Įkraunama...
Įkraunama...

***Mamytės***

QUOTE(iziKNS @ 2012 11 21, 13:35)
kai kurios kovojat su nemiegojimu lovytej, o mes kovojam su savarankisku uzmigimu. na niekaip mum nesiseka nusupant uzmigt. pagulgau i lovyte, paglostau pabuciuoju ir iseinu. tai atsistoja ir pradeda zviegk lyp pjaunamas. ir taip gali ilgai kol trunka mano kantrybe. prieinu, paguldau vel, tai jis mane pamates dar labiau pradeda zviegt. jau ir uz rankos laikyt bandziau ir sedet prie jo (galvoju gal nenori likt vienas) ir dainuot... niekas nepadeda. doh.gif  jau ir ant saves pykstu kad nuo pirmos dienos pripratinau supt, ir ant vaiko pykstu kad nors ir akivaizdziai nori miego visvien nesupamas nepasiduoda. po to paciai geda kad ant jo pykstu... nu zodziu..

Tik jau nepyk ant savęs, kad savo vaiką supai. Nereikia bijot vaiko sūpuot, guldyt šalia, duoti tai, ko jam reikia. Žiūrim, kaip vaikeliui geriau, kaip jam saugiau, o ir pačiai argi nemalonu pamyluot, pasūpuot? smile.gif Aišku, kartais norėtųsi, kad vaikas pats paguldytas užmigtų, bet tikrai ateis tas laikas, kai taip ir bus. Tau gal jau atėjo laikas, kad nebenori jo ant rankų laikyti, o vaikučiui dar tavęs reikia. Taviškis dar metukų neturi, dar jam labai reikia mamytės, dar daug ko nesupranta. O ir pati stenkis tuo mėgautis, nes migdantis galite susiglausti, pasiglostinėti. Vėliau bus galima kažkaip susišnekėt, susitart, ir didesniam vaikui nebe taip baugu. Jau gali pasakyti, kad ateisi ir tu vėliau ir t.t.
Aš savo mergaitę iki šiol ant rankų užmigdau, nes taip greičiausiai užmiega. Tik reikia rasti patogią padėtį. Aš jos nenešioju, o atsisėdu į kėdę su ratukais, ir sukinėjuos prie kompo, tuo pačiu SM paskaitinėju su viena ranka biggrin.gif
Dabar dar dažnai užmiegam kartu. Aš einu miegoti, ir ji tada migdosi. Lovos mūsų sujungtos, jai saugu šalia. Jeigu reikia, pabūna, kol aš nusiprausiu, kol susiruošiu. Pasakau, kad ateisiu, ir guli, laukia smile.gif
Kantrybės, išaugsit neužilgo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regata @ 2012 11 21, 15:25)
Tik jau nepyk ant savęs, kad savo vaiką supai. Nereikia bijot vaiko sūpuot, guldyt šalia, duoti tai, ko jam reikia. Žiūrim, kaip vaikeliui geriau, kaip jam saugiau, o ir pačiai argi nemalonu pamyluot, pasūpuot? smile.gif Aišku, kartais norėtųsi, kad vaikas pats paguldytas užmigtų, bet tikrai ateis tas laikas, kai taip ir bus. Tau gal jau atėjo laikas, kad nebenori jo ant rankų laikyti, o vaikučiui dar tavęs reikia. Taviškis dar metukų neturi, dar jam labai reikia mamytės, dar daug ko nesupranta. O ir pati stenkis tuo mėgautis, nes migdantis galite susiglausti, pasiglostinėti. Vėliau bus galima kažkaip susišnekėt, susitart, ir didesniam vaikui nebe taip baugu. Jau gali pasakyti, kad ateisi ir tu vėliau ir t.t.
Aš savo mergaitę iki šiol ant rankų užmigdau, nes taip greičiausiai užmiega. Tik reikia rasti patogią padėtį. Aš jos nenešioju, o atsisėdu į kėdę su ratukais, ir sukinėjuos prie kompo, tuo pačiu SM paskaitinėju su viena ranka biggrin.gif
Dabar dar dažnai užmiegam kartu. Aš einu miegoti, ir ji tada migdosi. Lovos mūsų sujungtos, jai saugu šalia. Jeigu reikia, pabūna, kol aš nusiprausiu, kol susiruošiu. Pasakau, kad ateisiu, ir guli, laukia smile.gif
Kantrybės, išaugsit neužilgo  4u.gif

