Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvų karšinimas (8)

Patinka, kai vyksta normali diskusija 4u.gif .
Paprasciausiai tikrai nesirupnsiu tuo zmogum, kurio negaliu pakest... Yra prieglaudos, jei jau taip iseitu...
As zinau visus savo brolienes peizalus... Ant tiek turbut savo dregna vieta paveike mano broli, kad tas buvo ''nepriziuretas, numestas likimo valei, niekas juo nesirupino, isvijo is namu... O man buta nupirko...'' Mano brolis uz mane vyresnis 9 metais, augom normalioj seimoj (tik tevai tarpusavy daznai pykdavosi, bet buvo seima, gyvenama del vaiku). Mums tikrai nieko nestigo, tais tarybiniais laikais mano brolis pirmas turejo ir magus ir videka(vaizdajuosciu grotuvas), aprengti buvom tiek as tiek jis normaliai... I armija mano mama pas broli per metus po kelis kartus vaziuodavo, siuntinius siusdavo, taresi uz kysius kad i Afgana nesiustu... Is voisku brolis grizo, mokslus baige... Niekas jo niekur nevare ir neisvijo... O paskui jis pas panele(kuri turejo savo buta) susimetes isejo gyvent... O paskui su mano broliene apsivede. Ir jis sito ar neatsimena ar kazkaip broliene jam smegenine apnese. O man buta ne mama nupirko, o as pati po mokyklos su skurliais turguj nuo 4 val ryto ziemos metu stovedama uzsidirbau... I Lenkija vazinejau. O ta broliene eina visiem ir varo tokias nesamones, dar pati juokiasi ir ant mano mamos ir manes varo... Vare ir ant tevo (ATA), tipo kur padejo visus pinigus - ten tegu ir eina i senatve jei jam liudna... O tevas (jis dar turejo sunu is pirmos santuokos) visiems savo trims vaikams kiek galejo - tiek vienodai padejo...
Brolis mano pas mama buvo tik per gimtadieni, buvo dar per naujus...Niekada man nepaskambina ir nieko neklausia kas kaip... O broliene visiems varo tokias nesamones ir is mano mamos juokiasi ( pas mama paskutini karta gal buvo pries metus ligoninej aplankyti). Mano mama serga demencja ir Alzeimeriu, nervu taip pat kainuoja ojooi... Bet vat sunus jos yra geras, marti gera. O as ir maista ''uznuodyta duodu'' ir ''skriaudziu ja'' .
O dabar vel mano mamai su galva visiska sumaistis, ''laidoja'' ta savo sunu, parom nemiega, o tas sunus vartosi kaip inkstas taukuose, jo vaikas ramiai nakti miega, o zmona jo nepraleis ne menkiausios galimybes pavaryt... Ji irgi kikena, o realiai yra visai kitaip, man po bemiegiu naktu ir ''anu geru'' visai nejuokinga...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 20 kovo 2013 - 10:19
QUOTE(cambala @ 2013 03 20, 11:11)
... Ji irgi kikena, o realiai yra visai kitaip, man po bemiegiu naktu ir ''anu geru'' visai nejuokinga...

o tu galvoji mums taip nuoširdžiai juokinga ?
tik mūsų charakteriai kitokie. Nu kas pasikeis nuo to, kad mes verksim... realiai TIK MUMS PAČIOMS nuo to dar labiau stogas važiuos, savęs gaila pasidarys... tai jau tada tik pasikarti belieka.. arba kartu su bobulyte eiti su Čekuoliu pasišnekėti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
va vakar Vytui pasakiau, kad jau ta mūsų giminaitė, kuri amžinai kritikuoja, amžinai nebūtais dalykais kaltina... palikimus ir milijonus pripaišo. Jau negaliu kaip drabulys ima vien apie ją pagalvojus... ale vat sugalvojau, kad reikia įsigyti žiurkę narvelyje ir pavadinti ją tos giminaitės vardu.. nu vis linksmiau.. Pažiūri į ta pliką uodegą, raudonas akeles.... pašauki vardu.. ir zlastis nebejama lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Cia jau apie skirtingus dalykus snekam. Mano broliene kikena, bet nieko nepriziuri, o tu kikeni ir priziuri.
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2013 03 20, 11:20)
Žinot,kaip sakoma:"nespjauk į vendenį..."

