio amziaus jau eina sudomint kuo veikla kokia uzsiimt tai nors tiek jai geriau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Levanda81 @ 2012 11 17, 05:31)
Ir va pamačiau kodėl - kalasi aštunkas dančiukas. Bet kol visi išsikals, tai aš turbūt jau būsiu nuprotėjusi  doh.gif

QUOTE(Dovi2003 @ 2012 11 17, 05:37)
dabar vargsiukei trys vienu metu dygsta, tai nervuotas zuikis mano  doh.gif tik tiek gerai kad tokio amziaus jau eina sudomint kuo veikla kokia uzsiimt tai nors tiek jai geriau  ax.gif

Jungiames i Jusu bureli ax.gif Apacioj dygsta du- vienas jau prasikale, kitas bando, apciupinejau virsutines dantenas- vienas jau kabina pirsta, kitas tik iskiles, tai keturi vienu rozu doh.gif Dabar suprantu ko ji nabagiuke naktim taip prisisegus unsure.gif
Kai islys turesim 10 dantu! Pusiaukele thumbup.gif

Kita savaitgali vel gavom kvietima i sodyba, kur drauges su vaikas derzelinukais bus ir is kurios vis virusa parsivezam, tai sikart taktiskai pasakiau, kad jei nors vienas koses, tai sorry mes pasuojam unsure.gif
Atsakyti