QUOTE(daivulytė @ 2007 06 19, 13:16)
Laba diena, brangioji mamyte MELUOJATE.....2006 METAIS negalėjote pirkti NOVUS 3 , nes jais jau buvo neprekiaujama....
turiu bendrų pastebėjimų: prekybininkai išnaudoja šią svetainę,kad galėtų papilti purvo vieni ant kitų....ir pagirti savo parduodamus vežimėlius....(kiek prisimenu renax seniau gyrė hauck vežimėlius, o dabar giria bebe car....juokinga

)
Nezinau kas juokinga , bet man apsurdiskas toks pasakymas . Kiek is HAUCK gyriau tai esprit kolekcija ir dabar pagirciau ir rytoj . Jei rasi kur giriu ir rasau kad super puper geras paprastas hauck prasau pakopinti mano toki posteli

. O kad nebutu juokinga hauck susideda is keliolikos kolekciju ( hauck - skirtas vartotojui norinciam pigaus , mini star , esprit - ir po siai dienai jis man patinka , TRAXX, IQOO- simet aisku nekokia mano akimis ,bet iki tol buvo labai ispudinga ). As nei vieno iskirtinai vezimelio negiriau , kiekvienas vezimelis turi savus pliusus ir minusus . Net nelogiska butu lyginti vezima uz 150 lt su vezimeliu uz 2000 lt .O del pilamo purvo manau kad cia jau kiekvienas prekybininkas pagal sazine .