Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas!

O aš manau, kad braškės kainos realios. Be medžiagų. Tinkavimas ir betonavimas paprastai eina su medžiagom.
Atsakyti
QUOTE(braske1515 @ 2012 11 13, 22:47)
matyt meistrai turi darbo biggrin.gif
galvoja, uzsirausi-uzkalsim neblogai. Ne tiek to turim ka veikt smile.gif
tinkavimas 15-18
angkokrasciai beginis metras, del dideliu langu, vitrinu atskirai deramasi
glaistymas dazymas 22-24
plyteles nuo 25
grindu betonavimas 10-12
siltinimas grindys  10 cm 3 lt lubos 10 cm 6 lt
gipso sukimas 18-20

Kokiu budu uz siuos darbus yra atsiskaitoma? Priduodant koki uzbaigta kambari, avansais?
Atsakyti
Pagaliau pridevem vandeni tyrimams, per blata smile.gif ketvirtadieni busim pasiruose dalyvauti filtru kooperacijoje, tikiuosi dar neveluojam?
Turim normalu neta namie, pajunge airnet sviesolaidi ir televizija bandom, iptv. Pasiilgom discoveriu rusisku kanalu juodai smile.gif
Elektrikai vis padirbeja tai vis maziau ir maziau laidu kiso is dezuciu. Vienu zo judam pirmyn 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 11 14, 08:20)
O aš manau, kad braškės kainos realios. Be medžiagų. Tinkavimas ir betonavimas  paprastai eina su medžiagom.

aš klausiau tik dėl tinkavimo (buvau paboldines) jei ten kaina su medžiagom - tai čiupt tokius meistrus reikia. nbėra tokių kainų. jeigu ten be medžiagų - tada sutinku, už 18 galima rasti.

pas mane tinkavimą darė be medžiagų. mokėjau 15lt/m2, bet jau dirbant pas mane užsakimus priiminėjo po 17 + medžagos
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 11 13, 16:30)
šiandien apturėjau kalbos su laiptininkais. Tai sakė pasidaro polius ir pririša laiptus prie jų patys. aišku geriau kol dar grindinis nevedžiotas. Kiek supratau daro ne vieną polių.
žodžiu betoninius laiptus gariau daryti prieš grindų betonavimą ir juodgrindes (jei tokias darote. Kita sitacija su plokščiais pamatais, ten reiktų remti tiesiai į pamato plokštę

jei laiptai mediniai - metaliniai - juos galima tvirtinti ir prie sienų ir prie IIa perdangos, tai manau pamatas reikalingas labai simbolinis.

Dekui, KJKG ir Auge uz atsakymus. Reiskias laiptams pamatuka darysime, kai turesime dezute ir tarsimes kad ji darytu laiptininkai.

Dar vienas klausimas.
Murijimas. Keliant sienas pastoliai statomi namo viduje, ne isoreje. Taip ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VilkasPilkas: 14 lapkričio 2012 - 11:32
Mums irgi tinkavo po 15lt, bet negaleciau rekomenduoti...
Atsakyti
Aš ne apie namo statybas, dovanokite ax.gif Gal galite rekomenduoti nebrangininką santechniką Kaune visiškai smulkiam darbeliui (klozeto paremontavimui)?
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 11 14, 10:11)
Pagaliau pridevem vandeni tyrimams, per blata smile.gif  ketvirtadieni busim pasiruose dalyvauti filtru kooperacijoje, tikiuosi dar neveluojam?
Turim normalu neta namie, pajunge airnet sviesolaidi ir televizija bandom, iptv. Pasiilgom discoveriu rusisku kanalu juodai smile.gif 
Elektrikai vis padirbeja tai vis maziau ir maziau laidu kiso is dezuciu. Vienu zo judam pirmyn 4u.gif

Sveikinu su judesiu......... smile.gif Nu taip elektros komunikacijų kieki (ten prie skydo) pas tamstą pamačius silpna darosi.. biggrin.gif. Spėju Lokui.L ten smulkmena atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 11 14, 14:22)
Sveikinu su judesiu......... smile.gif Nu taip elektros komunikacijų kieki (ten prie skydo) pas tamstą  pamačius silpna  darosi.. biggrin.gif.  Spėju Lokui.L ten smulkmena atrodo.

viskas nieko, svarbu kad aš jau pradėjau suprast kur koks automatukas lotuliukas.gif laidžiukas ir pan doh.gif iš vaizdo ir man kaip kosminis laivas, bet kai lieki viena tenka mokytis pilotuot lotuliukas.gif

v
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2012 11 14, 09:31)
Kokiu budu uz siuos darbus yra atsiskaitoma? Priduodant koki uzbaigta kambari, avansais?

Geriausiai atsiskaitinėti užbaigus darbus, tačiau ne visada taip gaunasi, netgi dažnai taip nesigauna. Dažniausiai meistrai verkšlena dėl avansų mokėjimo, žinokite sumokate avansą tampate pakinkytas... smile.gif
Betonavimas atsisikaitinėti, tik po darbo, geriausiai po kelių dienų, kad galima patikrinti būtų.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 11 14, 14:31)
viskas nieko, svarbu kad aš jau pradėjau suprast kur koks automatukas  lotuliukas.gif  laidžiukas ir pan  doh.gif  iš vaizdo ir man kaip kosminis laivas, bet kai lieki viena tenka mokytis pilotuot  lotuliukas.gif

v

svarbiausiai laidus ir visa irangas spintoje sumontuoti taip kad bent skydo durys uzsidarytu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Giedruolė @ 2012 11 14, 09:20)
O aš manau, kad braškės kainos realios. Be medžiagų. Tinkavimas ir betonavimas  paprastai eina su medžiagom.

pritariu, AD kainos nelabai kokios. 35 uz plyteles yra daug, jei tikrai zzinociau kad sudes normaliiai, konsiltuos darbo metu, ir isiklausys i uzsakovo pageidavimus tada mokeciau tokia kaina. Man dvigubas gipsas jei gerai pamenu buvo 28lt(bet cia turbut pertvaros darymo kaina, tiksliai nepamenu). Angokrasciai daznia buna uz begini i metra ir kaina buna tokia pati kaip sienos kvadrato kaina, nes imant uz kvadrata reiktu ziureti kokio plocio angokrasciai ir t.t,, t.y. Tas pats kas su pakalimais. Aisku reikia atkreipti demesi kai parasoma kaina ir dar primenama kad i ta kaina ieina kampu sudejimas, nes tas vel buna atskiras punktas samatoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LokysL: 14 lapkričio 2012 - 14:02
Jei kam reik vasarai dažytojo žiemai jis jau turi darbo , galiu tel nr duot , padarė viską puikiai , pedantiškai tvarkingas wub.gif
Atsakyti