Įkraunama...
Įkraunama...

***Mamytės***

Betut, tu esi visiškai teisi, labai sutinku su tavo logika, bet aš pati pilna daugiau baimės nei to didelio noro unsure.gif

Lana, sveikit 4u.gif

Gal kas žino iki kokio amžiaus kudikiams gali būti normali kūno temperatūra kai rodo kelios dalys virš 37 ?
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2012 11 03, 12:41)
Stodal sirupėlis ir Rezorban tepaliuku tepti krutinytę, nugarytę ir padukus.

sveikit

Aciu LIETUVA aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lana33 @ 2012 11 02, 23:29)
Sveikos 4u.gif

Mamytes,zinau,kad jau simta kartu kalbeta,bet kokius vaistus jus duodat nuo kosulio? mano grazuole pradejo kosti,taip neistisai,bet pereodiskai unsure.gif ir nakti kazkokia sloga,nosis uzgulus kazkoks doh.gif

Labai geras sirupukas Hedelix, jis yra naturalus gebeniu ekstraktas. Mums padeda, o del Resorban pritariu ir pati jo pirksiu siandien pat, nes mazoji ir sloguot ir koset pradejo doh.gif Slogos koki pusmeti neturejom, pamirsom jau net, tai kai traukiau snargliukus, net issigando mazyle doh.gif Vaistus nuo tempos duodu kas kazkur 10val., tai skaitau, neblogai jei nekyla dazniau ta temperatura. O siaip kai neturi tempos, tai linksmute, guvi. Nu laukiam pasveikimo toliau. Jau ir i lauka noris, ir issimaudyt unsure.gif

Betut, palaikau Tave 100000% thumbup.gif Laukiam Tavuju skaiciuku! Viskas bus tik GERAI! Tik Tu nepabek is situ namuciu visiskai pas nestukes, be Taves cia tikrai bus liudna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2012 11 03, 13:18)
Labai geras sirupukas Hedelix, jis yra naturalus gebeniu ekstraktas. Mums padeda, o del Resorban pritariu ir pati jo pirksiu siandien pat, nes mazoji ir sloguot ir koset pradejo  doh.gif Slogos koki pusmeti neturejom, pamirsom jau net, tai kai traukiau snargliukus, net issigando mazyle  doh.gif Vaistus nuo tempos duodu kas kazkur 10val., tai skaitau, neblogai jei nekyla dazniau ta temperatura. O siaip kai neturi tempos, tai linksmute, guvi. Nu laukiam pasveikimo toliau. Jau ir i lauka noris, ir issimaudyt  unsure.gif

Betut, palaikau Tave 100000%  thumbup.gif Laukiam Tavuju skaiciuku! Viskas bus tik GERAI! Tik Tu nepabek is situ namuciu visiskai pas nestukes, be Taves cia tikrai bus liudna  4u.gif

Reikes uzsirasinetu visus vaistu pavadinimus doh.gif iki daktares neprisiskambinam,tai reikes paciai suktis g.gif bet kazkaip dabar nekosti g.gif is ryto buvo tas kosulys,bet tikrai kosulys doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

turejom kelione su Di pas musu teti, tai siek tiek atitrukau nuo sm ax.gif mazute skrydi atlaike kuo puikiausiai, neverke lektuvui nei kylant, nei leidziantis, aisku tas 2,5 val davesi, nenustygo, kalbino visus lektuve, buvo pas stiuardese ant ranku doh.gif zodziu drauge kompaneiska auga biggrin.gif

Perskaiciau temele, Niu Betut, saunuole mamyte wub.gif tylus sveikinimai, labai labai faina wub.gif logika tavo labai aiski ir teisinga, jei tureciau snaiguciu, tai irgi susirinkciau kaip greiciau, bet neturiu, o apie pati ivf kol kas nesinori galvoti...kita vertus, jei tik uztektu ivf, tai nebaisi ta procedura man kazkaip, bet jei vel GN, LP ir dar visoks biesas schmoll.gif ai bet ka cia apie save, dziaugiuosi uz tave thumbup.gif tai kokie skaiciukai? 4u.gif

Adrija, sveikit greiciau 4u.gif

Kalbejot apie nevalgymus vaiku, tai mano Di irgi tai valgo, tai nevalgo, ir soku, ir dainuoju, ir ko tik nedarau doh.gif labiausiai padeda tecio iphone rankose, nesvarbu, kad jis visas kosinuotas buna doh.gif

Mano Di sesta menesi irgi tik apie 200 g buvo priaugus, nu ir ka, meciau as pergyventi del tu svoriu, musu seimos gydytoja kazkokia pavalgius moteriske, tai pastoviai kabinejais del svorio, nors Di 7 men svere 7730 g ir buvo 70 cm ugio, manau, kaip mergaitei ai tikrai ji labai normali ir nei liesa, nei stora rolleyes.gif
Atsakyti
labas rytas mamytes 4u.gif 4u.gif
man tai jis nekoks,nors ir svesim sivakar maziuku gimtadieni...vaikai dar isberti,tokiais mazais spuogiukais su baltom virsunelem blink.gif ar gali buti cia alerginis berimas????? g.gif veidukas tai matau,kad alerginis,zandukai,pasmakre tokie siurkstus,tai jau siryt tepiau hormonini tepaliuka,nes puse nakties prasiblaske kasydamasis,o 6 ryto ir sese taip prizado,tai gavau keltis atsinest to kremuko ir istept,o paskui jau pienuko abiems ir iki siol dar miega bigsmile.gif biggrin.gif gal sakau duot sirupo pradet nuo alergijos,turiu is lt atsivezusi? g.gif ir ismaudyt juos noretusi,nes kuneliai atsigautu,gi nuo kremu visokiu,bet negaliu,nes slogyte pas abu doh.gif dar negana to,pas mane ant akies uzaugo miezis doh.gif doh.gif doh.gif jau 20 metu ju neturejau,reikia baliui maisto susipirkt,tai bijau ir iseit,akis visa sutinusi,memes irgi veluoja daugiau nei savaite doh.gif doh.gif visa puokste bedu...nu ir prisiguodziau cia jums blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(frige1 @ 2012 11 03, 13:17)
labas rytas mamytes 4u.gif  4u.gif