Mano galva,tai iš šono atrodo juokingai gal ir piktdžiugiškai kai nežinai esmės , bet neduok die tikrai išvisos širdies linkiu,kad to netektų patirti ne vienam savo gyvename su  tuo kame gyvename mes. Ir mes dėja pasirinkimo neturėjome arba jo nebuvo.
Juolab,kad asmeniškai aš turėjau su kuo lyginti savo anytą. Nežinau kokia būsiu pati senatvėje (jei žinoma iki jos datrauksiu), bet senatvinė silpnaprotystė tai ne tik ligonio ,bet ir jo aplinkoje esančių žmonių bėda,kuri nesirneka kas esi vaikas,marti ar žentas, anūkas ar kaimynas   ax.gif

O, kad asmeniškai aš pašiepiu savo anytą ir iš jos pasijuokiu čia, paskaitau kitų šmaikštavimus,tai laikau paguoda ir palaikymu,kad esu ne viena tokia,kuriai taip gyvenimo burtai lėmė,o ir bekuopiant kokį smirdantį kampą neburbuliuoju ant kažko ,o tiesiog prisimenant būtent čia skaitytus postus sau po nosim pakikenu  smile.gif

O ir dar- kas geriau supras jei ne tas ,kuris pats yra su tuo susidūręs.  blush2.gif
Papildyta:
Geras pasiūlymas,  thumbup.gif  šiandien kol triobą kuopsiu pasiūlysiu savo anytai su Čekuliu pabendrauti (pas ją turime Gala TV įvedę,tai įrašą įjungsiu)  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Maniškė tokioje būsenoje buvo kai iš ligoninės parsivežėm,o paskui sena plokštelė atsirado.

O gal Jūsų artimas  dar ir ramus, Parkinsonu serga,nes simptomai būdingi  g.gif

Ne parkinsonu , senatvine demensija . Dienomis rami , miega , o naktį prasideda verkimas ir dejavimas .
Papildyta:
Kas prižiūri , tas yra blogiausias . Kas visai neatvažiuoja , nelanko yra labai geras , idealus .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 20 kovo 2013 - 10:59
QUOTE(cambala @ 2013 03 20, 11:52)
Cia jau apie skirtingus dalykus snekam. Mano broliene kikena, bet nieko nepriziuri, o tu kikeni ir priziuri.

