Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas!

QUOTE(cashmira @ 2012 11 02, 23:09)
Nusiraminkite  blink.gif  Vilius nepazista Cashmiros, Cashmira nepazista Viliaus  schmoll.gif  ir Vilius manes niekur nelydejo  doh.gif  cashmirai labiausiai patinka,kai ja lydi savas vyras  lotuliukas.gif

Aš tai neprisimenu nieko nežinau kaip/ kada lydėjo, tik nuotraukoje Jus sėdinčius kartu mačiau, jau minėjau, išvykau, oj daug, daug anksčiau, bet jeigu kolega sako visgi reikia tikėti.. statybininkais nepasitikiu, tai nors kolegomis reikia pasitikėti. biggrin.gif
Sakote "cashmirai labiausiai patinka, kai ją lydi savas vyras" tai gal tik tuomet tik.... patiko... vėliau patiks labiausiai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 11 02, 23:26)
Aš tai neprisimenu nieko nežinau kaip/ kada lydėjo, tik nuotraukoje Jus sėdinčius kartu mačiau, jau minėjau, išvykau, oj  daug, daug anksčiau, bet jeigu kolega sako visgi reikia tikėti.. statybininkais nepasitikiu, tai nors kolegomis reikia pasitikėti.  biggrin.gif
Sakote "cashmirai labiausiai patinka, kai ją lydi savas vyras" tai gal tik tuomet tik.... patiko... vėliau patiks labiausiai. biggrin.gif

Oi, kaip as noreciau i ta nuotrauka pasiziureti lotuliukas.gif Idomu ar graziai isejau g.gif gal galit ja parodyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 11 02, 23:11)
Tas dAiliaus geras " no nie bolshie 3 raz" smile.gif
Papildyta:

cia ta oficiali versija. Mes matem, matem............smile.gif

Jo " no nie bolshie 3 raz" lotuliukas.gif
Aš irgi labai nedrąsus.... Prisimenu pas Vilių mane žmona pirmą kartą į meetą atvežė ir paliko, pavalgiau kažko atsigėriau ir po truputi pradrąsėjau. biggrin.gif Galvoju kolegų vistiek reikės, ko nors paklausti... smile.gif

Papildyta:
QUOTE(cashmira @ 2012 11 02, 23:35)
Oi, kaip as noreciau i ta nuotrauka pasiziureti  lotuliukas.gif  Idomu ar graziai isejau  g.gif  gal galit ja parodyti  mirksiukas.gif

Sakė nuotrauka yra praeitoje temoje, gražiai gražiai išėjote.. Ar jūs tikrai nebuvote kai aš išvažiavau? jeigu jau negali net nuotraukomis plius kolegomis pasitikėti nžn tada. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 11 02, 23:43)
Jo " no nie bolshie 3 raz" lotuliukas.gif
Aš irgi labai nedrąsus.... Prisimenu pas Vilių mane žmona pirmą kartą į meetą atvežė ir paliko, pavalgiau kažko atsigėriau ir po truputi pradrąsėjau. biggrin.gif Galvoju kolegų vistiek reikės, ko nors paklausti...  smile.gif

Papildyta:

Sakė nuotrauka yra  praeitoje temoje, gražiai gražiai išėjote.. Ar jūs tikrai nebuvote kai aš išvažiavau? jeigu jau negali net nuotraukomis  plius kolegomis pasitikėti nžn tada. biggrin.gif

darykit isvadas kol nevelu (del pasitikejimo) lotuliukas.gif
labai keista, kai ziuriu i ta nuotrauka g.gif , saves nematau doh.gif gali taip buti doh.gif Matau grazia,linksma kompanija,bet saves nematau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cashmira @ 2012 11 03, 00:00)
darykit isvadas kol nevelu (del pasitikejimo)   lotuliukas.gif
labai keista, kai ziuriu i ta nuotrauka  g.gif , saves nematau  doh.gif  gali taip buti  doh.gif   Matau grazia,linksma kompanija,bet saves nematau  doh.gif

Gal būt...
Bet jeigu man reikėtų rinktis ar pasitikėti ar nepasitikėti statybininkais, aš renkuosi nepasitikėti.
Betgi foto aparatais kai programines įrangos tam tikros atsirado, pasirodo ne visada reikia tikėti?, tai sakote ne Jūs ten.? Tada labai atsiprašau, nes neprisimenu... Nu nesąmonė norėčiau atkurti prisiminimus...
Jūs kada sudalyvausite meete? ir parodysite, kad ten tikrai ne Jūs toje nuotraukoje...? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Robertinas 125: 02 lapkričio 2012 - 23:54
QUOTE(madwifi @ 2012 11 02, 19:04)
esminis momentas "darant gerai".Bet nuo klaidu nieks neapsaugotas ir ypac samdomi zmones, o klaidu bus maziau ten, kur konstrukcija paprastesne. Nebent itikintumet kad visgi plokscias stogas yra sudetingesnis uz slaitini su visais murlotais, gegnem ir kitais pribumbasais.
Pamirsau dar viena argumenta, su ploksciu galima pilnai atsikratyt taip viliaus nemegstamos medienos namo konstrukcijoj smile.gif

