Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas!

QUOTE(apievata @ 2012 11 05, 23:36)
pavadinimas -Dahgera, vamzdziai wavino, kainos be pvm(skiriasi pagal vamzdziu ilgius) 110 /6m -39 lt;2m -13.5;1m-7.6      160/6m-69lt. Kainos gal panasios , tik manau firmele uzsiimanti laiko nuotekomis tikrai turetu gauti rimtesnes nuolaidas..

ačiū už info 4u.gif

QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 11 06, 00:05)
tai ko Jūs kaip nuogi į dilgėles - pasveiks vaikai, sušils orai ir pasidarysite, kam skubėti?

nu žinokit jau pradedu galvot, kad šitas punktas neįvykdomas doh.gif nes vyresnioji tik nueina į darželį ir jau žiūrėk po savaitės ir vėl serga, tad būtinai užkrečia mažąją, ir taip pasaka be galo doh.gif
o jei dėl to skubėjimo, tai esmė ta, kad pas mus namas jau įrengtas, visa vidaus apdaila yra, netgi ir virtuvės baldai yra, viskas yra tik sumauto šikano nėra doh.gif tai laukti kol atšils ir dar gyvenant kartu su tėvais, tikrai nėra jokio noro schmoll.gif ir taip jau viskas pusė metų nusitempė, kol tą sumautą kanalizacijos projektą iš naujo patvirtino, tai kantrybės jau seniai nebe fontanai doh.gif

QUOTE(mintas @ 2012 11 06, 00:12)
Jei firma ir gauna tas nuolaidas, tai kaip taisyklė su klientais nesidalina. Klientui suteikia mažesnes nuolaidas, taip papildomai uždirbdami nuo medžiagų.

tai žinoma, kad taip. Tačiau jei klientas nesiorientuoja kainose, tai gali jam makaronus kabint ant ausų. Bet jei klientas žino realias kainas, tai manau turi tvirtų argumentų derantis dėl galutinės kainos mirksiukas.gif
bet kuriuo atveju, ačiū labai už visą info.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Latifa: 06 lapkričio 2012 - 12:05
Sveiki, gal kas turit rekomenduoti gerą laiptų betonuotoją, protingomis kainomis wink.gif
Būčiau dėkinga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Latifa @ 2012 11 06, 12:04)
ačiū už info  4u.gif
nu žinokit jau pradedu galvot, kad šitas punktas neįvykdomas  doh.gif nes vyresnioji tik nueina į darželį ir jau žiūrėk po savaitės ir vėl serga, tad būtinai užkrečia mažąją, ir taip pasaka be galo  doh.gif
o jei dėl to skubėjimo, tai esmė ta, kad pas mus namas jau įrengtas, visa vidaus apdaila yra, netgi ir virtuvės baldai yra, viskas yra tik sumauto  šikano nėra  doh.gif tai laukti kol atšils ir dar gyvenant kartu su tėvais, tikrai nėra jokio noro  schmoll.gif ir taip jau viskas pusė metų nusitempė, kol tą sumautą kanalizacijos projektą iš naujo patvirtino, tai kantrybės  jau seniai nebe fontanai  doh.gif
tai žinoma, kad taip. Tačiau jei klientas nesiorientuoja kainose, tai gali jam makaronus kabint ant ausų. Bet jei klientas žino realias kainas, tai manau turi tvirtų argumentų derantis dėl galutinės kainos  mirksiukas.gif
bet kuriuo atveju, ačiū labai už visą info.

pas mus tas pats. 3 dienos vaikas darželyje ir temperatūra 40C garantuota doh.gif po 2-3 savaičių gydymo nuėjus į darželį po 3 dienų tas pats. doh.gif kai tas pats pasikartojo rugsėjo pirmomis dienomis ėmėm ir pakeitėm darželį (kai nustojom eiti į darželį Gegužės men. vaikas iki rugsėjo net nenusičiaudėjo, nors praktiškai visą vasarą gyveno ant pievos lauke)
naujam darželyje žingsniuojam jau mėnesį laiko ir viskas normos ribose. O buvo ir nešildomos patalpos ir kieme po du kartus - nieko.

