Įkraunama...
Įkraunama...

***Mamytės***

QUOTE(Sangria023 @ 2012 11 03, 16:07)
Beta perskaiciau ivf temuteje tavo hcg skaiciukai superiniai sveikinu tave thumbup.gif Dabar kaip prisimenu save kai suzinojau savo hcg skaiciukus, 13 dpi buvo tik 8.13, o dabar salia miega pats nuostabiausias ir mylimiausiai mano sunelis blush2.gif
Linkiu, kad nestumas butu lengvas  4u.gif

QUOTE(Meilės vaisius @ 2012 11 03, 18:12)
Beta, sveikinu labai laba 4u.gif Kaip saunu, kai viskas vyksta taip, kaip nori thumbup.gif

Aciu mergytes wub.gif Minciu milijonas galvoj, laukiu kas toliau bus......O bus, tikiuosi, gerai.

Beje, visom visom dyyyyydelis dyyydelis muckis nuo musu uz grazias mintis ir linkejimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Net negalvojau, kad tiek daug jusu nepasivargins pasakuti tiek graziu zodziu..... ax.gif Kazkokia suskystejus jauciuosi biggrin.gif Priskirsiu prie nestumo pozymiu,nes ju kaip ir nera, o kazka susigalvot gi reikia biggrin.gif

Adrija, nedingsiu nedingsiu, kur as desiuos be jusu ziema basa plika biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 03 lapkričio 2012 - 18:39
Na va,prisipirkau vaistu,tik ta tepala Resorban niekur nebera,visur vaistineje sako,kad senai nebeturi,negauna,tai nupirkau,sako panasus Dr.Theiss eukalipin tepalas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 03, 08:24)
Aciu mergytes  wub.gif Minciu milijonas galvoj, laukiu kas toliau bus......O bus, tikiuosi, gerai.

Beje, visom visom dyyyyydelis dyyydelis muckis nuo musu uz grazias mintis ir linkejimus  4u.gif  4u.gif  4u.gif Net negalvojau, kad tiek daug jusu nepasivargins pasakuti tiek graziu zodziu.....  ax.gif Kazkokia suskystejus jauciuosi  biggrin.gif Priskirsiu prie nestumo pozymiu,nes ju kaip ir nera, o kazka susigalvot gi reikia  biggrin.gif

Adrija, nedingsiu nedingsiu, kur as desiuos be jusu ziema basa plika  biggrin.gif

Zaviuos Tavim! wub.gif Viskas bus gerai, ne kitaip! mirksiukas.gif

Nu bijau, kad nenukonkuruotu musu nestukes lotuliukas.gif
Atsakyti
oho, kokios naujienos!!!

Beta1, sveikinu, sveikinu 1000+n kartų sveikinu wub.gif

ir dar tuo pačiu sveikinimai tiems,kas šventė, švenčia gimtadienius 4u.gif

o užsukau padėkoti už atsakymus dėl termometrų ax.gif

po TA gydytoja tarstelėjo,kad galva per maža...
na lyg tarp kitko...
3,5 mėn. panelytė 59 cm ūgio, 6,7 kg, o galvos apimtis 37 cm. užtat santaruos kai pamatavo, tai paaiškėjo, kad 38,8 cm.

nežinau,kas nutiko, bet mažė kone ištisai kabo ant papų. kaip ir dangutex rašė, irgi elgias panašiai. bet aš nepasiduodu. buteliuko nėra, yra tik mano papai. tai niekur nedings. cool.gif

Atsakyti
Beta, jau garsiai!!! wub.gif wub.gif

pasislėpusi, čiulptukas negelbėja?
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2012 11 03, 19:24)
Aciu mergytes  wub.gif Minciu milijonas galvoj, laukiu kas toliau bus......O bus, tikiuosi, gerai.

Beje, visom visom dyyyyydelis dyyydelis muckis nuo musu uz grazias mintis ir linkejimus  4u.gif  4u.gif  4u.gif Net negalvojau, kad tiek daug jusu nepasivargins pasakuti tiek graziu zodziu.....  ax.gif Kazkokia suskystejus jauciuosi  biggrin.gif Priskirsiu prie nestumo pozymiu,nes ju kaip ir nera, o kazka susigalvot gi reikia  biggrin.gif

Adrija, nedingsiu nedingsiu, kur as desiuos be jusu ziema basa plika  biggrin.gif

Beta dar karta ir dabar garsiai garsiai sveikinu !!!
Atsakyti
Betut, aij ka cia ir bepasakysi nugi sveikinu labiausiai wub.gif laaabai dziaugiuosi uz tave 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(regata @ 2012 11 03, 23:53)
pasislėpusi, čiulptukas negelbėja?

gelbėja, bet valgyt tai nori kas 2 valandas, kartais rečiau, kas tris, kartais dažniau.
ai, nurašau neva tai augimo šuoliui. man taip lengviau, vis vien nieko nepakeisi.

kaip Jums sekasi? 4u.gif
Atsakyti
Betut,sveikinimai ir nuo musu,kaip faina wub.gif wub.gif
2LViename,bandysiu nebetept su hormonais,ziuresiu,kas bus,nors man rodos begsim pirm pas gydytoja kita,man nepatinka tas jo berimas,nes jau ir kakliukas isbertas pora dienu,ir jau ziuriu,kad petukai isberti,kojytes po biski beria.Ir tas berimas ne toks,kaip buvo L,nors gal tu alerginiu berimu buna ivairiu??? g.gif L odyte tokia kaip sausa budavo,o cia mazi spuogiukai,viduriukai tokie balti,o aplink raudona blink.gif
Atsakyti
Beta, dideliausi sveikinimai!!! super!!! wub.gif

Frige, o jums negali buti vejaraupiai? g.gif
Atsakyti
Levanda sveikinu su pirmuoju M gimtadieniu !!!

user posted image
Atsakyti
LEVANDA,sveikinam M su pirmuoju gimtadieniu wub.gif birthday.gif ir tevelius 4u.gif !!!!!

user posted image
Atsakyti