Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas!

Viliene - keliam termovizija dar savaitei, ponas mano į komandiruotę išvarė...
Atsakyti
QUOTE(VilkasPilkas @ 2012 11 14, 11:29)

Murijimas. Keliant sienas pastoliai statomi namo viduje, ne isoreje. Taip ?

Taip, viduje.
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2012 11 14, 20:57)
Viliene - keliam termovizija dar savaitei, ponas mano į komandiruotę išvarė...

Tai kad ir orai truputi per silti, tegul sau ramiai komandiruojasi, atves labiau, bus daugiau naudos.
Atsakyti
Štilius.
Oho tuojau temos neis rasti.. smile.gif .. Kas darbus vykdo lauke, panašu dar pats gazas darbams lauke.
Pas mane galiausiai baigė stogo dangą.............. galvojau lys lys, paskui pašals ir užsnigs ir labanaktis nenukasiu doh.gif , jau susirūpinęs buvau...... , galime dabar viduje neblogai pasikapstysi... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 11 16, 18:07)
Štilius.
Oho tuojau temos neis rasti.. smile.gif ..  Kas darbus vykdo lauke, panašu dar pats gazas darbams lauke.
Pas mane galiausiai baigė stogo dangą.............. galvojau lys lys, paskui pašals ir užsnigs ir labanaktis nenukasiu doh.gif , jau susirūpinęs buvau...... , galime dabar viduje neblogai  pasikapstysi... biggrin.gif

Aciu Robertai lotuliukas.gif , kad atgaivinai tema. Jau neradau sarasuose.

Pirmiausiai, tave nuosirdziai sveikinu su stogo pabaigimu. Galetum ir forumiecius i gathering.gif ta proga pakviesti lotuliukas.gif .

Atsakyti
Turėsiu galvoje, kad kaltas. kaltas.. biggrin.gif Sukviesi čia gi miegančius meškėnus, stirneles.. gathering.gif

4u.gif
Atsakyti
as suprau ko as statybose niekad turbut neismoksiu-tai siuliu silikonavimas. Sh.....io darbo nera:) geriau jau pamatus daryti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LokysL: 16 lapkričio 2012 - 20:57
QUOTE(LokysL @ 2012 11 16, 21:56)
as suprau ko as statybose niekad turbut neismoksiu-tai siuliu silikonavimas. Sh.....io darbo nera:) geriau jau pamatus daryti...

Ar plytelių silikoninimo? Šū.....s darbas , tada galiu pasiūlyti terasos polius išgręžti, aš pasilikoninsiu. biggrin.gif Prižadu pasistengti.

.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Robertinas 125: 16 lapkričio 2012 - 21:18
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 11 16, 22:18)
Ar plytelių silikoninimo? Šū.....s  darbas , tada galiu  pasiūlyti terasos polius išgręžti, aš pasilikoninsiu. biggrin.gif  Prižadu pasistengti.
.

na as narvus tokius sunims darau, tai reikia visus kampus su silikonu uzpildyti, nelabai patogu dirbti viduje. Viena krastine gaunasi ideali, kita atrodo ideali , galvoju pataisysiu, na ir prasideda, ir galutiniam rezultate viska per nauja reikia daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2012 11 16, 22:59)
na as narvus tokius sunims darau, tai reikia visus kampus su silikonu uzpildyti, nelabai patogu dirbti viduje. Viena krastine gaunasi ideali, kita atrodo ideali , galvoju pataisysiu, na ir prasideda, ir galutiniam rezultate viska per nauja reikia daryti smile.gif

Tai jau jo, geriau jau netaisyti, jeigu nesigavo iš karto......, ale velnias kokie narvai dideli.... lotuliukas.gif
Ai tikiuosi žinote, kad pirštą reikia muiluotu vandeniu pašlapinti. Nu tas muiliukas visiems atvejams biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Robertinas 125: 16 lapkričio 2012 - 22:18
Tai dar biskis apie tai, ar reikia mums atomines?
http://www.youtube.c...;feature=relmfu smile.gif

aciu LokysL uz prasminga nuoroda.
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 11 16, 22:59)
Tai dar biskis apie tai, ar reikia mums atomines?
http://www.youtube.c...;feature=relmfu smile.gif

tai cia tipo labai juokingas filmukas ar labai naudingas informacine prasme?
Atsakyti