tai jeigu tik šikano trūksta - imkit tuos kurie gali padaryti kitą savaitę ir viskas. Paaukokite tuo kelis litus, bet gyvensite savo namuose (kaip pavydžiuuuu) 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tortuga @ 2012 11 06, 13:53)
Sveiki, gal kas turit rekomenduoti gerą laiptų betonuotoją, protingomis kainomis wink.gif
Būčiau dėkinga  bigsmile.gif

nežinau kiek geri, bet protingomis kainomis rekomendacijų gavau .... Klaipediečių statybininkių temoje 4u.gif žmonės sakė kad darbu liko patenkinti, pamėginkite ten užklausti 4u.gif
Atsakyti
Sveiki aš dar vis filtrų paieškose, Pabendravau dar su viena firmele ir labai gražiai logiškai viską paaiškino. Dar patiko SM temos apie filtrus paskutinis pasisakymas. tai kaip supratau su kompresoriumi (ne su savaiminiu oro įsiurbimu per inžektorių) būtų patikimiau. Renkantis filtrus reikia domėtis koks jame reagentas ir koks jo santykis su smėliu (čia apie nugeležinimą). Kainų nupasakojimas tik man labai nepatiko, visi navarotai + po 500Lt biggrin.gif Matysiu kas per pasiūlymas pareis. Finale užkniso mane tie filtrai, nors ir darosi aiškiau.
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 11 07, 11:31)
Sveiki aš dar vis filtrų paieškose, Pabendravau dar su viena firmele ir labai gražiai logiškai viską paaiškino. Dar patiko SM temos apie filtrus paskutinis pasisakymas. tai kaip supratau su kompresoriumi (ne su savaiminiu oro įsiurbimu per inžektorių) būtų patikimiau. Renkantis filtrus reikia domėtis koks jame reagentas ir koks jo santykis su smėliu (čia apie nugeležinimą). Kainų nupasakojimas tik man labai nepatiko, visi navarotai + po 500Lt biggrin.gif Matysiu kas per pasiūlymas pareis. Finale užkniso mane tie filtrai, nors ir darosi aiškiau.

bet vis į priekį - nes tų filtrų labai reikia. laikinai reikia kokia britą nusipirkti, nes kiek tas filtriukas kavos aparate veš- dar neradau kur naują pirkti

v.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 11 07, 10:46)
bet vis į priekį - nes tų filtrų labai reikia. laikinai reikia kokia britą nusipirkti, nes kiek tas filtriukas kavos aparate veš- dar neradau kur naują pirkti

v.

i kavos aparata patarciau pilti vandeni ne is krano (o pvz neptuna), o tai uzsipypinsite su daznais valymais nukalkintojais. brita neiseitis.
Atsakyti
Dėl kavos aparatų, tai mes darbe žalią girią pilam, net filtriuko nėra, maždaug kas pusmetį įsijungia pranešimas, kad reikia nukalkint. Dabar lygiai metai kai jį turim, nukalkint reikėjo 2 kartus, bet nepasakyčiau, kad labai didelis reikalas buvo, nebuvo labai daug nuosėdų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 11 07, 11:31)

Mes irgi vis dar neissirenkame. Kadangi as su mazais vaikais, tai maisto gamybai naudoju vandeni arba is miesto vandentiekio arba pirktini (bet jau uzkniso veziotis).O nuo grezinio vandens vis dar jauciasi nemalonus kvapelis, nors praustis tai dzin, tik gaila butines tech., vis pilu nukalkintojus. Ir dar virtuves akmens mases kriaukle juodija nerealiai (nes sviesi), tik spek sveisti doh.gif

Atsakyti
Oi negaliu... dar tokio kosminio pasiūlymo nebuvau gavusi filtrams biggrin.gif
6432Lt...
Gal aš geriau bambaliais vešiuosi...
Atsakyti
QUOTE(VilkasPilkas @ 2012 11 07, 15:18)
i kavos aparata patarciau pilti vandeni ne is krano (o pvz neptuna), o tai uzsipypinsite su daznais valymais nukalkintojais. brita neiseitis.

QUOTE(Martyna @ 2012 11 07, 15:34)
Dėl kavos aparatų, tai mes darbe žalią girią pilam, net filtriuko nėra, maždaug kas pusmetį įsijungia pranešimas, kad reikia nukalkint. Dabar lygiai metai kai jį turim, nukalkint reikėjo 2 kartus, bet nepasakyčiau, kad labai didelis reikalas buvo, nebuvo labai daug nuosėdų  4u.gif

ačiū už patarimą 4u.gif panašu, kad iki filtrų įsigijimo taip ir reikės daryti
v
Papildyta:
QUOTE(Giedruolė @ 2012 11 07, 16:49)
Oi negaliu... dar tokio kosminio pasiūlymo nebuvau gavusi filtrams biggrin.gif
6432Lt...
Gal aš geriau bambaliais vešiuosi...

aha, o kaip juos pilti į indaplovę, skalbyklę? pas mane dar ir šaldytuvą g.gif
kažkaip nesigaun umn.gif

v
Atsakyti
jep jep nereik prisipirkt visokios nenormalios aparatūros.
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 11 07, 17:10)
jep jep nereik prisipirkt visokios nenormalios aparatūros.

a čia mano indaplovė tau nenormali? kad man atrodo ji visai nieko lotuliukas.gif

v
Atsakyti