ne .. pas mane kitaip
Mano brolienė nekikena... ji baisiai rimta, globėjišma moteris, su didele užjaučiančia širdimi... vis atvažiavusi jai širdis plyšta kaip mama skundžiasi, kaip aš jos jupeles pavogiau, kaip mušiau ( čia geriausias bajeris) .. ateina ant manęs atvirai parėkauti ir mane pasmudyti, nes gina mamą.... Teismais grasina. O realiai tai lekiu ištisai liežuvį iškišusi viską pas ją tvarkyti, plauti, valgyti gamiu, ir atvežu, išklausau visokius marazmus apie tai, kad eik bulvių sodinti ( su pilvu buvau) .. o kai vyras pasakė, kad negali tampytis, dar vaiką pames, tai atšovė, kad tau tik geriau būtų, kad ji pamestų tąč vaiką. O kai jau visai nebeapsitarnavo, tai pas save pasiėmusi buvau... O ji atvažiuoja, iš aukšto pažiūri, apkritikuoja, išbara ir išvažiuoja ir dar po to per giminę važiuoja ir pasakoja pasakas....
O va neseniai sužinojo, kad mama turi Kaune labai geroj vietoj sklypą namui statytis ( 5 min iki centro), tai greitai atlėkė, susipokavo vargšę mamą pas save, aprėkė kaip aš ją kankinu ir uju, kad aš išvis ne žmogus, susirinko visus mamos dokumentus ir išsivežė... va dabar jau 3 mėnesiai, kaip išsivežusi daboja ir labai guodžiasi visiems, kaip jai sunku ... O praeitą sav. Mano vyras šnekėjo su broliu ( jos vyru) tai ar jau visam pasiėmėt, tai kaip puolė pasakoti kad baiktu, tu ka.. ne ne .. va tik paskutinius popierius baigiam tvarkytis pas notaris ir valdiškus namus dėl to sklypo ir VISKAS.. Parvešim atgal . Visai ji dar stipri, nei kiek ne ligota, pati savim pasirūpina. Nėra reikalo mums jos pas save laikyti.. Ne ne tikrai nedabosim jos ilgiau smile.gif)))
Tai va. O man linksma. Laukiu ir dieneles skaičiuoju kada parveš... Jau naktymis sapnuoju. Realiai nerimas baisus, žinau kas vėl manęs laukia.... nu bet... o kam čia idomu. Geriau pasijuokim iš to...
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2013 03 20, 12:03)
ne .. pas mane kitaip
Mano brolienė nekikena... ji baisiai rimta, globėjišma moteris, su didele užjaučiančia širdimi... vis atvažiavusi jai širdis plyšta kaip mama skundžiasi, kaip aš jos jupeles pavogiau, kaip mušiau ( čia geriausias bajeris) .. ateina ant manęs atvirai parėkauti ir mane pasmudyti, nes gina mamą.... Teismais grasina.  O realiai tai lekiu ištisai liežuvį iškišusi viską pas ją tvarkyti, plauti, valgyti gamiu, ir atvežu, išklausau visokius marazmus apie tai, kad eik bulvių sodinti ( su pilvu buvau) .. o kai vyras pasakė, kad negali tampytis, dar vaiką pames, tai atšovė, kad tau tik geriau būtų, kad ji pamestų tąč vaiką. O kai jau visai nebeapsitarnavo, tai pas save pasiėmusi buvau... O ji atvažiuoja, iš aukšto pažiūri, apkritikuoja, išbara ir išvažiuoja ir dar po to per giminę važiuoja ir pasakoja pasakas....
O va neseniai sužinojo, kad mama turi Kaune labai geroj vietoj sklypą namui statytis ( 5 min iki centro), tai greitai atlėkė, susipokavo vargšę mamą pas save, aprėkė kaip aš ją kankinu ir uju, kad aš išvis ne žmogus, susirinko visus mamos dokumentus ir išsivežė... va dabar jau 3 mėnesiai, kaip išsivežusi daboja ir labai guodžiasi visiems, kaip jai sunku ... O praeitą sav. Mano vyras šnekėjo su broliu ( jos vyru) tai ar jau visam pasiėmėt, tai kaip puolė pasakoti kad baiktu, tu ka.. ne ne .. va tik paskutinius popierius baigiam tvarkytis pas notaris ir valdiškus namus dėl to sklypo ir VISKAS.. Parvešim atgal . Visai ji dar stipri, nei kiek ne ligota, pati savim pasirūpina. Nėra reikalo mums jos pas save laikyti.. Ne ne tikrai nedabosim jos ilgiau smile.gif)))
Tai va. O man linksma. Laukiu ir dieneles skaičiuoju kada parveš... Jau naktymis sapnuoju. Realiai nerimas baisus, žinau kas vėl manęs laukia.... nu bet... o kam čia idomu. Geriau pasijuokim iš to...

O tai pala patys sako kad sklypą perrašys. Tai liuks, tam kam perrašė, tegu tas ir žiūri? Susikoliočiau ir nepriimčiau atgal, dievaži. pasikeisčiau spynas ir tel nr. Juolabiau kad jūs šitaip skriaudžiat tą bobulę....
Atsakyti
QUOTE(JN @ 2013 03 20, 12:09)
O tai pala patys sako kad sklypą perrašys. Tai liuks, tam kam perrašė, tegu tas ir žiūri? Susikoliočiau ir nepriimčiau atgal, dievaži. pasikeisčiau spynas ir tel nr. Juolabiau kad jūs šitaip skriaudžiat tą bobulę....