tai kad as ne ant ranku supau ir tabesupu. ant ranku jis nesiduoda but horizontalioj padety. uzsupdavom vezimely. tai jis ir priprato doh.gif kai isaugo is lopsio tai kociodavau lovytej, ji ant ratuku tai toks vazinejimas pirnyn atgal gaudavosi. ana savaite paprasiau vyro kad nuimtu tuos ratukus kad nebutu pagundos supt, nu di ne iki 16 metu ji vezint. miegojimu skaicius sumazejo nuo 3 kartu iki 1 ir tas tik lauke vezimely kur vel gi tas pats kratymas doh.gif na tikiusi kai jau prades normaliai vaiksciot lakstyt tai labiau pavargs ir lusines be pagalbyniu priemoniu smile.gif
Atsakyti
Beta1 su paciais geriausiais palinkejimais ir padrasinimais cia ilindau parasyti 4u.gif 4u.gif 4u.gif Buvo man hematoma ir pliupteledavo to kraujo seno nemazai, bet tikrai viskas baigesi kai buvo apie 3 menesius nestumo, aisku irgi turejau gulima rezima, bet paskui jau likusi nestuma ejau kaip tankas, ir va mano du kukuliai jau laksto, taip kad viskas bus gerai, stiprybes tau ir sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mykolina @ 2012 11 21, 16:40)
Beta1 su paciais geriausiais palinkejimais ir padrasinimais cia ilindau parasyti  4u.gif  4u.gif  4u.gif Buvo man hematoma ir pliupteledavo to kraujo seno nemazai, bet tikrai viskas baigesi kai buvo apie 3 menesius nestumo, aisku irgi turejau gulima rezima, bet paskui jau likusi nestuma ejau kaip tankas, ir va mano du kukuliai jau laksto, taip kad viskas bus gerai, stiprybes tau ir sekmes  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mykolina 4u.gif Sveikute wub.gif Kaip smagu tave matyti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

ADRIJA,gal gali nuoroda atsiusti to jusu rusisko multiko,kuri jus ziurit blush2.gif kazkur dingo pas mane,o dukrai labai patinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lana33 @ 2012 11 21, 19:56)
Sveikos 4u.gif

ADRIJA,gal gali nuoroda atsiusti to jusu rusisko multiko,kuri jus ziurit blush2.gif kazkur dingo pas mane,o dukrai labai patinka doh.gif

Oj,jau radau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2012 11 21, 16:14)
Mykolina  4u.gif  Sveikute  wub.gif Kaip smagu tave matyti  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Sveikute wub.gif Labai daznai apie tave galvoju wub.gif Reikia susirasyti per az, idomu kaip augat, kokiu naujienu turit ir pan. blush2.gif
Atsakyti
beta matau online esi,kaip tu mazut?
Atsakyti
QUOTE(iziKNS @ 2012 11 21, 13:35)
labas mamytes.
retai pasirodau bet daznai paskaitau smile.gif

o siaip tai jau pradedam vaiksciot, jau puse kambario praeinam, kaip zombiai- rankos i prieki istestos, sviruojant, bet pazingsiuoja biggrin.gif
nakti keliasi apie 3-4 kartus. kazkaip nusprendziau tebemaitint per ziema tad pieno baras tesia darba biggrin.gif
tai va ir as pasiguodziau ir pasigyriau  blush2.gif
geros dienos ir daug mum visom kantryyyyybes!!!!

labas

iziKNS, maniskis nakti keliasi 4-5 kartus. O kiek maitini diena MP? Maniskis ir diena prasosi 4-5k, doh.gif doh.gif doh.gif
o as planuoju dirbti pradeti g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilte-kns @ 2012 11 22, 00:12)
beta matau online esi,kaip tu mazut?

Guliu....Leidziuos dabar jau HCG kas vakara, pirmadieni vel pas gydytoja, matysim kas vyksta.O siaip vakar maciau savo sirduka wub.gif 6 mm didumo, vaizdas toks, kad galeciau be sustojimo ziuret ir ziuret rolleyes.gif Aciu, kad klausi 4u.gif

Mamo bicas, zinokit ropoti tai moka zmogus, bet tingi blink.gif Jis stojas is karto, tai nezinau kuo cia baigsis tokie jo eksperimentai.
Atsakyti
Labas rytas, mamos 4u.gif

QUOTE(Beta1 @ 2012 11 22, 09:48)

Mamo bicas, zinokit ropoti tai moka zmogus, bet tingi  blink.gif Jis stojas is karto, tai nezinau kuo cia baigsis tokie jo eksperimentai.

Tai vat ir maniske stojasi is karto, klupom buti nenori smile.gif .

Beta, klausie, kaip aiskino tuos tarpus, tai sake, kad nera vientisa placenta, del ko, nesake. Bet ivertindavo kraujotaka echoskopu, viskas buvo gerai, tai labai demesio i tai ir nekreipe.
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 22, 09:48)
Guliu....Leidziuos dabar jau HCG kas vakara, pirmadieni vel pas gydytoja, matysim kas vyksta.O siaip vakar maciau savo sirduka  wub.gif 6 mm didumo, vaizdas toks, kad galeciau be sustojimo ziuret ir ziuret  rolleyes.gif Aciu, kad klausi  4u.gif

Mamo bicas, zinokit ropoti tai moka zmogus, bet tingi  blink.gif Jis stojas is karto, tai nezinau kuo cia baigsis tokie jo eksperimentai.

beta tikiu ir zinau kad viskas susitvarkys ,viskas bus gerai,busi vel grazi mamyte su pilveliu,laikykis mazut,mes uz jus wub.gif
Atsakyti