Įkraunama...
Įkraunama...

Išlaidos maistui. Realios.

QUOTE(Bekasė @ 2012 11 02, 20:48)
teo optika - optimalus sviesolaidis, sparta iki 100 Mb/s Lietuvoje ir užsienyje - realiai virs 90 ir duoda. Kaina nepilni 15 lt per menesi.

Kaip tai 15, jei akcija 29,99 g.gif

Atsakyti
QUOTE(milaaa @ 2012 11 02, 21:08)
todel. kad mytybos itaka tik 25 proc, yra kitu faktoriu 4u.gif
kai kurioms ligoms jau tam tikra lytis, yra rizikos faktorius mirksiukas.gif

taip butent. ir jei kitų rizikos faktorių mažai, tai žmogelis ir prasta maista valgydamas gyvens ilgai ir laimingai.
o kitas gal pirks ir valgys tik geriausios kokybės maistą, bet turės genetiką ligos sunkios ir tas maistas nepadės.

Atsakyti
QUOTE(laimetu @ 2012 11 02, 21:35)
Tai taip jūs teisi, sveikiausios pačių virtos kruopos...bet pas mu vienas bet mūsų vaikas nevalgiukas...tai košių visiškai jau atsisakė namie gamintų, visiškai, išskyrus manų košę, kurią stengiamės tik į savaitę kartą duoti. daugiau jokių košių nevalgo, tad užėjus į prek centrą pamačiau ryžių košę labas rytas. galvoju nupirksiu.gal bent tą valgys..ir valgo, jau 4pokelius suvalgė, bet daugiau bijau ir pirkt...lieka 2 keliai-arba pirkt  ir vaikas gaus košės, kad ir nelabai sveikos, arba nepirkt ir gyvent be jokių košių. doh.gif
Papildyta:

yra selpa manų košė ir manų kruopos iš pilno kviečio grūdo - jos ne tokios baltos kaip tikra manų košė, bet maniškiai per kelis kartus priprato ir tik pasako, kad babos manų košė kitokia nei tavo biggrin.gif tikrai manau, kad jas galima duoti dažniau nei kartą per savaitę mirksiukas.gif

O tos pirktinės košės ir varškytė "Miau" tikrai ne kas. O varškės su uogiene nevalgo? galų gale pasaldinkite ir dar uogienės uždėkite, tikrai bus sveikiau nei pirktinė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganieška: 02 lapkričio 2012 - 21:38
QUOTE(milaaa @ 2012 11 02, 21:26)
o mes taupom vaiku saskaita, nes kitaip spakliams neliktu  nail.gif

O ant ko daugiau pataupysi... Jie nepasiskus lotuliukas.gif

QUOTE(milaaa @ 2012 11 02, 21:54)
bijau, kad atejus moderatorei, tamsta ne tik, kad rukyt/gert negalesit, bet ir forume rasyt 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Kazkaip net glumina, kokiu "kaimynu" turim doh.gif
Atsakyti
Damos, nepasiduokit provokacijoms biggrin.gif

Man tai labai skanūs latviški avižiniai dribsniai iš rimi, parašyta, virti 20 min - tai gal nelabai apdoroti.

Už internetą mokam 30 lt doh.gif Jau laukiu, kada baigsis sutartis ir bus galima pasikeisti.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 11 02, 22:17)
Damos, nepasiduokit provokacijoms biggrin.gif

Man tai labai skanūs latviški avižiniai dribsniai iš rimi, parašyta, virti 20 min - tai gal nelabai apdoroti.

Už internetą mokam 30 lt  doh.gif Jau laukiu, kada baigsis sutartis ir bus galima pasikeisti.

As nusipirkau avizu (ne dribsniu), bet neprisiruosiu ju virti doh.gif Noriu bandyti ne virti, o is vakaro uzpilti verdanciu vandeniu, kaip skaiciau rekomenduoja. Bet kazkaip abejoju ar kas gausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 11 02, 23:33)
As nusipirkau avizu (ne dribsniu), bet neprisiruosiu ju virti  doh.gif  Noriu bandyti ne virti, o is vakaro uzpilti verdanciu vandeniu, kaip skaiciau rekomenduoja. Bet kazkaip abejoju ar kas gausis  g.gif

Buvau kažkada nusipirkus avižų, įmaišydavau į košę, bet didesnę dalį vis tiek sudarydavo dribsniai. Tai siūlyčiau maišyti, nes abejoju, ar grynos avižos taip jau skanu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2012 11 02, 22:36)
Buvau kažkada nusipirkus avižų, įmaišydavau į košę, bet didesnę dalį vis tiek sudarydavo dribsniai. Tai siūlyčiau maišyti, nes abejoju, ar grynos avižos taip jau skanu  g.gif

Isivaizduoju kad vaizdas kaip perliniu kruopu gali buti g.gif Vaikai ju nevalgo smile.gif Tik sriuboj nebent.
Atsakyti
QUOTE(sotto @ 2012 11 02, 20:01)
Jame verdame tik vandenį kavai ( geriame senobiniu būdu užpilamą) .

Nu nezinau, ar cia labai jau senobinis. Mano vyras kavos megejas, bet pirma karta tokia pamates atsisake gerti.

QUOTE(milaaa @ 2012 11 02, 20:04)
Kaip paskaitau, kaip vaikai šiais laikais maitinami, tai plaukai piestu stojasi: sūreliai, užpilamos košės ir kt. menkavertis maistas unsure.gif

toli grazu ne visi. Man asmeniskai ne tiek baisu tie sureliai, kiek pigiausias pienas salia gero Calsbergo alaus ant kasos takelio.

QUOTE(sotto @ 2012 11 02, 20:46)
O paskui dejuoja, kad daug pinigų išleido maistui.

O kiek jus isleidziate, valgydama jusu akimis ziurint kokybiska maista? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2012 11 02, 23:48)
Nu nezinau, ar cia labai jau senobinis. Mano vyras kavos megejas, bet pirma karta tokia pamates atsisake gerti.

Kaip tik neseniai darbe iškilo klausimas, kas čia per keistas paprotys - plikyti kavą. Lyg ir ne tarybinis, nes tais laikais gi kavą virdavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 11 02, 22:39)
Vaikai ju nevalgo smile.gif

Ne tik vaikai. As neisivaizduoju vyru, valganciu koses pusryciams, vakarienei... Pati labai megstu, vyrui net nesiulau, o darbe irgi tenka atremti uzuojautos zvilgnsius, kai atsinesu perline kose su vistienos gabaliukais. Nors siaip didzioji dalis mano bendradarbiu, pietaujanciu su manimi, yra sportuojantys ir propaguojantys sveika gyvenimo buda.
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2012 11 02, 23:48)
toli grazu ne visi. Man asmeniskai ne tiek baisu tie sureliai, kiek pigiausias pienas salia gero Calsbergo alaus ant kasos takelio.
O kiek jus isleidziate, valgydama jusu akimis ziurint kokybiska maista? ax.gif

cia ne as rasiau apie ta maista, o Sophi blink.gif kaip tau taip susicitavo doh.gif

kazkada rase, kad ir ji ne be nuodemiu g.gif berods minejo 1400, 4asm g.gif bet galiu klysti doh.gif
Atsakyti