jie nei prie ko... bobulytė pati sugalvojo, kad JIE LABIAU JĄ MYLI ir dėl to jiems užrašys. Mes jos nemylim ir mums ji nereikalinga. Ir labai laiminga pas juos išvažiavo. Net nežinau kaip jie jai papasakos, kad po perrašymo jie ją parveš atgal. Mums jau pasakė. Prieš mus jiems negėda. Jie NEPRAŠĖ- BOBULYTĖ NORĖJO. O IE JAI NIEKO NEŽADĖJO.
va tokia politika.

o be to mums ir nereikia nieko. Mes milijonieriai, mums jau pinigų "pilnos šiknos" prikištos ( čia taip šneka.... net juokas ima). Sako TOKIOJ TROBOJ gyvenat.. pasistatėt, nusipirkot, įsirengėt... netikim, kad be mamos pagalbos... Nesiginčyjam gi. Neturim įpročio niekam nieko įrodonėti. Patys puikiai žinom kas kaip ir iš kur. Ir kad mamai neturim už ką AČIŪ sakyti.

ne į temą.. Jau rimtai galvoju sėsti ant dietos.. tuoj duris platinti reikės..Grikių dieta Bet kaip reikės iškęsti... Bet nepabandžius nesužinosi... Merga, nenori į kompaniją?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karapuzike: 20 kovo 2013 - 11:32
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 03 20, 11:01)

Kas prižiūri , tas yra blogiausias . Kas visai neatvažiuoja , nelanko yra labai geras , idealus .

1000% thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Merginos,jau ir taip nuo mūsų senųjų ant dūšios.pro...nors vilku kauk, tad nespykim,o geriau ir toliau iš savęs pasižvenkim 4u.gif
Atsakyti
O as svajoju savo senatve sutikt viena, sedet ziurint kazkur i toli juros melynos... Svajoju, kad mano sunus manes nepriziuretu, kad gyventu savo gyvenima... Ir dar galvoju, jei mano sunus pamatys, kad man su proteliu negerai - tegu atiduoda i koki pansiona. Bet jame butinai turi buti internetas. Kai nusensim - gal bus tokia tema'' nusenusiu bobulyciu, kurios karsino savo tevus ir uosvienes'' tema smile.gif . Va cia tada susitiksim ir papletkavosim kaip pampersa keicia, koki anai babcei telefona marti atveze tongue.gif 4u.gif ..
Fe, kas liecia turtus tai jauciuosi nei papjauta, nei pakarta... Po mano tevo mirties kokia makalyne gavosi su tais nekilnojamais turtais...I senatve mano tevai pasidalino , mama jam dave pinigu, tevas nusipirko sau buta. Bet tevai buvo neissituoke. Ir visas nekilnojamas turtas (mamos ir tevo) perejo trims (vienas ne mano mamos vaikas) vaikams... Tai kol ta makalyne susitvarkem ir pardave tevo buta atsiskaitem su tuo sunum (tevo pirmos santuokos). Tokiu butu ir ''dar uz nugaros veiksmais''mano brolis (tikras) atsidure savininkas mano mamos turto. Taip pat kaip ir as, bet as maziau, nes ''uz nugaros nieko nedariau''. Pasiskaiciavo, kad jam 3-ju k buto (kur mes abu augom) turi buti trp daugiau nei puse. O mama dar turejo sena buteli 2 k, kuri iskuopiau nuo siuksliu ir skurliu, aptvarkiau(su savo vyro ir vaiko pagalba) ir nuomavau. Pinigus aisku dejau ant mamos kortos(na kokie ten dideli pinigai doh.gif ), nes pinigu vaistams truko. Kai mama buvo sveiko proto - tai bande ta buta parduot ilgai ir nuobodziai, sake, kai parduos - tai pinigus padalins i tris dalis - viena sau pasliks, kita man, o trecia dali pinigu broliui. Na mama susirgo, nieko neatsimena, nebezinojo jau ji kad ir ta buta turi... Viska peremiau i savo rankas, nes mano brolis turbut versinikas, amzinai dirba, laiko neturi... O brolis isikibes i ta puse su trupuciu mamos 3 -ju k. buta sake, kad jam is to ''ne jo'' dvieju k. nieko nereikia. Pardaviau ta mamos buteli trp. pigiau, nes tikrai truko pinigu(pries tai broliui dalyvaujant pasiseke is notares gauti man igaliojima tvarkyti mamos turta), be jokiu popieriu ar liudytoju padaviau savo broliui 1/3 parduoto to butelio tu pinigu. Jis paeme. Ne nieko nesakau, jis irgi mano mamos vaikas...Pasielgiau taip, kaip mama norejo sveiko proto budama. O ta k..va broliene dar pliurpia visokius s....
Dar svajone - atsiskaityti su savo broliu kiek as jam ten skolinga pagal jo skaiciavimus uz ta savo dali tu 3-ju k. buta. I tuos tris kambarius turiu kraustytis tik pagal situacija. mes dabar gyvenam normaliam isremontuotam bute, bet pasiemiau mama ir vietos mazai... Kai mamai haliucinacijos - mano vaikas i mokykla neissimiegojes keliauja... O dienos eina taip: ryte namie kuiciuosi, mama valgydinu ir priziuriu, kuopiu, reikalus tvarkau, o vakare varom i ana buta ir remontuojames... O mano brolis net dviem savaitem mamos pas save negali pasimti, sako vietos pas juos nera(3 asmenys gyvena kaip as dabar - 2-u k. bute). Tai kur man nebus abidniakas ant tos seimynos... Tiesiot purto visa, jauciu pati greit demencija susirgsiu...
Atsakyti
Aš apie būsimą senatvę nesvajoju, nes bijau. Gerai jei viskas bus oru ir gražu, o jei ne ... ir jei vaikai neturės galimybių manim pasirūpint. Siaubas...
Sėdžiu ir mąstau : gyveni, dirbi moki mokesčius, o kada ištinka negalia tampi toks priklausomas ...
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2013 03 20, 12:13)
jie nei prie ko... bobulytė pati sugalvojo, kad JIE LABIAU JĄ MYLI ir dėl to jiems užrašys. Mes jos nemylim ir mums ji nereikalinga. Ir labai laiminga pas juos išvažiavo. Net nežinau kaip jie jai papasakos, kad po perrašymo jie ją parveš atgal. Mums jau pasakė. Prieš mus jiems negėda. Jie NEPRAŠĖ- BOBULYTĖ NORĖJO. O IE JAI NIEKO NEŽADĖJO.
va tokia politika.