nelabai gerai, kad veidukus tepi hormonais - gal geriau kokiais drekinamais kremais pabandyk...ir matyt kazkas alergizuoja..o koki turi is LT sirupa Aerus????Tasi rgi netinka kai kam - alergizuuoja...Banyk kazko neduot - ypac pieno, kvieciu - nes jie pagrindiniai alergenai....o tu laikykis mamuk - toks jau tas musu gyvenimas - beda beda veja, arba vien dziaugsmas buna 4u.gif

Mano Smilte va uzsiverte saltibarsciu bliuda ant galvos lotuliukas.gif lotuliukas.gif ..padejau prie stalo krasto - ti ksekundei nusisukau, jau stovi visa apsisaltibarsciavus lotuliukas.gif lotuliukas.gif ..Kol nurengiau, kol nuprausiau - gavo kefyro kauke biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(2Lviename @ 2012 11 03, 13:31)
*nelabai gerai, kad veidukus tepi hormonais - gal geriau kokiais drekinamais kremais pabandyk...ir matyt kazkas alergizuoja..o koki turi is LT sirupa Aerus????Tasi rgi netinka kai kam - alergizuuoja...Banyk kazko neduot - ypac pieno, kvieciu - nes jie pagrindiniai alergenai....o tu laikykis mamuk - toks jau tas musu gyvenimas - beda beda veja, arba vien dziaugsmas buna 4u.gif

**Mano Smilte va uzsiverte saltibarsciu bliuda ant galvos lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ..padejau prie stalo krasto - ti ksekundei nusisukau, jau stovi visa apsisaltibarsciavus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ..Kol nurengiau, kol nuprausiau - gavo kefyro kauke biggrin.gif biggrin.gif

*zinau,kad negerai,tepiau tais drekinamais pries tai,bet kai vaikas puse nakties nemiega ir paryciais nusikaso iki kraujo zandukus,tai ir patepiau,pagailo,ten hydrocortizone tik 0.5 % mirksiukas.gif o jau tais drekinanciais tepu labai visa kuneli,blizga jis man tiesiog smile.gif pieno nebepilu i koses,kvieciu irgi neduodu,i bulviu kose tik idedu,kai verdu,reikes turbut kvieciu neduot,misiuka irgi vel duodu ta,kur nuo 6men,nes kur jau didesniems,raso,kad su karves pienu jis mirksiukas.gif nesuprantu,kas alergizuoja,nes viska jis valgydavo,tik su pienu koses buvau pradejusi daryt,o jugurtus,grietines yra ragaves anksciau ir nieko unsure.gif sirupa turiu Clemastinum mirksiukas.gif
** lotuliukas.gif lotuliukas.gif aha,padyke ir greiti tie vaikai,mano L vakar nuo komodos remeli pasieke ir spejo sulauzyt biggrin.gif
Papildyta:
vis pamirstu paklaust,kokius mamytes vitaminus duodat vaikuciams? g.gif as duodavau tik vitD,bet kai lt dariau tyrimus ir jis buvo S biskuti auksciau normos ribos,tai ir nebedaviau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(frige1 @ 2012 11 03, 15:23)
*zinau,kad negerai,tepiau tais drekinamais pries tai,bet kai vaikas puse nakties nemiega ir paryciais nusikaso iki kraujo zandukus,tai ir patepiau,pagailo,ten hydrocortizone tik 0.5 %

zinok nesvarbu koks procentas ten yra hormono, nors ir 0,01, bet esme ta, kad dazniausia hormonas tik paslepia problema, o neisgydo jos...labai retai kada padeda hormonas..tiesiog dbr tau viskas dings, bet kai nebetepsi, po keliu dienu bus tas pats - arba net blogiau..Dbr ZIAURIAI sunku atsket nuo ko vaika beria, nes jis didelis jau, valgo daug ka - todel tikiu, kad labai sunku....Gerai, kad neduodi tu didziuju alergenu...tiesiog davus pvz pieno ir atsiradus alergijai ,nereikia tiketis, kad nebeduosi va pora dienu ir viskas dings...greit sualergizuoja, bet organizmas gali valytis savaite ir daugiau...Bet sakau, stekis geriua daugiau drekinimo, negu hormonu ir aisku kantrybes 4u.gif
Atsakyti
Beta perskaiciau ivf temuteje tavo hcg skaiciukai superiniai sveikinu tave thumbup.gif Dabar kaip prisimenu save kai suzinojau savo hcg skaiciukus, 13 dpi buvo tik 8.13, o dabar salia miega pats nuostabiausias ir mylimiausiai mano sunelis blush2.gif
Linkiu, kad nestumas butu lengvas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 03 lapkričio 2012 - 15:08
QUOTE(liepa7 @ 2012 11 02, 18:15)
TITA777, kaip gyvenat?  ax.gif

Mes gerai. Auginu zmogu-vora biggrin.gif . Visur lipa, kur tik gali. Vienur nukeliai, ziurek kitur lipa. Taip ir kariaujam. Kalbam dar ne daug, nes nera kada, reikia lipti, begti biggrin.gif
Atsakyti
Beta, sveikinu labai laba 4u.gif Kaip saunu, kai viskas vyksta taip, kaip nori thumbup.gif
Atsakyti