Nepainiokite medzio kaip konstrukcines medziagos ir apdailos!!! Konstrukcijoms medis yra labai tinkamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 11 03, 08:35)
Nepainiokite medzio kaip konstrukcines medziagos ir apdailos!!! Konstrukcijoms medis yra labai tinkamas 4u.gif

na bet teisingumo dėlei - kiek buvo pridiskutuota kaip medis elgsis "uždarytas" polistirole, kiek nuomonių buvo kad jis ten supūs?
va visiems skeptikams sprendimas - darykite plokščią stogą ir atsisakykite medienos 4u.gif
Aš ne prieš jokį stogą - vien dėlto, kad be trūkumų nėra nei vienos konstrukcijos, bet jeigu kas turi fanaberijų medžiui stogo konstrukcijose - va sprendimas 4u.gif

o kas link manęs, tu žinai, man medis netrukdo ir fasade 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 11 02, 20:19)

P.S. Viliene, aciu kad atsaket apie virtuves komunikacijas.......................................................................................................................................

Klausimas buvo ant tiek "rimtas" kad pries sesdamas and wifi apsvieciamo puodo nusprendziau popieriuje susikonspektuoti ir tik tada det trumpai drutai! rolleyes.gif
Nezinau jei rimtai ka tau naujo parasyt, tiesiog suvardini elektrikui kur kokias razietkas padaryt ju kieki, pridedi kad bus elektrine virykle (bijau pameluot, bet musu indukcine pajungta i eiline rozetesu eiliniu kabeliu) kur bus gartraukis ir kaip pajungti ir to turi pilnai pakakti. Nieko ypatingo.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 11 03, 09:01)
Klausimas buvo ant tiek "rimtas" kad pries sesdamas and wifi apsvieciamo puodo nusprendziau popieriuje susikonspektuoti ir tik tada det trumpai drutai! rolleyes.gif
Nezinau jei rimtai ka tau naujo parasyt, tiesiog suvardini elektrikui kur kokias razietkas padaryt ju kieki, pridedi kad bus elektrine virykle (bijau pameluot, bet musu indukcine pajungta i eiline rozetesu eiliniu kabeliu) kur bus gartraukis ir kaip pajungti ir to turi pilnai pakakti. Nieko ypatingo.

AD turėjo galvoje kad ledo gaminimui reikia vandenį privesti iki šaldytuvo, tada klausimas ar reikia ten ir nuotekų? kavos mašina - jai taip pat reikia vandens? nuotekų? garo orkaitė?
ta prasme kad reikia rozečių - viskas ok, jis klausė ko netradicinio dar reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 11 03, 10:06)
AD turėjo galvoje kad ledo gaminimui reikia vandenį privesti iki šaldytuvo, tada klausimas ar reikia ten ir nuotekų? kavos mašina - jai taip pat reikia vandens? nuotekų?  garo orkaitė?
ta prasme kad reikia rozečių - viskas ok, jis klausė ko netradicinio dar reikia  4u.gif

A, va kur linksta AD smile.gif
Pirmiausia, neaisku kokius prietaisus issirinks, pometu tikrai bus ryskusskirtumas. Todel as galiu pakomentuoti tik savus prietaisus: saldytuvo vandentiekis tai mazyte zarnele po baldais, kanalizacijos jam nereikia; garine, kaip ir kafos mechanizmus turi savo baka,kuri papildom isimdami ir prileisdami is ciaupo. Tai kad nieko netradicinio, isskyrus saldytuvo vandentieki kuris pareikalavo tik papildomo trainyko po plautuve ir zarnos prailginimo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 11 03, 10:01)
na bet teisingumo dėlei - kiek buvo pridiskutuota kaip medis elgsis "uždarytas" polistirole, kiek nuomonių buvo kad jis ten supūs?

o kas link manęs, tu žinai, man medis netrukdo ir fasade  4u.gif

Diskusija baigesi tuo, kad medziui dideliu gresmiu nera, todel tik dar vienas patvirtinimas, kad medis yra labai gera konstrukcine medziaga, pakankamai tvirta (mazaaukstei statybai) silta lengva nebrangi.

Kad fasade patinka zinau ir nebeturiu ka bepridurt, cia musu nuomones visiskai ir labai greit sutapo. Susitaikiau smile.gif ir gerbiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 11 03, 09:31)

Diskusija baigesi tuo, kad medziui dideliu gresmiu nera, todel tik dar vienas patvirtinimas, kad medis yra labai gera konstrukcine medziaga, pakankamai tvirta (mazaaukstei statybai)  silta lengva nebrangi.

Kad fasade patinka zinau ir nebeturiu ka bepridurt, cia musu nuomones visiskai ir labai greit sutapo. Susitaikiau smile.gif  ir gerbiu 4u.gif

su viena sąlyga - jei ji sausa (džiovinta, ne orasausė) ir pageidautina kalibruota.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 11 03, 10:35)
su viena sąlyga - jei ji sausa (džiovinta, ne orasausė) ir pageidautina kalibruota.

Prisimenant,kad eps laidumas beveik tokspats kaip ir medzio, ta salyga gali virsti rekomendacija...gal nebesipleskim? Cia taip buvo kalbos tik apie meetus ir nuotraukas o atejom ir se tau medis ir dar kalibruotas biggrin.gif
Atsakyti