o be to mums ir nereikia nieko. Mes milijonieriai, mums jau pinigų "pilnos šiknos" prikištos ( čia taip šneka.... net juokas ima). Sako TOKIOJ TROBOJ gyvenat.. pasistatėt, nusipirkot, įsirengėt... netikim, kad be mamos pagalbos... Nesiginčyjam gi. Neturim įpročio niekam nieko įrodonėti. Patys puikiai žinom kas kaip ir iš kur. Ir kad mamai neturim už ką AČIŪ sakyti.
ne į temą.. Jau rimtai galvoju sėsti ant dietos.. tuoj duris platinti reikės..Grikių dieta  Bet kaip reikės iškęsti... Bet nepabandžius nesužinosi... Merga, nenori į kompaniją?

Veikia, tik žuuuuudoooooooo.. Aš sau leisdavau greipfruktą kaip desertą didžiausią suvalgyt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jolantoska @ 2013 03 20, 14:47)
Aš apie būsimą senatvę nesvajoju, nes bijau. Gerai jei viskas bus oru ir gražu, o jei ne ... ir jei vaikai neturės galimybių manim pasirūpint. Siaubas...
Sėdžiu ir mąstau : gyveni, dirbi moki mokesčius, o kada ištinka negalia tampi toks priklausomas ...

Aš tikiuosi, kad susitaupysiu kažkiek, ir dukrai užaugusiai pasakysiu: kai jau matys kad aš dangaus nuo žemės neatskiriu, tegu išveža kur nors, kur geriau nei valdiškuose namuose ir retkarčiais aplanko wink.gif
Atsakyti
Patiko ,kai per diagnozės valdžios laidą klausinėjo blinkės ir buvo pasakyta , kad slaugai yra skiriama daug daugiau nei 740 lt. ...
Atsakyti